2014 Kasım Anneleri

Tatlım sana bebeğin ters diyen kim allah aşkına eğer kendin usg de görüpte yorum yapıyosan tamam ama bunu sana dr söylediyse hemen değiştir dr unu sanırsın 30 31 haftalıksın bebek şimdi bi bakarsın baş aşağı yarım saat sonra gir yan yatmış uzanıyor şimdiden bebek doğum kanalına girer gibi durur mu yapma allah aşkına 29. Haftaya doğru artık yerinde darlığından inmeye başlar 30 yada 31 dede son pozisyonunu alır bunu aklı başında her dr da böyle söyler gereksiz telaşa yer yoook

Son düzenleme:

Doğumgünün kutlu ve mutlu olsun sekerim,bebeginle ve sevdiklerine beraber nice sağlıklı mutlu yıllar diliyorum

mutlu huzurlu seneler geçir inşAllah

canımm inş hemencecik yoluna girer...:26::26:

doğum günün kutlu olsunn canım...
tüm güzellikler seninle olsunn inşşşş

hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için iyki varsınız inşallah bir dahaki doğum günlerimizi miniklerimizle kutlarız

saol canım kesinlikle önerini dinlicem şekerimmm

Canım sonuç ne olursa olsun üstesinden geleceksiniz ve bu parçalı bulutlu günler geçip gidecek. Okuduğum zaman benim içimden sonuçlar temizdir diye geçti. Umarım öyle de olur ve en kısa zamanda güzel haberi alırsın.
Hepimizin çok güçlü olması gerekiyor, öyle ki içimizdeki melekleri üzmeyelim.

Kızlar geçen akşam mothercare e gittim 5 li bodyler 40 küsür liraydı iyiki almamışım kipada pembiş pembiş minnie mouse lu bodyler yüzde 50 indirimdeydi 16 tl şok oldum eşimde inanamadı bu kadar fark olmasına hemen 2 tane aldım çıtçıtlı body eksiğide kalmadı ihtiyacınız varsa kaçırmayın derim

Son düzenleme:

mothercare internet sayfası ingilizce türkiyeye ait bi vep sitesi var mı acaba ? internetten alışveriş yapabiliyormuyuz bi bilgin var mı

Doktorm söyledi canm ters diye başta telaş yapmadm naslsa erken döner elbet. Ama ağrım çok oluyor vurdukca harkt ettkce otrp kalyrm yerimde ondan yani yoksa düzelir diye umut edyrm

mothercare internet sayfası ingilizce türkiyeye ait bi vep sitesi var mı acaba ? internetten alışveriş yapabiliyormuyuz bi bilgin var mı

Bende bakmıştım canım ama yok sadece mağazaları var ama e bebek daha uygun oluyor

Doktorm söyledi canm ters diye başta telaş yapmadm naslsa erken döner elbet. Ama ağrım çok oluyor vurdukca harkt ettkce otrp kalyrm yerimde ondan yani yoksa düzelir diye umut edyrm

Sen o dr u değiştir bencetabiki düzelir daha 23. Haftanın içindesin bende arada ayaklarını aşağıya vurduğunu hissediyorum acı değil ama garip oluyorum sonra dönüyor büyük ihtimalle hissetmiyorum daha çoook zaman var yerlerinin daralmasına doğum pozisyonuna geçmelerine

canım osman hoca neden böle saçmalamış anlamadım yanii..dünde dedim daha bebek şimdi pozisyon almaz..nasıl rahat ederse öyle durur..
zxaten süreklide yer değiştirir canım..
sen hiç kafana takma..
30. haftadan sonra bunlar konuşulcak şeyler..

Oruçluydu canım ramazan çarptı heralde
Beni de fatura çarptı bugün 20 liralık faturam 90 lira gelmiş

Kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var.
Fazlaca önemsediğim blogumla alakalı.
Bir zamanlar yani hamile değil iken blogger olarak günümün bir kısmını blogumda geçiriyordum.
Fazlaca bir kitlem var aslında ama hamileliğimden beri onunla da ilgilenemiyorum.
Tıklanma sayısı buna rağmen yine de çok iyi.
Şimdi o blogumun ismini değiştirerek hamileliğim ve bebeğimle alakalı konularda ve günlük paylaşımlarımda kullanacağım.
Aynı zamanda moda ve diğer konulara da devam edeceğim. Bu yüzden genel ve ilgi çekici bir şey olması gerekiyor.
Kaç günden beri düşünüyorum ama bulamadım.

İsim konusunda sizden öneriler bekliyorum.

Şu an ki ismi http://pinsfashionblog...............tr/ yani Pin's Fashion Blog - Pin'in Moda Blogu

Tüm önerileri değerlendireceğim, lütfen içinizden ne geliyorsa yazın.

Bu arada bloguma da bi göz atın isterseniz. Belki sizin de ilginizi çeken bir şeyler olabilir böylece daha kolay karar verebilirsiniz.

Şimdiden teşekkürler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…