aaaa ne ara itiraf ettim kiMinnakkartal eleyebilirsin canım o benim zanlım
Aprioriye canım msj sanaYazık dünürünün duygularıyla oynama canım. Bak sonra beklentiye girer beşi bir yerde gelecek diye söyliyim
Bu kadar açıkca yaz dememiştim
Semsiyeyle isi kapatacam isinBen de senden şüpheleniyorum beni ig'den sen ekledin
Valla bizim bütün yollar sana çıkıyor niyeyseaaaa ne ara itiraf ettim ki
Şemsiye derken
Gecenler de aglamisti demistin sesi diye o yuzden ig de baktim semsiueymisŞemsiye derken
Evet burda da yazmıştımGecenler de aglamisti demistin sesi diye o yuzden ig de baktim semsiueymis
Elif ada hep alt kıyafetlerini çıkartıyor giyinik olmayı sevmiyor. Tuvalete alıştırmak zor olmaz diye düşünüyorum her an tuvalete hazır durumdayız ama lazımmış odasında oyuncak oldu sadece bebeğini muntazam aralıklarla lazımlığ oturtuyor poposunu temizliyor bebeğin. Kendi oturmuyor yani
Öyküde bazen gidiyo çiş diye banyoya bazen soyup bazen soymadan oturtuyorum bitti diyo kaldırıyorum kakasını yaparken soruyorum gidelinmi tuvalete diye isterse götürüyorum veya bezini açınca tekrar soruyorum isterse götürüyorum biraz daha yapıyo lazımlığı kullanmıyoruz :)
tabikisiiii
alayim lazimlik bakalim kizlar birde biz deneyelim yapmazsa bizde oyuncak olarak kullaniriz:))Masallah canim ne guzel korkmuyo demekki. Bencede biran once al lazimligi hevesi gitmeden cadinin
Üstün açık kalmışKizlar gece ruyamda esimle yeni evleniyormusuz ustumde kirmizi cok guzel bir elbise var cok guzel bir evimiz varmis dolabi bir aciyorum cok guzel gecelikler falan gerisini hatirlamiyorum
diyosun@minnakkartal canım itiraf etmene gerek yok hükmünü verdim ben. Boncuk dağıtsanda nafile
canım mira da aynı ya valla benim hoşuma gidiyo ilerde tüm işleri ona yıkıcamKızlar elif ada da bu aralar temizlik ve düzen takıntısı var akşama kadar üç kere ev süpürür siliyor toz alıyor,oyuncaklarını işi bitince yerlerine koyuyor,düzrlttiğ bişey bozulursa hemen tekrar düzeltiyor. Diyeceksiniz ki allahtan belanı mı istiyo diye ama ne biliyim garip geliyor üstelik bu işleri yaparken çocukça değilde kendini vererek kırk yıllık ev hanımı gibi yapıyor. Üstüne düşmüyorum ama sizce takıntılı mı olur böyle yoksa geçici birşeymidir yada ben birşeyler yapmalısınız bu konuda
sonuna koptumKizlar gece ruyamda esimle yeni evleniyormusuz ustumde kirmizi cok guzel bir elbise var cok guzel bir evimiz varmis dolabi bir aciyorum cok guzel gecelikler falan gerisini hatirlamiyorum
@minnakkartal kesin annem evi hep dagitip ise gidiyo diye soyleniyodurdiyosun
canım mira da aynı ya valla benim hoşuma gidiyo ilerde tüm işleri ona yıkıcamiş yaparken söylenmesi de başka tatlı kesin annemden öğreniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?