2014 Kasım Anneleri

ilahi zeyy yorulmasana sen ikiz halinle iş arama başına bi rahat dur

Gittigidiyora lohusa tacı yaz düz kırmızı süssüz modeller çıkıyo canım..

Çok güzel olmuş
Bizde caploonba dan kakule modelini aldık..
çok teşekkür ederım cnm o model aldığımız yerde yoktu netten baktım cok güzel senın ıkız sanırım karyolayı ıkı tanemı aldın?

Canim burda alinti yapmissin benden ama goremiyirum

Ya biz 32. Haftada hazır olsun istiyoruz nolur nolmaz nevresimlerini de sericez inşallah 32 de..en son üstlerine eski çarşaflardan örtücez toz olmasın diye..

ilahi zeyy yorulmasana sen ikiz halinle iş arama başına bi rahat dur

Ya aslında iş yapmadım ama heyecandan oturamadım annemle kardeşimin başında ayakta dolandım :) ama tabi okadar kasılma olunca pişman oldum

çok teşekkür ederım cnm o model aldığımız yerde yoktu netten baktım cok güzel senın ıkız sanırım karyolayı ıkı tanemı aldın?

İki tane aldık canım oda biraz daraldı ama napalım...artık 5 yaşına kadar yatsınlar gıkları çıkmasın

en iyisini yaparsın canım yoksa tozlanır zaten hersey hazır artık sadce koyulması kaldı

Ti
Bende bulamadım canım neyi alıntıladığımı..
Timam bildirim gelmis bu yazi cikti da ondan dedim. Buarada ben sana birsryeyazdim ama yanlis yere yazmisim. Senin pijama dunyasindan aldigin pijmayi bugun bi dizide gordum kirmizisiydi bende aynisinin geceligini aldim cok begendim

Gittigidiyora lohusa tacı yaz düz kırmızı süssüz modeller çıkıyo canım..

Çok güzel olmuş
Bizde caploonba dan kakule modelini aldık..

Ayy zeyy allah senden razı olsun istediğim gibi modeli gittigidiyorda buldum hem de bebişe hastane çıkış seti yaptırmak istiyordum süslü püslü uygun fiyata yapanı da yine orda buldum ayy çok mutluyum şu an

hiç sorma valla ne kadarda zaman çabuk geçmiş demi şimdide sanki yavaşladı hiç geçmiyor o ilk öğrendiğim an benmde hep aklıma gelir gülümseyerek hatırlarm ki hastaneden eve gelene kadar yüzümde hep bi tebessüm vardı gören deli mi bu kız demiştir herhalde

Oyy maşallahhh

10 kereden fazla hiç ara vermeden bu kasılmalar oluyosa aynı zamanda bel ve kasık ağrın varsa doktorunu ara hemen canım..

Maşallahh tosuncuğaa
saymadm ama o kadar olmuyor arada tekmeyle karışıkta yapıyor şişiriyor gibi bi tarafımı sadece sonra geçiyor hemen ama bu aralar çok yoğun şekilde kasıklarımn üzerinde hissediyrm sanırm döndü en son ters duruyordu sık sık vc ye çıkar oldum yaa

Kızlar cevaplar için ayrı ayrı teşekkür ederim.
Şu uygulama değiştiğinden beri toplu alıntılama yapamıyorum.

Bebişimin beyazlı olan cicilerini yıkadım. Maşallah hepsini ya beyaz ya pembe almışım. Farklı renk yok hiç.
Dalinin sıvı deterjanını kullandım, birazcık da sirke koydum yumuşatıcı bölümüne missss gibi oldu. Ankarada şu an yağmur var ama sabaha kurur herhalde. Ay minik minik minik as as bitmedi kuzumun eşyaları. :)
Biraz belim ağrıdı.

Ama etiketleri keserken, ayırırken, yıkanırken, asarken hep dua ettim bebeği olanlara, olmayanlara..

Allahım hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Güzel günlerde giydirelim cicilerimizi.

Abimin eşi bebitof markasının hastane çıkışını almış. İç zıbınında falan etiket yok ne güzel. Marka yapışkanlı etiket yapıştırmış, kesmekle uğraştımıyor :) keşke hepsi böyle olsa.

aynen ıdare eder annesı onlar sen hıc merak etme

Ti

Timam bildirim gelmis bu yazi cikti da ondan dedim. Buarada ben sana birsryeyazdim ama yanlis yere yazmisim. Senin pijama dunyasindan aldigin pijmayi bugun bi dizide gordum kirmizisiydi bende aynisinin geceligini aldim cok begendim

Hehhe güle güle kullan canım :)

Sevindim canım :)

Oğluşum habire poposunu dayayıp duruyo kızlaar ne ima ediyoacaba anne dötümü ye falanmı

Anneeee sen bunları benim popişime anlat da diyo olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…