3 litre içmelisin dedi dr
canım inşallah bebeklerinin kalp atisini da duyarsin.Rabbim onları sana bağışlasın.gözün aydın tatlım masallah yaaaKızlarrrrr yavrularımın keselerini gördüm bende. Çok şükür ya hala heyecandan kalbim güm güm atiyo. Biri 4+5 9ml diğeri 4+6 11 ml dedi. Şükürler olsun Rabbime yıllar sonra bana bir değil iki mucize nasip etti. Kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi. Çok mutluyum bundan sonra tüm dualarım size...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar afedersiniz ama benim iki gündür sanki akıntılarım arttı hani birden adet olmadan akıntı hissedersiniz ya sonra adet gelir o histen sonra öyle sıvı geliyor kaç kere eyvah diyorum bi bakıyorum akıntı hafif sarımsı idrarda yanma yok kokuda yok akıntıda bunlardan dolayı korkmuyorum ama merakta ediyorum :26:
Eveeet bol su iç canım,, bebiş için zaten gerekli ya bende böyle içeee içeee gırtlağıma kadar doluyorum yemekti suyduu :)Sağol canım benimmmm
canım inşallah bebeklerinin kalp atisini da duyarsin.Rabbim onları sana bağışlasın.gözün aydın tatlım masallah yaaa
Korkma tatlım rahminin içinde faaliyet olduğunu ve durumun güzel olduğunu sağlıklı olduğunu haber verirmiş akıntı.
Ooooov ben 8 10 bardak içiyodum hemen arttırıyımsağolasınn
Eveeet bol su iç canım,, bebiş için zaten gerekli ya bende böyle içeee içeee gırtlağıma kadar doluyorum yemekti suyduu :)
canım inşallah bebeklerinin kalp atisini da duyarsin.Rabbim onları sana bağışlasın.gözün aydın tatlım masallah yaaa
Korkma tatlım rahminin içinde faaliyet olduğunu ve durumun güzel olduğunu sağlıklı olduğunu haber verirmiş akıntı.
Aa ciddi misin ilk defa duydum sevindirici yani
ama ama bende oyle akıntı yokkkkçok az varrrr
Evet gebelikte çok faydalıymış canım :) hergün ya yiyorum ya suyunu içiyorumSorma kiviye taktım bende bu arada öneririm çok iyi geliyo
Aaaaa konyada misin? Ben de konya merkezdeyim.sabah buz gibiydi hava.kar atıstırıyo hala da
2.bebeğimi bekliyorum:)
Bende konyadayım canım hangi doktora gidiyorsun sen
Benim mide iyi neyseki, pek bulantı yok.. Ama sıkça başım dönüyo gün üçinde, sanki biri gazozuma ilaç atmış gibi
bence bıraz bekle[beklemenın ne kadar zor oldugunu cok ıyı bılıyorum] 2 gun sonra tekrar yaptır canım normalde 2 nın altı negatif sayılıyo diye biliyorum ama sen yınede adet olmazsan tekrarla testi ALLAH yuzunu guldursun ınsallah
bence bıraz bekle[beklemenın ne kadar zor oldugunu cok ıyı bılıyorum] 2 gun sonra tekrar yaptır canım normalde 2 nın altı negatif sayılıyo diye biliyorum ama sen yınede adet olmazsan tekrarla testi ALLAH yuzunu guldursun ınsallah
amin
hormonsal bende cok yasamıstım ılk gebelıgımde.5,6 bıle cıktıgı oldu
Slm memleketlilerimbende merkezdeyim ve tip fak. Calisiyorum...kendi hastaneden Ali Acara gidiyorum... Siz kime gidiosunuz..durumlar ne? Ben ozekdenfe dr ariyorum özelde de takip ettirip ali hocamlada devam edeceğim..çünkü çok güven veriyor bana..
merhabalar, ben de ingilizce öğretmnym, doğum iznini nasıl kullanacaksınız ilk dönemimi kapatacagız. nasıl oluyor.bilginiz var mı?
Kızlarrrrr yavrularımın keselerini gördüm bende. Çok şükür ya hala heyecandan kalbim güm güm atiyo. Biri 4+5 9ml diğeri 4+6 11 ml dedi. Şükürler olsun Rabbime yıllar sonra bana bir değil iki mucize nasip etti. Kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi. Çok mutluyum bundan sonra tüm dualarım size...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kan pıhtılaşması için iğne kullananlar
Hangi marka iğne kullanıyorsunuz
Ben ilk bebeğimde innohep kullanmıştım
bu seferde aynını kullanmak istiyorum ama piyasada biraz zor bulunuyor.
Hepsi aynı görevi görüyor ama kararsızımm...
bilmukabele,, çekeceğim bende,, sağlıklı olsunda bebişş :) canım bana 3 tane yazmış dr. Benim bi kutuda 10 iğne var, ayda 3 kutu gidiyor..
Kızlarrrrr yavrularımın keselerini gördüm bende. Çok şükür ya hala heyecandan kalbim güm güm atiyo. Biri 4+5 9ml diğeri 4+6 11 ml dedi. Şükürler olsun Rabbime yıllar sonra bana bir değil iki mucize nasip etti. Kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi. Çok mutluyum bundan sonra tüm dualarım size...
Hayırlı olsun zeyy88 seninle doğum tarihlerimiz aynı görünüyor. Son adet tarihin kaçtı? Değerlerin nasıl?
Hayy maşallah uğurlu çarşamba inş banada uğur getirir. İnşş.. Sanada hayırlı olsun mehtapcım çok sevindim..Akşam benimde kontrolüm var inş keseyi görebilirim. Göremezse alttan baktırmayı düşünmüyorum. Daha küçük 4+3 gibi.. Olmadı haftaya tekrar giderim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?