2014 Kasım Anneleri

canımmm, şu mübarek günlerde tüm kalbimle allahım bebeğini de seni de korusun diyorum, allahım onu yarattıysa elbet vardır bir bildiği, bu dönemi eşinle birbirinizi yıpratmadan tamamlayın lütfen, ikinizin de bir suçu yok kaldı ki ortada bir suç, yanlış da yok! yapılacak tek şey dua etmek, allah yardımcınız olsun..!

Dualarınız ve güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Bu saatten sonra herşeyi yüce rabbimin taktirine bırakıyorum. Allahım hiç kimseye böyle zor seçimler yaptırmasın. Daha kötüsünü de göstermesin. Biraz araştırmak için gezindm nette. Ne hikayeler var evlerden uzak olsun, Allahım yaşayana da sabırlar versin.

Kendi adıma konuşuyorum insanın hayatında yaşayacağı şeyleri önceden planlayabilme gibi bir lüksü yok maalesef. Bu bebeği ikimizde istedik sonuçta çiftlerden birinin tek başına yapabileceği birşey değil. Bizim planlayıp istediğimiz zaman gebe kaldım ancak düşükle sonuçlandı. Sonrasında bebek planlarımızı bir müddet rafa kaldırdığımız dönemde güzel haberi aldım. Ama eşimin işinin sıkıntıda olduğu bir dönemdi bu haberi almamız. Çalıştığı şirket başka bir firmaya satıldı. Bir müddet maaş ödemelerinde sıkıntılar yaşandı üstüne o dönem sağlık sorunları oldu vs. Öğrendiği günden beri şimdi bebeğin sırasımıydı diye her fırsatta söylendi durdu. Ancak büyük oğlumuza da çok düşkündür. Bebeği istememesindeki en büyük nedenin bu sıkıntılar olduğunu düşünüyorum.
Eşim karakter olarak herşeyi kontrol altında tutmak isteyen bir yapıya sahiptir. Bir olay üzerine 20 farklı senaryo kurar kafasında. Öyle olursa şöyle olur, şöyle olursa böyle olur, ya şu olurda bu olmazsa..
Ben de tam tersi elimden geleni, mantığıma yatanı yapar geri kalanı Allahın taktirine bırakırım. Eşimde bu huyuma uyuz oluyor heralde..

En son kararı bana bıraktı, Öyle ya da böyle bir risk almak durumundayım. Kalan 4 ayı acabalarla, stres ve sıkıntıyla geçirmektense risk alıp kesin sonucu öğrenip rahatlamak en iyisi.
Yarın sabah 09:00 da hastanede olacağız. İnşallah herşey yolunda gider ve güzel sonuçlar alırız.

Güzel haberler Alman dileğiyle Rabbim her daim yanında olsun dualarımız seninle

Canım eşini,işini her şeyi bir kenara bırak, sen içinde canlanmış, sana tutunmuş bu bebeği aldırabilecek misin?

Diliyorum ki sonuçların temiz çıkar ve bebeğini sağlıkla doğurursun.
Henüz bebeğimi kucağıma almadım ama onu ve anneliği hissedebiliyorum; insan yarı sürecini tamamlamış bu yavruya kıyamaz, kıymamalı diye düşünüyorum.

Güzel haberlerini bekliyoruz.
Allah yardımcın olsun!

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım inş herşey yolunda gider...
operasyona girmeden önce 'YA ŞAFİ' oku canım..Rabbim büyük herşeye şifa olur inşşş..
ama benim kalbimden geçen temiz çıkacak sonuçlar canım..
usg de böyle tehlikeli bir görünümde yoksa içini kalbinşi ferah tut..
eşinde maddi durumdan sıkışmış o yüzden şu anda böle tepkili..
inan hamile kaldım..eşimin iş yeri ihaleyi kapattı eşim eylülde işsiz kalacaktı..
sonbra bir iş teklifi geldi ansızın girdi..şimdi deneme süresinde belkide orasıda olmayacak..ama napalım Rabbim bize bu zamanda bebek sahibi olmayı nasip etmiş..bunun üzerinde bizim laf söylemey hakkımız yokkkiii

Tatlım yine seninle aynı fikirdeyim!
Yün yorganı bende kullanmayı düşünmüyorum. Annem benim çeyizime bir sürü yaptırmıştı hayır istemiyorum dedim kalsın burda misafirlerine örtersin. Şimdi torunuma yapayım dedi ona da hayır dedim. Kesinlikle %100 pamuk olacak.
Hem benim hem de eşimin alerjisi var zaten, ölürüz herhalde yün yorgan olursa evde.
Zaten uzmanlar bas bas bağırıyor bebeğiniz için pamuk kullanın diye.
Elyafı zaten hiç saymıyorum.
Onu kullanmayacağımız net!

Eskiler kullanıyormuş ne var diye bebekleri alerjiye sürüklememek lazım. Artık teknoloji gelişiyor, sağlıklı olanı biliyoruz.
Eskilerin bir şeyine özeniyorum; yedikleri,içtikleri her şey doğalmış. Şimdi biz o organikleri arayıp buluyoruz, dünya para veriyoruz ki ondan da %100 emin değiliz.
Ama onların her şeyi kendi mahsülleri, hepimizin köylerde tanıdıkları vardı, orada yaşamasak da el yapımı şeylerimiz gelirdi. Hatırlıyorum ben çocukluğumdan. Kayseri'den neler neler gelirdi,mis kokardı. Bakkallarda bile satılırdı. Hal böyleyken o zamanlar kolay kolay hastalanmıyordu insanlar. Eski toprak derler ya hatta. Şimdi öyle mi? Kanser arttı, hastalıklar arttı, enfeksiyonlar, virüsler..
Neden çünkü doğal bir şey kalmadı. Her şeyin genetiği değişti. O yüzden hiçbir zaman eskiden bu mu varmış yaa diye bakmıyorum mevzulara. Keşke bizde o bollukta hamile kalıp doğursaydık da bu kadar dikkat etmeseydik.
Kim bilir belki bizim kızlarımızın zamanında bunlar da olmayacak biz bir vitamin içiyorsak onlar 3 tane içecek.

Falan filan...

Nitekim sağlıklısı neyse o olsun

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın herkese, bugünkü paylaşımlarımız, hepsi güzel, hayırlı, sağlıklı, bereketli olsun, rabbim bizleri ve kuzularımızı korusun inşallah

şu an innuk arkadaşımız hastanede olmalı, inşallah güzel haberlerle döner

Günaydın güzel anneler
Bugün benim doğum günüm.. en anlamlı doğum günüm en güzel hediyem karnımda

Günaydin kizlar, uzun zamandir yazamiyorum, bu zaman zarfinda ayrintili ultrasyona gittim,üniversiteye, 2li 3 lu testim olmadan bi teşhis koyamiyormus. 2li 3lü testi al gel dedi.. bebege bakti genel olarak, kiloluymusum böbregini falan göremedi bebegimin, genel olarak tip dilinde biseler yazdirdi asistana, mide pozitif, mesane pozitif gibi seyler yazdirdi.. kalp sol da falan dedi galiba.. tam asagilarda plesantayla ilgili bise dedi, galiba gerçekten plesantam aşagıda.. bir doktor yukarda, bi doktor aşagıda diyor. Ne yapacagımı şaşırdım.. kafam Allak bullak.. universitedeki doktor adam gibi davranmadi bilee..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bütün kalbimle, bütün içtenliğimle dua ediyorum; hem operasyon sorunsuz geçsin, hem de sonuçlarınız tertemiz çıksın, yüreğiniz ferahlasın, içiniz hafiflesin. Bebeciğiniz çok iyidir, sapasağlamdır inşallah. Ve gebeliğin bundan sonrasını mutluluk ve huzurla geçirin.

İyi haberlerinizi bekliyoruz.

üzülme innuk herşey düzelir inşAllah. her şerde bir hayır her hayır da bi şer vardır. sana herşey kötü gözüküyorsa üzülme yani. içini ferah tutmaya çalış. arkadaşlar da söylemiş zaten ama sana belki iyi gelir bende yineliyim erkekler bizden farklı bizim gibi yaşamıyorlar bu dönemi zaten yaratanın anneliği bize vermesininde sebebi var demekki biz taşıyabilicez bu görevi. içini serin tut üzülme. ne hikayeler var. canım benim

Günaydın canım; valla benim annem çeyizime bile yapmadı yün yorgan. Nereye koyacaksın, kullanmayacağın şey evde yer kaplamasın dedi. Ben çok emin olarak araştırmadım bu yorgan olayını, tek emin olduğum elyaf asla tercih etmeyeceğimdi. Yün mü yoksa pamuk mu araştırmasına girince, pamuğun bebek için sağlıklı olduğunu öğrendim.

Geçmiş zamanlara gelirsek, sana katılmadan edemeyeceğim. Belki de o zamanlar herşey sırf doğallık sebebiyle doğal seyrinde ilerliyordu. Hamile kalmak kolaydı, doğum yapmak kolaydı. Şimdi öyle mi ya, değil. Çünkü hayatımızda doğal diyebileceğimiz pek bir şey kalmadı. Bakalım doğumdan sonra Allah kısmet ederse yeni evimize taşınacağız, bahçeli falan. Belki kendimize kadar sebze yetiştirebilirim diye düşünüyorum. Hiç yoktan iyidir

Günaydın güzel anneler

canımm doğum günün kutlu olsun, hayat sana hep güzel armağanlar sunsun inşallah, sevdiklerinle birlikte sağlıklı, çoookkkk mutlu, dolu dolu nice senelere

bu arada doğum günü deyince aklıma geldi geçen hafta bir rüye gördüm, bu ara yaptığım tek şey rüya görmek zaten, kızım 3 kasımda dünyaya geliyordu, ve 3 kasım benim doğum günüm, anlatılmaz bir duyguydu rüyada bile

Rabbim şafi ismiyle şifa versin canım...böyle şeyler planla olmaz olsada çoğu zaman tutmaz sen bu yükü tek başına yüklenme bu ikinizin bebeği hele bi doğsun babası nasıl sarıp sarmalar...herşeyi kontrol altında tutmak isteyen insanlar çaresizlikten suçlayacak birini ararlar eşine kızma anlamaya çalış ama dediğim gibi bu bebeği çok istediğin için suçlu olamazsın...sana senin durumunda olup sapasağlam bebek doğuran birsürü örnek veririm bu testler çok yanıltıcı...tevekkül et bol bol dua et...hayırlı haberle gel duacınım...

Gunaydn kkizlar simdiye kadar hep mutlu basldm gune bugn malesef berbtt otesi hatta geceden kotuydu kendi ailemle uzunve karsk mesele inşllh bu sekilde biter kotym kizlr dua edin lutfen

Gunaydn kkizlar simdiye kadar hep mutlu basldm gune bugn malesef berbtt otesi hatta geceden kotuydu kendi ailemle uzunve karsk mesele inşllh bu sekilde biter kotym kizlr dua edin lutfen

canımm inş hemencecik yoluna girer...:26::26:

Günaydın güzel anneler

doğum günün kutlu olsunn canım...
tüm güzellikler seninle olsunn inşşşş

Günaydın güzel anneler

öncelikle bütütn güzel annelere günaydınlar hayırlı bereketli sağlıklı mutlu bir gün olması dileğiyle doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu,sağlıklı yıllara sevdiklerinle birlikte inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…