iyiyim şükür beklerim bi öğlen yemeğine şekerim uçarak gelirsiniz uçarak gidersiniz...seni yemeye çalışıyorumsen nasılsın:
ay çok güldüm ya mirada benim sütyenimi görünce annenin meme diyoÇamaşır astım az önce tabi akifcik uzatıyo ben asıyorum.verirkende anneninn babann abılanınn diyo.sıra sutyenime geldi memenin dedi.artk memeyi de şahıs olarak görüyo
Ben de herşeyi almak istiyorum.çılgınlar gibi.hiraysenin dediği gibi oda artık benim çocuğum gibi hissediyorum.kafam da bir sürü şeyler var...ve hepsini istiyorum...çok özel olsun...ve çok benden olsun istiyorum...tamamen benim zevklerimden olsun ki hatıra olsun herşeyben bebişime kıyafet almayı düşünüyorum en sevdiğim alışveriş türüdür gerçi benim aldıklarım bile çok ben oluyo ama olsun bi seferlik annişi benim istediğim gibi giydirir sanırım :))kişinin kendi tarzına göre hediye almayı hiç beceremedimarkadaşımaysa ne alacağım hiç netleşmedi işte orda pek kıyafet olmayabilir belki bir aksesuar olabilir
bir de geçenkinde de olan gibi bişi görünce ufak tefek ekleme yapabilirim onlar netleşmedi ama yalnız açması gerekn bişi koymıcam bu sefer
yalnız açması gereken bişi ne koymuştun ki ben hatırlayamadım şimdiben bebişime kıyafet almayı düşünüyorum en sevdiğim alışveriş türüdür gerçi benim aldıklarım bile çok ben oluyo ama olsun bi seferlik annişi benim istediğim gibi giydirir sanırım :))kişinin kendi tarzına göre hediye almayı hiç beceremedimarkadaşımaysa ne alacağım hiç netleşmedi işte orda pek kıyafet olmayabilir belki bir aksesuar olabilir
bir de geçenkinde de olan gibi bişi görünce ufak tefek ekleme yapabilirim onlar netleşmedi ama yalnız açması gerekn bişi koymıcam bu sefer
heh işte bende böyleyim tam olarak ayını hislerimizBen de herşeyi almak istiyorum.çılgınlar gibi.hiraysenin dediği gibi oda artık benim çocuğum gibi hissediyorum.kafam da bir sürü şeyler var...ve hepsini istiyorum...çok özel olsun...ve çok benden olsun istiyorum...tamamen benim zevklerimden olsun ki hatıra olsun herşey
hani yılbaşıydıya kırmızı bişi koydum gerçi @oslew in samimiyetine güvenerek beni yanlış anlamaz azıcık esprili olsun diye koydumyalnız açması gereken bişi ne koymuştun ki ben hatırlayamadım şimdi
anladım.. ama ben şimdi avm de baktım öle tarz şeyler... artık kurbime söylüyorum kırmızı paketi tek açççç... bende tek açmayacağım.. herkes benden meraklı şuan ve zanlımı benden çok onlar merak ediyor...heh işte bende böyleyim tam olarak ayını hislerimiz
hani yılbaşıydıya kırmızı bişi koydum gerçi @oslew in samimiyetine güvenerek beni yanlış anlamaz diye koydumo da sağolsun çok inceydi
Tamam canımanladım.. ama ben şimdi avm de baktım öle tarz şeyler... artık kurbime söylüyorum kırmızı paketi tek açççç... bende tek açmayacağım.. herkes benden meraklı şuan ve zanlımı benden çok onlar merak ediyor...
bizde de durum aynıydı iş adresimi verdim o gün 10 kişi kargo yolu gözledik paketi açrken videoya alanlar foto çekenleranladım.. ama ben şimdi avm de baktım öle tarz şeyler... artık kurbime söylüyorum kırmızı paketi tek açççç... bende tek açmayacağım.. herkes benden meraklı şuan ve zanlımı benden çok onlar merak ediyor...
Bana aktif olmayan biri çıktı galiba zanlımmm
Evet deterjan eski çekilişten biri dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?