2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Akşam kerem Alp 9 da zorluk çıkarmadan uyudu diye sevinirken 10 da geri uyandı. 1 saat uyutmaya çalıştım yok yok deli oldum. Sürekli gaz çıkarıyor. Karnı ağrıyor demekki. Bıraktım dolaniyor ortalıkta. Akşam bir ton brokoli yedi diye seviniyordum, sanırım bir dahaki sefer iki kere düşünmem gerek:/

Brokoli karnibahar gaz yapıyor canım gündüz yedirmeye çalış

Kizlar atesimiz 39.8 e kadar yukseldi fitil ve ilik dus aldik 38lerde suan inşallah yukselmez dua edin

Biz hala salliyoruz

Canim ceradolin krem parfumsuz öneririm eczane ürünü

Brokoli karnibahar gaz yapıyor canım gündüz yedirmeye çalış
Aslında 5 buçuk 6 gibi yedi ama hala pirtliyor:/ Öğlen vermeliyim dediğin gibi canım.

Kizlar atesimiz 39.8 e kadar yukseldi fitil ve ilik dus aldik 38lerde suan inşallah yukselmez dua edin
Canım baya çıkmış ya, geçmiş olsun. İnşallah çıkmaz bir daha bu kadar. Allah yardım etsin inşallah. Acil şifa versin.

Bazen ecede de gaz oluyor canım gece boyunca gaz çıkarıyor aslında kış sebzeleri meyveleri de bayağı gaz yapıyor

Canım 2.sorunu cevaplayın Secret'ın age kullanıyorum hem bitkisel hemde süper bir ürün nemlendirici maskesi falan var ürünlerini bi araştır istersen

Umutta 7 buçuk ta uyudu bende sevindim erken yattı diye bende uyudum ama 11 olmadan uyandı ve hala uyumadidolaniyor ortada cinnet gecirecem

Kızlar bu grip beni mahvetti bir yandan idrar yolu iltihabı yemek yiyemiyorum istahim yok 3 kilo verdim yüzüm çöktü göz altim mor dudagimda ucuklar çıktı halsiz ve yorgunum eşim de akşam kızdı aylardır hastasin kendine bakmiyorsun diye bakmaktan kastın ne ne yapmalıyım dedim dinlen diycem ama bütün gün evde dinleniyorsun zaten dedi hiim tabi ev dinlenme tesisi zaten çok iyi Dinleniyorum dedim ya bu erkekler ne sanıyor acaba biz evde bütün gün yatıyoruz sanki bir de vitamin alcam çıkıp alamiyorum kendim almak istiyorum eşime de aldirmadim o yüzden

Alıntılarım gitti neyse hepinize çok teşk. ederim amin inş.. @minnakkartal çok şükür abin atlatmış. İnş. bidaha hiç yaşamazsınız.. Abinin türü neydi ? Ark. losemi ve ilik nakli olacak. %25 kardeşinin tutma olasılığı var. Hayırlısı artık. Bu arada kardeş ne kadar önemliymiş bi kere daha anladım..
K kaapi bencede tavugu hemen tüket.. 1 ıspanak 2 tavuk çok tehlikelidir.. Ben neostratanın ürünlerini kullanıyorum. Yüzüm benimde bi ara problemliydi o zamada imex diye bi krem kullanmıştım. Kozmetik değil tabiki dr vermişti. Fondoten gibi rengi. Eczaneler de satılıyor.. Hatta makyaj yapmak istemedigim zamanlar hala kullanırım..
M mutube çok geçmiş olsn. İnş. hemen düşer ateşi..
@yaz yagmuru çok geçmiş olsun... Bol bol meyve tüket.

10 tl den basliyo canm benm en sevdgim 10 tl lik ruj surekli onu kullaniyorm. Bnde cok severek kullaniyorm urunlerini kendi ihtiyaclarm icn uye olmustm zaten biara instagramda hesap actm ama yapamadm ugrasmak gerekiyo nasl satiyolar ordan anlamiyorm ben bide gelia fiyatindan veriyorm hep

Hala uyumadi basm agriyo artk cok erken uyumustu kalkmasi kotu oldu suan delirdmm snirde n

Sağol canım 10 liralık rujlara bakarım o zaman fiyatida uygunmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…