kızz nerelerdesin senn??
benim cinsiyetleri düzeltiver bakim iki kız
ben yine sızıp kalmışım
yaa arkadaşlar, burada kız-erkek meselesinde kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum, şahsen kimseye de kırılmadım, alınmadım ama toplum içinde şahit olunan bazı şeyleri yeni anneler yapmasın istiyoruz, sonuçta yetiştirdiğimiz evlatlar birbirimize gelin/damat olacak ve onlar şekil verecek geleceğe, evlatlarımız "insan" olarak kıymetli olmak için mücadele etsinler, cinsiyetle üstünlük olmayacağını anlasınlar, buraya dışardan da bir sürü kişi girip fikir alıyor, olur da bir yanlış zihniyeti değiştirebilirsek ne mutlu
alışverişler bir türlü bitmiyor ki annecikler yaa, sürekli eksikleri fark ediyorum, anneme söylüyorum o bazı şeyleri gereksiz görüyor, bazılarında destek olmaya çalışıyor ama iş çokk, bütçe sınırsız değil tabii ki, bizim devam eden ev kredimiz var ve daha 3,5 sene devam edecek, hep diyoruz kreş zamanı gelince rahatlayacağız diye ama o zamana kadar bakıcı bütçesi de ayırmak lazım ki bakıcılar hiç de az buz değil buralardabiz arabada, park yatakta , ev tipi alınacak bazı malzemelerde çıtayı bayaa aşağı çektik, oda almayacakım ama dolap yok, dolap tek başına 900-1000 civarı zaten bir 1000 daha verince oda oluyor valla ne yalan söyleyim, kimlere altın takmıştık, kimlerden ne gelir onları bile düşünüyorum ama ben hep inanırım, bebişler kısmetleriyle gelecek inşallah
Kizlar şeker yüklemem güzel çıktı çok şükür:) açlık 70, yüklemeden sonra 97 çıktı
aynen öyle evlenirken çoğu şeyi kendimiz yaptık bu 4.500 ün 2000 küsürü kredilere gidiyo..
kredi kartları faturalar falan filan...
aynen öyle hayat çok pahalı...
evet benim de göbek morarmaya başladı.ilerde bacaklara kollara geçerim artık.Bebişlerimiz iyi olsun sağ salim doğsunlarda bunlar unutulur gider inşallah.
kesinlikle canım hersey onlar ıcın ınsallah saglıkla kucagımıza aldıgımız gunlerde gelsın..
Bugün kontrole gittik. bebişim 422 gram olmş. boyu da uzun annesi dedi doktor hanım :) veeee oğlum gülümsedi. hemen yakaladı doktorumuz. ayu güldümm ağladm karmakarışıktım. bir de eşimin haricinde kuzenim ve arkadaşı vardı. ayy espiriler havada uçuşuyordu. gülmekten alamadım kendimi :) 10 gün sonra ayrıntılıya giricem
💑💓
Oyy minik şey güldü mü ne güzel maşallahbiz daha göremedik gülüşünü daha doğrusu bizim ultrason renkli değill
Canım var mı sende sıkıntı olmazsa paylaşırsan çok sevinirimbizimki de değil biliyordum ama yüzünü görebilecek miyiz dedim bi şeylere bastı görüntü renklendi ve 3 boyutlu oldu. ayy nası sırıtıyodu :) hemen kaydetti doktor
💑💓
Bugün kontrole gittik. bebişim 422 gram olmş. boyu da uzun annesi dedi doktor hanım :) veeee oğlum gülümsedi. hemen yakaladı doktorumuz. ayu güldümm ağladm karmakarışıktım. bir de eşimin haricinde kuzenim ve arkadaşı vardı. ayy espiriler havada uçuşuyordu. gülmekten alamadım kendimi :) 10 gün sonra ayrıntılıya giricem
💑💓
paylaşıyorum birazdan. renkli gördük ama çıkto verirken yine siyah beyaz verdi.Canım var mı sende sıkıntı olmazsa paylaşırsan çok sevinirim
Normalde 20+ larda olması gerekiyordu ama 21+ çıktı :)oyyy maşallah ona kaç haftalık oldu
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Zeyycim hayırlı olsun canım göZün aydın bende iki kız tahmin etmiştim:)) cmtsiden beri yıllık izindeyim evde yatış modundayım telefondan okuyodum bit kadar bugün pcyi açtım düzelttim artık iki prenses
Zeyycim hayırlı olsun canım göZün aydın bende iki kız tahmin etmiştim:)) cmtsiden beri yıllık izindeyim evde yatış modundayım telefondan okuyodum bit kadar bugün pcyi açtım düzelttim artık iki prenses
işte bizim halimiz de bu.
kimsenin eli cebine gitmesin dedik. düğün kredisi, araba kredisi, kredi kartı, aylık sabit fatura ve ev masrafı... malum bgn ayın 15i ve az önce hesap yaptık elimizde 100 tl gibi para kalıyo. çok cüzi miktar bir para var hesapta ama onda 10 gün sonra ayrıntılı usg de ve tahlillerde gider..
Allah büyük diyoruz napalım.
annem sağolsun hiçbir şey almıyorsun, ben her şeyini alıyorum dedi.
💑💓
Sağol canım
Aynen canım annelerimiz olmasa napcaktık..
Oğluşuna da maşallah
Babasına aşık biri olarak resmen ağladımbence bütün kızların babasıyla arasında özel bir bağ oluyor, ilk başlarda eşim çok kıskanıyordu şimdi Alıştı babamıda annemide çok sever şükür ki kızımız olacağını öğrendiğinde babasına aşık bir kız daha geliyor dedi
bizimki de değil biliyordum ama yüzünü görebilecek miyiz dedim bi şeylere bastı görüntü renklendi ve 3 boyutlu oldu. ayy nası sırıtıyodu :) hemen kaydetti doktor
💑💓
masallah kuzucuga benımkıde detaylıda gulmustu sankı anlamıs gıbı :) artık yuzlerı cok belırgın cnım masallah kuzulara ınsallah saglıkla kucagımıza aldıgımız gunlerıde gorururz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?