2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yapabilirsen başla canım ne güzel
ah yapabilceğime bi emin olsam gerçekten güzel olur

@minnakkartal neden çılgınlık olsun yüksek lisans yapmak, imkanın varsa yap tabi, güzel olur
yok yahu tabiki çılgınlık değil sadece uykusuzluk yorgunluk zaten az gördğüm bir bebem kocam evim ne bilim yük mü alırım acaba diyorum (online olsada ev ödevleri projeler ve ders saati mutlaka izleme durumu var) yani kendimle ilgili kaygılarım tabi bide eşimin fikri var ona da bi danışayım yaparım diye gaza gelip yarıda kesmem inşallah

bu hastalıkda moral ve iyi doktorlar çok mühim bahsetmiştim burda benim abimde bununla ilgili ciddi bir operasyon geçirdi kemoterapi gördü o zaman 29 yaşındaydı oğluysa yeni girmişti yaşına şimdi üzerinden 5 yıl geçti çok şükür abim gayet iyi geride kaldı o günler sadece senelik kontrollerini yaptırıyor inşallah arkadaşında atlatır acil şifalar olsun

benim 3 yıldır bitmedi araya çocuk girdi, tez kaldı, ama fırsatım olunca onu da bitirmek istiyorum bir an önce.

Biz yine dışarıdaydık yorulmak nedir bilmiyo bu sıpa. Yine canım çıktı. Ama dün hemencecik uyumuştu inşallah bu günde öyle olur. Kamelyada oturduk o kefir içti ben kakaolu süt
Çok tatlısınız siz yaa, maşallah size:)) Gökçe kerem alp in yerine de kefir içsin, afiyet olsun:)))

En yakın arkadaşım leoparlı şeyleri çok sever. Çok da samimiyiz eşler olarak da. Eşim bacanak leoparini da yanında getirmissin derdi gülerdik o geldi aklıma:)) Sen de gule gule giy canım:))

benimde leoparlı bi taytım var eşim her giydiğimde dalga geçerdi ama miraya gidip kendi leoparlı bişi aldı demekki bu leopar ne olursa olsun evlere girmeyi başarıyo :))
Hiç sorma biraz önce bahsettigim arkadaş sayesinde Leopar desenine karşı biraz da olsa bir sempati oluştu bende. Normalde hiç sevmem almam da ama ileri de benim de ne olacağım bilinmez:)))
Canım çok üzüldüm gerçekten. Allahım şifa versin. İnşallah kurtulur arkadaşın hastaliktan. Kanser türlerinin çoğu tedavi edilebiliyor artık. İnşallah bu da onlardan biridir. Allah esine kızına ve sevdiklerine bagislasin

çok geçmiş olsun inşallah tedaviye cevap verir eşi için kızı için çok zor

Concordlar çok güzel cidden ama fiyat olarak bizi biraz aşıyo. Kraftın bi tane beğendim indirimdeyken hazır onu alıcaz sanırım.

Canım bide eşine tembihle sürekli annesi annesi falan desin sana başkasının seslenmesi daha çok dikkat çekiyo sanırım. Gökçede öyle alıştı bana anne demiyodu

@AreN5 geçmiş olsun inşallah sağlığına bir an önce kavuşur,
@Akaibu dediği gibi eşinden destek alabilirsin:)
Bizim ki anne demediği için bilemiyorum nasıl bir duygudur

bende eksik kalmadım hiç sevmem ama benimde leoparlı taytım var :))
Tabiki evde giyiyorum sadece :)
ben de sevmem aslında şimdiye kadar ben hiç leoparli almadim ama kışın çok usuyorum polar eşofmanim vardı hamileyken evde giyiyordum lastikleri açılmış hep belimden dusuyordu illa polar almak istedim diğer desenleri hiç begenmedim mecburen leopar aldım evde giycem nasıl olsa diye ama eşim ona bile tepki verdi zaten pazarda bunu alayım barı diğerlerini begenmedim dedim yan yan baktı birşey demedi:))

Çok iyi maşallah
Buhar makinesi sadece ablamlarda gördüm ben o da oğlunun alerjik bünuesi var bebekkekn yanonda ev bile süpürme dermiş dr onunda burun tukanıklığı değilde geceleri buhar makinesi çalışmıyosa çok çksürüyodu şimdi o kadar değil diye biliyorum
ofisdeki arkadaşlar beni çok pis gaza getiriyo insan kaynakları yönetimi yüksek lisansa başla diye (online tabi) ama neyime güvenip gaza geliyorum şuan bende bilmiyorum
Bekarken ve evliliğim ilk yılınd aher kampüse çıktığımda bi iki hoca gazlardı beni bak bu kadar muhabebt ettik ders saatinde gelirsin hallederiz gilan derlerdi ama yaparsan tezli yap deidkleri için tırsıyodum hem ingilizce sınavından hem de saü de makale yazma zorunluluğu var
Ama sen zaten üniversite de çalışıyosun bildiğim kadarıyla e-mba programı varsa yapabilirsin
Eşimde yüksek lisansa başladı ama şu an dondurmuş durumda ne Zaman biter allah bilir

@fe

Mba çok kasar o kadarını kafam almaz net bu yıl insan kaynaklarının yükseğide var online hocalarda tanıdığım ama galiba başlarsam benimde uzun yıllar sürer yine de yaparsam güzel olur düşüncesi kafamda karışığım çok çok
Artık üniversite mezunları lise mezunu gibi oldu yüksek yapan hep bi tık önde

benim 3 yıldır bitmedi araya çocuk girdi, tez kaldı, ama fırsatım olunca onu da bitirmek istiyorum bir an önce.
Ahhh ahh yarama bastinız her gun bunu düşünüyorum. Yazin ramazanda 60 sayfaya yakin tez yazdım işe başladım tezi unuttum altida besi bitti. 1/6 'i kaldı. Az kaldı kalmasına ne yazacak vaktim var ne de aklımda bişey kaldi hepsini unutmuşum cok ara verdim cook

Canım ben yapıyorum hatta kuyruguna geldim bitiyor. Hamile kalmadan bi kac gun once başlamıştım cok zorlandım simdi olsa hic baslamam çocukla cok zor oluyo

gerçi onlarda öyle. Bağlantı yerlerini nasıl yapıyolar acaba. Ben bi ankaraya gittiğimde babamla konuşayım bunu. Asıl mesleği mobilyacılık ne gerekir öğreneyim
İlk once plan proje cizicem
leoparmiiii hastasiyimm leopar kahve tonlari benm tarzm benm rengim yengemler arkadaslarm benmle dalga gecer hep bu yuzden.

Yanlizm bu aksam. Esim 11 12 gbi gelicek ticari taksi var kaza yapti dun sofor. Esmde oglenden beri tamircide boyanmasi kalmis. İlgelenmese ayri dert tamirci sallicak yarina basinda durunca yapiyolar diye bekliyo. Hirada oglen uyumadi azonce uyuyakaldi. Annem tekirdaga gtti abime. Ben kaldm tek basima skildm

Bende bi umut emzirip yatırdım gökçeyi ama daha uyuyası yok sanırım annii diye bağırıyo içerden

Hira hicbisey yemiyo diye bugn pilav yaptm tavuk suyuyla ustunede tavuk didikledm ayranla yedi cok sukur midesine bisey grdi. Bugn mevlut modundaydik:) mevlut pilavini herkes seviyo sanirm
Ene kocaman olmuşlar bunlar ya tavuk pilav yiyo :) yarasın fıstığa.gökçeyi düşünemiyorum öyle

yarım saat boyunca kafamdan uydurarak masal anlatmam gerekti. bi yandan da masaj sırt kaşıma derken zafer benim. Uyudu gökçe
eşim geç gelecek. Gidip bi kitap seçicem kendime arkadan da müzik. çikolatam ve suyumda var. mutfak savaş alanı gibi ama umrum da değil yatmadan önce yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…