Ahahah çok iimişBenim aram eşimle aram bir haftadır limoniydi. Anneme gittim. İnat ettik aramadık birbirimizi. Buraya yazmışımdır diye oturmuş tüm mesajlarımı okumuş. Hatta bir ara ona ithafen eğer okuyorsan bana kitaplık al gibi bir mesaj yazmıştım barıştık almıycam dedi :) Sonra ben de okudum pot kırmış mıyım diye. Yok kötü birşey yazmamışım
Ben hasta değilim henüz hastabakıcıyım evde@Apriori123 nerdesin canım? iyileştin mi?
Buradayım ama kaçıyorum. Bebem beni bekler.@Apriori123 nerdesiiiiiiinnnn???
Canim
sevgili zanlım malumunuz ben ilk çekilişte paketine ulaşan ilk kişiyim bünyem alışkın lütfen beni yine zirveye taşı
tamam canım merak etme istersen bir gün önce gönderirim benHayir tabikide ilk bn alicm busefer
benimki daha önce ulaşabilir sana bir bakmışsın kurye olmuş kapındayımpeki canim ilk gonderecegim kural bozulmasin..
her zaman beklerim kurbin olmasamda..benimki daha önce ulaşabilir sana bir bakmışsın kurye olmuş kapındayım
genelde değiştirme süresi bir ay diye biliyorum bir de henüz çok yazlık şeyler yok ortada tabi ben avmye gitmeyeli bir ay oldu nerdeyse belki çıkmıştır yazlıklar ben alışverişi mayıs başı ortası gibi yapmayı düşünüyorum şimdilik ne yapabilirm nası bi paket hazırlıyım onları tasarlıyorumkafanizda ne gibi seyler var simdi gittim avm ye bakmaya bisiler cok erken gibi geldi alinacak seyler degistirilmesi icin erken mi?
canım inşallah bi güzel havada en istediğim şeylerden biri yalnız bi vesileyle kurbanın olmadığımı da söyledinher zaman beklerim kurbim olmasanda..
hayır aslında oyle demek istemedim kızlar kafamı karıstırdı senın kurbin değilim yani... m ile n yi karıştırmışım..genelde değiştirme süresi bir ay diye biliyorum bir de henüz çok yazlık şeyler yok ortada tabi ben avmye gitmeyeli bir ay oldu nerdeyse belki çıkmıştır yazlıklar ben alışverişi mayıs başı ortası gibi yapmayı düşünüyorum şimdilik ne yapabilirm nası bi paket hazırlıyım onları tasarlıyorum
canım inşallah bi güzel havada en istediğim şeylerden biri yalnız bi vesileyle kurbanın olmadığımı da söyledin
beni mi yiyeceksin öğlen tatilindeyiz kızların yanına gittim onlarla hediye meselesini konuşurken kendimi burda buldum.. minnaka yanlış harfler koymuşum kurbim sensin seni tek geçerim alemde...
nasılsın canım?Kıyafet benim en son tercihim, çok sıkışırsam ona başvurabilirim
onun dışında toka falangaranti
beni mi yiyeceksin öğlen tatilindeyiz kızların yanına gittim onlarla hediye meselesini konuşurken kendimi burda buldum.. minnaka yanlış harfler koymuşum kurbim sensin seni tek geçerim alemde...
bir yeşil ışık gördüm sankiKıyafet benim en son tercihim, çok sıkışırsam ona başvurabilirim
onun dışında toka falangaranti
Sana yeşil ışık yaka yaka sarıya döndüm canım
bir yeşil ışık gördüm sanki
kızlar kolayda erkek bebişe ne alacağız kiSana yeşil ışık yaka yaka sarıya döndüm canımaz daha bakmazsan kırmızı olcam ha ona göre
bence baştan bir kural ihlali var cınımmmSana yeşil ışık yaka yaka sarıya döndüm canımaz daha bakmazsan kırmızı olcam ha ona göre
Bize don alabilirsinkızlar kolayda erkek bebişe ne alacağız ki
İçine mi doğdusagol cnm bak hasta hasta cekilis derdindeym hadi soylede rahat edeyim sanami cktm
güzel bir anı kalır bence.iyi yapmışNe olsun canim bildigin gibi kosturup duruyorum. Recep cok huysuzlasti son gunlerde hem hasta hem kalan son 4 disten birini daha cikariyor hem de 2 yas sendromu. Ha birde sabah hirayi okula gonderirken ustunu islatmisti bende aceleyle elime geceni giydirdim (hiranin tayti). Dedesi markete giderken arkasindan aglayinca da tayti onemsemedim. Dedesi sen tut cocugu direkt fotocuya sok ve kelebekli taytiyla fotografini cektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?