2014 Kasım Anneleri

Merhaba canım, beni de listeye eklediğin için çok teşekkür ederim, ancak adım iki kere yazılmış. Düzeltebilirsen çok sevinirim. Sevgiler...

günaydınnnnn
kan tahlilleri için minik bi bilgi
ben medical parka gidiyorum ama tahlilleri numunede yaptırdımm çünkü 1000 tlye yakın tutuyor.sigortada doğum teminatımdan düşücekti boşyere.devlette hemen alıolar tatlımm 3 güne çıkıo hepatit, diğerleri ertesi günnn

bulgurr var bir de folikk asitt deposuuu kötülerin düşmanı bebelerin dostuuu

ya kızlar bide ben folik asiti önceden almadım dr verir diye umuyorum cumartesi günü. sorun olurmu önceden başlamamak ya?

kendin eczaneden alıp başlayabilirsin canım çok geciktirme ilk 2 ay çok önemli zaten

hmmm bu tahliller herhalde fazla tutan...bizde ctsi ilk muayenemize gidicez
benim iki tane hamile arkadaşım var bu tahlillerin hiç birini yaptırmadılar ama :26:

kızlar testlerı devlette yaptırın para vermezsınız işte kan kızamıkçık hastalığı toxoplazma seker fln bakılanlar toxoplazmaya sağlık ocağı bakmıyor bu testı yapmıyor yanı ben ılk gebelik oncesınde dogumevınde yaptırmıştım toxoplazma dahıl ücretsiz hepsini drdan alın neler yapılcagını gidin bir devlet hst druna yaptırın bende yarın gidicem özele ssk anlaşmalı 20l muanyen ama bakalım oda benden ıstıycekmı bunları

bulgurr var bir de folikk asitt deposuuu kötülerin düşmanı bebelerin dostuuu

hehe ben geçen gün öğrendim zaten dün sabah ve bu sabah yumurta yedim...süt hiç sevmiyorum o yüzden meyveli süt aldım iki gündür içiyorum ama normalini içmem gerekiyo biliyorum akşamları da balla karışıtırarak içmeyi denicem dün ıspanak yedim şans eseri varmış...öğrendiğim gün de balık yemiştim hep denk geldi..
ama hamilelikte balığı da çok fazla yememek lazımmış haftada 1 falan yeniyomuş en fazla..fosfattan dolayı sanırım..
söylediğin iyi oldu canım haftasonu bulgur çorbası yapıyım ohhh mis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…