Teşekkür ederim bugün lavoboda siyaha yakın büyük parça geldi korktum tekrar gittim dr.a bi sıkıntı yok dedi kalbini dinledik iyi şükür 3 tane iğne ve coraspirin yazdı tekrar sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin allhımo kadar sey var ki dusundugum. Baska seylerde var. O yuzden simdilik erteliyirum. Sonrasinda allah kerim..
Burdan bisey soylemekte dogru degil aslinda ama suan gorumcemde hamile 2 kez cok fazla kanamasi oldu. Bebekte birsey yok dediler ona. Cok sukur sikinti yok suan 4. Ayinda. İnsallah sizdede sikinti olmaz
anladik canim bende icmeyeyim diyorum mumkun mertebe ama yeri grliyo icmek zorunda kaliyoruz.
sanada geçmiş olsun canım evet hemen hepimizde var bi hastalık haliGeçmiş olsun bu hastalik topice bulasti
valla genlerde de vardır tabi ama törpülenir bişeyse ben o yönde destek olmayı planlıyorumtabiki uyku öyle bi fırsat geçtimi eline sakın kaçırma
Bizi beğenmiyorsun
geçmiş olsun canım tabi ki öyle anne babadan romantik bebe çıkar bizden mi çıksın yanee
soğuk mu diye öperek test ediyosa bence gayet romantikSabah oğluma öp dedim yanağımı uzatıp öpmedi
Bak bi yanağım soğuk mu dedim, yaklaştı öptü 'iyi' dedierkek çocuktan ancak bu kadar romantik oluyor sanırım
tipik yengec burcu iste bende oyleyim. Birde miranin da dogum gunu 24 hazirandi di mi? Sen ilgili bi annesin canim. En onemlisi de iyi bir insansin. Zamanla torpulemesine yardimci olursun miranin bu tarz seyleri.miranın çok içli bi çocuk olduğunu düşünüyorum hep çok duygusal çoğu hareketi de o kdr anneme benziyo ki hırçınlığı bile kendine bu kadarını istemiyorum aslında
sanada cok gecmis olsin canim. Nisaya bulasmaz insallahBen hala cok hastayim dr gidecek halim yok basim cook agriyor basimi tasiyamiyorum grip oldum heralde
Soğuk mu diye ben sordumsanada geçmiş olsun canım evet hemen hepimizde var bi hastalık hali
valla genlerde de vardır tabi ama törpülenir bişeyse ben o yönde destek olmayı planlıyorum
soğuk mu diye öperek test ediyosa bence gayet romantik
Yengeçlikle alakası yok ben de oğlağım ve öyleyimtipik yengec burcu iste bende oyleyim. Birde miranin da dogum gunu 24 hazirandi di mi? Sen ilgili bi annesin canim. En onemlisi de iyi bir insansin. Zamanla torpulemesine yardimci olursun miranin bu tarz seyleri.
Bende birine kizayim biseylere uzuleyim. Hakli olayim olmayayim mutlaka kendime bi zararim dokunur. Psikopatca seyler degil bunlar tabi ama ne biliyim tum gun tek lokma yemem yiyemem mesela. Ama yanimda beni rahatlatan bana destek olan biri olunca kendimi daha iyi hissediyorum. Mira da bunun icin senden iyisini bulamaz.
sanada cok gecmis olsin canim. Nisaya bulasmaz insallah
ben kurbimi ogrenmeden once kafamda biseyler dusunmustum. Ogrendiktrn sonra napicam hic bilemedim. Biraz zor olacak benim icinKızlar hediye konusunda kafanızda bir şeyler oluştu mu, ben henüz bir yol haritası çizemedim
Bu kez oğlumla bişiler yapmayım diyorum ama o tatlılığa ne yapsak bilemiyorum
bende hic anlamam burclar dan bi yengeci biliyorum o da kendi burcum diye isteYengeçlikle alakası yok ben de oğlağım ve öyleyim
sabah sabah ne güzel geldi bu yazın böyle çok teşekkür ederim annemde yengeç ve oda öyle ya içine atar ya kendine zararı olan bişiler yapar bir de böyle miranın naif bi yanı var çok keşfedilsin istemiyorum sömürülmeye çok açık bi yan çünkü o tabi çok erkendir daha karakterini tam olarak kestirmek için ama amacım bu yönlerini törpülemek bende çok duygusalımdır aslında hele de annelikle nirvanaya vardı desem yeri :)tipik yengec burcu iste bende oyleyim. Birde miranin da dogum gunu 24 hazirandi di mi? Sen ilgili bi annesin canim. En onemlisi de iyi bir insansin. Zamanla torpulemesine yardimci olursun miranin bu tarz seyleri.
Bende birine kizayim biseylere uzuleyim. Hakli olayim olmayayim mutlaka kendime bi zararim dokunur. Psikopatca seyler degil bunlar tabi ama ne biliyim tum gun tek lokma yemem yiyemem mesela. Ama yanimda beni rahatlatan bana destek olan biri olunca kendimi daha iyi hissediyorum. Mira da bunun icin senden iyisini bulamaz.
sanada cok gecmis olsin canim. Nisaya bulasmaz insallah
Benim de vardı kafamda ama kurbimi öğrenince daha güzel şeyler yapmak istiyorumben kurbimi ogrenmeden once kafamda biseyler dusunmustum. Ogrendiktrn sonra napicam hic bilemedim. Biraz zor olacak benim icin
bende hic anlamam burclar dan bi yengeci biliyorum o da kendi burcum diye iste
allahim hep iyi insanlarla karsilastirsin insllah brbislerimizi. Yani illa ki biseylerle karsilasacaklar onlari uzecek kiracak. Her seyden koruyamayiz elbet ama en az zararla atlatmalarina yardimci olabiliriz ya da bunlarin buyuk pismanliklar olmamasini saglayabiliriz insallahsabah sabah ne güzel geldi bu yazın böyle çok teşekkür ederim annemde yengeç ve oda öyle ya içine atar ya kendine zararı olan bişiler yapar bir de böyle miranın naif bi yanı var çok keşfedilsin istemiyorum sömürülmeye çok açık bi yan çünkü o tabi çok erkendir daha karakterini tam olarak kestirmek için ama amacım bu yönlerini törpülemek bende çok duygusalımdır aslında hele de annelikle nirvanaya vardı desem yeri :)
ayy sagol canimBenim de vardı kafamda ama kurbimi öğrenince daha güzel şeyler yapmak istiyorumhakedior çünkü
Amin canım inşallah en güzeli en iyisi en hayırlı olsun onlar için bize de her anlarında yanlarında olmayı destek olmayı nasip etsin allahallahim hep iyi insanlarla karsilastirsin insllah brbislerimizi. Yani illa ki biseylerle karsilasacaklar onlari uzecek kiracak. Her seyden koruyamayiz elbet ama en az zararla atlatmalarina yardimci olabiliriz ya da bunlarin buyuk pismanliklar olmamasini saglayabiliriz insallah
O duygusallik brnde de tavan yapti resmen. Reklamda bile aglayabilirim. Hele isin icine cocuk girdi mi yandim. Hizli ve ofkeli filminde aglamis insanim brn. Esim peceteni haxirladin mi diye dalga geciyo hep. Bi de salya sumuk durumlari var insan gibi uzulemiyorumda
ayy sagol canimCok ozel olsun cok guzel olsun cok sevsin istiyorum. Kim oldugunu ogrenmeden once soylr yaparim boyle yaparim derken. Simdi daha iyi nr yapabilirimler kaldi. İyi ki zaman fazla yani.
ya öyküşüm içinde el emeğim bişi olsun çok istedim ama kısıtlı zamanda yapadım hoş bu işin sonunda da yapamıcam da işte bahanelere sığınıyorum yeteneğim yok napim@minnakkartal bizimkinden güzel olursa kıskanırızzzz
Paketii yanlız aç hala unutmadıkya öyküşüm içinde el emeğim bişi olsun çok istedim ama kısıtlı zamanda yapadım hoş bu işin sonunda da yapamıcam da işte bahanelere sığınıyorum yeteneğim yok napimbeğenmenize de ayrıca çok sevindim
Tabiki de bayıldııkk bi de taksa bilekliğini tokaya alıştık sıra bileklikte yaza inşya öyküşüm içinde el emeğim bişi olsun çok istedim ama kısıtlı zamanda yapadım hoş bu işin sonunda da yapamıcam da işte bahanelere sığınıyorum yeteneğim yok napimbeğenmenize de ayrıca çok sevindim
Minnak farkıPaketii yanlız aç hala unutmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?