2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
12 de yattı o saatten sonra ikinci kez kalktı birincide emzirdim uyudu yatırdim sonra tekrar kalktı meme dedi vermedim ayağımda salliyorum şu anda bir dislerimi bile fircalatmadi bana

Yaw bunlar nasıl bebeler böyle hiç mi uykuya ihtiyaçları yok

Aminn etrafımda böyle bi cocuk yok zaten umut istisna allahtan sizler varsınız da yalnız olmadığımı görüyorum

Uyandı geri delirecem bu sefer yaaa
vallahi ben de anlamıyorum canım nasıl bebe bunlar benimde etrafımda böylesi yok hâlâ uyumuyor doğru düzgün dediğimde insanlar inanmıyor şaşırıyor ben de sizi gorunce rahatliyorum yoksa bir anormallik olduğunu dusuncem ecede diş sıkıntısı mi var bunlarda yine acaba

Ay ne istiyo bu bebeler çoktan kesintisiz uykuya geçmiş olmaları gerekiyodu nerde hata yapıyoz acaba
Evet canim uyumuş olmaları gerekiyordu bilmiyorum ki gece boyu kalktı hatta son olarak yeni yatti ben kalıtım çocuklar okula gitcek gözlerimi acamiyorum şu anda

Canim ceradolin krem parfumsuz öneririm eczane ürünü

Canım 2.sorunu cevaplayın Secret'ın age kullanıyorum hem bitkisel hemde süper bir ürün nemlendirici maskesi falan var ürünlerini bi araştır istersen
Bakayım kızlar çok sağolun.

Aslında 1 gün evde bizim yaptigimiz işleri yapsalar bir daha evde dinlediğimizi düşünürler mi acaba. Canım kan tahlili vermiş miydin. Belki vitamin değerlerin düşmüştür. Bu aralar sürekli memede ya bizimkiler, takviye alsan iyi gelir belki.

Teşekkür ederim canım. İmex i çok duydum. Hatta bi ara jel gibi bi şey kullanmistim. Emzirme olayı olmasa daha rahat olacam da secici olmak zorundayım malesef.

Hala uyumadi basm agriyo artk cok erken uyumustu kalkmasi kotu oldu suan delirdmm snirde n
Bu gece ben de delirdim yaa, kaçta uyudu hic bilmiyorum 2 mi 3 mü. Anca yatağına koydum bizim yanımızdan. Bu gece anlastilar mi nedir bütün bebeler. Bir azı dişi yine birçok gecemi mahvetcek öyle görünüyor:/

Uyandı geri delirecem bu sefer yaaa

Ay ne istiyo bu bebeler çoktan kesintisiz uykuya geçmiş olmaları gerekiyodu nerde hata yapıyoz acaba

Kizlar bnde szdenim yattığından beri kacnci Kalkışı blmyrm manyak oldum memede smdi offfff

Evet canim uyumuş olmaları gerekiyordu bilmiyorum ki gece boyu kalktı hatta son olarak yeni yatti ben kalıtım çocuklar okula gitcek gözlerimi acamiyorum şu anda
Bu gece hepimize zor geçmiş ya, ben şahsen gaz yaptı brokoli diyordum ama dişmiş bizimki. Uyuyamadikca elini soktu durdu ağzına. O kadar şiş ki patlama üzere, tüm sivriligi hissediliyor dişin. Şimdi götürdüm yatağına belki biraz uyur da ben de uyurum:/

Kizlar atesimiz 39.8 e kadar yukseldi fitil ve ilik dus aldik 38lerde suan inşallah yukselmez dua edin
ayy canım inşallah yükselmemiştir

tüm gün
Dinleniyosun mıı. Eşin bari demesin bunu

Günaydın kızlar dün ameliyat başarılı geçti çok şükür ama stres baya yordu bizi.doktor ameliyattan önce diş kaybı olabilir 6 yaşında cikar biz iltihabı temizleriz dedi fakat azı dişin orda iltihap değil 1.5 cm uzunluğunda ve 2mm kalınlığında sert bir doku çıkarmışlar ve sasirdilar.parca patolojiye gitti. Dokunun altindan 0 km bembeyaz ve kocaman bir azı dişimiz çıktı yazık bu çocuk nasıl dayanmış bu acıya bilemedik. Neyse 16 disimiz var artık sanırım son dörde kadar beş ay rahatiz.

Butun gece ciplak durdu altinda sadece bezle hala oyle duruyoruz atesimiz 38.5 en dusuk boyle oluyor 4 saat donusumlu ilac veriyorum dr da antibiyotik yazmisti ama onu 12 saatte bir veremiyorum tok karnina verilecek dedi ama bi lokma yesin diye baya ugrasiyorum ilacin saati biraz sarkiyo umarim faydasi eksilmez gece emzirirken kafamin dusmesi disinda hep uyaniktim ne zaman yatagina koysam ayagimda uyumak istedigini gosterip geri kalkti sallanmak istemiyo ama ayagimda yatmak istiyor. Hic boyle olmamistik resmen atesten basini kaldıramıyor fitili koyuyorum ona bile tepki vermiyor

@yaz yagmuru @ aysegul8901 allah yardımcınız olsun benim kizda uyumaz geceleri yatağı tavaf eder ben zombi gibiyimdir. Yazık yaz yagmuru hasta ve üç çocuklu dinlenemiyor ona ayrı üzülüyorum. aysegul desen çalışıyor iside zor bir meslek.ben en zindan evdeyim öğlen uykusunda yarım saat uyuyorum o yetiyor.

Canim ateşi yuksek bence tekrar baska bi dr götürün idrar tahlili yapsinlar

@yaz yagmuru canım sen niye dr gidip tahlil yaptirmiyorsun ki senin hastalık bayagi uzadi vitaminle falan olmaz canim genis bi tahlil iste doktordan.
Birde idrar yolu icin cok su ic maydanoz suyu da ic iyi gelir

Kizlar atesimiz 39.8 e kadar yukseldi fitil ve ilik dus aldik 38lerde suan inşallah yukselmez dua edin
çok geçmiş olsun canım ya inşallah düşmüştür
canım benim abimde kitle vardı retroperitoneal organlara bitişik küçük bir top büyüklüğünde bu yüzden ameliyatı bi hayli riskliydi kabul ettirecek doktor bulamadık en son çapada masada kalır dedi bir prof o ara bende hastanede çalışıyodum ünlü bir cerrahı vardı hastanenin günlerce kapısında ağladım desem yeri sonra benim çalıştığım bölümün doktoru devreye girdi yakın arkadaşıymış öyle ikna oldu ama ameliyata girerken bile umutlanmayın demişti bize öyle zor günlerdiki abiki en çok tüketen kemoterapiydi (bu arada ark kemoterapi görcekmi bilmiyorum ama kefir yan etkileri için çok ii geliyordu) neyse sürecin sonunda doktorlar bile inanamadı abim çok tutundu hayata bizde öyle hastaymış gibi davranmasına izin vermedik
inşallah arkadaşının ilik bulma sorunu olmaz uyumlu olur ve tedavisi olumlu sonuçlanır

geçmiş olsun canım neyseki diş kaybı olmamış acısıda dinmiş fıstığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…