2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizden de günaydında gece yine uyumadık.
Şimdi uşak uyuyo,ben uyusam mı iş mi yapsam?????
bizde uyumadık gece bu fırsatı kaçırma uyu derim.. raporlarım bitsin bende azıcık kafamı masaya koymayı düşünüyorum.. eğer uykun varsa işini o uyanıkken de yaparsın..

Teşekkür ediyorum aminn hepimizin evladını bağışlasın inşallah dün iğne olmuştum acaba iğneden sonra devam eder mi bunu yaşayan var mı

ben çok uzun yıllardır ateşlenerek hasta olmamışım onu farkettim öyle zordu ki miranın ateşli hallerini daha ii anladım mesela ben duş alamadım ama onu kaç kez suya sokuyodum sonra dün nerdeyse hiç bişi yiyemedim ağzımın içi ilaç gibi bi tuhaftı ki mira zaten iştahsızken hastayken bişi yememesi ne kdr normalmiş bir de ben onun halsiz haline çok üzülüyodum dün aynı üzüntüyü onda da gördüm eşim eve geldi böyle suratı büzmüş bak anne hasta diyo iki de bir yanıma gelip uff ufff ufff anne hasta oldu diyo resmen zorlamadı beni arada bir iki kaldırmayı denedi kalkmayınca ayak ucumda fln oturdu bildiğin büyümüş bunlar yahu
bu arada şu an ateşim düştü çok şükür gribim ağır olsa da o halsizliğim yok

Ben uc aylik hamileyken bogazm sismisti. Titriyodm atesten uc dort gun surmustu. Surekli parol serum takiyolardi. Cok korkmustm hiraya bisey olck diye

beni beğenmiyor musun
Ben uc aylik hamileyken bogazm sismisti. Titriyodm atesten uc dort gun surmustu. Surekli parol serum takiyolardi. Cok korkmustm hiraya bisey olck diye
çok şükür hiçbişi olmamış hiramıza
eşimde akşam serum takmaya gidelim diye ısrar etti ama neyseki tek parolla kotardım

madley bnmde kanamam olmustu ve o dedgn haplari 4.5 ay boyunca gunde 2 kez kullandm, imkanin varsa uzun dinlen rabbim yazmissA kanamali kanamasiz nolur a olsun dogacak bebegin icini ferah tut korkularla endiselerle gecirme gunlerini, tadını çıkar Allah'a emanet et

o kadar sey var ki dusundugum. Baska seylerde var. O yuzden simdilik erteliyirum. Sonrasinda allah kerim..

Burdan bisey soylemekte dogru degil aslinda ama suan gorumcemde hamile 2 kez cok fazla kanamasi oldu. Bebekte birsey yok dediler ona. Cok sukur sikinti yok suan 4. Ayinda. İnsallah sizdede sikinti olmaz
anladik canim bende icmeyeyim diyorum mumkun mertebe ama yeri grliyo icmek zorunda kaliyoruz.

oyy kuzum ya ne kadar masumlar.
Bende gokceden ayni sey bekledim o kafama oturup ziplamayi tercih etti anne hasta olmus diyince de basimda opup gecti diyip tejrar kaldirmaya calisti hep
sormama gerek yok ki canim tum bilgilerin bebde

oyy kuzum ya ne kadar masumlar.
Bende gokceden ayni sey bekledim o kafama oturup ziplamayi tercih etti anne hasta olmus diyince de basimda opup gecti diyip tejrar kaldirmaya calisti hep
sormama gerek yok ki canim tum bilgilerin bebde
miranın çok içli bi çocuk olduğunu düşünüyorum hep çok duygusal çoğu hareketi de o kdr anneme benziyo ki hırçınlığı bile kendine bu kadarını istemiyorum aslında

Ben hala cok hastayim dr gidecek halim yok basim cook agriyor basimi tasiyamiyorum grip oldum heralde

Geçmiş olsun bu hastalik topice bulasti

Bizden de günaydında gece yine uyumadık.
Şimdi uşak uyuyo,ben uyusam mı iş mi yapsam?????
tabiki uyku öyle bi fırsat geçtimi eline sakın kaçırma

Bizi beğenmiyorsun
miranın çok içli bi çocuk olduğunu düşünüyorum hep çok duygusal çoğu hareketi de o kdr anneme benziyo ki hırçınlığı bile kendine bu kadarını istemiyorum aslında
geçmiş olsun canım tabi ki öyle anne babadan romantik bebe çıkar bizden mi çıksın yanee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…