2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ben bebişime kıyafet almayı düşünüyorum en sevdiğim alışveriş türüdür gerçi benim aldıklarım bile çok ben oluyo ama olsun bi seferlik annişi benim istediğim gibi giydirir sanırım :))kişinin kendi tarzına göre hediye almayı hiç beceremedim arkadaşımaysa ne alacağım hiç netleşmedi işte orda pek kıyafet olmayabilir belki bir aksesuar olabilir
bir de geçenkinde de olan gibi bişi görünce ufak tefek ekleme yapabilirim onlar netleşmedi ama yalnız açması gerekn bişi koymıcam bu sefer

Ben de herşeyi almak istiyorum.çılgınlar gibi.hiraysenin dediği gibi oda artık benim çocuğum gibi hissediyorum.kafam da bir sürü şeyler var...ve hepsini istiyorum...çok özel olsun...ve çok benden olsun istiyorum...tamamen benim zevklerimden olsun ki hatıra olsun herşey

yalnız açması gereken bişi ne koymuştun ki ben hatırlayamadım şimdi

heh işte bende böyleyim tam olarak ayını hislerimiz

yalnız açması gereken bişi ne koymuştun ki ben hatırlayamadım şimdi
hani yılbaşıydıya kırmızı bişi koydum gerçi @oslew in samimiyetine güvenerek beni yanlış anlamaz azıcık esprili olsun diye koydum o da sağolsun çok inceydi

heh işte bende böyleyim tam olarak ayını hislerimiz

hani yılbaşıydıya kırmızı bişi koydum gerçi @oslew in samimiyetine güvenerek beni yanlış anlamaz diye koydum o da sağolsun çok inceydi
anladım.. ama ben şimdi avm de baktım öle tarz şeyler... artık kurbime söylüyorum kırmızı paketi tek açççç... bende tek açmayacağım.. herkes benden meraklı şuan ve zanlımı benden çok onlar merak ediyor...

Tamam canım ama M olsun beden S'e henüz giremiyoruz Ama motivasyon için S'de olabilir, inanıyorum gireceksin bunun içine gibi bir notla

bizde de durum aynıydı iş adresimi verdim o gün 10 kişi kargo yolu gözledik paketi açrken videoya alanlar foto çekenler yani burdanda anlaşılacağı üzere yalnız yazısı önemli bi dip not :)
şimdide aynı herkes ipucu var mı o mu bu mu meraktalar

Evet deterjan eski çekilişten biri dedi direk 8 kişiye düşürdü
Ben de verdim yaa toka alcaz dedim daha ne deyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…