- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
canım beni genelde doktor kontrolleri sıkıyor yok persentilin dibinde yok yaşıtları şöyle bir de tabi iştahsızlık sende atma atlarsak da iki alerjik bebek annesi elele atlayalım bide ben elif adayı daha kilolu sanıyordum o da fotoğraflarda ii çıkıyo tabi bu kadar büyüdüler bunada maşallah diyelim :))Canım maşallah miraya bende ig da iyi gözüküyor diyecektim geçen gün. Elif ada yeni 10 kiloya yaklaştı boyuda 80 cm senin bu kadar miradan dert yanmana ben kendimi şuradan atayım en iyisi:)
Hamsiyi ucuz bilirdik1 kilo hamsiye 20 lira verdim ben şok bu işleri eşime bırakmakla ii ediyomuşum
O paraya cupra alirdun bebegim1 kilo hamsiye 20 lira verdim ben şok bu işleri eşime bırakmakla ii ediyomuşum
İnsan aşerince parasına bakmıyor, ben de öyleydim hamileyken1 kilo hamsiye 20 lira verdim ben şok bu işleri eşime bırakmakla ii ediyomuşum
İkisi de değil @floven ig bi yorumunu görmüş @minnakkartal ın önün üstüne biz uzattık konuyu :)Ya bu hamilelik meselesi ciddi mi biri aciklik getirsin bi giriyim dedim kafam allak bullak oldu @minnakkartal mi yoksa @floven mi hamile
D delimavi 35 e katılıyorum. Çupra olsa da yesek1 kilo hamsiye 20 lira verdim ben şok bu işleri eşime bırakmakla ii ediyomuşum
bende o cesaretle gittim balıkçıya :))Hamsiyi ucuz bilirdik
o paraya bana kdr alabilirdim anca hamsi bile el yaktı yahuO paraya cupra alirdun bebegim
Ahaha 40 kere diyince olcak heralde :)) ya da 40.000 mi desekİnsan aşerince parasına bakmıyor, ben de öyleydim hamileyken
Yok yahu nerde bizde o yetenekYa bu hamilelik meselesi ciddi mi biri aciklik getirsin bi giriyim dedim kafam allak bullak oldu @minnakkartal mi yoksa @floven mi hamile
yok ben bi sure balıkları belgeseldem izlerim artık
Yahu ben hamile değilim yoksa hamilemiyim@minnakkartal haftada ikikere tuket baligi muhakkak hamilelikle cok onemli. Buarada ben pazar gnu 10 tl ye aldm
İnsan aşerince parasına bakmıyor, ben de öyleydim hamileyken
Yahu ben hamile değilim yoksa hamilemiyimhayır bi gün gerçek olcak kimse inanmıcak
Ben eşime sordum geçen hafta 18 liraya almış burda mı pahalı acaba
Geçmiş olsun canım inşallah bi sıkıntın olmazKızlar 20liklermi çektirdimm. Dua edinde dikişlerim alınana kadar zorlamasın beni..
ahahah cok guldum yaa :))
gecmis olsn zorladimi cekilirkenKızlar 20liklermi çektirdimm. Dua edinde dikişlerim alınana kadar zorlamasın beni..
heemen.geliyorm:)Çupra isteyen bize gelecek sizin yedikleriniz kafes balığı benim kociş tutup getirii oohh deniz mis mis
Gel canım yaza ayarlayalım yaparız bi keyifheemen.geliyorm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?