2014 Kasım Anneleri

amin inşallah :)
burda okuduklarmdan sonra 2 çikolata yiyip gittim ama paşa hiç kıpırdamadam yattı :)

💑💓

ayy benımkıde tatlıya hıc tepkı vermıyo sanırım ben sevmedıgım ıcın oda sevmıyo bız genelde meyve yıyoruz doktor amcamızda sıra beklerken :) detaylımızda masallahı vardı doktorumuz amuda kalkıcak sımdı bu ne cılveler dıyodu bırde benım annemın sesıne cok tepkı verıo ne benım ne esımın sesıne oyle tepkı vermıo anneannesıne duskun olcak sanırım :)

ağzı açık ama işte belli oluyor mu bilmiyorum :)

💑💓

Ay maşallahhhh kuzuyaaa. :)
Allah nazarlardan esirgesin.
Ben de çok merak ediyorum bebeğimi nasıl bir şey acaba? Gülüyor mu? Parmağını emiyor mu? Nasıl oynuyor? İçimde hareket ederken hep hayal ediyorum, nasıl bir şeysin sen annecim diye söyleniyorum :)

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben tatlıyı severim, hele çikolata... ama benim ki tınlamadı ama olsn bugün ki aşırı heycanıma tepki olark bana gülümsedi ya bı benim için ne kadr iyi oldu anlatamam :)
amin canım. ben de merak ediyorum yaa. bi hareket var ama napıyo ola :) gülümsemesi çok ilginçti yahu. fotodan anlaşılmıyo ama renkli görünce baya baya gülüyordu bebişim :) annesi kurbannnn.

💑💓

Kızlar benim aşırı derecede sırtım ağrıyo yaa. Sizde de öylemi?
Şimdi uykudan uyandım. O derece!
Zaten aşı kolum ağrıyo üstüne yatamıyorum. İyice kasıldım.

💕💕💕

günaydınn güzell annişlerr

bana aşı deme yaa kol deme yaa..
dün gece döndükçe acıdı kalkmıyor zatenn..niye böle oldu anlamadımm

Bende de ilk aşı bi kaç gün bayaa ağrıtmıştı kolumu geçen hafta ikinciyi oldum hiç anlamadım azcık bile acımadı

Kıpırdatamıyorum inanır mısın kuzum yaaa?
Sanki hamlarsın da spor yaparsın ya öyle ağrıyor kaslarım.
Zaten okuduğum kadarıyla damara değil de kasa yapılan bi iğneymiş bu herhalde.
Valla benimkinin ağrısı bugün de geçecek gibi durmuyor.
Anayyyymmmmm (

💕💕💕

Aman da aman gülermiş bide maşallah Allah hayırlı ömürler versin miniğine
amin teyzesi cümlemizinkiyle birlikte :)

ben size demiştim. benim ki tam 3 gün sürdü. aynen tarif ettiğin gibi, spor yapıp veya yük taşıyıp hamlamak gibi bir ağrı. cann yakmıyo ama insanda hal bırakmıyor işte. geçicek geçicek üzülmeyn. biraz daha sabır.

💑💓

ya sorma canım aynen öyleyimm..
aşı yaptıracak olanlara söyleyim ben geç öğrendim..
kolonya pamuk ile yarım saat masaj yapılırsa ağrı olmuomuş..
benimde bugün aynu yanii inş yarına geçerr

Benim de tam üç gün çok ağrıdı
gece ağrıdan ağladığımı hatırlıyorum buz torbası iyi geliyor ağrıyı hissetmiyosun ama çekince yine başlıyor o yüzdeb birazcık çekiceksin bu ağrıyı sabır geçicek

Günaydın hanımlar, puslu, kapalı, sıkıntılı, yağsam mı yağmasam mı diye düşünen bir havanın yaşandığı Bursa'dan selamlar

Günaydın topikte ikimiz varız galiba
zaman çok çabuk geçiyor bir bakmışsın cuma gelmiş tutamıyoruz zamanı

geçmiyo yaa ( haftasonu da görev yazdılar. izinim yok. neyse önümüzdeki hafta içi bir gün belki izin yaparım. çarşamba cildiye randevum var, cuma ayrıntılı ultrason randevum var. haftaya daha az mesai yapacak olmamı düşünüp katlanıyorum bu haftaya

💑💓

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin
Ben öğretmenim yaz tatilindeyim amasabahçıydım alışkanlık erkenden kalkıyorum

Allah kolaylık versin

amin.
erken kalkma konusunda ben de aynıyım. izinli olsam bile 8 de ayaktayım. bazen kendimi zorlayıp bir saat daha uyuyorum :)

bugün neden bu kadar sessiz bu topiikk
haftaiçi nerde bu millet :)

💑💓

Defne Duru olabilir, yeğenimin ismi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
defne ismi çok güzel ben de çok severim ama yakın arkadaşımın kızının ismi defne,olmaz yani ama duru ada duru ezgi falan var aklımda şimdilik
amin.
erken kalkma konusunda ben de aynıyım. izinli olsam bile 8 de ayaktayım. bazen kendimi zorlayıp bir saat daha uyuyorum :)

bugün neden bu kadar sessiz bu topiikk
haftaiçi nerde bu millet :)

💑💓

Allah kolaylık versin

ben de uyuyamıyorum kızlar, çünkü sabahları midem kazınıyor, resmen açlıktan uyuyamıyorum, akşam 9 da eşimle iftar yapıyorum oysa, var mı benim gibi:26::26:

bu arada günaydın dünyalar güzeli kasım annelerine hepimiz için hayırlı, sağlıklı, bereketli dolu dolu bir gün olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…