2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bak eskiler geldi aklıma 1 sene önce hatta daha uzun Zaman önce her gece yazardık buraya Şerifler emzirenler uykusu kaçanlar bebeği kontrol edenler vay be 2 sene olcak hala yazıyoruz bakalım nereye kdr devam etck ..hamile kaldigim zamandan beri burdym ozellikle eskilerin herseyleri aklimda ay duygusala bagladim he .. Korkular endişeler nolcak napcaz hoppp 2 yas geldi çattı . Ay aglicam sanrsam

Bakmaz ki. Geçenlerde brnim teli götürmüş işe yanlışlıkla, be benim Burdaki sayfam hep açık, bakmamıştır bilr :))?
Benim aram eşimle aram bir haftadır limoniydi. Anneme gittim. İnat ettik aramadık birbirimizi. Buraya yazmışımdır diye oturmuş tüm mesajlarımı okumuş. Hatta bir ara ona ithafen eğer okuyorsan bana kitaplık al gibi bir mesaj yazmıştım barıştık almıycam dedi :) Sonra ben de okudum pot kırmış mıyım diye. Yok kötü birşey yazmamışım

Anladım canım hiç memur olmayı düşündün mü?bizim meslekte memur olabilmek çok zor çünkü alım yok denecek kadar az. Ben hep ilaç sektöründe çalışmıştım ar-ge bölümünde en son firma iflas edince gelecek göremedim ve memur olmaya karar verdim.mesleğimi yapamadığım için çok üzüldüm fakat şimdi iyiki memurum diyorum çünkü çocuk planların etkilenmiyor bu sayede iki yıl çocuğuma kendim bakabildim. Yok memur olmam diyorsanda ikinci çocuk için arayı uzatma derim. Gökçek kreşe ikinciyi de bakıcısı bırakıp çalışmaya başlayabilirsin.

Oslew pek sessizsin bu ara bir iki satır yazip kaçıyorsun

burdayıımmm nereye gidicem :)
Bu aralar biraz fazla gezdim yatılı misafirlik falan anca eve geldim temizlik ıvır zıvır

Bi sağolsun ne kurbandan ne zanlımdan ses yok var da yok diyim öyle bişi ipimin ucu olsun bu da düşünüyorum neler yapsam diye

L Lilium3 havalar biraz ısınsın yaparız bi plan olmadı bakalım :)

Bi de diş çıkarıyorum bende son 20lik fena acıyo ağzımda yara oldu hepsi birleşti şu diş derdindeb kurtulamadık ne biz ne bebeler

Merhaba kızlar çok korkuyorum acil bişey sormam lazım dün gece kanamam oldu acile gittik dr bebeğin iyi oldugunu söledi bi sorun yok dedi fakat genede düşük önleyici hap ve ipne verdi iğnemi oldum gece ama hala kahve rengi lekelenmem var neden olabilir tekrar gidiyim mi doktoruma

gunaydin.. dun yasandiysa bikac gune gecer insallah canim yatip bol bol dinlen.. bende de oldu ilaclari kullandiktan sonra geciyor.. mubarek cuma gunu dualarimiz kabul olur insallah..

gunaydinlar hayirli cumalar sabahin 5 inden beri kucuk hanim ayaktaydi birakip ciktim.. 5 e kadarda dogru duzgun uyumadi.. bugun insallah cabuk gecer gider..
hasta bebis ve hasta anneler ne durumdasiniz siz insallah bu sabah daha iyi uyanmissinizdir..

Canım bebeğin düşme ihtimali yüksekse ilaç vermiyorlar zaten düşer diye. o yüzden korkma lekelenmelerin geçebilirdi gelmeyebilir burda birkaç arkadaş lekelenme ile üç-beş ay geçirdi ve sağlıklı doğumlar yaptılar. Ama lekelenmem artarsa mutlaka git doktora.

Günaydın...

gunaydin.. dun yasandiysa bikac gune gecer insallah canim yatip bol bol dinlen.. bende de oldu ilaclari kullandiktan sonra geciyor.. mubarek cuma gunu dualarimiz kabul olur insallah..
Amin inşallah geçer çok teşekkür ederim

Dün biraz pembeydi hafif kahveyle karışık ve böle adettede olur et gibi bugün bel agrım var her peçeteye sildiğimde geliyo korkuyorum

Bizden de günaydında gece yine uyumadık.
Şimdi uşak uyuyo,ben uyusam mı iş mi yapsam?????

Dün biraz pembeydi hafif kahveyle karışık ve böle adettede olur et gibi bugün bel agrım var her peçeteye sildiğimde geliyo korkuyorum
cnm hayırlı olsun öncelikle.ben de o şekilde 9 ayı tamaladım.aynı amlattığın gibi.bişe olmaz derim Allah göstermesin olur....arayabiliyosan arayıp sor istersen.

duser insallah canim parolla. Kolay gecer insallah gecenizde.Ben parolun ates dusurucu ozelligi oldugunu bilmiyodum
ateş düşürücü ağrı kesici ben daha önce pek bilmiyodum parolu hamilelik emzirme dönemi kullananlardan duydum az da olsa sütten bebeğe geçme ihtimali varmış ama sanırım o sık emzirenler göğüsleri dolu dolu olanlar içindir diyip kendimi teselli ediyorum
bir de benim egzamam var dönem dönem atak yapar bir iki ay önce yine coştu doktora gittim ilaç yazarken emziriyorum dedim sıklığını sordu miranın ayını sordu artık o ilk zamanlardaki gibi anneden bebeğe ciddi etkileşimler olmaz dedi ne kdr doğru bilmiyorum tabi yine de mümkünse ilaç almıyorum

Maşallah Akifcige
canim elini yüzünü falan yika duş al diycem ama şimdi çok zor gelir sana bana öyle olmuştu bir kere biliyorum ustunu ince giyin duser inşallah
dün duş almam için çok ısrar ettiler ama gerçekten o kdr üşüyodum ki alamadım

bazı kişiler igdeki isimleri karıştırıyo ondan da olabilir ya da bir blöf
geçmiş olsun hem minnoşa hem eşine inşallah sana uğramaz

bende merak ediyorum ne zamana kadar yazarız diye umarım çokca zaman oluruz burlarda ben 1 buçuk senedir yazıyorum iyiki bir tesadüf bulmuşum burayı diyorum hep

Bi de diş çıkarıyorum bende son 20lik fena acıyo ağzımda yara oldu hepsi birleşti şu diş derdindeb kurtulamadık ne biz ne bebeler
geçmiş olsun ben çok kolay çıkarmıştım liseye fln gidiyodum o zamn
uzanıp dinlenmek her fırsatta istirahat etmek önemli sanırım inşallah sıkıntısız sağlıkla zamanında gelir minik kuzun
bir de kanaman artarsa mutlaka doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…