2014 Kasım Anneleri

aynı benn hcg de 1411 i görmeme rağmen idrar testi aldım sırf çift çizgiyi görmek için geçmiş aylarda göremeyişime inat

valla geceleri uyuyamayan ben öğlen 12 ye kadar uyumaya başladım akşam olunca birkere daha uyuyorum bu ne uyku aşkı anlamadım valla gözümü açamıyorum

bende şimdi yavaştan çökmeye başladım,, gece uyuyamayınca tabiii hep onu düşündüm,,kalp atışları gözümün önünde ve sesi kulaklarımda.. doğal olarak ağzımda kulaklarımdaa hala ayaklarım yere basmıyor inankiii,, rüya gibi

Kızlaaaaar Allah ım burdan bizlere cinsiyetleride paylaşmayı nasip etsin isimleride paylaşırız sizin içinize ne doğuyor cinsiyetle ilgili

rabbim sağlıklı evlat versin herkese. benim için hiç farketmez ama rüyamda erkek gördüm içimden o geçiyor bilmiyorum

Kızlaaaaar Allah ım burdan bizlere cinsiyetleride paylaşmayı nasip etsin isimleride paylaşırız sizin içinize ne doğuyor cinsiyetle ilgili

Cidden bende çok korktum Allah a emanet biz ne kadar dikkat etsek de malesef bazen kötü durumlar olabiliyor

canım o yüzden elimizden geldiğince yediğimi içtiğimiz şeylere önce bir bakıcaz..
tabiki doktorumuzada güveneceğiz...

benim içime erkek doğuyorrr sağlıklı olsun gerisi önemli değil ama hep oğlum diye sevesim geliyor...

Kızlarrr ben şuan doktora mayene oldum doktor kese felan göremiyorum tekrar kan ver öğle sonu tekrar muaye etcem dedi sğlamak istiyorum
sakınnn bak bende 49.38 değeri gördüm üzüldüm bekledim bekledim bugun kan verdim 522 küsür çıktı 1000 altında kese görünmüyor sakin ol bebişin seninlee
hadi gözün aydın canım cok sevindimmmm

tebriklerrrr darısı basımızaa inşallahhh gel pazartesiii gellllll

sağol canımmm
Tebrikler...Allah devamını getirsin inşallah
aminnn inşallah hepimizinnnn
Gözün aydın canmm ben 3 bin de karından görmüştm keseyi hesapla ona göre git dktra

Canm evin işlerini eşim yapjyo...siliyo...süpürüyo...düzeltiyo sağolsun..hiç kaldırmıyo beni
sağol canım oğlumu 1295 te görmüştümm pazartesiye kadar kesin görünürr

arkadaşlar peki benim niye 99,21 çok mu erken daha. yükselecek mi:)
yükselir canım 49.38 çıktı 5 gun sonra 522 küsür çıktı
merhabalarr
ben de kasım annesiyim inşaallah.. 28 yaşındayım ankaradan :) tüp bebekle hamiş kaldım daha çok yeni tahmini doğumumz 13 kasım gibi :)

hayırlı olsunnnn aynı günde doğum yapıcaz allahın izniyellllll

MAYANG canım çok geçmiş olsunnn

senin şu mutluluğunu bende tadarım inşallah randevuya dayanamıycam vallahi doktor yarın nöbetçiymiş hastanede gitsem mi diyorum

Aynen canım bizde eşimle test alıyoruz hemen koyulaşıyor ya çok hoşumuza gidiyor sende ogretmensin demi meslektaşım
evet öğretmenim canım,,evde çimen bi öööretmen bu sene kararlıydım kpss için kitaplar setler aldım falan ama bebiş derdiyle bi el atamadım
4 aydan az kaldı sınava,, daha halaaaa çalışacam

aminnn inşallahhh önce sağlıklı olsun ama kız olsun 1 oğluşum var içimden kız geçiyor allah kalbimize göre versinnn

amin inş bize de bekleyen herkese naspi etsin Rabbim :) netten bir kaç video izledim kalp atışarını falan ay ne tatlı şeyler onlar onlada bile acaip heycanlandım

ooo sen bi kendi bebişlerini dinle varya uyku muyku girmez gözüneee heyecandan tansiyonun fırlar,,,dün benim fırladı valla

Canlarım inşallah o günlerde çabuk gelir sağlıkla gelir benim içime erkek olacakmış gibi doğuyo ama ben kız istiyorummmm onu süslemek cici elbiseler giydirmek istiyorum ikinci çocuğumda erkek olsun kardeşine ablalık yapsın istiyorumm tabii herşeyin hayırlısı Allah önce sağlık versin gerisi gelir ama insan isteklerinide bastıramıyor tabii

aynı benn hcg de 1411 i görmeme rağmen idrar testi aldım sırf çift çizgiyi görmek için geçmiş aylarda göremeyişime inat

eylülllllllllllllllllllll bebeklerimizi sağlıklı alalım kucaklarımıza nolurrrr şimdide ultrason koleksiyonum var,,,dün 6 ya ulaştı sayısı.. albüm yapıcam,,,sıpa büyüdüğünde baksın diye

senin şu mutluluğunu bende tadarım inşallah randevuya dayanamıycam vallahi doktor yarın nöbetçiymiş hastanede gitsem mi diyorum

git lütfennnn,,, çok merak ediyorum sizlerin bebişlerinizi yaa sat kaçtı tatlım,,kaç haftalık oluyo yarın kuzucuğumuz
alta imza ekle de sorup durmayayım sana sat'ı haftayı

ooo sen bi kendi bebişlerini dinle varya uyku muyku girmez gözüneee heyecandan tansiyonun fırlar,,,dün benim fırladı valla

amann canım dikkat et kendine bebişlerimz için sağlıklı olmalıyız ama insan tutamıyor kendini ya :):) Allah ım bu güzel duyguları eksik etmesin hepimizden

ben de albüm alacaktım ama pembe mavi hangisi olacağı kesin değil ya
şimdilik biriktirecem cinsiyetten sonra alırım inş. benim 3 oldu ultrason resmim ben de kpss dershanesine gidiyorum hafta içi akşamları gündüz de ücretli öğretmenlik işimiz zor bu sene ama kpss ders çalışamıyorum soru çözemiyorum sadece derste dinlediklerimleyim

benim değer senden yüksek gidiyor demekki benimki daha erken döllenmiş bu tahmini doğum tarihleri tutmayacak gibi
hadi bakalım darısı şimdi sana kese görme...
çok heyecanlı birşeyy yaaa

git lütfennnn,,, çok merak ediyorum sizlerin bebişlerinizi yaa sat kaçtı tatlım,,kaç haftalık oluyo yarın kuzucuğumuz
alta imza ekle de sorup durmayayım sana sat'ı haftayı

satım 3 şubat işte doktora gidersem salı günü 7 haftalık filan oluyor. yani aslında tam zamanı şimdi gitsem görürmüyüm bilmiyorum. ay vallahi kalpten gidicem o ultrasonlar çok sinir bozucu acaba duyarmıyım diye giriyorsun ya duyuyosun yada duymuyosun inşallah ama inşallah duyarım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…