Brokoli karnibahar gaz yapıyor canım gündüz yedirmeye çalışAkşam kerem Alp 9 da zorluk çıkarmadan uyudu diye sevinirken 10 da geri uyandı. 1 saat uyutmaya çalıştım yok yok deli oldum. Sürekli gaz çıkarıyor. Karnı ağrıyor demekki. Bıraktım dolaniyor ortalıkta. Akşam bir ton brokoli yedi diye seviniyordum, sanırım bir dahaki sefer iki kere düşünmem gerek:/
Biz hala salliyoruzAy bugün delirmediysem bidaha delirmem kök söktürdü yemin ediyorum uykusu var uyumasın diye yapmadığı şey kalmadı yırtıyo kendini yok böyle ağlamak başlıcam dişlerine bunların patlasada kurtulsak
Canım inşallah yükselmez bir dahaKizlar atesimiz 39.8 e kadar yukseldi fitil ve ilik dus aldik 38lerde suan inşallah yukselmez dua edin
Bayagi yükselmiş canim devam ederse dr gidinKizlar atesimiz 39.8 e kadar yukseldi fitil ve ilik dus aldik 38lerde suan inşallah yukselmez dua edin
Canim ceradolin krem parfumsuz öneririm eczane ürünüAkşam kerem Alp 9 da zorluk çıkarmadan uyudu diye sevinirken 10 da geri uyandı. 1 saat uyutmaya çalıştım yok yok deli oldum. Sürekli gaz çıkarıyor. Karnı ağrıyor demekki. Bıraktım dolaniyor ortalıkta. Akşam bir ton brokoli yedi diye seviniyordum, sanırım bir dahaki sefer iki kere düşünmem gerek:/
Aslında 5 buçuk 6 gibi yedi ama hala pirtliyor:/ Öğlen vermeliyim dediğin gibi canım.Brokoli karnibahar gaz yapıyor canım gündüz yedirmeye çalış
Canım baya çıkmış ya, geçmiş olsun. İnşallah çıkmaz bir daha bu kadar. Allah yardım etsin inşallah. Acil şifa versin.Kizlar atesimiz 39.8 e kadar yukseldi fitil ve ilik dus aldik 38lerde suan inşallah yukselmez dua edin
Bazen ecede de gaz oluyor canım gece boyunca gaz çıkarıyor aslında kış sebzeleri meyveleri de bayağı gaz yapıyorAslında 5 buçuk 6 gibi yedi ama hala pirtliyor:/ Öğlen vermeliyim dediğin gibi canım.
Canım baya çıkmış ya, geçmiş olsun. İnşallah çıkmaz bir daha bu kadar. Allah yardım etsin inşallah. Acil şifa versin.
Canım 2.sorunu cevaplayın Secret'ın age kullanıyorum hem bitkisel hemde süper bir ürün nemlendirici maskesi falan var ürünlerini bi araştır istersenKızlar size iki ayrı dalda alakasız iki soru sorucam:)) Eşim birinden köy tavuğu aldı, normalde pek tavuk yemeyiz, binde bir... Kerem alp e verebileyim diye heves ettim. Neyse.. Arkadaşı esime hemen teslim edemeyince buzluğa atmislar bütün tavuğu. Eşim ertesi gün aldı ama tabi donmuş tavuk. Hepsini pisirsem mümkün değil yiyemeyiz. Çözüp parçalasam sağlıklı olmayacak. Napsam bi akıl verin bana.
2. Olarak da yüzüm çok problemli bir yapıya sahip. Doğumdan sonra duzelmisti ama hava değişiminden mi nedir bölge bölge kuruyor, bazı yerlerde sivilceler çıkmaya başladı. Canım sıkıldı. Nemlendirici kullanayim dedim ama kozmetik üzerine bildiğim pek birşey yok. Yüzünüze uyguladığınız krem varsa bana bi bilgi verseniz çok mutlu olucam:))
Bu ikisini istiyorum:))
Ay inşallah uyur canım bizimki de geç uyudu 12 ye geliyordu ama gece boyunca kalkıyor emmek icinUmutta 7 buçuk ta uyudu bende sevindim erken yattı diye bende uyudum ama 11 olmadan uyandı ve hala uyumadidolaniyor ortada cinnet gecirecem
Umutta öyle daha hic kesitisiz uyumadi 100 kere kalkarAy inşallah uyur canım bizimki de geç uyudu 12 ye geliyordu ama gece boyunca kalkıyor emmek icin
10 tl den basliyo canm benm en sevdgim 10 tl lik ruj surekli onu kullaniyorm. Bnde cok severek kullaniyorm urunlerini kendi ihtiyaclarm icn uye olmustm zaten biara instagramda hesap actm ama yapamadm ugrasmak gerekiyo nasl satiyolar ordan anlamiyorm ben bide gelia fiyatindan veriyorm hepEvet canım dikkatli olmak gerekiyor kayıt yapıyorlar artık
benim eltimde farmasi satıyor şampuan diş macunu genel temizlik banyo temizleyicisini mikrofiber bezini kullanıyorum oldukça güzel ürünleri kozmetik almadim daha ama ruj istiyorum eltimden katalog istiycem rujlarin fiyatları nasıl canım
Sağol canım 10 liralık rujlara bakarım o zaman fiyatida uygunmus10 tl den basliyo canm benm en sevdgim 10 tl lik ruj surekli onu kullaniyorm. Bnde cok severek kullaniyorm urunlerini kendi ihtiyaclarm icn uye olmustm zaten biara instagramda hesap actm ama yapamadm ugrasmak gerekiyo nasl satiyolar ordan anlamiyorm ben bide gelia fiyatindan veriyorm hep
Ayy bende delirecem sallıyor um şimdide bian önce uyusa iyi olur çok fena yim sabaha ise gidecemHala uyumadi basm agriyo artk cok erken uyumustu kalkmasi kotu oldu suan delirdmm snirde n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?