ben mi çok duygusal davrandım eşimmi çok abarttı bilmiyorum.bana bişey demedi ama tepkisi aynen şuydu.: - ohhooo doğuma kadar muayen ücretlerine verdiğimiz parayla doğum yaptırmış kadar olcaz dedi
o da haklı ama ne yapabilirim,şu an gittiğim yer (ki cihazı süper gelişmiş 784,5 beta hcg ile keseyi minnacık da olsa gördük) bana acaip uzak 30 km vardır.ve ben arabayla eşim kamptayken kendim gidicem inanılmaz işlek ve kalabalık bir yerde.park sıkıntı trafiği berbat.hastane küçük.bir katta nerdeyse her bölüm var.wc si bile tek kişilik ve o kattaki herkesin kullanımına açık:S
((
Mrb canim.ablam da ali acara gitti ama tipta özrl oda yok o yüzden dogum snrası 3 gün tsm bi kabustu.ben ilkinde başkente gittim ama bi sürü dr bi sürü hasta ve 2 usg olunca sıra beklemekten bıkmıştm ve randevu zor aliyodum.ilk muayeneye akademi arzuya gittim.dr super ama hastanenin mevkisi ve genel koşulları hoşuma gitmedi
Medicana güzel ama muayene ücreti uçmuş durumda
2.bebeğimi bekliyorum:)
Sormaaa :))) alakasız olacak ama canum kelle paça istiyor,,bol limonlu ama
Kızlarrrrr yavrularımın keselerini gördüm bende. Çok şükür ya hala heyecandan kalbim güm güm atiyo. Biri 4+5 9ml diğeri 4+6 11 ml dedi. Şükürler olsun Rabbime yıllar sonra bana bir değil iki mucize nasip etti. Kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi. Çok mutluyum bundan sonra tüm dualarım size...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eşim iş kurmayı planlıyor ve çok yoğun çalışıyor. Çok yoğundan kastım sabah ben evden çıkmadan 5,30 gibi yatıyor ben çıktıktan sonra 2 saat uyuyor öyle işe gidiyor.. Ben hep yalnız uyuyorum ve çok mutsuzum
Bende bugün 11:30 da randevum keseyi görmeye gidicez
cok heyecanlıyım insallah hersey yolundadır ve görünür
Eşim iş kurmayı planlıyor ve çok yoğun çalışıyor. Çok yoğundan kastım sabah ben evden çıkmadan 5,30 gibi yatıyor ben çıktıktan sonra 2 saat uyuyor öyle işe gidiyor.. Ben hep yalnız uyuyorum ve çok mutsuzum
görünür canım telaşş etme...ayy çok heyecanlı oluyor brownimmmm...
Bende bugün 11:30 da randevum keseyi görmeye gidicez
cok heyecanlıyım insallah hersey yolundadır ve görünür
hayırlısıyla görürsün inşallah canım:) bende kalp atışlarını duycam haftaya çok heyecanlıyım :)
ay ay ay tahmın edebılıyorumm suanda bıle dakıka sayıyorum
yerimde duramıyorum
Slm memleketlilerimbende merkezdeyim ve tip fak. Calisiyorum...kendi hastaneden Ali Acara gidiyorum... Siz kime gidiosunuz..durumlar ne? Ben ozekdenfe dr ariyorum özelde de takip ettirip ali hocamlada devam edeceğim..çünkü çok güven veriyor bana..
Ben Farabi hastanesinde Mehmet Bardakçı ya gidiyorum canım bende 4senedir ona gidiyorum
üzülme canım iş kurmayı planlıyor diyorsun. sizin için bu çabası belliki yoksa senin yanında uyumak varken neden bu işlere kalkışsın. en yakın zamanda düzene girer inşallah
Hoşgeldin canım, kucağına aldığın günleride gör inşallah :)
Canım hoşgeldin, hayırlı olsun, tamamına ersin inşallah :) Genelde kağıdın alt tarafında yazması lazım ama bazen yazmadığıda oluyor.
Canım geç döllenme olmuştur, veya kandaki değer tamamen o hafta aralığına eşitte gelmiyor, bazen daha az veya yüksek görünüyor keseden farklı olarak, bunun için endişe etme. 6 gnünde o değeri bulmasıda muhtemel, birden fırlayabiliyor, sen içini ferah tut :)
Canım kendimden örnek vereyim, bugün gittim doktara, kese görünmedi tam kapatıyoduk derken aniden belirdi orda küçük nokta gibi :)
Boşuna kendini üzme baska seyler düşünerek, bi kaç gün sonra netleşir zaten :) Bu arada benden suanlık test falan istemedi, dğer gitmemde ister sanırım
Canımm, üzme kendini geç döllenme olmuştur, allttan baktı mı, belki o zaman görünürdü.
Ben de bugün gittim, zaten senle aynı gün gidecektik, bugün 4+5 olduk, kese ilk görünmedi, sonradan zorla gördük şükür :)
Daha minicikler, o yüzden görünmemiştir,pazartesi gittiğinde emin ol göreceksin, dualarım seninle canım :)
Kızlar afedersiniz ama benim iki gündür sanki akıntılarım arttı hani birden adet olmadan akıntı hissedersiniz ya sonra adet gelir o histen sonra öyle sıvı geliyor kaç kere eyvah diyorum bi bakıyorum akıntı hafif sarımsı idrarda yanma yok kokuda yok akıntıda bunlardan dolayı korkmuyorum ama merakta ediyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?