2014 Kasım Anneleri

Masallah canim gözünaydın.duyarsin insallah ama burda kimsenin hafta hesabi doktorununkine uymuyor))

2.bebeğimi bekliyorum:)

Cooook gecmis olsun benim de 3,5 yasında oglum var.gecen hafta 4 gün atesler icinde yattı.sürekli sıtma tutuyodu.igneyle kendine geldi((

sanada geçmiş olsun canım daha 2 ay evvel hastalandı oğlum şimdide dr iğne verdi 2 gün kuzum bugun iğneden sonra ayağının üstüne basamadı kucakta taşıdım belim koptuu

Bu arada ozel hastaneye gidenler usg+muayene ne kadar ödüyosunuz? Kan tahlillerine ekstra ücret çıkıyo mu

Kızlar selammmmmm :)

Sonunda bende gördüm bebeğimi fasülümü ve kalp atışı ... çok mutluyum
Allah'ım herkese nasip etsin inşallah
Ölçümlere göre 6+6

Ya kizlar özel hastane usg+muayene ücreti ne kadar veriyosunuz? Kan tahlili ekstra ücretle mi yapılıyo?

Şimdi gittigim yer 42 tl tahliller ekstra ücretli dru seviyorum ama acaip uzak

Bi tane daha var medicana 62 tl toplam ama tahlil ekstra mi bilmiyorum
Esimle konusuyoduk amma pahali diye trip atinca moralim cok bozuldu.sabahin 6sinda evden cikiyorum nerdeyse eşek gibi çalîşıyorum şu hale baksiz de durumlar nasıl

Son düzenleme:
Kızlar selammmmmm :)

Sonunda bende gördüm bebeğimi fasülümü ve kalp atışı ... çok mutluyum
Allah'ım herkese nasip etsin inşallah
Ölçümlere göre 6+6

Maşallah gözünaydın darısı bize inşallah.sat ne zamandı canım?? Ben hafta mı pek dogru hesaplayamıyorum

sanada geçmiş olsun canım daha 2 ay evvel hastalandı oğlum şimdide dr iğne verdi 2 gün kuzum bugun iğneden sonra ayağının üstüne basamadı kucakta taşıdım belim koptuu

((Allah şifa versin.geçen hafta benim ki de o kadar kötüydü ki hamileligime sevinemedim bile

benim bulunduğum ilde de yaklaşık 30 tl muayene ücreti kan tahlilide 18-25 arası değişiyor..medicana baya pahalıymış ama tahlil dahil değilse bide çokmuş..sanırım benim eşimde doktora gitmeye başlayınca triplere giricek

Çok şükür ya çok ağzın kulaklarındadir şimdi senin tikita.bol bol sevin kardeşim bnm dr da normalde bayılır alttan bakayım diye.bu sefer de bakmayacagi tuttu

Canım ben fakülte hastanesine gittiğim için daha da meraklılar alttan bakmaya :)
2.aşılama ile hamile kaldım tatlım bu arada...
Şükürler olsun gerçekten tarifi imkansız bişeymiş...

Canım ben fakülte hastanesine gittiğim için daha da meraklılar alttan bakmaya :)
2.aşılama ile hamile kaldım tatlım bu arada...
Şükürler olsun gerçekten tarifi imkansız bişeymiş...

çok şükür tatlım Rabbim kokusunu içine çektiğiniz anları yaşamayı da nasip etsin sana bana buradaki tüm annelere

çok şükür tatlım Rabbim kokusunu içine çektiğiniz anları yaşamayı da nasip etsin sana bana buradaki tüm annelere

Evet canım şükürler olsun gerçek..İnşallah sağ salim kucağımıza alıp büyütmeyi de nasip eder Rabbim...Allah'ım herkese nasip etsin inşallah

Insallah güzel haberlet alırsın canım:) kaç haftasın? Sat kaçtı? Benim sat 28 ocak ama gec dollenme olmud.bu pazartesi kalbini duymafim kese gorduk.7,9×7,4mm

Merhabalar,ben de aynı durumdayım sanırım geç döllenme canım senin en son değerin kaçtı? Ben geçen hafta kan testinde negatif sonuç aldım bu hafta salı günü 927 çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…