2014 Kasım Anneleri

hmmm hem uzakmış hemde şartları kötü yaa bi tek cihazı gelişmiş diye oraya kadar gidilir mi bilmiyorum çünkü kese ve kalp atışından sonra cihazı çok gelişmiş olmasının bir önemi yok bence...yakınlarda bir yer daha bak canım..

canım bende akademiyi düşündüm ama dediin gibi yeri ters..
medicana çok pahalıı yaaa oryada gidemem...
meram tıpta özel oda var canım.hatta özel katlar diye bir yer var sanırım sizi bilgilendirmemişler..
ben burada doğum yaparsam özel katlarda kalıcam..
2 oda şeklinde biri hasta biri refakatçı içinn..
güzel bir yer..günlük yatma ücretide 80 mi ne..

günaydınn güzell annelerrr

dün akşama kadar iş yerinde internet yoktu o yüzden giremedim..akşamda biraz okudum yazdıklarınızı...

yavrucuklarım arkadaşım keseleri görmüşsünn maşallajhhhh

Sormaaa :))) alakasız olacak ama canum kelle paça istiyor,,bol limonlu ama

dün gece bunun krızıyle uyudum gercekten ne alaka bilmiyorum öyle canım cekıyor kı anlatamam.

ama iyi değil diye okudum internette ...

ay canım senin bi de 2 taneymiş yenir yaaa onlarrr bende heyecanla bekliyorum bakalım benimde iki tane mi :) benimde ctsiye 4+6 olucak
o zaman benim de görür inşallah...

Eşim iş kurmayı planlıyor ve çok yoğun çalışıyor. Çok yoğundan kastım sabah ben evden çıkmadan 5,30 gibi yatıyor ben çıktıktan sonra 2 saat uyuyor öyle işe gidiyor.. Ben hep yalnız uyuyorum ve çok mutsuzum

gecedemi yok canım sabaha karsımı gelıyor tam anlayamadım ama üzülme sonucta sizin iiiçin cabalıyor kazanmaya calısıyor oda istemez inan buna.

Bende bugün 11:30 da randevum keseyi görmeye gidicez
cok heyecanlıyım insallah hersey yolundadır ve görünür

üzülme canım iş kurmayı planlıyor diyorsun. sizin için bu çabası belliki yoksa senin yanında uyumak varken neden bu işlere kalkışsın. en yakın zamanda düzene girer inşallah

Ben Farabi hastanesinde Mehmet Bardakçı ya gidiyorum canım bende 4senedir ona gidiyorum

Ben Farabi hastanesinde Mehmet Bardakçı ya gidiyorum canım bende 4senedir ona gidiyorum

bu doktoru çok duydum canım...hep iyi diyorlar ama farabi bize çok uzak yaa..
ben kulenin orada oturuyorummm...sürekli gidip gelmek zor canımmm...

üzülme canım iş kurmayı planlıyor diyorsun. sizin için bu çabası belliki yoksa senin yanında uyumak varken neden bu işlere kalkışsın. en yakın zamanda düzene girer inşallah

Ya çalışma odasında çalışıyo.. Çabasını biliyorum ama evlendiğimizden beri böyle.. Azıcık denge olsa ne olur üf

çok saol canım ya. inş. bu cumartesi ilk günümüz. ya ilk kontrolde yapılması gerekenler diye birşey buldum.

Gebelikteki ilk muayene

* İlk muayenede kanda gebelik testi (beta-hCG) istenebilir. Bu test pozitif çıkarsa vaginal ultrasonografi ile rahim içi gebelik-dış gebelik ayrımı yapılır. Bu muayene adet düzensizliği olan ya da son adet tarihini net hatırlamayan hastalarda gebelik haftasının doğru hesaplanması için de önemlidir.

* Gebenin vücut ağırlığı ve kan basıncı (tansiyon) ölçümü mutlaka her muayenede yapılmalıdır.

* Tam kan sayımı, idrar tahlili, ABO + Rh tayini (kan grubu), hepatit (sarılık) belirteçleri, Toxoplazma, Rubella ve CMV Ig tayini, tiroid fonksiyonlarını belirlemek adına en azından TSH tayini, ilk muayenede yapılan testlerdendir.

günaydınnn canımmm
benimdee ölee.artarak devam etmekte akıntı hamilelikte artar hep kızımda da çok artmıştı.sıkıntı yok kafalar rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…