2014 Kasım Anneleri

canım inşallah bebeklerinin kalp atisini da duyarsin.Rabbim onları sana bağışlasın.gözün aydın tatlım masallah yaaa

Korkma tatlım rahminin içinde faaliyet olduğunu ve durumun güzel olduğunu sağlıklı olduğunu haber verirmiş akıntı.

Aa ciddi misin ilk defa duydum sevindirici yani

Eveeet bol su iç canım,, bebiş için zaten gerekli ya bende böyle içeee içeee gırtlağıma kadar doluyorum yemekti suyduu :)

Sorma kiviye taktım bende bu arada öneririm çok iyi geliyo

ama ama bende oyle akıntı yokkkk çok az varrrr

Aa ciddi misin ilk defa duydum sevindirici yani

benimde cook geliyordu senin gibi korka korka lavaboya gidiyordum cnm.arastirdim öyle diyordu. bana da dr um dushapton verdi.rahimde mikrop vs varsa onları temizliyor sanırım ara ara ağrım artıyor kasiklarda .rahimde bebeğin tutunmasını sagliyormus rahim duvarını kalinlastiriyormus.acayip uyku yapiyo yatmaktan gına geldi ama napalim bebis için katlaniyoruz

Sorma kiviye taktım bende bu arada öneririm çok iyi geliyo
Evet gebelikte çok faydalıymış canım :) hergün ya yiyorum ya suyunu içiyorum bak benim günlük kesinlikle tükettiğim gıdalar: 2 bardk süt,1 haşlanmış yumurta, salatalık,domates,beyaz peynir,ceviz,fındık,kuru üzüm,elma armut kivi portakal suyu yapıyoruz karışık.. Onun dışında günlük ne yemek yaparsak ve yoğurt :) kahvaltıda salatalığı özellikle tüketin derim kabızlık içinde iyi geliyor,, bağırsaklar hareketleniyor bide sabah aç karnına kuru kayısı ve erikte işe yarar :)

Aaaaa konyada misin? Ben de konya merkezdeyim.sabah buz gibiydi hava.kar atıstırıyo hala da

2.bebeğimi bekliyorum:)

Bende konyadayım canım hangi doktora gidiyorsun sen

Slm memleketlilerim bende merkezdeyim ve tip fak. Calisiyorum...kendi hastaneden Ali Acara gidiyorum... Siz kime gidiosunuz..durumlar ne? Ben ozekdenfe dr ariyorum özelde de takip ettirip ali hocamlada devam edeceğim..çünkü çok güven veriyor bana..

Benim mide iyi neyseki, pek bulantı yok.. Ama sıkça başım dönüyo gün üçinde, sanki biri gazozuma ilaç atmış gibi

Aman canım neyse ki miden bulanmıyor...bol bol dinlen başın döndüğünde canım..
Bu arada geçmiş olsun bol bol su iç ve vitaminli şeylerden ye daha kötüleşmeden..

İns arkadasim saol

amin

hormonsal bende cok yasamıstım ılk gebelıgımde.5,6 bıle cıktıgı oldu

Ne oldu sonra arkadaşım kafam çok karıştı canımda çok sıkıldı

Mrb canim.ablam da ali acara gitti ama tipta özrl oda yok o yüzden dogum snrası 3 gün tsm bi kabustu.ben ilkinde başkente gittim ama bi sürü dr bi sürü hasta ve 2 usg olunca sıra beklemekten bıkmıştm ve randevu zor aliyodum.ilk muayeneye akademi arzuya gittim.dr super ama hastanenin mevkisi ve genel koşulları hoşuma gitmedi

Medicana güzel ama muayene ücreti uçmuş durumda

2.bebeğimi bekliyorum:)

Ben de bir Kasım annesi olacağım herhalde.. Muhtemel doğum tarihi 5 Kasım 2014.. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hepimizin bebekleri sağlıkla büyüyüp doğsunlar.

merhabalar, ben de ingilizce öğretmnym, doğum iznini nasıl kullanacaksınız ilk dönemimi kapatacagız. nasıl oluyor.bilginiz var mı?

Günaydın canım 8 hafta once 8 hafta sonra iznimiz varmış. Doguma 3 hafta kalana kadar calisip kalan 5 haftayi dogum sonrasina ekleyip 13 hafta kullanabiliyoruz. Allahtan bir aksilik olmazsa dogumdan uc hafta once ayrilip dogumdan sonrada subaata kadar izinli oluyorum bu durumda. Ikinci donem seminer zamanına kadar da ucretsiz kullanmayı düşünüyorum. Eylulde okula basldigimizda yaklaşık 10 aylık olucak. Sen ne dusunuyorsun?

Ay ne güzel inşallah güzel bir hamilelik gecirip kucağına alırsın sağlıcakla

Herkese günaydın güzel anneler :)

Canım ben clexan 0.4'lük kullanıyorum.

bilmukabele,, çekeceğim bende,, sağlıklı olsunda bebişş :) canım bana 3 tane yazmış dr. Benim bi kutuda 10 iğne var, ayda 3 kutu gidiyor..

Öyle canım :)
Dün bana eczacı raporla 9 kutu verebiliyoruz dedi, sık sık yazdırmana gerek kalmaz dedi, o yüzden bi sorayım dedim :)

Ayy canım çok sevindim, tahmin ediyorum sevincini, bende dün gördüm çok şükür :)
Ekrana bakarken 2 tane kese göreyim umuduyla bakmıştım ama bitanecikti meleğim :)
Kucağına aldığın günleride gör inşallah tatlım :)

benim sat 09.02.2014 canım 11 mart adet tarihimdi...değerim 104 çıktı bir daha baktırmadım ama her gün idrar testi yapıyorum bugünde yapıcam ctsi doktora gidicem sanırım ozaman 4+6 günlük oluyo keseyi göremesede tahlil yaptırırım değerlerime bakar..
seninde hayırlı olsun bebişin canım
keseyi görebildi mi üsttenn???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…