bizde uyumadık gece bu fırsatı kaçırma uyu derim.. raporlarım bitsin bende azıcık kafamı masaya koymayı düşünüyorum.. eğer uykun varsa işini o uyanıkken de yaparsın..Bizden de günaydında gece yine uyumadık.
Şimdi uşak uyuyo,ben uyusam mı iş mi yapsam?????
Çok teşekküt ederim kızlar allah razı olsun hepimizin miniğini allah bagışlasın tekrar gidicem dr bugün inşallahcnm hayırlı olsun öncelikle.ben de o şekilde 9 ayı tamaladım.aynı amlattığın gibi.bişe olmaz derim Allah göstermesin olur....arayabiliyosan arayıp sor istersen.
Teşekkür ediyorum aminn hepimizin evladını bağışlasın inşallah dün iğne olmuştum acaba iğneden sonra devam eder mi bunu yaşayan var mıateş düşürücü ağrı kesici ben daha önce pek bilmiyodum parolu hamilelik emzirme dönemi kullananlardan duydum az da olsa sütten bebeğe geçme ihtimali varmış ama sanırım o sık emzirenler göğüsleri dolu dolu olanlar içindir diyip kendimi teselli ediyorum
bir de benim egzamam var dönem dönem atak yapar bir iki ay önce yine coştu doktora gittim ilaç yazarken emziriyorum dedim sıklığını sordu miranın ayını sordu artık o ilk zamanlardaki gibi anneden bebeğe ciddi etkileşimler olmaz dedi ne kdr doğru bilmiyorum tabi yine de mümkünse ilaç almıyorum
dün duş almam için çok ısrar ettiler ama gerçekten o kdr üşüyodum ki alamadım
bazı kişiler igdeki isimleri karıştırıyo ondan da olabilir ya da bir blöf
geçmiş olsun hem minnoşa hem eşine inşallah sana uğramaz
bende merak ediyorum ne zamana kadar yazarız diye umarım çokca zaman oluruz burlarda ben 1 buçuk senedir yazıyorum iyiki bir tesadüf bulmuşum burayı diyorum hep
geçmiş olsun ben çok kolay çıkarmıştım liseye fln gidiyodum o zamn
uzanıp dinlenmek her fırsatta istirahat etmek önemli sanırım inşallah sıkıntısız sağlıkla zamanında gelir minik kuzun
bir de kanaman artarsa mutlaka doktora git
Ben uc aylik hamileyken bogazm sismisti. Titriyodm atesten uc dort gun surmustu. Surekli parol serum takiyolardi. Cok korkmustm hiraya bisey olck diyeben çok uzun yıllardır ateşlenerek hasta olmamışım onu farkettim öyle zordu ki miranın ateşli hallerini daha ii anladım mesela ben duş alamadım ama onu kaç kez suya sokuyodum sonra dün nerdeyse hiç bişi yiyemedim ağzımın içi ilaç gibi bi tuhaftı ki mira zaten iştahsızken hastayken bişi yememesi ne kdr normalmiş bir de ben onun halsiz haline çok üzülüyodum dün aynı üzüntüyü onda da gördüm eşim eve geldi böyle suratı büzmüş bak anne hasta diyo iki de bir yanıma gelip uff ufff ufff anne hasta oldu diyo resmen zorlamadı beni arada bir iki kaldırmayı denedi kalkmayınca ayak ucumda fln oturdu bildiğin büyümüş bunlar yahu
bu arada şu an ateşim düştü çok şükür gribim ağır olsa da o halsizliğim yok
Biraz acele etmişsin sanki elemekteGunaydn... Beni soranda yok mesaj bolumune bakiyorm gozden kacmas diye ama yok gelen giden. Ama elediklerim var
@Akaibu @oslewisimdeyimgucumdeyim @minnakkartal fayika @sglbnt smdilik eledm szi :)))
Suphelendklermde @Apriori123 @cann10
beni beğenmiyor musunGunaydn... Beni soranda yok mesaj bolumune bakiyorm gozden kacmas diye ama yok gelen giden. Ama elediklerim var
@Akaibu @oslewisimdeyimgucumdeyim @minnakkartal fayika @sglbnt smdilik eledm szi :)))
çok şükür hiçbişi olmamış hiramızaBen uc aylik hamileyken bogazm sismisti. Titriyodm atesten uc dort gun surmustu. Surekli parol serum takiyolardi. Cok korkmustm hiraya bisey olck diye
o kadar sey var ki dusundugum. Baska seylerde var. O yuzden simdilik erteliyirum. Sonrasinda allah kerim..Anladım canım hiç memur olmayı düşündün mü?bizim meslekte memur olabilmek çok zor çünkü alım yok denecek kadar az. Ben hep ilaç sektöründe çalışmıştım ar-ge bölümünde en son firma iflas edince gelecek göremedim ve memur olmaya karar verdim.mesleğimi yapamadığım için çok üzüldüm fakat şimdi iyiki memurum diyorum çünkü çocuk planların etkilenmiyor bu sayede iki yıl çocuğuma kendim bakabildim. Yok memur olmam diyorsanda ikinci çocuk için arayı uzatma derim. Gökçek kreşe ikinciyi de bakıcısı bırakıp çalışmaya başlayabilirsin.
Burdan bisey soylemekte dogru degil aslinda ama suan gorumcemde hamile 2 kez cok fazla kanamasi oldu. Bebekte birsey yok dediler ona. Cok sukur sikinti yok suan 4. Ayinda. İnsallah sizdede sikinti olmazMerhaba kızlar çok korkuyorum acil bişey sormam lazım dün gece kanamam oldu acile gittik dr bebeğin iyi oldugunu söledi bi sorun yok dedi fakat genede düşük önleyici hap ve ipne verdi iğnemi oldum gece ama hala kahve rengi lekelenmem var neden olabilir tekrar gidiyim mi doktoruma
anladik canim bende icmeyeyim diyorum mumkun mertebe ama yeri grliyo icmek zorunda kaliyoruz.ateş düşürücü ağrı kesici ben daha önce pek bilmiyodum parolu hamilelik emzirme dönemi kullananlardan duydum az da olsa sütten bebeğe geçme ihtimali varmış ama sanırım o sık emzirenler göğüsleri dolu dolu olanlar içindir diyip kendimi teselli ediyorum
bir de benim egzamam var dönem dönem atak yapar bir iki ay önce yine coştu doktora gittim ilaç yazarken emziriyorum dedim sıklığını sordu miranın ayını sordu artık o ilk zamanlardaki gibi anneden bebeğe ciddi etkileşimler olmaz dedi ne kdr doğru bilmiyorum tabi yine de mümkünse ilaç almıyorum
dün duş almam için çok ısrar ettiler ama gerçekten o kdr üşüyodum ki alamadım
bazı kişiler igdeki isimleri karıştırıyo ondan da olabilir ya da bir blöf
geçmiş olsun hem minnoşa hem eşine inşallah sana uğramaz
bende merak ediyorum ne zamana kadar yazarız diye umarım çokca zaman oluruz burlarda ben 1 buçuk senedir yazıyorum iyiki bir tesadüf bulmuşum burayı diyorum hep
geçmiş olsun ben çok kolay çıkarmıştım liseye fln gidiyodum o zamn
uzanıp dinlenmek her fırsatta istirahat etmek önemli sanırım inşallah sıkıntısız sağlıkla zamanında gelir minik kuzun
bir de kanaman artarsa mutlaka doktora git
beni elersin tabii kiGunaydn... Beni soranda yok mesaj bolumune bakiyorm gozden kacmas diye ama yok gelen giden. Ama elediklerim var
oyy kuzum ya ne kadar masumlar.ben çok uzun yıllardır ateşlenerek hasta olmamışım onu farkettim öyle zordu ki miranın ateşli hallerini daha ii anladım mesela ben duş alamadım ama onu kaç kez suya sokuyodum sonra dün nerdeyse hiç bişi yiyemedim ağzımın içi ilaç gibi bi tuhaftı ki mira zaten iştahsızken hastayken bişi yememesi ne kdr normalmiş bir de ben onun halsiz haline çok üzülüyodum dün aynı üzüntüyü onda da gördüm eşim eve geldi böyle suratı büzmüş bak anne hasta diyo iki de bir yanıma gelip uff ufff ufff anne hasta oldu diyo resmen zorlamadı beni arada bir iki kaldırmayı denedi kalkmayınca ayak ucumda fln oturdu bildiğin büyümüş bunlar yahu
sormama gerek yok ki canim tum bilgilerin bebdeGunaydn... Beni soranda yok mesaj bolumune bakiyorm gozden kacmas diye ama yok gelen giden. Ama elediklerim var
miranın çok içli bi çocuk olduğunu düşünüyorum hep çok duygusal çoğu hareketi de o kdr anneme benziyo ki hırçınlığı bile kendine bu kadarını istemiyorum aslındaoyy kuzum ya ne kadar masumlar.
Bende gokceden ayni sey bekledim o kafama oturup ziplamayi tercih ettianne hasta olmus diyince de basimda opup gecti diyip tejrar kaldirmaya calisti hep
sormama gerek yok ki canim tum bilgilerin bebde
hemen git uyu böyle fırsat kaçar mı :)
bu kadarcık uyuduk:))bizde uyumadık gece bu fırsatı kaçırma uyu derim.. raporlarım bitsin bende azıcık kafamı masaya koymayı düşünüyorum.. eğer uykun varsa işini o uyanıkken de yaparsın..
Ben hala cok hastayim dr gidecek halim yok basim cook agriyor basimi tasiyamiyorum grip oldum heraldegunaydinlar hayirli cumalar sabahin 5 inden beri kucuk hanim ayaktaydi birakip ciktim.. 5 e kadarda dogru duzgun uyumadi.. bugun insallah cabuk gecer gider..
hasta bebis ve hasta anneler ne durumdasiniz siz insallah bu sabah daha iyi uyanmissinizdir..
Geçmiş olsun bu hastalik topice bulastiben çok uzun yıllardır ateşlenerek hasta olmamışım onu farkettim öyle zordu ki miranın ateşli hallerini daha ii anladım mesela ben duş alamadım ama onu kaç kez suya sokuyodum sonra dün nerdeyse hiç bişi yiyemedim ağzımın içi ilaç gibi bi tuhaftı ki mira zaten iştahsızken hastayken bişi yememesi ne kdr normalmiş bir de ben onun halsiz haline çok üzülüyodum dün aynı üzüntüyü onda da gördüm eşim eve geldi böyle suratı büzmüş bak anne hasta diyo iki de bir yanıma gelip uff ufff ufff anne hasta oldu diyo resmen zorlamadı beni arada bir iki kaldırmayı denedi kalkmayınca ayak ucumda fln oturdu bildiğin büyümüş bunlar yahu
tabiki uyku öyle bi fırsat geçtimi eline sakın kaçırmaBizden de günaydında gece yine uyumadık.
Şimdi uşak uyuyo,ben uyusam mı iş mi yapsam?????
Bizi beğenmiyorsunGunaydn... Beni soranda yok mesaj bolumune bakiyorm gozden kacmas diye ama yok gelen giden. Ama elediklerim var
geçmiş olsun canım tabi ki öyle anne babadan romantik bebe çıkar bizden mi çıksın yaneemiranın çok içli bi çocuk olduğunu düşünüyorum hep çok duygusal çoğu hareketi de o kdr anneme benziyo ki hırçınlığı bile kendine bu kadarını istemiyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?