2014 Kasım Anneleri

kızlar ben aşıyı bir defa olacaz sanıyordum dahası varmı ya???:44:

Agir abi:))) çok şükür canim bizde de hersey yolunda vee tatli kudurttu bizimkini giderken eşim dışardan hissediyordu tekmeleri:1::1: çok güzel birsey onu hissetmek tüm tekmelere ragmen..

Sevindim canım gözün aydın dilerim kalan ayları da sağlıklı bir sekilde tamamlarsınız:nazar:

valla mantıken zorunlu olmalı da, değil işte...

Kızlaaarrrrrrrr az önce yan masama başka birimden bi erkek arkadaş oturdu, ekranıma baktı ve şöyle dedi;

-AAAaa kadınlar klübümü o, bende üyeyim sık sık bakıyorum çok iyi dedi
:60: :60: :60: :60: :60: :60:
Ne arıyon len sen kadınlar klübünde dedim, nie ki benim çocuk için okuyom ediyom bişiyler dedi, aramızda ise selam vereyim şurdan dolaylı olarak ahahah
Bu durumdan çıkarılacak ders: Aramızda casuslar olabilir.. :47:

Bana da geçen arkadaşlar diyor önün de kağıt bişey yok ne yazıyosun habire bilgisayar da :9:
Casus arkadaşa selamlar :3:

Kızlaaarrrrrrrr az önce yan masama başka birimden bi erkek arkadaş oturdu, ekranıma baktı ve şöyle dedi;

Ne arıyon len sen kadınlar klübünde dedim, nie ki benim çocuk için okuyom ediyom bişiyler dedi, aramızda ise selam vereyim şurdan dolaylı olarak ahahah

:1::1::1: yok artık bir de kadın muhabbetlerinin sıkıcı olduğunu söylerler, forumda gezecek kadar bağımlı olmuşlar :53::53: en azından kasım anneleri grubunda takılmıyorlardır diye ümit ediyorummm:9::9::9:

İveet 1 ay sonra bitanecik daha olacaksın.. istersen devam edip 5 doza tamamlatabilirsin ömür boyu bi daha olmana gerek kalmaz

5 doz olursak aralıklar nasıl canım? 2. doz 1 ay sonra , diğerleri de hep 1 ay arayla mı? sanki önceden yaptıranlar vardı süreç uzundu ama hatırlayamadım:26:

kesinlikle o casuslardan var canım..delimidir nedirler yaaa :1::1: genelde bir derdim vara geyik konular açıyorlar ama anında yakalanıyorlar bizim gibi kadınlar yermi onları oyununu:kkk::kkk::9::9:

kızlar ben aşıyı bir defa olacaz sanıyordum dahası varmı ya???:44:

5 doz olursak aralıklar nasıl canım? 2. doz 1 ay sonra , diğerleri de hep 1 ay arayla mı? sanki önceden yaptıranlar vardı süreç uzundu ama hatırlayamadım:26:

ikinci aşıdan 6 ay sonra 3. aşı 1 yıl sonra 4. aşı 1 yıl sonra 5. aşı

sağol canım bende öyle düşünüyorum işte hani kalite olarak çok fark eder mi onu bilemedim...

kalite olarak da varsa da fazla yoktur canım hiç ama hiç zannetmiyorum markaya para ödemiş oluyorsun başka birşeye değil,özellikle park yatak konusunda diyorum

Bu durumdyan çıkarılacak ders: Aramızda casuslar olabilir.. :47:
Durum vahim... kesin küçükken annesiyle kaçak köçek kadınlar hamamına giriyordur bu tipler büyüyünce de alıskalıktan buralardalar demek ki...cıx cıx cıx

kesinlikle o casuslardan var canım..delimidir nedirler yaaa :1::1: genelde bir derdim vara geyik konular açıyorlar ama anında yakalanıyorlar bizim gibi kadınlar yermi onları oyununu:kkk::kkk::9::9:

Eyvaaa ben burda yeri geliyo kocamı kaynanamı çekiştiriyom yeri geliyo ayıp şeyler diyom
eyvaaaa
gitti namıs :30:

kalite olarak da varsa da fazla yoktur canım hiç ama hiç zannetmiyorum markaya para ödemiş oluyorsun başka birşeye değil,özellikle park yatak konusunda diyorum

hepsi burada da 169 tlye düşmüş..
bakalım bunu beğendim ben..

hepsi burada da 169 tlye düşmüş..
bakalım bunu beğendim ben..

Tatlım valla ben çok araştırdım ama işin sonunda park yatak almadım gerçi ama kime sorduysam hep aynı şeyi söylediler bir fark yok dediler yani açıkcası,ama tabii fiyatından ziyade içine sinmesi çok önemli,hangisi içine sindiyse ya da sinecekse onu tercih et tatlım,güle güle uyusun da büyüsün bebişler diyelim şimdiden :34:

hastanemizdeki aile hekimime gittim aşımı vurundum geldimm..hiç acımadı ama ağrı olabilirmişş :51::51:

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.

Biraz sakinleştim.
Ama halimi bir görseydiniz..
İnanılmaz panik oldum! İnsan normal zamanda belki kafasına takmaz çok, ama hamileyken her şey sorun olabiliyor.
Her şeyden önce insan bebeğini düşünüyor. Normalde hiç evham yapmam ama bu sefer neden böyle oldu bilmiyorum evde ağlama krizlerine girdim.
Sağolsun bir arkdaşım doktor olan eniştesini aradı, tekrar beni arayıp sakinleştirdi.
Hala hıçkırıyorum, o kadar çok ağladım ki..
İnanılmaz korktum!

Hala o duşu niye aldım diye kendime kızgınım , orası ayrı..
Güne çok güzel başlamıştım ama şimdi ağzım, gözüm şiş bir vaziyette oturuyorum :(

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Durum vahim... kesin küçükken annesiyle kaçak köçek kadınlar hamamına giriyordur bu tipler büyüyünce de alıskalıktan buralardalar demek ki...cıx cıx cıx

Ulen allah iyiliğini vermesin ne güldüm :D
benim kardeşim de 8 yaşına kadar girdii kadınlar hamamına, garibim kişilik karmaşası yaşadı o günlerde ayyy :)

Back
X