2014 Kasım Anneleri

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.

Biraz sakinleştim.
Ama halimi bir görseydiniz..
İnanılmaz panik oldum! İnsan normal zamanda belki kafasına takmaz çok, ama hamileyken her şey sorun olabiliyor.
Her şeyden önce insan bebeğini düşünüyor. Normalde hiç evham yapmam ama bu sefer neden böyle oldu bilmiyorum evde ağlama krizlerine girdim.
Sağolsun bir arkdaşım doktor olan eniştesini aradı, tekrar beni arayıp sakinleştirdi.
Hala hıçkırıyorum, o kadar çok ağladım ki..
İnanılmaz korktum!

Hala o duşu niye aldım diye kendime kızgınım , orası ayrı..
Güne çok güzel başlamıştım ama şimdi ağzım, gözüm şiş bir vaziyette oturuyorum :(

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım panik yapma sakin ol şekerimmm benimm..
şimdi bende aşı oldum su falan değdirme demediler..
eve gidincede hopp duşa giricemm sıcaktan bayıldımmm

Geçmis olsun canım buz koyarsan pek ağrın olmaz gece de kolunun üstüne yatmamaya dikkat et.
burada buz yok canım eve gidince yaparım ama tabi o zamana etkisi olursa..
saol şekerimm

Su değdirme dedi mi canım?
Tam denk geldin sen de valla

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok sanım birşey demedilerr..
eve gidincede duş alıcam yani yandımmm

Tatlım valla ben çok araştırdım ama işin sonunda park yatak almadım gerçi ama kime sorduysam hep aynı şeyi söylediler bir fark yok dediler yani açıkcası,ama tabii fiyatından ziyade içine sinmesi çok önemli,hangisi içine sindiyse ya da sinecekse onu tercih et tatlım,güle güle uyusun da büyüsün bebişler diyelim şimdiden :34:

sağol canım amin inşallah..
bakalım bende aynen öyle düşünüyorum içime sineni alıcam...

bugün kontrol günümüzdü.380 gr olmuş bebeğimiz. tetenoz aşısı ve 1 ay sonra şeker yükleme testi istedi doktorumuz. sizinkiler ne kadar olmuş ağırlığı?
aşı ve şeker yükleme testi yaptıran varmı aranızda?

benim neden hiç karnım çıkmadı?
dün arkadaşımın biri fotoğrafımın yeni olduğuna inanmadı. bu nasıl 5 aylık karın diyo..
yarın olsa da oğlumu bir görsem.
ben öyle kolay kolay her şeyi kafasına takan, kötü şeyler okuyunca panik yapan bir insan değilim ama ciddi ciddi düşünmeye başladım..
boyum 180 olduğu için mi acaba?
doktoruma öyle basit sorular sormam ama bu sefer sorcam. benim karnım niye belli değiilll??

💑💓

bugün kontrol günümüzdü.380 gr olmuş bebeğimiz. tetenoz aşısı ve 1 ay sonra şeker yükleme testi istedi doktorumuz. sizinkiler ne kadar olmuş ağırlığı?

maşallah:nazar: canım kilosu gayet iyi...
aşımı yaptırdım 1. dozu..
şeker testini daha yaptırmadım..

dün arkadaşımın biri fotoğrafımın yeni olduğuna inanmadı. bu nasıl 5 aylık karın diyo..
ben öyle kolay kolay her şeyi kafasına takan, kötü şeyler okuyunca panik yapan bir insan değilim ama ciddi ciddi düşünmeye başladım..
doktoruma öyle basit sorular sormam ama bu sefer sorcam. benim karnım niye belli değiilll??

💑💓

canım böyle şeylere kafanı takma..
bu sıcaklarda karnının çıkmış olması çok da güzel değil zaten yorucu oluyor..
ayrıca sebebi de iç karnının geniş olmasıdır..
hani şu sivriyse oğlan yayvansa kız diyolar ya..
onun açıklaması da bu..
eğer iç karnın genişse yayvan büyüyo değilse öne doğru sivri büyüyor..
sakın böyle basit şeylere kafanı takma..

Doktorun normal dediyse sorun yok dediyse, sorun yoktur :1: Benim 21+1 Günlükken boyu 28 cm, kilosu 459 Gr'dı. 2 Ağustos'ta benim de şeker yüklemem var. İnşallah hayırlı haberlerle atlatırız bu testi de.

canım böyle şeylere kafanı takma..
bu sıcaklarda karnının çıkmış olması çok da güzel değil zaten yorucu oluyor..
ayrıca sebebi de iç karnının geniş olmasıdır..
hani şu sivriyse oğlan yayvansa kız diyolar ya..
onun açıklaması da bu..
eğer iç karnın genişse yayvan büyüyo değilse öne doğru sivri büyüyor..
sakın böyle basit şeylere kafanı takma..

işte oğlanın belli olması gerekmez mi :)
çok şükür bugüne kadr olumsuz hiç bir yorum konuşmadı doktor. bi de hep hissediyorum hareketlerini :)
ama arkadaş bn de hamile kıyafetleri giymek istiyorum yaa :)

💑💓

💑💓

Dostum boyun uzun, uzun olduğu için göğüs altından rahmine kadar olan kısım çok geniş, ben 157 cm im, kısacık mesafem olduğundan bebişte sığmadığından verdi kendini önlere önlere, e noldu göbeğim çıktı. Sende geniş alan olduğundan mutlu mesut takılıyodur içeride. biraz büyüsün başlar öne doğru şi,şmeye. Kesinlikle doktoruna sor ama bence bu açıklamayı yapar. Mantıken yani, bende çocuk ne yapsın yer yok pırtlıyo.

Masallah bebisine canım:nazar: biz 1 ay önce 430 gr olmustuk haftaya randevumuz var bakalım acıkınca beni tekmelediğinin hakkını verms mi pasam.bu arada ilk asımızı olduk seker yüklemesi testini yaptırmıcaz en son ayrıntılı usg miz yapıldı hersey normaldi sükür sizin de yapılır bu haftalarda.

💑💓

Canım ya karnınıniçi genistir benim de öyle ben 5 aylıkken evli misin diye soranlar vardı:9: nasıl sakladım gizledimse bebisi hos öyle sen gibi boylu poslu zayıf da değilim yapı olarak simdilerde belli oldu karnım.Herkes herseyi söyler aldırma selvi boylum bebisler sağlıklı olsun da karnımız çıkmasa da olur...

göbüş şovu başlatttımmm:49::49::49:

$22.haftada5.gün.webp

💑💓

valla canım benimde boyum 170..bende de 2 haftaya kadar hiç göbek yoktu..şimdi gören şaşırıo biranda büyüdü :9::9:

işte oğlanın belli olması gerekmez mi :)
çok şükür bugüne kadr olumsuz hiç bir yorum konuşmadı doktor. bi de hep hissediyorum hareketlerini :)
ama arkadaş bn de hamile kıyafetleri giymek istiyorum yaa :)

💑💓

canım hurafe o laflar işte onu anlatmaya çalışıyorum..
giyersin giyersin esas 6. aydan sonra yağ dokuları oluşuyor esas ondan sonra kilo almaya başlıycaklar...

Back
X