- 29 Eylül 2013
- 1.132
- 1.272
- 408
hahahaa olabilir bnmkide titreşim yapmayı öğrendibu araOğluşum habire poposunu dayayıp duruyo kızlaar ne ima ediyoacaba anne dötümü ye falanmı
Hahaa valla olabilir yaramaz sıpammHehhe güle güle kullan canım :)
Sevindim canım :)
Anneeee sen bunları benim popişime anlat da diyo olabilir
Titreşimler zaten hiç bitmiyoki bide hıçkırık tuttumu tamam oooo zıplaya zıplaya bi hal oluyozhahahaa olabilir bnmkide titreşim yapmayı öğrendibu ara
hahahaa olabilir bnmkide titreşim yapmayı öğrendibu ara
Titreşimler zaten hiç bitmiyoki bide hıçkırık tuttumu tamam oooo zıplaya zıplaya bi hal oluyoz
Evet pırt yapıyo gibide oluyo sanki içimde baloncuk patlıyo gibi ama titreşim de hoçkırık gibi işte canım hatta bence hıçkırıkTitreşim dediğiniz böyle pırt yapıyo gibi oluyo o mu??
Titreşim dediğiniz böyle pırt yapıyo gibi oluyo o mu??
Bugün etiketleri keserken gıcık oldum ben de yaaa. İnsan düşünür de uygun bişey yapar. Koca koca şeyleri koymuşlar. Bebitof bende de vardı pratikti o.Abimin eşi bebitof markasının hastane çıkışını almış. İç zıbınında falan etiket yok ne güzel. Marka yapışkanlı etiket yapıştırmış, kesmekle uğraştımıyor :) keşke hepsi böyle olsa.
maşallahSelam kızlar
Biz oğluşumla buluşmamızdan geldik şimdi 2050gr 44cm olmuşuz
Kafası aşağıya dönmüş şimdilik normal doğum görünüyor ama yine plasentamızın rahim ağzına yakınlığından dolayı kendimizi şartlamıyoruz o yüzden son zamana kadar bekleyeceğiz artık yani kısaca randevumuz güzel geçti iki hafta sonra tekrar görücez inş
Bu arada karnındaki sertlikler uzun sürerse kasılmalar olursa ihmal etme görüşelim dedi
Ayy ne şirin dimi... görünce duygulandım şimdiben bavula koyup kaldırdım tüm kıyafetleri, yıkayana kadar da açmıcam, baktıkça kötü oluyorum
evet sanki dalga etkisi yapıyor gibi fıkır fıkır oluyoTitreşim dediğiniz böyle pırt yapıyo gibi oluyo o mu??
Evet pırt yapıyo gibide oluyo sanki içimde baloncuk patlıyo gibi ama titreşim de hoçkırık gibi işte canım hatta bence hıçkırık
Ben de çok oluyodu sanki korkmuş da titriyormuş gibi, doktor önemli bir şey değil nabzına denk geldiğinde olur dedi.
ayyyyy saatlerdi kaçıtdığım sayfaları okuyorum zeycm bende cwp vermediydem affet olurmu seni ve tontişleri üzmek istememNedense bu aralar kimse alıntılarıma cevap vermiyo iyi bakalım öyle olsun hıhh
bence telaşlanma normal sancı çekmiş biri olarak sancıyı görsen gaza basarsın o kadar söyleyim sen anla arkadaşım üstelik bu inceler bizlerde çok fazlaca oluyo 3. olunca normal yani bi problem olmaz bence sık sık 5 sn de bir yoğun kasılma ve sancı olursa derdine düş benceDoktoru aramali miyim ki
Valla annen doğru söylemiş kimbilir neler yapıyolar içerde biraz büyüyünce daha iyi anlıyosun şaşırıp kalıyorumHehe işte o pırt yapıyo ya da baloncuk yapıyo gibi durumu bende çok oluyo 2 ay önce başladı hatta annemde normal ohoo daha neler yapıyolardır demişti :)
zeyy anen hala doğum yaptırıyor mu??Hehe işte o pırt yapıyo ya da baloncuk yapıyo gibi durumu bende çok oluyo 2 ay önce başladı hatta annemde normal ohoo daha neler yapıyolardır demişti :)
evet ark biz 2 gündür küsmüştük oğluşumla bugün barıştık neyse eşimde aaa -2aylık çocukla bir oluyo ne fenasın sen diyoValla annen doğru söylemiş kimbilir neler yapıyolar içerde biraz büyüyünce daha iyi anlıyosun şaşırıp kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?