Buna ben de çok gülmüştümaz önce meraktan gidip eski çekilişe baktım ama beni aşağıdaki yazı kopardı gözlerimden yaşlar geldi. canım sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün inşallah. @yaz yagmuru
Rezil oldum az önce asansör çalıştı baktım bizim katın ışığı yanıyor kesin eşim dedim sırıtarak kapıya dayandım asansöre bakıyorum kapı açıldı bir baktım karsi dairede oturan adam özür dilerim eşim sandım dedim adam güldü
demekki senin kurban benimAy evet ben bu kez öyle mi yapsam elma zayıflatıyor da hem bi kasa elmayla kapıya dayansam
Yorumsuzdemekki senin kurban benim
olamaz ki zatenYorumsuz
ahahah cok komik olmus yaa cok guldumNe olsun canim bildigin gibi kosturup duruyorum. Recep cok huysuzlasti son gunlerde hem hasta hem kalan son 4 disten birini daha cikariyor hem de 2 yas sendromu. Ha birde sabah hirayi okula gonderirken ustunu islatmisti bende aceleyle elime geceni giydirdim (hiranin tayti). Dedesi markete giderken arkasindan aglayinca da tayti onemsemedim. Dedesi sen tut cocugu direkt fotocuya sok ve kelebekli taytiyla fotografini cektir
Sagol cnmm ya cok iyisin:)Bence de senin hakkin. Elimden geleni yapicam canim merak etme
aaa bi karar vern sanami feyenayami cktmtamam canım merak etme istersen bir gün önce gönderirim ben
tmm ozman bana gonderiyosn anladk sisman muamelesi yapmana gerek yoktuAy evet ben bu kez öyle mi yapsam elma zayıflatıyor da hem bi kasa elmayla kapıya dayansamDoğum gününde elma dağıtır misafirlerine
ay cok guldum bunw yaÇamaşır astım az önce tabi akifcik uzatıyo ben asıyorum.verirkende anneninn babann abılanınn diyo.sıra sutyenime geldi memenin dedi.artk memeyi de şahıs olarak görüyo
ben ne desem direk anlasilacak gibi o yuzden susuyorumBu arada @Akaibu hiç ipucu vermiyor, kendim için istemiyorum yani
herkese gulucuk opucuk benim neden sacim cekiliyor
donemiyorum esimde grlrmiyo kalfim burda@Akaibu dön evine gari
Ay ben bekleyemem pazartesiyi, cuma olsun son iş günüKızlar her pazartesi günü ipucu günü olsun mu? Herkes kurbanı hakkında birşey yazsın ama ele vermeyecek şekilde. Diğer günler yalancı çoban olabilirsiniz. Böylece bir heyecan olur pazartesileri ne dersiniz
Oldu cnm baskaaa :)))Kızlar her pazartesi günü ipucu günü olsun mu? Herkes kurbanı hakkında birşey yazsın ama ele vermeyecek şekilde. Diğer günler yalancı çoban olabilirsiniz. Böylece bir heyecan olur pazartesileri ne dersiniz
yaa kandırıkçı bi sen değilsin biliyoz :)canım sen bana çıktın
Olmaz pzt iyidir çalışan arkadaşlar var pzt sendromuna faydası olur belkiAy ben bekleyemem pazartesiyi, cuma olsun son iş günübugün olsun lütfennn
@Apriori123 sana diyor @Akaibu sen anla diyor, @aysenazim sen bulaşma diyor, @AreN5 sana benimle değilsin diyorValla ben a desem anlar benm kurbn kim oldgnu :))
valla senden korkulur ama bi bulamıyosun zanlını.. geçmişi okudum çok güldüm yaaa..@Apriori123 sana diyor @Akaibu sen anla diyor, @aysenazim sen bulaşma diyor, @AreN5 sana benimle değilsin diyor
Niye yavalla senden korkulur ama bi bulamıyosun zanlını.. geçmişi okudum çok güldüm yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?