2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hazır demek ki maaşallah yap yap deme bence al bi lazımlık acilen çocuğa sonra beze yapmayı normal algılamasın çok sevindim ne güzel net sinyaller vermiş

Hazır demek ki maaşallah yap yap deme bence al bi lazımlık acilen çocuğa sonra beze yapmayı normal algılamasın çok sevindim ne güzel net sinyaller vermiş
Hazir gibi canim buraya yazdigimdan beri bez baglamadim hic yapmadi cisini tuvalete goturdum birkac kez yapmadi ama acilen lazimlik almam lazim olmazsa bugun cikayim alayim yavastan baslayayim o da hevesliyken devam edeyim istemezse ertelerim

Hazir gibi canim buraya yazdigimdan beri bez baglamadim hic yapmadi cisini tuvalete goturdum birkac kez yapmadi ama acilen lazimlik almam lazim olmazsa bugun cikayim alayim yavastan baslayayim o da hevesliyken devam edeyim istemezse ertelerim
Elif ada hep alt kıyafetlerini çıkartıyor giyinik olmayı sevmiyor. Tuvalete alıştırmak zor olmaz diye düşünüyorum her an tuvalete hazır durumdayız ama lazımmış odasında oyuncak oldu sadece bebeğini muntazam aralıklarla lazımlığ oturtuyor poposunu temizliyor bebeğin. Kendi oturmuyor yani

Öyküde bazen gidiyo çiş diye banyoya bazen soyup bazen soymadan oturtuyorum bitti diyo kaldırıyorum kakasını yaparken soruyorum gidelinmi tuvalete diye isterse götürüyorum veya bezini açınca tekrar soruyorum isterse götürüyorum biraz daha yapıyo lazımlığı kullanmıyoruz :)
Hâlâ bulamadınız canım hadi bu iyiliğimi unutma sen oslew çıktın
tabikisiiii

Masallah canim ne guzel korkmuyo demekki. Bencede biran once al lazimligi hevesi gitmeden cadinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…