2014 Kasım Anneleri

evet cnm senın daha cok masrafın var cıfter cıfter hersey

kredı kartları bu ay bıttı taksıtler, bnm kredımde agustosta bıtıyr ama pek alısverıs yapamadık bebıse

ona alınacak o kadar cok sey var kı

araba begendık o 950, ee ıyı bı besık almak ıstıyrz. kıyafetlreı kozmetıklerı, anne ıhtıyacları bı ton para lazım

ınsan herseyın ıyısı olsun ıstıyor hersey olsun ıstıyor ama hevesı kursagında kalıyor

mesela bebek odası susletme, dogum fotoları vs. bunları hıcbırını yapamayacagım sanırım,

oda da almayacagım.

napalım baska turlu ev sahıbı olamayız

bızımde aylık gelırımız 6500 ona ragmen bırıkmıyor

işte gelir ne kadar çoksa gider de ona orantılı artıyo..
valla ben herşeyin en iyisi olsun diye düşünemiyorum artık mecburen..
orta halli bakıyoruz her şeye..

Gelirler guzel de hayatta cok pahali::)))

Sen ne kadar tatlısın ya:) Burda hiç kimsenin seni yanlıs anladığını sanmıyorum sen bildiğini söyledin bizlerde alısa gelmis yanlıs düsünceleri konustuk söylediğin seyin dini boyutunu bende bilmiyorum en azından bilmediğimiz birseyi öğrenmis olduk varsa da...Paylasımda bulunuyoruz ben kimsenin kötü niyetle birsey diyeceğini yada öyle düsüneceğini sanmıyorum burda rahat ol...

Slm kizlar. Daha onceden de yazmistim kasık agrilarim var falan die. Saolsun bazi arkadaslar idrara baktir vs. demislerdi. Bir hafta once monurol almistim ama sanirim etkili olmamis. Bugun tahlil sonucuma gore iddrarda hem enfeksiyon hem kum var:(( bu aksam yine monurol kullanacam. Sizce tahlil yaptirmaya tekrar ne zaman gitmeliyim??? Bir de bu kasık agrillarim idrar yolu kaynakli mi olmus oluo o zaman:(

Toplamda aylık 11.000 gelirimiz var 6 yıllık evliyim bu ilk bebeğim balayı dahil 6 yıldır tatile gitmedim borç ödemekten düğündü esyasıydı onun bunun borcuydu derken amele gibi çalısmaktan baska birseye yaramıyor para kazanmak.kendim için yapamadıklarımın karsılığı olsun çocuğuma harcadıklarım fazlasıyla değer...

ben yine sızıp kalmışım

yaa arkadaşlar, burada kız-erkek meselesinde kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum, şahsen kimseye de kırılmadım, alınmadım ama toplum içinde şahit olunan bazı şeyleri yeni anneler yapmasın istiyoruz, sonuçta yetiştirdiğimiz evlatlar birbirimize gelin/damat olacak ve onlar şekil verecek geleceğe, evlatlarımız "insan" olarak kıymetli olmak için mücadele etsinler, cinsiyetle üstünlük olmayacağını anlasınlar, buraya dışardan da bir sürü kişi girip fikir alıyor, olur da bir yanlış zihniyeti değiştirebilirsek ne mutlu

alışverişler bir türlü bitmiyor ki annecikler yaa, sürekli eksikleri fark ediyorum, anneme söylüyorum o bazı şeyleri gereksiz görüyor, bazılarında destek olmaya çalışıyor ama iş çokk, bütçe sınırsız değil tabii ki, bizim devam eden ev kredimiz var ve daha 3,5 sene devam edecek, hep diyoruz kreş zamanı gelince rahatlayacağız diye ama o zamana kadar bakıcı bütçesi de ayırmak lazım ki bakıcılar hiç de az buz değil buralarda biz arabada, park yatakta , ev tipi alınacak bazı malzemelerde çıtayı bayaa aşağı çektik, oda almayacakım ama dolap yok, dolap tek başına 900-1000 civarı zaten bir 1000 daha verince oda oluyor valla ne yalan söyleyim, kimlere altın takmıştık, kimlerden ne gelir onları bile düşünüyorum ama ben hep inanırım, bebişler kısmetleriyle gelecek inşallah

anna şu ilk fotodakini beğendimm şekerimm çok saol yaaa...
ama mevvlüt yaparsak öle alırım..
sünnet işine gelince bencede doğrusu o ama eşim kabul etmiyor yahuuu

Benimde favorim krem şehzade seti
ben eşime önce etrafımda ki arkadaşlarımın kaçıncı aylarda yaptırdığını örnek verdim sonra sağlık ve psikolojik açısından bebek için yararlarını anlattım itiraz etmedi sağolsun sonuçta tabi ki bizde belli bir yaşa geldiğinde sünnet düğününü yapacağız ama en azından o güzel gününü eğlenceli hatırlayacak

Çok güzeller özellikle krem olana bayıldım yakısır küçük prenslerimize böyle tulumlar mı varmıs ya iyi oldu göstermen bilmiyordum hiç de rastlamadım gittiğim yerlerde saol varol canım

Yakışmazmı hiç minik meleklerimize
tulum içinde şöyle canım üzerine istediğini yazdırabiliyorsun keçeden ben bunları intgramda takip ediyorum sipariş üzerine çalışıyorlar

Teşekkürler canım en azından içim rahatladı en son istediğimdir birilerini kırmak hatta düşünmek

Kizlr masallh gelirleriniz baya yuksekmis biliyrmki giderde ona gore fazladrr bizmki 2.5 3 arasi ustelik ikimiznki:))ev borcuda odyrm kredide k.kartida idare edyrz kartlrmbbitti kredimde 1yil kaldi ev borcmda 40bin kaldi perisan olmuyrz ama luksde yasamyrz

Canım kendi adıma tepkim sana değildi. Ki olamaz da zaten, çünkü bu ayrımcılığı sen burda savunmuyorsun! Sadece konuşulması bile rahatsız edici, bunu belirtmek istedim.
Özür dilemeni gerektirecek hiçbir şey yok, eğer yanlış bir şey söylediysem ben özür dilerim.
Yeter ki hiçbir anne böylesine saçma sapan düşüncelere girmesin!
Yıllardır süregelen bazı gereksiz adetleri bizim gibi çağdaş,modern anneler silecek hafızalardan...

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen canım her şey masraf!

Hele şu bebek arabalarını görüyorum ya cinlerim tepeme geliyor. Sinirimden almayacağım o derece.
Asgari ücret fiyatına araba satıyorlar ya.
Alan var alamayan var.
Her şey o kadar pahalı geldi ki gözüme annemle ilk zamanlar gezmeye çıktığımızda bir yerde avent biberona 27 TL dediler diye yuhh ne ucuz demişim. Normalde öle cam şişeyi alsan en fazla 10 TL.
İşte söz konusu bebek olunca fiyatlar uçuyor.

Benim mesela en büyük hayalim hastanede bebeğimle ilk anlarımızın fotoğraflanması. Çünkü çok büyük bir ilgim var. Ama en ucuzu 750 TL diyor. Ne yapacağıma hala karar veremedim.
İstesem eşim hepsini yapar ama gereksiz masrafa da sokmak istemiyorum.

💕💕💕

silecek Allah ın izniyle yavrularımızı öyle güzel yetiştireceğiz ki Allah ın izniyle silinecek mesela benim eşim elini hiç bir şeye vurmaz çünkü ona öyle öğretilmiş ha işinede gelmiş inan şuanda ben buradayken inanmassınız ama mutfakta cacık yapıyor babaannesi görse aferin kız gibi iş tutuyor der ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhh oğlu yapsa bunu kılıbık olur ama benim yaşadığımı yavrumun eşi yaşamasın hayat müşterek empati kurmaları lazım bence aman Allah hakkımızda hayırlısını versin anlatacak çok şey varda benim sabrım yetmiyor sinirleniyorum

kızz nerelerdesin senn??
benim cinsiyetleri düzeltiver bakim iki kız

Babasına aşık biri olarak resmen ağladım bence bütün kızların babasıyla arasında özel bir bağ oluyor, ilk başlarda eşim çok kıskanıyordu şimdi Alıştı babamıda annemide çok sever şükür ki kızımız olacağını öğrendiğinde babasına aşık bir kız daha geliyor dedi

24 haftalığım ben.daha once gittiğim doktorlar pek üstünde durmamıştı.on gün önce değiştim doktorumu. O da önlem olarak kullanmamı istedi.Vurmayı unutursak birsey olur mu hiç bilmiyorum.Ben çok unutkanımdır telefonumun çalar saatini ayarladım unutmamak için.

evet benim de göbek morarmaya başladı.ilerde bacaklara kollara geçerim artık.Bebişlerimiz iyi olsun sağ salim doğsunlarda bunlar unutulur gider inşallah.

Kizlar şeker yüklemem güzel çıktı çok şükür:) açlık 70, yüklemeden sonra 97 çıktı

Merhaba arkadaşlar, istanbul avrupa yakasında 4boyutlu ultrason nerde çektirebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…