- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
benim değer senden yüksek gidiyor demekki benimki daha erken döllenmiş bu tahmini doğum tarihleri tutmayacak gibi
hadi bakalım darısı şimdi sana kese görme...
çok heyecanlı birşeyy yaaa
Eslaa canım bence keyfini çıkaralım yapalım uyuyalim .9 ay sonra gece kaç kez bolunecek uykumuz nasipse
amann canım dikkat et kendine bebişlerimz için sağlıklı olmalıyız ama insan tutamıyor kendini ya :):) Allah ım bu güzel duyguları eksik etmesin hepimizden
sat olarak aynıyız ama ben kasım 5-7 gibi doğururum sanırım sezeryan olacağı için oğlum 16 ekimdi 5 ekimde doğum yaptım :)
Kızlaaaaar Allah ım burdan bizlere cinsiyetleride paylaşmayı nasip etsin isimleride paylaşırızsizin içinize ne doğuyor cinsiyetle ilgili
Kızlar mide bulantısı yaşayan varmı ??
Benim 4 gündür çok fena,tadım tuzum kalmadı tövbe tövbee
Hamileliğime sevinemez oldum..
ben de albüm alacaktım ama pembe mavi hangisi olacağı kesin değil yaşimdilik biriktirecem cinsiyetten sonra alırım inş. benim 3 oldu ultrason resmim ben de kpss dershanesine gidiyorum hafta içi akşamları gündüz de ücretli öğretmenlik işimiz zor bu sene ama kpss ders çalışamıyorum soru çözemiyorum sadece derste dinlediklerimleyim
sen kaçıncı haftadasın benim henüz olmadı bulantım baş dönmesi de yok kaçıncı haftada başlıyo acaba
sen kaçıncı haftadasın benim henüz olmadı bulantım baş dönmesi de yok kaçıncı haftada başlıyo acaba
Selam kızlar,
Umarım hamileliğiniz rahat ve huzurlu geçiyordur. Dün başıma gelen bir olayı sizleri uyarmak amacıyla paylaşmak istedim. Pazar günü uyandığımda küloduma gelen akıntının pembe-sarı bir halde olduğunu gördüm. Daha sonrada yumurtalama döneminde olan akıntımız varya, onun gibi bir parça ama üzerinde kurumuş kan var. Tabi ki çok panik oldum hemen doktorumu aradım. Beta Hcg ölçümü istedi ve pazartesi yanına çağırdı. Pazartesi hemen gittik çok şükür ki bebeğimizin kalp atışlarını gördük ve aktif bir kanamam olmadığını söyledi. Salı günü olmam için iğne yazdı. Eşim eve gelmeden eczaneden iğnemi aldı. Bende evde iğneyi bir araştırayım dedim. İsmini google a yazdım ne kadınlar klübünde nede başka bir yerde iğneyle ilgili tek bir yazı bulamadım. İğnenin adı da "primobolan". En sonunda bir internet sitesinde eczacının hatasıyla bu iğneyi olan bir kadına rastladım. Aslında iğne Proluton ama eczacı primobolan vermiş. Ve kesinlikle hamilelerde kullanılmaması gereken, bebeğin sakat olmasına yada düşmesine sebep olan bir iğneymiş. Reçeteye hemen baktık ve doktorumda açık açık proluton yazmış. Kızlar kısacası çok çok büyük bir tehlike atlattık. Sizlerde bu tip ilaçlar konusunda kesinlikle çok temkinli olun. Mutlaka defalarca kontrol edin.
bende albüm istiyorum ama renk mevzuları dediği gibiama alıcam pembe ya da mavi şart değil sonuçta ortak bir renk bulucam,,başlıycam not tutmaya
ücretli ööretmenlik zor iş,, hakkını alamıyor insan ve ben çok üzülüyorum bu sebepten. kadroya almayıp ücretli sözleşmeli falan hakkımızı yiyorlar
sadece bi yıl gittim dersaneye,,evde çalışarak yapabilirim ama bi türlü başlayamıyorum canım
Kızlar mide bulantısı yaşayan varmı ??
Benim 4 gündür çok fena,tadım tuzum kalmadı tövbe tövbee
Hamileliğime sevinemez oldum..
satım 3 şubat işte doktora gidersem salı günü 7 haftalık filan oluyor.yani aslında tam zamanı şimdi gitsem görürmüyüm bilmiyorum. ay vallahi kalpten gidicem o ultrasonlar çok sinir bozucu acaba duyarmıyım diye giriyorsun ya duyuyosun yada duymuyosun inşallah ama inşallah duyarım bende
Bende 7.haftadayım canım benim de beklenen doğum tarihi 1 kasım olarak görünüyor KK da ... benim 4 gündür falan var işte...İnşallah başlamaz senin canım...
Bende 7.haftadayım canım benim de beklenen doğum tarihi 1 kasım olarak görünüyor KK da ... benim 4 gündür falan var işte...İnşallah başlamaz senin canım...
bennn varımmm maalesefff
doktorum mide bulantısını önleyici folik asit verdı o çok rahatlattı tatlım Premesis.
Eslaa canım bence keyfini çıkaralım yapalım uyuyalim .9 ay sonra gece kaç kez bolunecek uykumuz nasipse
keseyi muhakkak görürsün canım yaaaama kalp atışı için çok erken,,benim sat 21 şubattı ve 10 martta gördüm işte bebişimi aramızda 11 gün var seninleee,,gelecek hafta ortalarında bebişinin kalp atışlarını duyarsın bence bana dün 5+6 dedi dr. burdaki hesaba göre 6+3 görünüyordu..
bugün tam 6 haftalığız,,her ne kadar hcg miz düşük olsada
benim geç döllenme cnm 6+0 dayım şu an, bulantı olsada çekecez artık sağlıklı olsunlar da her şeye razıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?