2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
hepinizi takipteyim canim bir tahminim olursa kurbanın bumu diye.ozelden sorabilirim ama sir vermem benimki.sadece merak merakimi gidermek.isteyen ozelden kurbanini yazabilir benden sır cikmaz

hepinizi takipteyim canim bir tahminim olursa kurbanın bumu diye.ozelden sorabilirim ama sir vermem benimki.sadece merak merakimi gidermek.isteyen ozelden kurbanini yazabilir benden sır cikmaz
sen bizim bağımsız gözümüzsün dışardan daha iyi analiz ediyor olabilirsin sorabilirsin bana

Hic havmda dglim birsuru alinti yaptm hira sayesnde hepsi gitti.
Grip ve regl kotu hissediyorm kendmi allahtan hira iyi dun neden kustu anlamadm araba tuttu sanirm
Ama hep tepemde ona bulasmasa bari

Hic havmda dglim birsuru alinti yaptm hira sayesnde hepsi gitti.
Grip ve regl kotu hissediyorm kendmi allahtan hira iyi dun neden kustu anlamadm araba tuttu sanirm
Ama hep tepemde ona bulasmasa bari
Geçmiş olsun cnm..

Ay koptum ya facede paylaştı bikaç kere.Whats up tada muhabbetler falan.
Ne var ne yok cann ımm
Ne olsun canim bildigin gibi kosturup duruyorum. Recep cok huysuzlasti son gunlerde hem hasta hem kalan son 4 disten birini daha cikariyor hem de 2 yas sendromu. Ha birde sabah hirayi okula gonderirken ustunu islatmisti bende aceleyle elime geceni giydirdim (hiranin tayti). Dedesi markete giderken arkasindan aglayinca da tayti onemsemedim. Dedesi sen tut cocugu direkt fotocuya sok ve kelebekli taytiyla fotografini cektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…