- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
kesin alacağın şey tokadır hahabende a desem anlar kurbanım hatta alacağım bişiyi söylersem kesin anlar
Yok çamaşırdırkesin alacağın şey tokadır haha
bulamazsın kiiii bencee....Niye yaniye bulamıyormuşum ne varmış ben de
Sen değilsinbulamazsın kiiii bencee....
az önce meraktan gidip eski çekilişe baktım ama beni aşağıdaki yazı kopardı gözlerimden yaşlar geldi. canım sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün inşallah. @yaz yagmuru
Rezil oldum az önce asansör çalıştı baktım bizim katın ışığı yanıyor kesin eşim dedim sırıtarak kapıya dayandım asansöre bakıyorum kapı açıldı bir baktım karsi dairede oturan adam özür dilerim eşim sandım dedim adam güldü
evet ya kizlar birde kargom gelmisti ama kimden geldigini hala bilmiyordum is yerinde calisanimiz almis esim bilmiyorum nereden geldigini demisti nasil da utanmistim adamdan kapiya dayanip tebessumle asansore bakiyordum o anda:))) ama buna katilsaydim ev adresimi verecektim meraktan catlamistim son gelen kargolardandi benimki:))Buna ben de çok gülmüştümeşini bekledi saatlerce
Benlende paylaşın gelen giden yok bana da bipufpuff mesaj atıyo sağolsun bende ona yollucam bu gidişle
onu benim zanlım yazsa ben anlarım sanırım helede yandan ayrılmış iki saç için yanılmıyorsam en çok miranın saçları öylekesin alacağın şey tokadır haha
Yok çamaşırdır
bi de Elif Hira'nın...onu benim zanlım yazsa ben anlarım sanırım helede yandan ayrılmış iki saç için yanılmıyorsam en çok miranın saçları öyle
Sen değilsinbana yazıp iki dk sonra gittin başka birine yazdın
Mavi boncuk @minnakkartal a yakışıyor en çokee önemli olan suan herkese mavi boncuk dağıtmak değil mi yoksa ne diye bu kadar gürültü yapim. sanki bitek ben yapıyorum küstüm ben
peki der susar giderim buralardan...Mavi boncuk @minnakkartal a yakışıyor en çok
gitme canım boncuk çok hepimize yeterpeki der susar giderim buralardan...
Dur gitme senin zanlını söylüyorum @Akaibu.peki der susar giderim buralardan...
cık istenmediğim yerde durmam duramamgitme canım boncuk çok hepimize yeter
teşekkür ederim canım ama yok biraz gidip hava alıp bi sigara içeyim belki gelirim..Dur gitme senin zanlını söylüyorum @Akaibu.
İkinci tahminim şöyle ya @Akaibu yada ben senin kurbanınız. Ama yüzde doksan ihtimalle benim diyorumgitme canım boncuk çok hepimize yeter
Sen de pembe boncuk dağıt canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?