2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yazık dünürünün duygularıyla oynama canım. Bak sonra beklentiye girer beşi bir yerde gelecek diye söyliyim

Masallah canim ne guzel korkmuyo demekki. Bencede biran once al lazimligi hevesi gitmeden cadinin
alayim lazimlik bakalim kizlar birde biz deneyelim yapmazsa bizde oyuncak olarak kullaniriz:))

Kızlar elif ada da bu aralar temizlik ve düzen takıntısı var akşama kadar üç kere ev süpürür siliyor toz alıyor,oyuncaklarını işi bitince yerlerine koyuyor,düzrlttiğ bişey bozulursa hemen tekrar düzeltiyor. Diyeceksiniz ki allahtan belanı mı istiyo diye ama ne biliyim garip geliyor üstelik bu işleri yaparken çocukça değilde kendini vererek kırk yıllık ev hanımı gibi yapıyor. Üstüne düşmüyorum ama sizce takıntılı mı olur böyle yoksa geçici birşeymidir yada ben birşeyler yapmalısınız bu konuda

@minnakkartal canım itiraf etmene gerek yok hükmünü verdim ben. Boncuk dağıtsanda nafile
diyosun

canım mira da aynı ya valla benim hoşuma gidiyo ilerde tüm işleri ona yıkıcam iş yaparken söylenmesi de başka tatlı kesin annemden öğreniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…