2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
TRT de pazar günü sen olsan ne yapardin diye bir program var Altan Erkekli nin markette bebeğine bez süt alan bir anne var hesabı odeyemiyor internetten izledik esimle ikimizde agladik izlerken

aynen bnde yanlz takiliyorm ne yapcagmi sasrdm bos durmayi unutmusum resmen:) kanal d de sensen bana kalan diye flm buldm onu izliyorm bnde uzandm

TRT de pazar günü sen olsan ne yapardin diye bir program var Altan Erkekli nin markette bebeğine bez süt alan bir anne var hesabı odeyemiyor internetten izledik esimle ikimizde agladik izlerken
Bende Dün haberleri izlerken cok kotu oldum bi gökçeye baktım bi haberlerdeki aç çocuklara. Allah hepsinin yardımcısı olsun.

aayy bu velet öğrendi video izlemesini internet paketim bitti hala daha istiyo bi de öğrenmiş youtube basıyo açsın diye
ben öğrendiğini farkettiğim an youtube uygulamasını sildim tavsiye ederim :)
Dedesinin tlfnunu ele geçirdiği an yine açıyo direk. Rusça çizgifilm bulmuş bi tane kukuliden oraya nasıl geldiğini anlamadık.
Son izlenenlerde öncelikli çıktığı için açıp açıp onu izliyo dedesini gördükçe. Alamıyoruz da elinden tlfnları saklıyoruz oraya gidince

aynen hep ingilizce çocuk şarkıları açıyo bu 5 parmak şarkısı var ya onu bi de şimdi kulaklık bulmuş teyzesinin odasında kulaklık takıyo delircem
aşağıdaki videoları değiştire değiştire buluyolar :)

Ama o minicik parmaklarıyla kaydırmaları çok şirin değil mi ya
dady finger dady finger where are you
ezberledim onu resmen

Rusça çizgi filmi ilk kerem alp de öyle bulmuştu tesadüfen. ben çok sevdim onu yaa:)) Çok eğlenceli izliyoruz kerem alp le bazen:)) Çocuğum Türkçeyi öğrenmeden rusça öğrenecek diye korkuyorum:))) Artık niloya izlerken sıkıldıkça değiştiriyor başka videolar açıyor dediğin gibi parmaklarını yiycem ben de birgün:)

Maşallah Ece ye :)) Artık bizi resmen kaydediyorlar:)

Sağol canim aynen biz ne yaparsak taklit ediyorlar çok şirin oluyorlar yaparken de:))

aynen bi de o işaret parmağı havada beğenmedi mi değiştiriveriyo çok komik :)
Bizim telefonlar onların artık ece de değiştiriyor sürekli niloyaya pek bakmıyor pepeye bazen kukuliyi görünce koko diyor daha çok şarkı istiyor Demet akalın ve Gülşen favorimiz:))

Yaa yerim ben onu. Artık o kadar dikkat etmeliyiz ki aslında ne dediğimize olaylar karşısında ki tepkilerimize. her şeyi taklit ediyolar artık
kayınbabam da kızım değiştir şunu yine saçma bişey açtı diy. tabi bizim sıpa izin vermiyo :) neyse diyoruz artık kulak aşinalığı olur belki öğrenmesi kolaylaşır :)

Torku candır :) Fahri Konyalı olarak şiddetle tavsiye ederim. Kazanan çiftçi hemde et-süt ve şeker fabrikalarını gezdim. Acaip bi sistem oturtmuşlar. Genelde fabrikalara girerken kartlı sistem olur ya, et-süt fabrikasına girerken adamlar bir sürü turnike yapmışlar. her birinden geçmek için ayrı bir şart var. birinde ayaklarını temizliyosun, birinde önlük giyiyosun, birinde eller dezenfekte oluyo.

Kızlar size iki ayrı dalda alakasız iki soru sorucam:)) Eşim birinden köy tavuğu aldı, normalde pek tavuk yemeyiz, binde bir... Kerem alp e verebileyim diye heves ettim. Neyse.. Arkadaşı esime hemen teslim edemeyince buzluğa atmislar bütün tavuğu. Eşim ertesi gün aldı ama tabi donmuş tavuk. Hepsini pisirsem mümkün değil yiyemeyiz. Çözüp parçalasam sağlıklı olmayacak. Napsam bi akıl verin bana.
2. Olarak da yüzüm çok problemli bir yapıya sahip. Doğumdan sonra duzelmisti ama hava değişiminden mi nedir bölge bölge kuruyor, bazı yerlerde sivilceler çıkmaya başladı. Canım sıkıldı. Nemlendirici kullanayim dedim ama kozmetik üzerine bildiğim pek birşey yok. Yüzünüze uyguladığınız krem varsa bana bi bilgi verseniz çok mutlu olucam:))
Bu ikisini istiyorum:))

Benm telefonuma sifre koymak zorunda kaldm aramayi ogrenmisti cnku. Kendi tableti var onunla video izliyo genelde kendi bebekligini. Tom var onunla oynuyo muzik aciyo baya ogrenmis kediyi ac diyorm aciyo muzkk acip oynuyo degstr diyorm degistiriyo. Carpidan kapatmayi bile ogrenmis Sayfalari smdiki cocuklarn masallahi var

Torkuyu tercih ederken daha bi rahat olacak içim. Bilgilendirme için teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…