kesinlikle cok faydası hele ki gelişimi için en iyisini yapıyorsun inan keşke bnde yesemBen de hic severek yemedimm zaten ama faydasi kesin vardir:((((
Heheheh sevindirik oldum arada bi böyle naz yapmak gerekiyomuş demekki o kadar yazıyom yazıyom bi kaç saat sonra girip bakıyorım yaw 1 bildirim bilem yok heheh neyse nazım size geçiyo bi tek
Ben bugün çok yoruldum yaa bebek beşikleri geldi ilk kez duygusallaştım bebeklerimi düşününce..
Ama dinlenmeye geçince çok fazla kasıldılar 1 saatte 15 kere falan biraz korktum ama yemek falan yedim geçti çok şükür..
Ben ilk başta çok yiyodum sonra soğudum 16. Haftadan beri yemiyorum..
çok teşekkür ederımçok güzel olmuş sağlıklı sıhhatli günlerde kullanın canım
çok teşekkür ederım cnm o model aldığımız yerde yoktu netten baktım cok güzel senın ıkız sanırım karyolayı ıkı tanemı aldın?Gittigidiyora lohusa tacı yaz düz kırmızı süssüz modeller çıkıyo canım..
Çok güzel olmuş
Bizde caploonba dan kakule modelini aldık..
Canim burda alinti yapmissin benden ama goremiyirumHeheheh sevindirik oldum arada bi böyle naz yapmak gerekiyomuş demekki o kadar yazıyom yazıyom bi kaç saat sonra girip bakıyorım yaw 1 bildirim bilem yok heheh neyse nazım size geçiyo bi tek
Ben bugün çok yoruldum yaa bebek beşikleri geldi ilk kez duygusallaştım bebeklerimi düşününce..
Ama dinlenmeye geçince çok fazla kasıldılar 1 saatte 15 kere falan biraz korktum ama yemek falan yedim geçti çok şükür..
Ben ilk başta çok yiyodum sonra soğudum 16. Haftadan beri yemiyorum..
canımmm cok yorma kensini sen uc canlısın demek beşikleri geldi hadi hayırlı uğurlu olsun annesiii biizmde beşik icerde duruyor ayyyyy bir an once kurmak istiyorum esim izin vermiyor kasımın ilk haftası kuracakmışızonumuzdeki ayın sonuna ikna etmeye calıscamm hahahah cok yoruldun kasılmalar ondan artmıştır simdi iyiin ama dimi
ilahi zeyy yorulmasana sen ikiz halinle iş arama başına bi rahat dur
çok teşekkür ederım cnm o model aldığımız yerde yoktu netten baktım cok güzel senın ıkız sanırım karyolayı ıkı tanemı aldın?
Canim burda alinti yapmissin benden ama goremiyirum
en iyisini yaparsın canım yoksa tozlanır zaten hersey hazır artık sadce koyulması kaldıYa biz 32. Haftada hazır olsun istiyoruz nolur nolmaz nevresimlerini de sericez inşallah 32 de..en son üstlerine eski çarşaflardan örtücez toz olmasın diye..
Ya aslında iş yapmadım ama heyecandan oturamadım annemle kardeşimin başında ayakta dolandım :) ama tabi okadar kasılma olunca pişman oldum
İki tane aldık canım oda biraz daraldı ama napalım...artık 5 yaşına kadar yatsınlar gıkları çıkmasın
TimamBende bulamadım canım neyi alıntıladığımı..
Gittigidiyora lohusa tacı yaz düz kırmızı süssüz modeller çıkıyo canım..
Çok güzel olmuş
Bizde caploonba dan kakule modelini aldık..
amin canım tek temennimiz o zaten ahh ahh saka gibi aklıma az once hamile olduğumu ogrendigim ilk hafta geldi ayyyy oyle mutluydum ki kalkerken belimi tutmalar yavaş yürümeler elllerimi karnıma götürmelerayy ne rolcüymüşüm asıl simdi yapmam lazım hareketlerimi görsen hamile bu demezsin bile
saymadm ama o kadar olmuyor arada tekmeyle karışıkta yapıyor şişiriyor gibi bi tarafımı sadece sonra geçiyor hemen ama bu aralar çok yoğun şekilde kasıklarımn üzerinde hissediyrm sanırm döndü en son ters duruyordu sık sık vc ye çıkar oldum yaaOyy maşallahhh
10 kereden fazla hiç ara vermeden bu kasılmalar oluyosa aynı zamanda bel ve kasık ağrın varsa doktorunu ara hemen canım..
Maşallahh tosuncuğaa
ben ilk başlarda çok yiyordm sonra cevizim kurtlanmış kabuklu şeyin içine nasıl girdiyse onu görünce tiksindim yiyesm gelmyr artık onun yerine balık yemeye başldım bendeKizlar duzenli olrak ceviz yior musunuz??? Beyin gelisimi icin????
aynen ıdare eder annesı onlar sen hıc merak etmeYa biz 32. Haftada hazır olsun istiyoruz nolur nolmaz nevresimlerini de sericez inşallah 32 de..en son üstlerine eski çarşaflardan örtücez toz olmasın diye..
Ya aslında iş yapmadım ama heyecandan oturamadım annemle kardeşimin başında ayakta dolandım :) ama tabi okadar kasılma olunca pişman oldum
İki tane aldık canım oda biraz daraldı ama napalım...artık 5 yaşına kadar yatsınlar gıkları çıkmasın
Eki Görüntüle 1236198 Bu da temsili fotoğrafımız.
Ti
Timambildirim gelmis bu yazi cikti da ondan dedim. Buarada ben sana birsryeyazdim ama yanlis yere yazmisim. Senin pijama dunyasindan aldigin pijmayi bugun bi dizide gordum kirmizisiydi bende aynisinin geceligini aldim cok begendim
Ayy zeyy allah senden razı olsun istediğim gibi modeli gittigidiyorda buldumhem de bebişe hastane çıkış seti yaptırmak istiyordum süslü püslü uygun fiyata yapanı da yine orda buldum ayy çok mutluyum şu an
Oğluşum habire poposunu dayayıp duruyo kızlaar ne ima ediyoacaba anne dötümü ye falanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?