2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ahahah çok iimiş

@Apriori123 nerdesin canım? iyileştin mi?
Ben hasta değilim henüz hastabakıcıyım evde

Buradayım ama kaçıyorum. Bebem beni bekler.
Herkeslere geçmiş olsun ben kaçar

kafanizda ne gibi seyler var simdi gittim avm ye bakmaya bisiler cok erken gibi geldi alinacak seyler degistirilmesi icin erken mi?

kafanizda ne gibi seyler var simdi gittim avm ye bakmaya bisiler cok erken gibi geldi alinacak seyler degistirilmesi icin erken mi?
genelde değiştirme süresi bir ay diye biliyorum bir de henüz çok yazlık şeyler yok ortada tabi ben avmye gitmeyeli bir ay oldu nerdeyse belki çıkmıştır yazlıklar ben alışverişi mayıs başı ortası gibi yapmayı düşünüyorum şimdilik ne yapabilirm nası bi paket hazırlıyım onları tasarlıyorum

her zaman beklerim kurbim olmasanda..
canım inşallah bi güzel havada en istediğim şeylerden biri yalnız bi vesileyle kurbanın olmadığımı da söyledin

hayır aslında oyle demek istemedim kızlar kafamı karıstırdı senın kurbin değilim yani... m ile n yi karıştırmışım..

beni mi yiyeceksin öğlen tatilindeyiz kızların yanına gittim onlarla hediye meselesini konuşurken kendimi burda buldum.. minnaka yanlış harfler koymuşum kurbim sensin seni tek geçerim alemde...

Kıyafet benim en son tercihim, çok sıkışırsam ona başvurabilirim
onun dışında toka falan garanti
bir yeşil ışık gördüm sanki

sagol cnm bak hasta hasta cekilis derdindeym hadi soylede rahat edeyim sanami cktm
İçine mi doğdu
güzel bir anı kalır bence.iyi yapmışablaları olan çocukların başına gelebiliyo.diş bizde zor çıkarıyoz.recep bi ara sık hasta oluyodu.şimdi nasılsoğuk buharla tedavi görmüştü dimi.bizde 11. Dişi çıkartıyoz köpek dişi amma zorladı ateş yok ama.uykusuz her gece yorgun ölesiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…