2014 Kasım Anneleri

İğne işe yarar canım aklına kötü şeyler getirme lütfennn... Karından kese zor ve normalden küçük görünür,, vajinal baktırmak en iyisi ilk zamanlarda bende öyle korkmuştumki dr karından bebişi göremeyince,,, ama sonra pıt pıt pıt ağlattı beni

Hoşgeldin canım, kucağına aldığın günleride gör inşallah :)

Canım hoşgeldin, hayırlı olsun, tamamına ersin inşallah :) Genelde kağıdın alt tarafında yazması lazım ama bazen yazmadığıda oluyor.

Canım geç döllenme olmuştur, veya kandaki değer tamamen o hafta aralığına eşitte gelmiyor, bazen daha az veya yüksek görünüyor keseden farklı olarak, bunun için endişe etme. 6 gnünde o değeri bulmasıda muhtemel, birden fırlayabiliyor, sen içini ferah tut :)

Canım kendimden örnek vereyim, bugün gittim doktara, kese görünmedi tam kapatıyoduk derken aniden belirdi orda küçük nokta gibi :)
Boşuna kendini üzme baska seyler düşünerek, bi kaç gün sonra netleşir zaten :) Bu arada benden suanlık test falan istemedi, dğer gitmemde ister sanırım

Canımm, üzme kendini geç döllenme olmuştur, allttan baktı mı, belki o zaman görünürdü.
Ben de bugün gittim, zaten senle aynı gün gidecektik, bugün 4+5 olduk, kese ilk görünmedi, sonradan zorla gördük şükür :)
Daha minicikler, o yüzden görünmemiştir,pazartesi gittiğinde emin ol göreceksin, dualarım seninle canım :)

Son düzenleme:

İnşallah canım, ama korkum daha ağır basıyor inan.
Zaten karından görmeyince alttan bakarmısınız dicektim ki o anda göründü, bende senin gibi duyunca o pıt pıtları ağlamaya baslarım, bugün zor ttuttum zaten kendimi :)

ya canım bana daha rahme düşmemiş dedi:S ne demek ki buuuu yok Allah'a şükür umutluyum ama hiç gözükmeyince panik oldum

canım, gözün aydın çok sevindim. Allah nazarlardan saklasın.

Karnında mı baktı, öle mi gördü?

ya canım bana daha rahme düşmemiş dedi:S ne demek ki buuuu yok Allah'a şükür umutluyum ama hiç gözükmeyince panik oldum

panik olup stres yapma, sana da zarar, mercimeğede. Göremediğ için öyle demiş,
6.haftada görenler var keseyi, muhtemelen geç döllenme olmuştur, üzülme canım gör bak göreceksin :)

canım, gözün aydın çok sevindim. Allah nazarlardan saklasın.

Karnında mı baktı, öle mi gördü?

Sağol canımm. :) Evet karından baktı

Tatlım ben sata göre 6+3,, dr.a göre 5+6 da kalp atışını duydum.. Aklında bulunsun çok geç gitme emi :))

tamam canım daha sakin olmaya çalışacağım:)herkesten dua bekliyorum:)Allah herkesin yüzünü güldürsün.

Tatlım ben sata göre 6+3,, dr.a göre 5+6 da kalp atışını duydum.. Aklında bulunsun çok geç gitme emi :))

Maşallah canım ikinizede Aslında 15 gün sonraya çağırdı, ama iğnem bitiyor o yüzden 10 gün sonra gelmem gerek dedim, o zaman tam 6.hafta da oluyorum duyarız diye ümit ediyorum bende :) Rapor yazmadı henüz kalp atısını duyalım öyle yazalım diye, o yüzden rapor yazana kadar 10 günde bir gitmeye mecburum :)

10 gün sonra gitmen iyi olur :) banada rapor çıkardı dr.um,, morarıyorum hergün şimdiye kadar 22 tane vuruldum galiba, 3 kutu var elimde,, bu aşkın ızdırabını çekiyorum varya :))))

10 gün sonra gitmen iyi olur :) banada rapor çıkardı dr.um,, morarıyorum hergün şimdiye kadar 22 tane vuruldum galiba, 3 kutu var elimde,, bu aşkın ızdırabını çekiyorum varya :))))

ne iyi dedin canım ya, fena çekiyoruz hemde :)
Ben 11 tane vurundum su ana kadar, işe yarasında vurunmaya ve acıya razıyım :)
Bişey sorucam, 1 seferde en fazla 9 kutu mu veriyor raporla eczane canım

Canım az önce doktoru aradım sordum. 3 haftalık gebesin dedi bana. Birde tekrar gel muayeneye dedi bu hafta falan yani yakın zamanda.. Bakalım para alabilirsem inşallah cumartesi gitmeyi düşünüyorum.

Canım devlet hastaneside güzel bakıyor aklında bulunsun çok şükür bebişin seninleymiş

ne iyi dedin canım ya, fena çekiyoruz hemde :)
Ben 11 tane vurundum su ana kadar, işe yarasında vurunmaya ve acıya razıyım :)
Bişey sorucam, 1 seferde en fazla 9 kutu mu veriyor raporla eczane canım

Kızlar bende b12 vuruluyorum siz neiğnesi yaptırıyosunuz

Evet geldi mi fena geliyor sancı bende bugün yormadan kendimi temizlik yaptım hemen göbek deliğimin üstü acıdı :18: daha dikkatli olmak lazım bebeğin hareketleri başlasa ve hissetsek bu kadar hırpaşamayız kendimizi çoğu zaman unutuyorum hamile olduğumu bu arada bebekler aynı kalp için ne zaman gideceksin ben ayın 5 inde gideceğim

Son düzenleme:
merhabalar oğluşum dün gece ateşlendi boğaz enfeksiyonu olmuş inşallah çok hasta olmaz yoksa zor geçecek uykuya doyamıyorum birde kızlar ekşi yiyorum bu kadar erken olurmu kiii çikolata yerken şimdi yemek içimden gelmiyor çok severim ama turşu eksi elma onume koysalar yerimm pazartesiye az kaldııı dayanıyorummm

meraba arkadaşlar dün öğrendim bende hamiş olduğumu sizin gibi çok heyecanlıyım takvime göre 7 haftalık dr gitsem duyabilirim değilmi inşallah kalp atışlarını..rabbim sağsağlim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah...

ben daha normal randevu içinde gitmedim 18 martta gidicem bilmiyorum o zaman duyulurmu duyulmazsa başka zaman çağırır büyük bir ihtimal. ama benim doktorum tedbiri elden bırakmıyor normal ultrasonla değilde vajinal usg baktırıyor. yani görülme ihtimali yüksek hayırlısı inşallah duyarız biran önce

Arkadaşlar testlerinizi ne zaman yaptınız? birde dr.a kaçıncı haftada gittiniz? eğer bende hamileysem şu an 4+1 haftalığım ama daha test yapmadım ve dr a da gitmedim ?

Cooook gecmis olsun benim de 3,5 yasında oglum var.gecen hafta 4 gün atesler icinde yattı.sürekli sıtma tutuyodu.igneyle kendine geldi((

2.bebeğimi bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…