- 18 Şubat 2014
- 541
- 340
- 123
eşim eczacı,, koleksiyon yaptımhayretle beni izlerdii,, her eve gelişinde test isterdim
bu son bebişte test yapmadım,,hcg de öğrendim 2 gün önce.. dayanamadım öğrendiğim halde bi tane yaptım üstüne,, çift çizgi görmenin mutluluğu çok farklı bence
valla geceleri uyuyamayan ben öğlen 12 ye kadar uyumaya başladım akşam olunca birkere daha uyuyorum bu ne uyku aşkı anlamadım vallagözümü açamıyorum
Kızlaaaaar Allah ım burdan bizlere cinsiyetleride paylaşmayı nasip etsin isimleride paylaşırızsizin içinize ne doğuyor cinsiyetle ilgili
Kızlaaaaar Allah ım burdan bizlere cinsiyetleride paylaşmayı nasip etsin isimleride paylaşırızsizin içinize ne doğuyor cinsiyetle ilgili
Cidden bende çok korktum Allah a emanet biz ne kadar dikkat etsek de malesef bazen kötü durumlar olabiliyor
sakınnn bak bende 49.38 değeri gördüm üzüldüm bekledim bekledim bugun kan verdim 522 küsür çıktı 1000 altında kese görünmüyor sakin ol bebişin seninleeKızlarrr ben şuan doktora mayene oldum doktor kese felan göremiyorum tekrar kan ver öğle sonu tekrar muaye etcem dedi sğlamak istiyorum
hadi gözün aydın canım cok sevindimmmm
geldim kızlar kesemizi gördükk şükürr...herşey yolunda dedi doktor..kan testi, idrar testi istedi..vitamin verdi folik asite devam dedi canlarımmm
1 ay sonra görüşelim ağır kaldırma ani hareketler yapma dedi..
kanama, çok ağrın falan olursa direk gel dedi...
canım geldim kesemizi gördüm herşey yolunda taze anne dedi..çok mutlu oldummm
ağır kaldırmak ağır işler yapmak yasak dedi..
adam o adar yoğunki ancak bu kadar bilgi aldım bunada şükürrr
süperrrhadi gözün aydun canım bak ne güzel yükselmişşş
aminnn inşallah hepimizinnnnTebrikler...Allah devamını getirsin inşallah
sağol canım oğlumu 1295 te görmüştümm pazartesiye kadar kesin görünürrGözün aydın canmm ben 3 bin de karından görmüştm keseyi hesapla ona göre git dktra
Canm evin işlerini eşim yapjyo...siliyo...süpürüyo...düzeltiyo sağolsun..hiç kaldırmıyo beni
ayy canım sedyeye yattım kalbim küt küt atıyor titriyordu ama daha USG makinesini görür görmez doktorum oo çok yenş bir gebelik kesemşiz burada ve güzel görünümde dedi..ben hemen kafamı kaldırdım monitöri bana kaldırdı bak burada dedi..
tam mercimekk kadar yaa çok duygulandımmminş sende görürsün cuma günü
yükselir canım 49.38 çıktı 5 gun sonra 522 küsür çıktıarkadaşlar peki benim niye 99,21 çok mu erken daha. yükselecek mi:)
merhabalarr
ben de kasım annesiyim inşaallah.. 28 yaşındayım ankaradan :) tüp bebekle hamiş kaldım daha çok yeni tahmini doğumumz 13 kasım gibi :)
bende şimdi yavaştan çökmeye başladım,, gece uyuyamayınca tabiiihep onu düşündüm,,kalp atışları gözümün önünde ve sesi kulaklarımda.. doğal olarak ağzımda kulaklarımdaa hala ayaklarım yere basmıyor inankiii,, rüya gibi
evet öğretmenim canım,,evde çimen bi öööretmenAynen canım bizde eşimle test alıyoruz hemen koyulaşıyor ya çok hoşumuza gidiyorsende ogretmensin demi meslektaşım
amin inş bize de bekleyen herkese naspi etsin Rabbim :) netten bir kaç video izledim kalp atışarını falan ay ne tatlı şeyler onlar onlada bile acaip heycanlandım
ah canım 10 buçukta ben hayatta kalkamamo derece değişik bir ruh hali içindeyim. böyle beni bıraksalar yorganın altından çıkmam o derece uyku halim var
aynı benn hcg de 1411 i görmeme rağmen idrar testi aldım sırf çift çizgiyi görmek için geçmiş aylarda göremeyişime inat
İnşallah bebeğin uğurlu gelirde atanirsin canımevet öğretmenim canım,,evde çimen bi öööretmenbu sene kararlıydım kpss için kitaplar setler aldım falan ama bebiş derdiyle bi el atamadım
4 aydan az kaldı sınava,, daha halaaaa çalışacam
senin şu mutluluğunu bende tadarım inşallah randevuya dayanamıycam vallahidoktor yarın nöbetçiymiş hastanede gitsem mi diyorum
İnşallah bebeğin uğurlu gelirde atanirsin canım
ooo sen bi kendi bebişlerini dinle varya uyku muyku girmez gözüneeeheyecandan tansiyonun fırlar,,,dün benim fırladı valla
eylülllllllllllllllllllll bebeklerimizi sağlıklı alalım kucaklarımıza nolurrrrşimdide ultrason koleksiyonum var,,,dün 6 ya ulaştı sayısı.. albüm yapıcam,,,sıpa büyüdüğünde baksın diye
sakınnn bak bende 49.38 değeri gördüm üzüldüm bekledim bekledim bugun kan verdim 522 küsür çıktı 1000 altında kese görünmüyor sakin ol bebişin seninlee
tebriklerrrr darısı basımızaa inşallahhh gel pazartesiii gellllll
sağol canımmm
aminnn inşallah hepimizinnnn
sağol canım oğlumu 1295 te görmüştümm pazartesiye kadar kesin görünürr
yükselir canım 49.38 çıktı 5 gun sonra 522 küsür çıktı
hayırlı olsunnnn aynı günde doğum yapıcaz allahın izniyellllll
MAYANG canım çok geçmiş olsunnn
git lütfennnn,,, çok merak ediyorum sizlerin bebişlerinizi yaasat kaçtı tatlım,,kaç haftalık oluyo yarın kuzucuğumuz
alta imza ekle de sorup durmayayım sana sat'ı haftayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?