2014 Kasım Anneleri

benim değer senden yüksek gidiyor demekki benimki daha erken döllenmiş bu tahmini doğum tarihleri tutmayacak gibi
hadi bakalım darısı şimdi sana kese görme...
çok heyecanlı birşeyy yaaa

sat olarak aynıyız ama ben kasım 5-7 gibi doğururum sanırım sezeryan olacağı için oğlum 16 ekimdi 5 ekimde doğum yaptım :)

Eslaa canım bence keyfini çıkaralım yapalım uyuyalim .9 ay sonra gece kaç kez bolunecek uykumuz nasipse

ah canım onlar sağlıklı olsun uyumamaya razıyım ben yeter ki sağ salim kucağıma alayım hüsran olmasın sonları :18:

Kızlar mide bulantısı yaşayan varmı ??

Benim 4 gündür çok fena,tadım tuzum kalmadı tövbe tövbee

Hamileliğime sevinemez oldum..

amann canım dikkat et kendine bebişlerimz için sağlıklı olmalıyız ama insan tutamıyor kendini ya :):) Allah ım bu güzel duyguları eksik etmesin hepimizden

tabiiiiikiiii :)) kuzucuk için herşeye dikkat ediyorum artık,,3. ayımıza kadar yatıcam. dr. demedi ama eşimde bende en iyisi 3 ay dikkat etmek diyoruz..

Kızlaaaaar Allah ım burdan bizlere cinsiyetleride paylaşmayı nasip etsin isimleride paylaşırız sizin içinize ne doğuyor cinsiyetle ilgili

Canım kaybettiğim bebeğime hep kesin kız diyodum, kucapıma almak nasip olmadı
Bu bebişimi de erkek gibi hissediyorum, geçen gecede oğlum dedim rüyamda, sadece onu hatırlıyorum :)
Sağlıklı olsun, yeterki kucağıma alayım bu sefer, cinsiyeti hiç mühim değil... Burdan hep beraber o günleri görürüz inş.

sen kaçıncı haftadasın benim henüz olmadı bulantım baş dönmesi de yok kaçıncı haftada başlıyo acaba

bende albüm istiyorum ama renk mevzuları dediği gibi ama alıcam pembe ya da mavi şart değil sonuçta ortak bir renk bulucam,,başlıycam not tutmaya
ücretli ööretmenlik zor iş,, hakkını alamıyor insan ve ben çok üzülüyorum bu sebepten. kadroya almayıp ücretli sözleşmeli falan hakkımızı yiyorlar
sadece bi yıl gittim dersaneye,,evde çalışarak yapabilirim ama bi türlü başlayamıyorum canım

sen kaçıncı haftadasın benim henüz olmadı bulantım baş dönmesi de yok kaçıncı haftada başlıyo acaba

Bende 7.haftadayım canım benim de beklenen doğum tarihi 1 kasım olarak görünüyor KK da ... benim 4 gündür falan var işte...İnşallah başlamaz senin canım...

herkeste olmayabiliyor canım mide bulantısı genelde hassas mideye sahip insanlarda daha çok oluyor. ben hiç bir hamileliğimde bulantı yaşamadım ama sadece bunda daha hamile olduğumu öğrenmeden önce diş macunundan öğürmüştüm. birde öğürme tarzı değilde arada bir midemin kalktığı oluyor okadar başkada bulantım yok. baş dönmeside yok

ayy yok artıkk höhh yaaa ya olsaydınnn o iğneyii gidip carlasaydınnn eczaneyee nasıl ödeyebilirdii bunun vebalini yaa :95:

​ben de memnun değilim ücretliden ama napalım dershanedeydim kapatılacak mevzusundan çıktım yeni mezunum zaten 2 sene oldu dershaneden kadroya geçme kıdemim de yok atanana kadar böyle çalışacam artık

bennn varımmm maalesefff
doktorum mide bulantısını önleyici folik asit verdı o çok rahatlattı tatlım Premesis.

keseyi muhakkak görürsün canım yaaa ama kalp atışı için çok erken,,benim sat 21 şubattı ve 10 martta gördüm işte bebişimi aramızda 11 gün var seninleee,,gelecek hafta ortalarında bebişinin kalp atışlarını duyarsın bence bana dün 5+6 dedi dr. burdaki hesaba göre 6+3 görünüyordu..
bugün tam 6 haftalığız,,her ne kadar hcg miz düşük olsada

Bende 7.haftadayım canım benim de beklenen doğum tarihi 1 kasım olarak görünüyor KK da ... benim 4 gündür falan var işte...İnşallah başlamaz senin canım...

benim geç döllenme cnm 6+0 dayım şu an, bulantı olsada çekecez artık sağlıklı olsunlar da her şeye razıyız

canım senin hcg artışın yüksektir muhtemelen,, ben öyle çok etkilenmedim arada midem rahatsız ediyo arada ama iyiyim yinede.. baş dönmelerim sık oluyo ama

bennn varımmm maalesefff
doktorum mide bulantısını önleyici folik asit verdı o çok rahatlattı tatlım Premesis.

Canım bende folik asit içiyorum ama bana bir faydası yok :S sen sabahları mı içiyosun ? ben geceleri içiyorum da ...

Eslaa canım bence keyfini çıkaralım yapalım uyuyalim .9 ay sonra gece kaç kez bolunecek uykumuz nasipse

ben 06,30 da kalkıyorum çok zor kızlar yaa uyuyun uyuyabildiğiniz kadarrr hayat enerjim tükenmek üzere ya.evde de var bi bidığım eve dönünce ayrı yorulmaca.nasıl geçicek 9 ay bilmioyrum

yani normal randevu günümde belki görürüm belki görmem kalp atışlarını o yüzden beklemek istiyorum normal randevumu. benimde sağlık ocağındaki doktor adetimden 5 6 gün geçmişti test 451.0 çıktı ama düşük dedi korktum yine birdaha da yaptırmadım internetten baktım gayet normaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…