Sağol canım, sen benden önde görünüyosun, ben daha 4+5'im, görürsün büyük ihtimal gittiğinde içini ferah tut, vala bende daha kimseye demedim, hele bi kalp atışını duyayım diyorum :)
Bide kan pıhtılaşmasından dolayı iğne kullanıyorum, korkuyorum yani iğne işe yaramazsa diyeo yüzden daha söyleyemiyorum avaz avaz bağırmak istesemde...
Sağol canım :)
ayy inşallah canımm, öyle heyecanlandım ki anlatamam, hele de ilk görünmedi kese, tam kapatacaktık bi kac gün sonra gelmek için o anda göründü, yüreğim ağzıma gelmişti inan :)
Günaydın bütün Kasım anneleri
Allah hepimize sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsinKısmet olursa ben de Kasım ortası gibi bu mutluluğu yaşayacağım. Sanırım henüz 4+3. Daha önce bir düşüğüm olmuştu, nispeten içim daha rahat olmasına karşın bir yanımla da yüreğim ağzımda.. Yarın bhcg artış düzenine bakılacak, sonraında kese, bebek, kalp atışı derken inşallah üniversite, düğün heyecanlarını da yaşarız.. Ben hep annelik için hazır mıyım, yapabilir miyim diye tereddüt ederken öğrendiğimde o kadar çok mutlu oldum ki, hala rüyada gibiyim.. Allah'ım bütün isteyenlere bu mutluluğu tattırsın..
Arkadaşlar merhaba,bende kısmet olursa Kasım annesi olacağım��dün gece hafif kahverengi leke geldiğinden bugün sabah doktoruma gittik ve Allah şükür keseyi gördük hiç bir sorun yokmuş meğer kullandığım fitilden olabilir dedi doktorum.5+1günlük bugün sadece kese göründü 10gün sonra inşallah kalp atışı için gideceğiz�� birde ultrason kağıdında kesenin kaç mm olduğu nerede yazıyor arkadaşlar ben anlamadım maalesef doktorumda bir şey söylemedi?
kızlar kandaki sonuç 3 haftalık diyor. sat tarihine göre 5. hafta başladı bugün nasıl oluyor yapazartesi beta hcg değerim 2 kat artmış 44.2 çıktı dr güzel cumartesi gelin dedi. 1500 ü bulursa kese görünüyormuş. 6 günde 44 den 1500 e çıkarmı ki ya çok heycanlı ve tedirginim. deneyimliler yardım lütfen
Bende dün doktora gittim. Dedi rahmin tam ortasında minik bir kesecik var ama su veya kan da olabilir dediSonra büyük ihtimalle 1 aylıktan küçüktür falan dedi. Beta hcg bugün sonuçlanacak onda mı bebeğin tam olarak ne kadarlık olduğu belli olur?
Birde doktor birkaç tane test istedi benden. 70tl falan tutuyormuş. Sizden de istediler mi bu şekilde yani normal mi bu?
kızlarrrrrrrrrr merhaba,şimdi doktordan geldim.morelim biraz oldu ama ben yinede Allah'tan umudumu kesmedim .daha kese oluşmamış,rahme düşmemiş dedikan değerime göre daha çok yeni olabileceğini ve normal olduğunu söyledi.tekrar kan testi istedi 4 adet tüp verdim.idrarda verdim.pazartesi öğleden sonra belli olacak.sskya gitmeseydim keşke bu kadar beklemek zor gelecek bu durumu yaşayanlar varmı?geçen cuma kan değerim 413'tü.bana dua eder misiniz kötü birşey olmasın...
İğne işe yarar canım aklına kötü şeyler getirme lütfennn... Karından kese zor ve normalden küçük görünür,, vajinal baktırmak en iyisi ilk zamanlardabende öyle korkmuştumki dr karından bebişi göremeyince,,, ama sonra pıt pıt pıt ağlattı beni
Hoşgeldin canım, kucağına aldığın günleride gör inşallah :)
Canım hoşgeldin, hayırlı olsun, tamamına ersin inşallah :) Genelde kağıdın alt tarafında yazması lazım ama bazen yazmadığıda oluyor.
Canım geç döllenme olmuştur, veya kandaki değer tamamen o hafta aralığına eşitte gelmiyor, bazen daha az veya yüksek görünüyor keseden farklı olarak, bunun için endişe etme. 6 gnünde o değeri bulmasıda muhtemel, birden fırlayabiliyor, sen içini ferah tut :)
Canım kendimden örnek vereyim, bugün gittim doktara, kese görünmedi tam kapatıyoduk derken aniden belirdi orda küçük nokta gibi :)
Boşuna kendini üzme baska seyler düşünerek, bi kaç gün sonra netleşir zaten :)
Canımm, üzme kendini geç döllenme olmuştur, allttan baktı mı, belki o zaman görünürdü.
Ben de bugün gittim, zaten senle aynı gün gidecektik, bugün 4+5 olduk, kese ilk görünmedi, sonradan zorla gördük şükür :)
Daha minicikler, o yüzden görünmemiştir,pazartesi gittiğinde emin ol göreceksin, dualarım seninle canım :)
Kızlar doktordan geldim çok şükür keseyi gördüm daha minicik, 5 mm
İlk önce görünmedi sonra göründü, öyle mutlu oldum ve rahatladım ki anlatamam, umarım kalp atışınıda duyarız, 10 gün sonraya tekrar çağırdı :)
Darısı diğer arkadaslara inşallah :)
ya canım bana daha rahme düşmemiş dedi:S ne demek ki buuuuyok Allah'a şükür umutluyum ama hiç gözükmeyince panik oldum
canım, gözün aydın çok sevindim. Allah nazarlardan saklasın.
Karnında mı baktı, öle mi gördü?
Tatlım ben sata göre 6+3,, dr.a göre 5+6 da kalp atışını duydum.. Aklında bulunsun çok geç gitme emi :))İnşallah canım, ama korkum daha ağır basıyor inan.
Zaten karından görmeyince alttan bakarmısınız dicektim ki o anda göründü, bende senin gibi duyunca o pıt pıtları ağlamaya baslarım, bugün zor ttuttum zaten kendimi :)
panik olup stres yapma, sana da zarar, mercimeğede. Göremediğ için öyle demiş,
6.haftada görenler var keseyi, muhtemelen geç döllenme olmuştur, üzülme canım gör bak göreceksin :)
tamam canım daha sakin olmaya çalışacağım:)herkesten dua bekliyorum:)Allah herkesin yüzünü güldürsün.
Sağol canımm. :) Evet karından baktı
Tatlım ben sata göre 6+3,, dr.a göre 5+6 da kalp atışını duydum.. Aklında bulunsun çok geç gitme emi :))
tamam canım daha sakin olmaya çalışacağım:)herkesten dua bekliyorum:)Allah herkesin yüzünü güldürsün.
10 gün sonra gitmen iyi olur :) banada rapor çıkardı dr.um,, morarıyorum hergünMaşallah canım ikinizedeAslında 15 gün sonraya çağırdı, ama iğnem bitiyor o yüzden 10 gün sonra gelmem gerek dedim, o zaman tam 6.hafta da oluyorum duyarız diye ümit ediyorum bende :) Rapor yazmadı henüz kalp atısını duyalım öyle yazalım diye, o yüzden rapor yazana kadar 10 günde bir gitmeye mecburum :)
10 gün sonra gitmen iyi olur :) banada rapor çıkardı dr.um,, morarıyorum hergünşimdiye kadar 22 tane vuruldum galiba, 3 kutu var elimde,, bu aşkın ızdırabını çekiyorum varya :))))
Canım az önce doktoru aradım sordum. 3 haftalık gebesin dedi bana. Birde tekrar gel muayeneye dedi bu hafta falan yani yakın zamanda.. Bakalım para alabilirsem inşallah cumartesi gitmeyi düşünüyorum.
ne iyi dedin canım ya, fena çekiyoruz hemde :)
Ben 11 tane vurundum su ana kadar, işe yarasında vurunmaya ve acıya razıyım :)
Bişey sorucam, 1 seferde en fazla 9 kutu mu veriyor raporla eczane canım
Evet geldi mi fena geliyor sancı bende bugün yormadan kendimi temizlik yaptım hemen göbek deliğimin üstü acıdı :18: daha dikkatli olmak lazım bebeğin hareketleri başlasa ve hissetsek bu kadar hırpaşamayız kendimizi çoğu zaman unutuyorum hamile olduğumudün gece ben banyodan sonra çok sancım oldu korktum ama kanamam veya herhangi birşey yoktu tuvalete gittiğimde düzelmişti. hormonlar yapıyor. mide ağrısı ve sancısı berbat birşey. bende çok su tüketiyorum ve süt.
Evet geldi mi fena geliyor sancı bende bugün yormadan kendimi temizlik yaptım hemen göbek deliğimin üstü acıdı :18: daha dikkatli olmak lazım bebeğin hareketleri başlasa ve hissetsek bu kadar hırpaşamayız kendimizi çoğu zaman unutuyorum hamile olduğumubu arada bebekler aynı kalp için ne zaman gideceksin ben ayın 5 inde gideceğim
merhabalar oğluşum dün gece ateşlendi boğaz enfeksiyonu olmuş inşallah çok hasta olmaz yoksa zor geçecek uykuya doyamıyorum birde kızlar ekşi yiyorum bu kadar erken olurmu kiii çikolata yerken şimdi yemek içimden gelmiyor çok severim ama turşu eksi elma onume koysalar yerimmpazartesiye az kaldııı dayanıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?