Zaten ben beni cok iyi bilen taniyan birisne cikmisim anlasilanÖzel mesaj trafiğim yavaşladı..
Bikaç gündür çok sessiz sakin..
Kendimi boşlukta hissediyorum
Zaten ben beni cok iyi bilen taniyan birisne cikmisim anlasilan
Hazır demek ki maaşallah yap yap deme bence al bi lazımlık acilen çocuğa sonra beze yapmayı normal algılamasın çok sevindim ne güzel net sinyaller vermişKızlar wc ye girdim Ece geldi yanıma beni kaldırdı esofmanini indirdi klozete oturmak istedi bende tuttum bir sure klozette bittimi dedim bitti dedi:)) dunde kakasini yapmadan anne kaka dedi misafirin vardı yap annecim dedim kadında şaşırdı hatta alistimi tuvalete dedi hayır ama bazen söylüyor dedim ya bir lazimlik alamadım çocuğa alsam oturtcam arada
Ay canım kıyamam sanaÖzel mesaj trafiğim yavaşladı..
Bikaç gündür çok sessiz sakin..
Kendimi boşlukta hissediyorum
Senin sormak istediğin bişey varsa çekinme canımAy canım kıyamam sana
Hazir gibi canim buraya yazdigimdan beri bez baglamadim hic yapmadi cisini tuvalete goturdum birkac kez yapmadi ama acilen lazimlik almam lazim olmazsa bugun cikayim alayim yavastan baslayayim o da hevesliyken devam edeyim istemezse ertelerimHazır demek ki maaşallah yap yap deme bence al bi lazımlık acilen çocuğa sonra beze yapmayı normal algılamasın çok sevindim ne güzel net sinyaller vermiş
Hâlâ bulamadınız canım hadi bu iyiliğimi unutma sen oslew çıktınAcabaaa kimmmm
Benim zanlımı da bul deterjanHâlâ bulamadınız canım hadi bu iyiliğimi unutma sen oslew çıktın
Elif ada hep alt kıyafetlerini çıkartıyor giyinik olmayı sevmiyor. Tuvalete alıştırmak zor olmaz diye düşünüyorum her an tuvalete hazır durumdayız ama lazımmış odasında oyuncak oldu sadece bebeğini muntazam aralıklarla lazımlığ oturtuyor poposunu temizliyor bebeğin. Kendi oturmuyor yaniHazir gibi canim buraya yazdigimdan beri bez baglamadim hic yapmadi cisini tuvalete goturdum birkac kez yapmadi ama acilen lazimlik almam lazim olmazsa bugun cikayim alayim yavastan baslayayim o da hevesliyken devam edeyim istemezse ertelerim
Öyküde bazen gidiyo çiş diye banyoya bazen soyup bazen soymadan oturtuyorum bitti diyo kaldırıyorum kakasını yaparken soruyorum gidelinmi tuvalete diye isterse götürüyorum veya bezini açınca tekrar soruyorum isterse götürüyorum biraz daha yapıyo lazımlığı kullanmıyoruz :)Kızlar wc ye girdim Ece geldi yanıma beni kaldırdı esofmanini indirdi klozete oturmak istedi bende tuttum bir sure klozette bittimi dedim bitti dedi:)) dunde kakasini yapmadan anne kaka dedi misafirin vardı yap annecim dedim kadında şaşırdı hatta alistimi tuvalete dedi hayır ama bazen söylüyor dedim ya bir lazimlik alamadım çocuğa alsam oturtcam arada
tabikisiiiiHâlâ bulamadınız canım hadi bu iyiliğimi unutma sen oslew çıktın
Senin zanlın tam bir muamma canım üzgünüm yardımcı olamayacağım.Benim zanlımı da bul deterjan
Ben de senden şüpheleniyorum beni ig'den sen ekledin
Sevgili zanlım bak çok muammalı olma lütfenSenin zanlın tam bir muamma canım üzgünüm yardımcı olamayacağım.
Zaten ben beni cok iyi bilen taniyan birisne cikmisim anlasilan
Minnakkartal eleyebilirsin canım o benim zanlım
Kızlar wc ye girdim Ece geldi yanıma beni kaldırdı esofmanini indirdi klozete oturmak istedi bende tuttum bir sure klozette bittimi dedim bitti dedi:)) dunde kakasini yapmadan anne kaka dedi misafirin vardı yap annecim dedim kadında şaşırdı hatta alistimi tuvalete dedi hayır ama bazen söylüyor dedim ya bir lazimlik alamadım çocuğa alsam oturtcam arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?