Ayyy internetten baktım saçma sapan şeyler yazıyo ve şu an inanılmaz korkuyorum. Kime sorcam ben yaaaaay ağlıyorum sinirimden
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence çok güzel canım fazla da inceleyince insanın kafası karışıyor
kızlarr alışveriş topiğine yazdım ama kimse cevap vermedi
Pierre cardin in şu park yatağı nasıl sizce??
200 tlymiş..
Müzik titreşimi falan varmış 2 katlı..
iki tane alıcağımız için ucuz yollu bakıyoruz pierre cardin nasıldır acaba??
Eki Görüntüle 1188510
Eki Görüntüle 1188511
Ben de bu fiyatlarda alıcam çok güzel ben beğendimgüle güle kullansın pembiş kuzular
Cok guzellermis. Ben ebebekten aldim kampanyadaydi. Tanesi 100 tl den iki tane aldik. Hevesle kuracagimiz gunu beklioruz:))
ay canım sıkma canını dikkat edersin bi kaç gün aşı yeri zaten ben suya sokmadığım halde şişti biraz kızardı akşamına da hapşırık nöbeti geçirdim sonuçta bünyeye ölü mikrop giriyor vücut tepki veriyor..
okuma netten bişeyler.....
bişey olmaz Allah'ın izniyle..
aynen öyle yaa çok da incelememek lazım...
cibinlik istemiyorum canım zaten kış bebeği olucaklar inşallah..
hem odamız da dar iki bebek için cibinlikle iyice daralsın boğucu olsun istemiyorum..
yazın ihtiyaç olursa ayrıca alırız ama kullandığımız sinek kovucu zaten sinek falan sokmuyo odaya
bende çok fark göremiyorum işte bizim beğendiğimiz model aslında kraftın 389 tly di..
ama iki bebek 700 küsüre gelicek..
bundan alırsak 400 tl..
eğer kalite farkı yoksa niye fazla para veriyim hele de şu aşamada...
Ya internette yok beyin kanaması yok bilmem be bir sürü şey yazıyo. İnanılmaz stres oldum , ağlamaktan mahvoldum. Ben nasıl böyle bi salaklık yaptım yaa.
Bana hiçbişey söylemedi kadın. Yoksa girer miydim hiç?
Allahım tanıdığım hemşirede yok. Doktoruma da ulaşamıyorum. Sinirlerim bozudluuuuuuu
💕💕💕
Ya internette yok beyin kanaması yok bilmem be bir sürü şey yazıyo. İnanılmaz stres oldum , ağlamaktan mahvoldum. Ben nasıl böyle bi salaklık yaptım yaa.
Allahım tanıdığım hemşirede yok. Doktoruma da ulaşamıyorum. Sinirlerim bozudluuuuuuu
💕💕💕
Ayyy internetten baktım saçma sapan şeyler yazıyo ve şu an inanılmaz korkuyorum. Kime sorcam ben yaaaaay ağlıyorum sinirimden
canım bana aşıdan sonra aşı yerine 2 gün su değmesin denmişti...
aaa 100 tl ye kadar var mı ki??
yani 100 tl likle 500 tl liğin arasında ne fark var anlamıyorum..
canım senin de ikiz dimi cinsiyetleri ne??
daha önce de sordum herhalde ama hep unutuyorum ilk sayfada da yazmıyo ya
kraft 505 i mi düşünmüştünüzbiz de ona karar vermiştik ama mağazaları gezince hiç fark olmadığını gördük, babymax, babhope ve baby diye başlayan bir sürü modelle yan yana baktık, özellikler aynı, sonra biz de arabadan ve park yataktan tasarruf edip oda için bütçemizi artırmanın daha iyi olacağına karar verdik, hele arabada fiyatlar o kadar yukarılara çıkıyor ki zaten yürüyüşe çıkacağımız yerler sınırlı, ancak sitenin bahçesi olur, avm ler olur, çevrede herhangi bir sahile gitmek için bile önce arabayla oraya kadar gidip, arabadan indirip bebek arabası ile dolaştırabiliriz, bebeği arabasına atıp uzun uzun dolaştırabileceğimiz bir küçük şehirde değiliz maalesef, babası da olsa ben de olsam markete gitmek için bile aracımızı kullanmak zorundayız, kızım da bol bol oto koltuğunda oturacak gibi gözüküyor, ben ona makam koltuğu diyorum bugün çok uygun bir araba buldum, akşam eşim gelsin ona göstericem, baştan beri o araştırıyor bebek arabalarını, belki benim gözümden kaçan birşey vardır, görür
http://www.n11.com/kanz-kz-650t-tra...i-2014-model-kirmizi-ayni-gun-kargo-P14778497
💕💕💕
ben aşı oldum kimse su değmesin demedi, her gün duş alan bir insanım, o günde aldım ertesi gün de aldım, aşıyı yapan bana da ağrırsa parol iç dedi, ağrımadı içmedim, ertesi gün hafif kas ağrısı gibi oldu sallamadım.
Bişi olmaz Pınarcım korkma, 4 gün sonra 2. doz aşımı olucam gene duş alıcam merak etme
💕💕💕
Ikiz bebeklerim oldugu icin cok pahali seyler almiyorum. Biz de kendi capimizda arstirdik bu yatagin yeterli olabilecegine karar verdik. 169 tl den 100tl ye dusunce firsati kacirmadik. Bence icindeki yatagin kalitesi onemli. Onu da ozenle secerim zaten. Benimkiler biri kiz biri erkek. Ben senin sectigin park yatagi cok begendim. Rengi ve şıklıgi tam prenseslere gore.
İkinci dozu ben oldum birinci biraz ağrıtmıştı ikinciyi hiiiç anlamadım sanki olmamış gibiyim 5 e tamamlatayım diyorum ömür boyu koruyuculuğu var
💕💕💕
İkinci dozu ben oldum birinci biraz ağrıtmıştı ikinciyi hiiiç anlamadım sanki olmamış gibiyim 5 e tamamlatayım diyorum ömür boyu koruyuculuğu var
bende tamamlatıcam. aşıyı iyiki olmuşum, cahil cahil geziyom şantiyede, her yer paslı çivi demir bilmemne dolu. Hamile kalmasam aklıma gelmicek aşı. iyi oldu iyi.
rahat ol canımi buz konulabiliyorsa suyun zararı yoktur, ama emin ol şu yaptığın stresin zararı var, o minik kuzuyu düşün, nasıl huzursuz olmuştur sen strese girince
hımm bu 5 olayını senden duymak iyi oldu canım, 2. dozu olurken ebeye söyleyeceğim. benimki 1 hafta ağrı yaptı, üzerine yatırmadı, bu kez hafif olur inşallah
senin işinde zorunlu olmalı canım hatta, risk alanlarından birindesin sonuçta
senin işinde zorunlu olmalı canım hatta, risk alanlarından birindesin sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?