2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
hiç denemedim ama tüm olarak haşlayıp porsiyonlayıp buzluğa atıyolarmış igde görmüştüm. Öylesi ne kadar sağlıklıdır hiç bilmiyorum gerçi.
Kardeşimin cildide öyle problemli la roche nin effaclar serisi diye bi seriyi kullanıyo hem temizleme hemde nemlendirme ürünü. Biraz pahalı sanırım ama bak istersen

Bi kaç kitap sipariş etmiştim. Oyuncu annemin masal kitabı da vardı. Resmen hayal kırıklığına uğradım. Yorumlara falan hiç bakmamıştım. Sandım ki bir sürü masal hikaye var içinde. Meğer tek bi hikayeymiş. Heveslenmiştim yazdığı hikayeleri okumak için. Daha çok çıkartır inşallah. Yarın olsada okusam göküşe.

Evdeki hikaye kitaplarını resimlerine bakarak anlatıyorum. Sonra kendi açıyo tabak gördüğü yerlerde memek memek diyo diş fırçasını gösteriyo micik parmaklarıyla dis dis diye anlatıyo bişeyler :)

Ay aklıma ne geldi. Geçen gün pcden kululi açtım çok huysuzlanınca. Telefonda değiştiriyo ya bilgisayarıda öyle zannetti heralde. Parmağıyla küçültme yerine basıp basıp duruyodu sürekli :)))
Mirada bazen gidip televizyonda gördüğü bişiyi parmaklarıyla büyütmeye çalışıyo

Çok sağol canım, bakayım bi ben de. Tavuğu da dediğin gibi yapıcam hiç olmadı. Besin değerini yok edicem ama başka yolu yok gibi

Benm telefonuma sifre koymak zorunda kaldm aramayi ogrenmisti cnku. Kendi tableti var onunla video izliyo genelde kendi bebekligini. Tom var onunla oynuyo muzik aciyo baya ogrenmis kediyi ac diyorm aciyo muzkk acip oynuyo degstr

ben butun tavugu hasliyorm suyunu buz torbasina doldurup buzluga atiyorm haslanan tavugun bir kismini parcalayip tepsiye dizip patatsli yemek yapiyorm firinda gogus kismini buzluga koyuyorm ama en fazla iki gun snra tavuklu pilav yada tavuk salatasnda kullaniyorm ama bir iiki hafta bekletendee varda ben tavuktan korkuyorm

aayy bu velet öğrendi video izlemesini internet paketim bitti hala daha istiyo bi de öğrenmiş youtube basıyo açsın diye
Offfffff eşim bi kez gökçeye video açtı. O günden beri sürekli istiyor. Youtubeda video açmasını falan öğrendi beğenmezse de değiştiriyor.

K kaapi ikinciside ben yigenim ergenlik doneminde yuzu yara gbi sivilce doldu sinavlarida stres yapmis. Ben farmasi urunleri satiyorm ve bi set var harika bir haftada etkisni gosteriyo. Ondada gostermis. Baya duzelmis yuzu. Nemlendirici kullanman gerekiyo canm bide bu farmasi yuzde yuz turkmali ve bitkisel ve helal kozmetik. Eger cevrende satan varsa siddetle tavsiye ederm. Ben baska kozmetk markasi kullanmiyorm uzun suredr hem satiyorm hem kendm kullaniyorm

Canım çok teşekkür ederim. Bi sorayım etrafimda var mı hiç bilmiyorum. Tavuk konusunda da ben de korkarım tavuk tan. Allah korusun zehirlenme olayları ölümle sonuclanabiliyor. Bu seferlik hızlıca tüketicem artık.

Evet canım dikkatli olmak gerekiyor kayıt yapıyorlar artık
benim eltimde farmasi satıyor şampuan diş macunu genel temizlik banyo temizleyicisini mikrofiber bezini kullanıyorum oldukça güzel ürünleri kozmetik almadim daha ama ruj istiyorum eltimden katalog istiycem rujlarin fiyatları nasıl canım

Bencede canım dondurulmuş olduğu için hızlıca tuketin ne olur ne olmaz ben de tavuğu çok çabuk tuketiyorum

Ay bugün delirmediysem bidaha delirmem kök söktürdü yemin ediyorum uykusu var uyumasın diye yapmadığı şey kalmadı yırtıyo kendini yok böyle ağlamak başlıcam dişlerine bunların patlasada kurtulsak

Ayy canım ciksada dişler onlarda bizde rahat etsek bir de beni meme olayı çok yipratyor sürekli gelip meme meme diyor akşam cayimi icemiyorum pazar günü arabada hep meme meme diye yapışıyor en sonunda şu kız hayirlisiyla memeyi bıraksın geceleri rahat uyku uyuyayim sokakta çocuklara dondurma dagitcam yaz gelince dedim o kadar bunaliyorum ki gece sabaha kadar meme emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…