Bak benim de kaçtı oğlanın bi keyifsizligi varBu arada bi uykum kactiki sormayın sabah cokkkk pişman olucam biliyorum ;(
Benim aram eşimle aram bir haftadır limoniydi. Anneme gittim. İnat ettik aramadık birbirimizi. Buraya yazmışımdır diye oturmuş tüm mesajlarımı okumuş. Hatta bir ara ona ithafen eğer okuyorsan bana kitaplık al gibi bir mesaj yazmıştım barıştık almıycam dedi :) Sonra ben de okudum pot kırmış mıyım diye. Yok kötü birşey yazmamışımBakmaz ki. Geçenlerde brnim teli götürmüş işe yanlışlıkla, be benim Burdaki sayfam hep açık, bakmamıştır bilr :))?
konyada is var canim. Sanayiisi cok gelismis. İs bulmak zor degil. Ama kriterlerin varsa o sikinti biraz.sartlar agir genelde. Ben evlendikten sonra ozel bi lab da is buldum. Saatleri falanda cok uygundu. Diyaliz mmerkezindeydi. Nobet yok 8-5 is hafya sonu tatil. Gorustuk anlastik her konuda. Ki saatleri sartlari cok uygundu. Hamileligim biraz plansiz gelisti. Kusmalarim asiri olunca hic baslamadim. Onlarda zor durumda birakmamak adina.
Hamileyken 1 yasindayken falan calisirim diyodum ama suan gokceyi markete giderken bile birine birakmakta zorlaniyorum. Bu gidisle bi 3 yasina kadar birakabilecegimi de sanmiyorum. Sonrasinda kres falan derken alisirsa bende alisirsam calismak istiyorum. Bu kadar eve kapali yasamak bana gore prk degil.
Meslegimi yaparsamda uygun saatlerde is bulmak zor. Bi yanim bi cocuk daha istiyo. Aslinda bende deli gibi bunlari dusunuyorum ama bi cikis yolu bulamadim..
Anladım canım hiç memur olmayı düşündün mü?bizim meslekte memur olabilmek çok zor çünkü alım yok denecek kadar az. Ben hep ilaç sektöründe çalışmıştım ar-ge bölümünde en son firma iflas edince gelecek göremedim ve memur olmaya karar verdim.mesleğimi yapamadığım için çok üzüldüm fakat şimdi iyiki memurum diyorum çünkü çocuk planların etkilenmiyor bu sayede iki yıl çocuğuma kendim bakabildim. Yok memur olmam diyorsanda ikinci çocuk için arayı uzatma derim. Gökçek kreşe ikinciyi de bakıcısı bırakıp çalışmaya başlayabilirsin.konyada is var canim. Sanayiisi cok gelismis. İs bulmak zor degil. Ama kriterlerin varsa o sikinti biraz.sartlar agir genelde. Ben evlendikten sonra ozel bi lab da is buldum. Saatleri falanda cok uygundu. Diyaliz mmerkezindeydi. Nobet yok 8-5 is hafya sonu tatil. Gorustuk anlastik her konuda. Ki saatleri sartlari cok uygundu. Hamileligim biraz plansiz gelisti. Kusmalarim asiri olunca hic baslamadim. Onlarda zor durumda birakmamak adina.
Hamileyken 1 yasindayken falan calisirim diyodum ama suan gokceyi markete giderken bile birine birakmakta zorlaniyorum. Bu gidisle bi 3 yasina kadar birakabilecegimi de sanmiyorum. Sonrasinda kres falan derken alisirsa bende alisirsam calismak istiyorum. Bu kadar eve kapali yasamak bana gore prk degil.
Meslegimi yaparsamda uygun saatlerde is bulmak zor. Bi yanim bi cocuk daha istiyo. Aslinda bende deli gibi bunlari dusunuyorum ama bi cikis yolu bulamadim..
Oslew pek sessizsin bu ara bir iki satır yazip kaçıyorsun
burdayıımmm nereye gidicem :)Evet @oslew Bnmde dikkatimi cekti çekilişten önce biara sk takip edemiodum çekilişten beri herdk burda gözüm ama sen hc yazmiosun yokmu İstanbul yolu görünürde gel de yine bi Ümraniye yapalim
@AreN5 senide özledim valla
Birde neden blmyrm taa ezelinden @pilise bana çok yakın geliyodu çok tanışmak isterdim Ankara'ya gdp gelirken bile oralardan geçerken aklımdan geçer
gunaydin.. dun yasandiysa bikac gune gecer insallah canim yatip bol bol dinlen.. bende de oldu ilaclari kullandiktan sonra geciyor.. mubarek cuma gunu dualarimiz kabul olur insallah..Merhaba kızlar çok korkuyorum acil bişey sormam lazım dün gece kanamam oldu acile gittik dr bebeğin iyi oldugunu söledi bi sorun yok dedi fakat genede düşük önleyici hap ve ipne verdi iğnemi oldum gece ama hala kahve rengi lekelenmem var neden olabilir tekrar gidiyim mi doktoruma
Canım bebeğin düşme ihtimali yüksekse ilaç vermiyorlar zaten düşer diye. o yüzden korkma lekelenmelerin geçebilirdi gelmeyebilir burda birkaç arkadaş lekelenme ile üç-beş ay geçirdi ve sağlıklı doğumlar yaptılar. Ama lekelenmem artarsa mutlaka git doktora.Merhaba kızlar çok korkuyorum acil bişey sormam lazım dün gece kanamam oldu acile gittik dr bebeğin iyi oldugunu söledi bi sorun yok dedi fakat genede düşük önleyici hap ve ipne verdi iğnemi oldum gece ama hala kahve rengi lekelenmem var neden olabilir tekrar gidiyim mi doktoruma
Günaydın...gunaydinlar hayirli cumalar sabahin 5 inden beri kucuk hanim ayaktaydi birakip ciktim.. 5 e kadarda dogru duzgun uyumadi.. bugun insallah cabuk gecer gider..
hasta bebis ve hasta anneler ne durumdasiniz siz insallah bu sabah daha iyi uyanmissinizdir..
Amin inşallah geçer çok teşekkür ederimgunaydin.. dun yasandiysa bikac gune gecer insallah canim yatip bol bol dinlen.. bende de oldu ilaclari kullandiktan sonra geciyor.. mubarek cuma gunu dualarimiz kabul olur insallah..
Dün biraz pembeydi hafif kahveyle karışık ve böle adettede olur et gibi bugün bel agrım var her peçeteye sildiğimde geliyo korkuyorumCanım bebeğin düşme ihtimali yüksekse ilaç vermiyorlar zaten düşer diye. o yüzden korkma lekelenmelerin geçebilirdi gelmeyebilir burda birkaç arkadaş lekelenme ile üç-beş ay geçirdi ve sağlıklı doğumlar yaptılar. Ama lekelenmem artarsa mutlaka git doktora.
cnm hayırlı olsun öncelikle.ben de o şekilde 9 ayı tamaladım.aynı amlattığın gibi.bişe olmaz derim Allah göstermesin olur....arayabiliyosan arayıp sor istersen.Dün biraz pembeydi hafif kahveyle karışık ve böle adettede olur et gibi bugün bel agrım var her peçeteye sildiğimde geliyo korkuyorum
ateş düşürücü ağrı kesici ben daha önce pek bilmiyodum parolu hamilelik emzirme dönemi kullananlardan duydum az da olsa sütten bebeğe geçme ihtimali varmış ama sanırım o sık emzirenler göğüsleri dolu dolu olanlar içindir diyip kendimi teselli ediyorumduser insallah canim parolla. Kolay gecer insallah gecenizde.Ben parolun ates dusurucu ozelligi oldugunu bilmiyodum
dün duş almam için çok ısrar ettiler ama gerçekten o kdr üşüyodum ki alamadımMaşallah Akifcige
canim elini yüzünü falan yika duş al diycem ama şimdi çok zor gelir sana bana öyle olmuştu bir kere biliyorum ustunu ince giyin duser inşallah
bazı kişiler igdeki isimleri karıştırıyo ondan da olabilir ya da bir blöfAy kızlar ben hiç tahminde bulunamıyorum kime çıktım yalnız instagramimi sormuş ama tabi ekleyende olmadı yeni olarak, demekki bende ekli olmayan biri sanırım beni hc tanımayan biri ;(
Buarada Erva da 3 gündür hastaydı acile gittik atesi düşmedi hiç sırayla bi calpol bi dolven verdi Boğaz kültürü aldı ertesi gun iyileşti şükür smdi brz burun akıntısı başladı , dünden beride eşim hasta 2 gun gtmedi ise Ateş. Öksürük ay sıra bana gelcek diye korkuyrm
Tüm hasta bebis ve annelerine geçmişler ola
bende merak ediyorum ne zamana kadar yazarız diye umarım çokca zaman oluruz burlarda ben 1 buçuk senedir yazıyorum iyiki bir tesadüf bulmuşum burayı diyorum hepBak eskiler geldi aklıma 1 sene önce hatta daha uzun Zaman önce her gece yazardık buraya Şerifler emzirenler uykusu kaçanlar bebeği kontrol edenler vay be 2 sene olcak hala yazıyoruz bakalım nereye kdr devam etck ..hamile kaldigim zamandan beri burdym ozellikle eskilerin herseyleri aklimda ay duygusala bagladim he .. Korkular endişeler nolcak napcaz hoppp 2 yas geldi çattı . Ay aglicam sanrsam
geçmiş olsun ben çok kolay çıkarmıştım liseye fln gidiyodum o zamnBi de diş çıkarıyorum bende son 20lik fena acıyo ağzımda yara oldu hepsi birleşti şu diş derdindeb kurtulamadık ne biz ne bebeler
uzanıp dinlenmek her fırsatta istirahat etmek önemli sanırım inşallah sıkıntısız sağlıkla zamanında gelir minik kuzunDün biraz pembeydi hafif kahveyle karışık ve böle adettede olur et gibi bugün bel agrım var her peçeteye sildiğimde geliyo korkuyorum
hemen git uyu böyle fırsat kaçar mı :)Bizden de günaydında gece yine uyumadık.
Şimdi uşak uyuyo,ben uyusam mı iş mi yapsam?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?