aynen canım bizim eve de 4.500 tl para giriyo..
böyle diyince ben bile oha diyorum baya çok
ama 2 tane kredimiz var kredi kartları var ay sonunu zor getiriyoruz..
bebekler için bizde öğrendiğimizden beri biriktirmeye çalışıyoruz 2000 biriktirebilmiştik..
900'ünü geçen hafta arabalarına verdik
evet cnm senın daha cok masrafın var cıfter cıfter hersey
kredı kartları bu ay bıttı taksıtler, bnm kredımde agustosta bıtıyr ama pek alısverıs yapamadık bebıse
ona alınacak o kadar cok sey var kı
araba begendık o 950, ee ıyı bı besık almak ıstıyrz. kıyafetlreı kozmetıklerı, anne ıhtıyacları bı ton para lazım
ınsan herseyın ıyısı olsun ıstıyor hersey olsun ıstıyor ama hevesı kursagında kalıyor
mesela bebek odası susletme, dogum fotoları vs. bunları hıcbırını yapamayacagım sanırım,
oda da almayacagım.
napalım baska turlu ev sahıbı olamayız
bızımde aylık gelırımız 6500ona ragmen bırıkmıyor
bebekler için bizde öğrendiğimizden beri biriktirmeye çalışıyoruz 2000 biriktirebilmiştik..
Gelirler guzel de hayatta cok pahali::)))
Sizleri üzmek istemedim ben ne olur yanlış anlamayın beni ben yapılmışları söyledim benimde 2 tane oğlum var dua ederken ne dedik hakkımızda hayırlı olanını sağlıklı olanını nasip et dedik kesilen akika kurbanı da şükür kurbanıdır araştırın bakın inanın sizleri üzmek istemedim özür dilerim banada bi kız tutturursun artık diyorlar bunu anlamda diyor kv de bende hakkımda hayırlı olanını istedim en iyisini veren bilir diyorum hiç oğluna demiyor sanki tarlayı ben mi ettim çok Afedersiniz ne olur kırılmayın bana kötü bir niyetim yoktu
anna şu ilk fotodakini beğendimm şekerimm çok saol yaaa...
ama mevvlüt yaparsak öle alırım..
sünnet işine gelince bencede doğrusu o ama eşim kabul etmiyor yahuuu
Çok güzeller özellikle krem olana bayıldım yakısır küçük prenslerimizeböyle tulumlar mı varmıs ya iyi oldu göstermen bilmiyordum hiç de rastlamadım gittiğim yerlerde saol varol canım
Sen ne kadar tatlısın ya:) Burda hiç kimsenin seni yanlıs anladığını sanmıyorum sen bildiğini söyledin bizlerde alısa gelmis yanlıs düsünceleri konustuk söylediğin seyin dini boyutunu bende bilmiyorum en azından bilmediğimiz birseyi öğrenmis olduk varsa da...Paylasımda bulunuyoruz ben kimsenin kötü niyetle birsey diyeceğini yada öyle düsüneceğini sanmıyorum burda rahat ol...
Sizleri üzmek istemedim ben ne olur yanlış anlamayın beni ben yapılmışları söyledim benimde 2 tane oğlum var dua ederken ne dedik hakkımızda hayırlı olanını sağlıklı olanını nasip et dedik kesilen akika kurbanı da şükür kurbanıdır araştırın bakın inanın sizleri üzmek istemedim özür dilerim banada bi kız tutturursun artık diyorlar bunu anlamda diyor kv de bende hakkımda hayırlı olanını istedim en iyisini veren bilir diyorum hiç oğluna demiyor sanki tarlayı ben mi ettim çok Afedersiniz ne olur kırılmayın bana kötü bir niyetim yoktu
kızlar hersey masraf yaa
eşim muhendıs, ben uzmanım..
ona ragmen, para bırıktırmeye calısıyrz yapamıyrz henuz pek bırıkımımız yok
o yuzden hep kısmaya calısıyrm heves ettıklerımden
ev almak ıstıyrz o yuzden
ne bılım ben mevlut setıne falan para vermemeyı dusunuyorum
suana kadar kenardakı paramız 3500 lıra oldu.
Canım kendi adıma tepkim sana değildi. Ki olamaz da zaten, çünkü bu ayrımcılığı sen burda savunmuyorsun! Sadece konuşulması bile rahatsız edici, bunu belirtmek istedim.
Özür dilemeni gerektirecek hiçbir şey yok, eğer yanlış bir şey söylediysem ben özür dilerim.
Yeter ki hiçbir anne böylesine saçma sapan düşüncelere girmesin!
Yıllardır süregelen bazı gereksiz adetleri bizim gibi çağdaş,modern anneler silecek hafızalardan...
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde favorim krem şehzade seti
ben eşime önce etrafımda ki arkadaşlarımın kaçıncı aylarda yaptırdığını örnek verdim sonra sağlık ve psikolojik açısından bebek için yararlarını anlattım itiraz etmedi sağolsun sonuçta tabi ki bizde belli bir yaşa geldiğinde sünnet düğününü yapacağız ama en azından o güzel gününü eğlenceli hatırlayacak
Yakışmazmı hiç minik meleklerimize
tulum içinde şöyle canım üzerine istediğini yazdırabiliyorsun keçeden ben bunları intgramda takip ediyorum sipariş üzerine çalışıyorlar
Aman ya deli oluyorum böyle şeylere, evlat evlattır. Önemli olan hayırlısı olmasıdır.
"Evliliklerinin ilk gününde kadın ve kocası kapıyı kimseye açmamaya karar verip anlaştılar. İlk olarak o gün damadın anne ve babası evli çiftleri görmeye geldi, kapının hemen ardındaydılar. Kadın ve kocası birbirlerine baktılar, adam kapıyı açmak istedi ama eşi ile yaptığı anlaşma gereği kapıyı açmadı, böylece anne babası daha fazla beklemeyip gittiler. Aynı gün içerisinde bir süre sonra, gelinin ailesi geldi. Eşler anlaşmaya rağmen birbirlerine baktılar. Gelin gözyaşları içerisinde, bunu yapamam diye fısıldayıp kapıyı açtı. Eşi hiçbir şey söylemedi. Yıllar sonra 4 erkek çocuğunun ardından 5. olarak kız çocukları dünyaya geldi. Baba yeni doğan kız çocuğu için büyük bir kutlama yapmayı planladı ve tüm tanıdıklarını davet etti. Sonra o gece eşi kocasına diğer dört çocuğa böyle bir kutlama yapmadığı halde neden bu sefer böylesine bir kutlama yapmak istediğini sordu. Eşi basit bir yanıt verdi; çünkü yalnızca kızım bana kapıyı açacak...."
Yok canım tepkim direk sana değildi, halen daha bu tarz düşünce yapılarının ve beyinlerin aramızda yaşıyor olabileceği düşüncesi çok fena.
canım benim ki oksapar40000 ben kolumdan yapıyorum kollarım mosmor dövük gibi karnımdan yapmaya korkuyorum birde bir sorum olacak hadi o gün unnutuk bebege bir şey oluyor mu bilginiz varmı? sen hkac haftalksın ki? ben ilk günden beri kulanıyorum ne zaman biter bilmiyorum.....
clexane kullanan ne cok kısı olduk bende kullanıyorum doguma 24 sAAT kalaya kadarda kullanıcam artık gobusumde morarmayan yer kalmadı sııznde morarıyomu tenım okadar hassask ılac bırde damara denk gelırse delı gıbı yako benıama yapıcak bırsey yok dayanıcaz mecbur hersey onlar ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?