e o da bana özel olsunben bebişime kıyafet almayı düşünüyorum en sevdiğim alışveriş türüdür gerçi benim aldıklarım bile çok ben oluyo ama olsun bi seferlik annişi benim istediğim gibi giydirir sanırım :))kişinin kendi tarzına göre hediye almayı hiç beceremedimarkadaşımaysa ne alacağım hiç netleşmedi işte orda pek kıyafet olmayabilir belki bir aksesuar olabilir
bir de geçenkinde de olan gibi bişi görünce ufak tefek ekleme yapabilirim onlar netleşmedi ama yalnız açması gerekn bişi koymıcam bu sefer
Ben senin kutunu bile anlarim canim gecen defa oslew hediyeleri paylasinca Oyku nun uzerinde aha Mira kizin kopyasi demistim kutunu da anlarimbu kez nasıl bir kutuyla gönderceğimi kimseye söylemicem kabak gibi gönderenin ben olduğum belli olmuştu
Ne olsun canim bildigin gibi kosturup duruyorum. Recep cok huysuzlasti son gunlerde hem hasta hem kalan son 4 disten birini daha cikariyor hem de 2 yas sendromu. Ha birde sabah hirayi okula gonderirken ustunu islatmisti bende aceleyle elime geceni giydirdim (hiranin tayti). Dedesi markete giderken arkasindan aglayinca da tayti onemsemedim. Dedesi sen tut cocugu direkt fotocuya sok ve kelebekli taytiyla fotografini cektir
Sanmayın ki sizi unuttum, sanmayın siz de gönlüm yok
olabilir yorum yok:))
benim di mi
canım sen bana çıktınbenim di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?