- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
ah yapabilceğime bi emin olsam gerçekten güzel olurYapabilirsen başla canım ne güzel
yok yahu tabiki çılgınlık değil sadece uykusuzluk yorgunluk zaten az gördğüm bir bebem kocam evim ne bilim yük mü alırım acaba diyorum (online olsada ev ödevleri projeler ve ders saati mutlaka izleme durumu var) yani kendimle ilgili kaygılarım tabi bide eşimin fikri var ona da bi danışayım yaparım diye gaza gelip yarıda kesmem inşallah@minnakkartal neden çılgınlık olsun yüksek lisans yapmak, imkanın varsa yap tabi, güzel olur
bu hastalıkda moral ve iyi doktorlar çok mühim bahsetmiştim burda benim abimde bununla ilgili ciddi bir operasyon geçirdi kemoterapi gördü o zaman 29 yaşındaydı oğluysa yeni girmişti yaşına şimdi üzerinden 5 yıl geçti çok şükür abim gayet iyi geride kaldı o günler sadece senelik kontrollerini yaptırıyor inşallah arkadaşında atlatır acil şifalar olsunKızlar slm.. Öncelikle hasta bebeklere çook geçmiş olsun.. Çok yakın ark. eşi (eşide çok yakın ark. hatta ikisini ben tanıştırmıştım) kansere yakalandı.. Her saniye aklımdalar sürekli dua ediyorum.. Daha 32 yaşında.. 2.5 yaşında kızları var.. İnş. bi an önce eski sağlıgına kavuşur..
Bu arada @Akaibu biz concord almıştık oto koltuğunu. Çok memnunum. Ve evt bence yatış pozisyonu kesinlikle olmalı.. Bide aren 2.5 yaşındaki yeğenimden abla demeyi öğrenmiş. Bana hep anne derdi şimdi sürekli abba diyor.. Unutur inş.
benim 3 yıldır bitmedi araya çocuk girdi, tez kaldı, ama fırsatım olunca onu da bitirmek istiyorum bir an önce.ah yapabilceğime bi emin olsam gerçekten güzel olur
yok yahu tabiki çılgınlık değil sadece uykusuzluk yorgunluk zaten az gördğüm bir bebem kocam evim ne bilim yük mü alırım acaba diyorum (online olsada ev ödevleri projeler ve ders saati mutlaka izleme durumu var) yani kendimle ilgili kaygılarım tabi bide eşimin fikri var ona da bi danışayım yaparım diye gaza gelip yarıda kesmem inşallah
Çok tatlısınız siz yaa, maşallah size:)) Gökçe kerem alp in yerine de kefir içsin, afiyet olsun:)))Biz yine dışarıdaydık yorulmak nedir bilmiyo bu sıpa. Yine canım çıktı. Ama dün hemencecik uyumuştu inşallah bu günde öyle olur. Kamelyada oturduk o kefir içti ben kakaolu süt
En yakın arkadaşım leoparlı şeyleri çok sever. Çok da samimiyiz eşler olarak da. Eşim bacanak leoparini da yanında getirmissin derdi gülerdik o geldi aklıma:)) Sen de gule gule giy canım:))Pazar günü kendime pazardan polar alt aldım desenleri begenmedim bir tek leoparli olan iyiydi diğerleri hoşuma gitmedi polar sıcak tuttuğu için almak istedim aslında leoparli giysiler almam evde giycem diye aldım eşim dün akşam anneme laf söylüyorsun ama bakıyorum da sen de leoparli aliyorsun dedi KV de bize iç çamaşırı falan alıyor bana gönderdikleri genelde leoparli dantelli falan ben de eşime annen hep böyle şeyler alıyor diye guluyordum az önce de eşim apartmanın önüne gelmiş evden birşey istedi indim aşağıya sen ne iniyorsun böyle aşağıya diye kızdı bana altı ustu eşofman ya kimse de görmedi zaten tuhaf bu adam vallahi:))
Hiç sorma biraz önce bahsettigim arkadaş sayesinde Leopar desenine karşı biraz da olsa bir sempati oluştu bende. Normalde hiç sevmem almam da ama ileri de benim de ne olacağım bilinmez:)))benimde leoparlı bi taytım var eşim her giydiğimde dalga geçerdi ama miraya gidip kendi leoparlı bişi aldı demekki bu leopar ne olursa olsun evlere girmeyi başarıyo :))
Canım çok üzüldüm gerçekten. Allahım şifa versin. İnşallah kurtulur arkadaşın hastaliktan. Kanser türlerinin çoğu tedavi edilebiliyor artık. İnşallah bu da onlardan biridir. Allah esine kızına ve sevdiklerine bagislasinKızlar slm.. Öncelikle hasta bebeklere çook geçmiş olsun.. Çok yakın ark. eşi (eşide çok yakın ark. hatta ikisini ben tanıştırmıştım) kansere yakalandı.. Her saniye aklımdalar sürekli dua ediyorum.. Daha 32 yaşında.. 2.5 yaşında kızları var.. İnş. bi an önce eski sağlıgına kavuşur..
Bu arada @Akaibu biz concord almıştık oto koltuğunu. Çok memnunum. Ve evt bence yatış pozisyonu kesinlikle olmalı.. Bide aren 2.5 yaşındaki yeğenimden abla demeyi öğrenmiş. Bana hep anne derdi şimdi sürekli abba diyor.. Unutur inş.
çok geçmiş olsun inşallah tedaviye cevap verir eşi için kızı için çok zorKızlar slm.. Öncelikle hasta bebeklere çook geçmiş olsun.. Çok yakın ark. eşi (eşide çok yakın ark. hatta ikisini ben tanıştırmıştım) kansere yakalandı.. Her saniye aklımdalar sürekli dua ediyorum.. Daha 32 yaşında.. 2.5 yaşında kızları var.. İnş. bi an önce eski sağlıgına kavuşur..
Çok tatlısınız siz yaa, maşallah size:)) Gökçe kerem alp in yerine de kefir içsin, afiyet olsun:)))
En yakın arkadaşım leoparlı şeyleri çok sever. Çok da samimiyiz eşler olarak da. Eşim bacanak leoparini da yanında getirmissin derdi gülerdik o geldi aklıma:)) Sen de gule gule giy canım:))
Hiç sorma biraz önce bahsettigim arkadaş sayesinde Leopar desenine karşı biraz da olsa bir sempati oluştu bende. Normalde hiç sevmem almam da ama ileri de benim de ne olacağım bilinmez:)))
Canım çok üzüldüm gerçekten. Allahım şifa versin. İnşallah kurtulur arkadaşın hastaliktan. Kanser türlerinin çoğu tedavi edilebiliyor artık. İnşallah bu da onlardan biridir. Allah esine kızına ve sevdiklerine bagislasin
ben de sevmem aslında şimdiye kadar ben hiç leoparli almadim ama kışın çok usuyorum polar eşofmanim vardı hamileyken evde giyiyordum lastikleri açılmış hep belimden dusuyordu illa polar almak istedim diğer desenleri hiç begenmedim mecburen leopar aldım evde giycem nasıl olsa diye ama eşim ona bile tepki verdi zaten pazarda bunu alayım barı diğerlerini begenmedim dedim yan yan baktı birşey demedi:))bende eksik kalmadım hiç sevmem ama benimde leoparlı taytım var :))
Tabiki evde giyiyorum sadece :)
Çok iyi maşallahDrdan geldik neden burun akintilari buhar verecek kadar ilerliyor hemen dedim. Bir cocugun astim sayilabilmesi icin uc etken lazim uzun suren oksuruk-tikanma, vücutta alerjik reaksiyon ve genetik. Sizde ucude var astim degiller ama hassasiyetleri var. Bagisikliklari zayif demeyelimde bunyeleri hastaliga bu sekilde cevap veriyor diyelim dedi. Burada hic duymadim kimsenin buhar kullandigini demistim ya sulalede hemen herkesin evinde bir buhar makinesi var. Drla konusunca rahatladim.
Uzerindeki kiyafetlerle 12 kg 87 cm geldi. Cok iyi deyince istahsiz demeye utandim
Bekarken ve evliliğim ilk yılınd aher kampüse çıktığımda bi iki hoca gazlardı beni bak bu kadar muhabebt ettik ders saatinde gelirsin hallederiz gilan derlerdi ama yaparsan tezli yap deidkleri için tırsıyodum hem ingilizce sınavından hem de saü de makale yazma zorunluluğu varofisdeki arkadaşlar beni çok pis gaza getiriyo insan kaynakları yönetimi yüksek lisansa başla diye (online tabi) ama neyime güvenip gaza geliyorum şuan bende bilmiyorum
Mba çok kasar o kadarını kafam almaz net bu yıl insan kaynaklarının yükseğide var online hocalarda tanıdığım ama galiba başlarsam benimde uzun yıllar sürer yine de yaparsam güzel olur düşüncesi kafamda karışığım çok çokÇok iyi maşallah
Buhar makinesi sadece ablamlarda gördüm ben o da oğlunun alerjik bünuesi var bebekkekn yanonda ev bile süpürme dermiş dr onunda burun tukanıklığı değilde geceleri buhar makinesi çalışmıyosa çok çksürüyodu şimdi o kadar değil diye biliyorum
Bekarken ve evliliğim ilk yılınd aher kampüse çıktığımda bi iki hoca gazlardı beni bak bu kadar muhabebt ettik ders saatinde gelirsin hallederiz gilan derlerdi ama yaparsan tezli yap deidkleri için tırsıyodum hem ingilizce sınavından hem de saü de makale yazma zorunluluğu var
Ama sen zaten üniversite de çalışıyosun bildiğim kadarıyla e-mba programı varsa yapabilirsin
Eşimde yüksek lisansa başladı ama şu an dondurmuş durumda ne Zaman biter allah bilir
@fe
Ahhh ahh yarama bastinızbenim 3 yıldır bitmedi araya çocuk girdi, tez kaldı, ama fırsatım olunca onu da bitirmek istiyorum bir an önce.
Canım ben yapıyorum hatta kuyruguna geldim bitiyor. Hamile kalmadan bi kac gun once başlamıştım cok zorlandım simdi olsa hic baslamam çocukla cok zor oluyoMba çok kasar o kadarını kafam almaz net bu yıl insan kaynaklarının yükseğide var online hocalarda tanıdığım ama galiba başlarsam benimde uzun yıllar sürer yine de yaparsam güzel olur düşüncesi kafamda karışığım çok çok
Artık üniversite mezunları lise mezunu gibi oldu yüksek yapan hep bi tık önde
İlk once plan proje cizicemgerçi onlarda öyle. Bağlantı yerlerini nasıl yapıyolar acaba. Ben bi ankaraya gittiğimde babamla konuşayım bunu. Asıl mesleği mobilyacılık ne gerekir öğreneyim
leoparmiiii hastasiyimm leopar kahve tonlari benm tarzm benm rengim yengemler arkadaslarm benmle dalga gecer hep bu yuzden.Pazar günü kendime pazardan polar alt aldım desenleri begenmedim bir tek leoparli olan iyiydi diğerleri hoşuma gitmedi polar sıcak tuttuğu için almak istedim aslında leoparli giysiler almam evde giycem diye aldım eşim dün akşam anneme laf söylüyorsun ama bakıyorum da sen de leoparli aliyorsun dedi KV de bize iç çamaşırı falan alıyor bana gönderdikleri genelde leoparli dantelli falan ben de eşime annen hep böyle şeyler alıyor diye guluyordum az önce de eşim apartmanın önüne gelmiş evden birşey istedi indim aşağıya sen ne iniyorsun böyle aşağıya diye kızdı bana altı ustu eşofman ya kimse de görmedi zaten tuhaf bu adam vallahi:))
Ene kocaman olmuşlar bunlar ya tavuk pilav yiyo :) yarasın fıstığa.gökçeyi düşünemiyorum öyleHira hicbisey yemiyo diye bugn pilav yaptm tavuk suyuyla ustunede tavuk didikledm ayranla yedi cok sukur midesine bisey grdi. Bugn mevlut modundaydik:) mevlut pilavini herkes seviyo sanirm
Hiç biri eksik kalmıyor gerçekten:)) Kerem Alp kalem bulamıyor ama duvarları çizdiğini farkettigi herseyi bir güzel kullanıyor:))Teyzeler ece de duvarda sanatsal bir çalışma yaptı eksik kalmamiz gerekiyordu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?