Hahahah @floven topiğin delisi gel kuyudaki taşını al ya :)))(Gunaydin kizlar sayfalar almis basini gitmis okuyamadim yaramazlar nasil bizde son surat devam yaramazliklar icinizde sanirim hamile olanlar varmis @minnakkartal hamile misin gercekten sasirdim
bazen vucut istiyo sende güzelce dinlenmişsindir bu uyku sana baya bi gider :)ece de iki gündür 10 da uyuyor ama daha tuhafi şu dün akşam ecenin uykusu geldi eşime ben gideyim Eceyi uyutayim dedim gittim yatak odasına yatağa yattım onu emzirirken bende uyumuş kalmisim ben şimdiye kadar saat 10 da hiç uyumadim nasıl oldu anlamadım süt pisirmistim yoğurt mayalayacaktim süt öylece kaldı gece 1.30 da bir uyandım bizimkiler yatmış sütü dolaba koydum kendime hala sasiriyorum ece de sabah 8 de uyandı kospik kospik diye niloyanin şarkısını söylüyor:))
yok canım ben değilim @floven hamileGunaydin kizlar sayfalar almis basini gitmis okuyamadim yaramazlar nasil bizde son surat devam yaramazliklar icinizde sanirim hamile olanlar varmis @minnakkartal hamile misin gercekten sasirdim
Evet canım bu tatil iyi geldi bana okul telasida yok bol bol uyuyorum vücudum çok yorgun 1.5 senenin yorgunluğu varbazen vucut istiyo sende güzelce dinlenmişsindir bu uyku sana baya bi gider :)
9 36 bizmkiKızlar oto koltuğunuzu kaç kg aldınız
@minnakkartal ın aldığı güzel gibi duruyo 9-25 kilo o 9-36 mı almalıyım acaba bilemedim
36 kg 11 yaşa kadar falan oluyomuş tahmini. Her gittiğimiz yerde adamlar o yaşta hiç bi çocuk oto koltuğuna oturmaz boşuna para vermeyin diyolar. Kafamı karıştırdılar biraz bilemedim bende.Buraya geldim diye biraz daha düşünelim diyip erteledimKızlar oto koltuğunuzu kaç kg aldınız
@minnakkartal ın aldığı güzel gibi duruyo 9-25 kilo o 9-36 mı almalıyım acaba bilemedim
canım bizim ki 9-25 ama tahminimce mira lise de falan 25 kilo olur o zaman da koltuğa gerek kalmaz sanırımKızlar oto koltuğunuzu kaç kg aldınız
Burdan bile kuzuma laf soktun ya pessss.canım bizim ki 9-25 ama tahminimce mira lise de falan 25 kilo olur o zaman da koltuğa gerek kalmaz sanırım
AmiiinnnBurdan bile kuzuma laf soktun ya pessss.İnşallah sıradaki bebeğin tosun olur da taşımaktan kolların ağırır
Yani banada mantıksız geldi aslında 36 kg ha belki daha geniştir daha rahat ederler arabaları falan aldığım mağazam var ordaki adam yardım ediyo şu iyi bu kötü bunun bu özelliği var diye oraya gitcem bende bakalım haftaya satış yapcaklarmış büyük ihtimalle bizde 2 haftaya kadar alırız araba ondan araştırma içindeyim eşim araba bakıyo ben oto koltuğu kadınla erkek arasındaki fark işte :) o kendini düşünüyo ben çocuğu36 kg 11 yaşa kadar falan oluyomuş tahmini. Her gittiğimiz yerde adamlar o yaşta hiç bi çocuk oto koltuğuna oturmaz boşuna para vermeyin diyolar. Kafamı karıştırdılar biraz bilemedim bende.Buraya geldim diye biraz daha düşünelim diyip erteledim
napim o da birazcık kilo alsın kızdırmasdın beni hem ben size dert yanıyorum o da igden sizin kuzulara bence :)) şimdi amin dicem ama yanlış anlaşılmaktan korkarımBurdan bile kuzuma laf soktun ya pessss.İnşallah sıradaki bebeğin tosun olur da taşımaktan kolların ağırır
Amiiinnn
@minnakkartal miranin boyu kilosu kacti iyi duruyor igde cok tatli masallah, sizin damat adayi kimdi :)
aynen banada biraz haklı bi söylem gibi geldi. Sonra ben oturturum onu diyede düşündümYani banada mantıksız geldi aslında 36 kg ha belki daha geniştir daha rahat ederler arabaları falan aldığım mağazam var ordaki adam yardım ediyo şu iyi bu kötü bunun bu özelliği var diye oraya gitcem bende bakalım haftaya satış yapcaklarmış büyük ihtimalle bizde 2 haftaya kadar alırız araba ondan araştırma içindeyim eşim araba bakıyo ben oto koltuğu kadınla erkek arasındaki fark işte :) o kendini düşünüyo ben çocuğu
Sonrası için yükseltici kullanılır zannetmiyorum o kadar oturamazlar benim içinde fazla eğer oturma alanı açısından çok fark yoksa 9-25 alırım büyük ihtimalleaynen banada biraz haklı bi söylem gibi geldi. Sonra ben oturturum onu diyede düşündümkararsızım hala. Arada da baya fiyat oynuyo. Gerçi çok büyük rakamlar sayılmaz ama bizim için büyük işte. Düşünüyorum hala o yüzden
geçmiş olsun canım ececimde inşallah durur işlerini halletmiş olursunKızlar burada yine ince ince kar başladı inşallah biraz yağar diyorum oğluma kasintisi için randevu aldım dra gidiyoruz şimdi Eceyi anneme birakcam uyuyor her an uyanabilir 1 de yattı bayağı oldu oradan AVM ye geçip eceye sezon sonu birşeyler bakcam önümüzdeki sene için akşamda annemde olcam inşallah durur annemde annanesini çok seviyor ama bakalım duracakmi
Sağol canım karda hızlandı bu aradageçmiş olsun canım ececimde inşallah durur işlerini halletmiş olursun
Burda yağmur gibi yağdı geçti güzel bişeyler bulursan bana da haber ver :) bende uyku tulumu alıcamKızlar burada yine ince ince kar başladı inşallah biraz yağar diyorum oğluma kasintisi için randevu aldım dra gidiyoruz şimdi Eceyi anneme birakcam uyuyor her an uyanabilir 1 de yattı bayağı oldu oradan AVM ye geçip eceye sezon sonu birşeyler bakcam önümüzdeki sene için akşamda annemde olcam inşallah durur annemde annanesini çok seviyor ama bakalım duracakmi
Canım maşallah miraya bende ig da iyi gözüküyor diyecektim geçen gün. Elif ada yeni 10 kiloya yaklaştı boyuda 80 cm senin bu kadar miradan dert yanmana ben kendimi şuradan atayım en iyisi:)napim o da birazcık kilo alsın kızdırmasdın beni hem ben size dert yanıyorum o da igden sizin kuzulara bence :)) şimdi amin dicem ama yanlış anlaşılmaktan korkarım
fotolar genelde yakın çekim büyük çıkıyo sonra gören aa bende büyüdü sandım diyo10 kilo olmadı henüz boyu 84cm dünürüm @ayferzey gerçi pek kaçak bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?