- 27 Ocak 2010
- 197
- 8
- 96
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz kızımla aşı olmaya gidiyoruz sonunda teyzeler!
Bu da asansör selfiemiz :)))
Öptük sizi! Eki Görüntüle 1188456
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende bu konuyu merak ediyorum.
Benim de yaptırmam gerekebilir. 3 lü test sonucumuz yüksek çıktı.1:216 yüksek rik yazıyor sonuçta. Ama daha doktorla doğru düzgün konuşamadık. Bunun bir zaman aralığı falan var mı? Birde sizin risk kaç çıkmıştı doktor neye göre istedi amniyosentezi?
Selam,Bende bu konuyu merak ediyorum.
Benim de yaptırmam gerekebilir. 3 lü test sonucumuz yüksek çıktı.1:216 yüksek rik yazıyor sonuçta. Ama daha doktorla doğru düzgün konuşamadık. Bunun bir zaman aralığı falan var mı? Birde sizin risk kaç çıkmıştı doktor neye göre istedi amniyosentezi?
slm benim doğumumda hayırlısıyla 26,11,2014 inşallah 3 oğlandan sonra birde kızım olur sağlıkla inşallah![]()
Günaydın anneler..
Dün ablamla iftardaydık iki kızı var tecrübelerinden faydalandım.. ilk yeğenim doğduğunda dalin kullanmıştı bitmeyen bir allerjisi vardı boyun bölgesin de çocuk doktoru (arkadaşım olur çok güvenirim- onun da iki kızı var) dalin harici ne kullansan allerji yapmaz dalin şampuan çok alerjik demiş "mustela" önermiş..
Fiyat olarak pahalı ama dimi dedim.. diğer ürünleri iki üç kez sıkıyosun anca köpürtüp yıkayabiliyosun bebeği mustela yı bi damla kullansan bile yetiyor pahalı gibi gözükse de çok uzun süre gidiyor ve kesinlikle alerji yapmıyor çook öneriyorum dedi paylaşayım dedim sizinle..
benim bebişimin cinsiyetini de ekler misin? Az önce doktor randevum vardı kontrol oldum ve bebişim iyiymiş ve cinsiyetimiz "erkek" miş..
merhabalarr nasılsınız..bakalm..
Tatlı ye de görsün Ağır Abi yok öyle totosu yayıp yatmak:))Güzel haberlerini alırız insallah canım.
kızlarr alışveriş topiğine yazdım ama kimse cevap vermedi
Pierre cardin in şu park yatağı nasıl sizce??
200 tlymiş..
Müzik titreşimi falan varmış 2 katlı..
iki tane alıcağımız için ucuz yollu bakıyoruz pierre cardin nasıldır acaba??
Eki Görüntüle 1188510
Eki Görüntüle 1188511
Allah'ım çok tatlısınız![]()
ayy harikasınızz yaaa![]()
Çok tatlısınız ikiniz de![]()
çoook tatlısınız ve şıksınız![]()
Selam canım
Benim fikrimce 200 tl lik bir park yatak ile 500 tl lik bir park yatak arasında hiç bir fark yok (çevremdeki insanların tecrübelerinden dolayı böyle düşünüyorum tatlım),yani demem o ki zaten iki tane alıcaksınız bence gayet uygun ve çok şeker...
Ayyy hepinizi ayrı ayrı öperim! Pek mutlu oldukSiz de çok tatlısınız...
Aşımı da oldum geldim. O kadar sıcak ki eve gelip soğuk duş aldım.
Yürüyüş de yapamıyoruz artık!!!
sağol canım bende öyle düşünüyorum işte hani kalite olarak çok fark eder mi onu bilemedim...
canım bana aşıdan sonra aşı yerine 2 gün su değmesin denmişti...
Yaaaaa?
Bana bir şey demedi. Hatta sordum belki ağrın olur , çok duramazsan parol iç bi tane dedi. Tekrar gidip soramam da şimdi.
İnşallah bişey olmaz.
((
💕💕💕
kızlarr alışveriş topiğine yazdım ama kimse cevap vermedi
200 tlymiş..
Eki Görüntüle 1188510
Eki Görüntüle 1188511
Yaaaaa?
Bana bir şey demedi. Hatta sordum belki ağrın olur , çok duramazsan parol iç bi tane dedi. Tekrar gidip soramam da şimdi.
İnşallah bişey olmaz.
((
💕💕💕
bişey olucağını zannetmiyorum ama aşı yerini keseyle falan ovalama kaşıma 2-3 gün..
o yüzden diyolardır bence..
Bence çok güzel canım fazla da inceleyince insanın kafası karışıyorkızlarr alışveriş topiğine yazdım ama kimse cevap vermedi
200 tlymiş..
Eki Görüntüle 1188510
Eki Görüntüle 1188511
bişey olucağını zannetmiyorum ama aşı yerini keseyle falan ovalama kaşıma 2-3 gün..
o yüzden diyolardır bence..
güzel gözüküyor canım ama cibinlik yok galiba? o kadar çok mağaza gezdik ki net olarak söylüyorum park yataklar arasında çookk bariz kalite farkı göremedik, biz de ucuz yollu bir park yatak düşünüyoruz, netleşince eklerim buraya, hepsi 3 kademeli, hepsinde fermuarlı oyun girişi var, alt değiştirme bölümü, dönence ve cibinlik bazılarında olmayabiliyor, ve nihayetinde maksimum 3 yıl kullanılacak birşey, bence içine siniyorsa youtube dan kurulumuna bakabilirsin, orada bazı detaylar daha net anlaşılıyor, ama o kadar gezdik, o kadar çok video izledik ve hepsi birbirine benziyor
Yaaaaa?
İnşallah bişey olmaz.
((
������
cibinlik istemiyorum canım zaten kış bebeği olucaklar inşallah..
hem odamız da dar iki bebek için cibinlikle iyice daralsın boğucu olsun istemiyorum..
yazın ihtiyaç olursa ayrıca alırız ama kullandığımız sinek kovucu zaten sinek falan sokmuyo odaya
bende çok fark göremiyorum işte bizim beğendiğimiz model aslında kraftın 389 tly di..
ama iki bebek 700 küsüre gelicek..
bundan alırsak 400 tl..
eğer kalite farkı yoksa niye fazla para veriyim hele de şu aşamada...