sigara icerken bile burdayim ama kırıldım bi kere napalim kader utansınİkinci tahminim şöyle ya @Akaibu yada ben senin kurbanınız. Ama yüzde doksan ihtimalle benim diyorum
bak halen mavi diyor al sana mavi boncukSen de pembe boncuk dağıt canımmaviyi minnak dağıtsın
Tuh süprüzü kaçti.Dur gitme senin zanlını söylüyorum @Akaibu.
Sen iste yeter kibak halen mavi diyor al sana mavi boncukpembe yok napim alla alla benim suçum mu hahaaaa
istemiyorum... sağol ben maviyi severim pembe bana ters..Sen iste yeter ki
yorumsz desemİkinci tahminim şöyle ya @Akaibu yada ben senin kurbanınız. Ama yüzde doksan ihtimalle benim diyorum
Ben severim pembeyiistemiyorum... sağol ben maviyi severim pembe bana ters..
He he böyle diyeceğini biliyordum zaten. Benimle ilgili merak ettiklerini sorabilirsin canım şu gizemi çözelimyorumsz desem
çok naziksin canım ama ben sorularımı son haftalara saklıyorum bi yapacaklarım ortaya çıksın belki çok sorum olur belki hiçHe he böyle diyeceğini biliyordum zaten. Benimle ilgili merak ettiklerini sorabilirsin canım şu gizemi çözelim
zanlıma bak yakurbişime gelsin
Canım aslında kubrişime gelsin diyecektim ama çok anlaşılmasın dedimçok naziksin canım ama ben sorularımı son haftalara saklıyorum bi yapacaklarım ortaya çıksın belki çok sorum olur belki hiç
zanlıma bak ya
Bence geliyolar okunacak msj sayisini gorup korkup kaciyolar
Mavi aşortman al canım doğduğundan beri alışverişten anladığımız bu bizimkızlar kolayda erkek bebişe ne alacağız ki
Alıntı yanlış ama elma yollayacaksan bizim diyet topiğinden biridirben bebişime kıyafet almayı düşünüyorum en sevdiğim alışveriş türüdür gerçi benim aldıklarım bile çok ben oluyo ama olsun bi seferlik annişi benim istediğim gibi giydirir sanırım :))kişinin kendi tarzına göre hediye almayı hiç beceremedimarkadaşımaysa ne alacağım hiç netleşmedi işte orda pek kıyafet olmayabilir belki bir aksesuar olabilir
bir de geçenkinde de olan gibi bişi görünce ufak tefek ekleme yapabilirim onlar netleşmedi ama yalnız açması gerekn bişi koymıcam bu sefer
Hayatınızdaki tek A Azad değil mi :)))Valla ben a desem anlar benm kurbn kim oldgnu :))
Mavi aşortman al canım doğduğundan beri alışverişten anladığımız bu bizim
Alıntı yanlış ama elma yollayacaksan bizim diyet topiğinden biridir
Hayatınızdaki tek A Azad değil mi :)))
canım ben sana direk söliyim benim kurbanım sensinKızlar çeneniz patlamasın e mi. Bu ne yaw, ne güzel günde bi kere girip iki üç mesaj okuyup çıkıyordum bu ne saatte 100 küsür mesaj doluyor.
@sglbntfayika @minnakkartal sizin patronlara mail atıcam tüm gün kk da lak lak yapıyorlar diye. Ama benimle bilgi alışverişine girerseniz bi güzellik yapabilirim
İnşallah haftasonu hepinizin kocası darbe yapar tellerinizi alır da bu kadar msj kasamazsınız
Ben haftasonu offf oluyorum canımKızlar çeneniz patlamasın e mi. Bu ne yaw, ne güzel günde bi kere girip iki üç mesaj okuyup çıkıyordum bu ne saatte 100 küsür mesaj doluyor.
@sglbntfayika @minnakkartal sizin patronlara mail atıcam tüm gün kk da lak lak yapıyorlar diye. Ama benimle bilgi alışverişine girerseniz bi güzellik yapabilirim
İnşallah haftasonu hepinizin kocası darbe yapar tellerinizi alır da bu kadar msj kasamazsınız
Canım özele gelKızlar çeneniz patlamasın e mi. Bu ne yaw, ne güzel günde bi kere girip iki üç mesaj okuyup çıkıyordum bu ne saatte 100 küsür mesaj doluyor.
Siz formunuzda kalın diye uğraşıyorum yine yaranamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?