Allah hepimizin yardımcısı olsun uyumayan çocuk çok zor çokAyy bende delirecem sallıyor um şimdide bian önce uyusa iyi olur çok fena yim sabaha ise gidecem
Yaw bunlar nasıl bebeler böyle hiç mi uykuya ihtiyaçları yok12 de yattı o saatten sonra ikinci kez kalktı birincide emzirdim uyudu yatırdim sonra tekrar kalktı meme dedi vermedim ayağımda salliyorum şu anda bir dislerimi bile fircalatmadi bana
Aminn etrafımda böyle bi cocuk yok zaten umut istisna allahtan sizler varsınız da yalnız olmadığımı görüyorumAllah hepimizin yardımcısı olsun uyumayan çocuk çok zor çok
Yaw bunlar nasıl bebeler böyle hiç mi uykuya ihtiyaçları yok
Aminn etrafımda böyle bi cocuk yok zaten umut istisna allahtan sizler varsınız da yalnız olmadığımı görüyorum
vallahi ben de anlamıyorum canım nasıl bebe bunlar benimde etrafımda böylesi yok hâlâ uyumuyor doğru düzgün dediğimde insanlar inanmıyor şaşırıyor ben de sizi gorunce rahatliyorum yoksa bir anormallik olduğunu dusuncem ecede diş sıkıntısı mi var bunlarda yine acabaUyandı geri delirecem bu sefer yaaa
Evet canim uyumuş olmaları gerekiyordu bilmiyorum ki gece boyu kalktı hatta son olarak yeni yatti ben kalıtım çocuklar okula gitcek gözlerimi acamiyorum şu andaAy ne istiyo bu bebeler çoktan kesintisiz uykuya geçmiş olmaları gerekiyodu nerde hata yapıyoz acaba
Canim ceradolin krem parfumsuz öneririm eczane ürünü
Bakayım kızlar çok sağolun.Canım 2.sorunu cevaplayın Secret'ın age kullanıyorum hem bitkisel hemde süper bir ürün nemlendirici maskesi falan var ürünlerini bi araştır istersen
Aslında 1 gün evde bizim yaptigimiz işleri yapsalar bir daha evde dinlediğimizi düşünürler mi acaba. Canım kan tahlili vermiş miydin. Belki vitamin değerlerin düşmüştür. Bu aralar sürekli memede ya bizimkiler, takviye alsan iyi gelir belki.Kızlar bu grip beni mahvetti bir yandan idrar yolu iltihabı yemek yiyemiyorum istahim yok 3 kilo verdim yüzüm çöktü göz altim mor dudagimda ucuklar çıktı halsiz ve yorgunum eşim de akşam kızdı aylardır hastasin kendine bakmiyorsun diye bakmaktan kastın ne ne yapmalıyım dedim dinlen diycem ama bütün gün evde dinleniyorsun zaten dedi hiim tabi ev dinlenme tesisi zaten çok iyi Dinleniyorum dedim ya bu erkekler ne sanıyor acaba biz evde bütün gün yatıyoruz sanki bir de vitamin alcam çıkıp alamiyorum kendim almak istiyorum eşime de aldirmadim o yüzden
Teşekkür ederim canım. İmex i çok duydum. Hatta bi ara jel gibi bi şey kullanmistim. Emzirme olayı olmasa daha rahat olacam da secici olmak zorundayım malesef.Alıntılarım gittineyse hepinize çok teşk. ederim amin inş.. @minnakkartal çok şükür abin atlatmış. İnş. bidaha hiç yaşamazsınız.. Abinin türü neydi ? Ark. losemi ve ilik nakli olacak. %25 kardeşinin tutma olasılığı var. Hayırlısı artık. Bu arada kardeş ne kadar önemliymiş bi kere daha anladım..
K kaapi bencede tavugu hemen tüket.. 1 ıspanak 2 tavuk çok tehlikelidir.. Ben neostratanın ürünlerini kullanıyorum. Yüzüm benimde bi ara problemliydi o zamada imex diye bi krem kullanmıştım. Kozmetik değil tabiki dr vermişti. Fondoten gibi rengi. Eczaneler de satılıyor.. Hatta makyaj yapmak istemedigim zamanlar hala kullanırım..
M mutube çok geçmiş olsn. İnş. hemen düşer ateşi..
@yaz yagmuru çok geçmiş olsun... Bol bol meyve tüket.
Bu gece ben de delirdim yaa, kaçta uyudu hic bilmiyorum 2 mi 3 mü. Anca yatağına koydum bizim yanımızdan. Bu gece anlastilar mi nedir bütün bebeler. Bir azı dişi yine birçok gecemi mahvetcek öyle görünüyor:/Hala uyumadi basm agriyo artk cok erken uyumustu kalkmasi kotu oldu suan delirdmm snirde n
Uyandı geri delirecem bu sefer yaaa
Ay ne istiyo bu bebeler çoktan kesintisiz uykuya geçmiş olmaları gerekiyodu nerde hata yapıyoz acaba
Kizlar bnde szdenim yattığından beri kacnci Kalkışı blmyrm manyak oldum memede smdi offfff
Bu gece hepimize zor geçmiş ya, ben şahsen gaz yaptı brokoli diyordum ama dişmiş bizimki. Uyuyamadikca elini soktu durdu ağzına. O kadar şiş ki patlama üzere, tüm sivriligi hissediliyor dişin. Şimdi götürdüm yatağına belki biraz uyur da ben de uyurum:/Evet canim uyumuş olmaları gerekiyordu bilmiyorum ki gece boyu kalktı hatta son olarak yeni yatti ben kalıtım çocuklar okula gitcek gözlerimi acamiyorum şu anda
ayy canım inşallah yükselmemiştirKizlar atesimiz 39.8 e kadar yukseldi fitil ve ilik dus aldik 38lerde suan inşallah yukselmez dua edin
tüm günKızlar bu grip beni mahvetti bir yandan idrar yolu iltihabı yemek yiyemiyorum istahim yok 3 kilo verdim yüzüm çöktü göz altim mor dudagimda ucuklar çıktı halsiz ve yorgunum eşim de akşam kızdı aylardır hastasin kendine bakmiyorsun diye bakmaktan kastın ne ne yapmalıyım dedim dinlen diycem ama bütün gün evde dinleniyorsun zaten dedi hiim tabi ev dinlenme tesisi zaten çok iyi Dinleniyorum dedim ya bu erkekler ne sanıyor acaba biz evde bütün gün yatıyoruz sanki bir de vitamin alcam çıkıp alamiyorum kendim almak istiyorum eşime de aldirmadim o yüzden
Canim ateşi yuksek bence tekrar baska bi dr götürün idrar tahlili yapsinlarButun gece ciplak durdu altinda sadece bezle hala oyle duruyoruz atesimiz 38.5 en dusuk boyle oluyor 4 saat donusumlu ilac veriyorum dr da antibiyotik yazmisti ama onu 12 saatte bir veremiyorum tok karnina verilecek dedi ama bi lokma yesin diye baya ugrasiyorum ilacin saati biraz sarkiyo umarim faydasi eksilmez gece emzirirken kafamin dusmesi disinda hep uyaniktim ne zaman yatagina koysam ayagimda uyumak istedigini gosterip geri kalkti sallanmak istemiyo ama ayagimda yatmak istiyor. Hic boyle olmamistik resmen atesten basini kaldıramıyor fitili koyuyorum ona bile tepki vermiyor
elegant ruj 08 no 9.99tl. Bnu iste canm bu ay byle uygun hatta 7 liraya falan geliyo geliside.Sağol canım 10 liralık rujlara bakarım o zaman fiyatida uygunmus
çok geçmiş olsun canım ya inşallah düşmüştürKizlar atesimiz 39.8 e kadar yukseldi fitil ve ilik dus aldik 38lerde suan inşallah yukselmez dua edin
canım benim abimde kitle vardı retroperitoneal organlara bitişik küçük bir top büyüklüğünde bu yüzden ameliyatı bi hayli riskliydi kabul ettirecek doktor bulamadık en son çapada masada kalır dedi bir prof o ara bende hastanede çalışıyodum ünlü bir cerrahı vardı hastanenin günlerce kapısında ağladım desem yeri sonra benim çalıştığım bölümün doktoru devreye girdi yakın arkadaşıymış öyle ikna oldu ama ameliyata girerken bile umutlanmayın demişti bize öyle zor günlerdiki abiki en çok tüketen kemoterapiydi (bu arada ark kemoterapi görcekmi bilmiyorum ama kefir yan etkileri için çok ii geliyordu) neyse sürecin sonunda doktorlar bile inanamadı abim çok tutundu hayata bizde öyle hastaymış gibi davranmasına izin vermedikAlıntılarım gittineyse hepinize çok teşk. ederim amin inş.. @minnakkartal çok şükür abin atlatmış. İnş. bidaha hiç yaşamazsınız.. Abinin türü neydi ? Ark. losemi ve ilik nakli olacak. %25 kardeşinin tutma olasılığı var. Hayırlısı artık. Bu arada kardeş ne kadar önemliymiş bi kere daha anladım..
K kaapi bencede tavugu hemen tüket.. 1 ıspanak 2 tavuk çok tehlikelidir.. Ben neostratanın ürünlerini kullanıyorum. Yüzüm benimde bi ara problemliydi o zamada imex diye bi krem kullanmıştım. Kozmetik değil tabiki dr vermişti. Fondoten gibi rengi. Eczaneler de satılıyor.. Hatta makyaj yapmak istemedigim zamanlar hala kullanırım..
M mutube çok geçmiş olsn. İnş. hemen düşer ateşi..
@yaz yagmuru çok geçmiş olsun... Bol bol meyve tüket.
geçmiş olsun canım neyseki diş kaybı olmamış acısıda dinmiş fıstığınGünaydın kızlar dün ameliyat başarılı geçti çok şükür ama stres baya yordu bizi.doktor ameliyattan önce diş kaybı olabilir 6 yaşında cikar biz iltihabı temizleriz dedi fakat azı dişin orda iltihap değil 1.5 cm uzunluğunda ve 2mm kalınlığında sert bir doku çıkarmışlar ve sasirdilar.parca patolojiye gitti. Dokunun altindan 0 km bembeyaz ve kocaman bir azı dişimiz çıktı yazık bu çocuk nasıl dayanmış bu acıya bilemedik. Neyse 16 disimiz var artık sanırım son dörde kadar beş ay rahatiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?