2014 Kasım Anneleri

Titreşim dediğiniz böyle pırt yapıyo gibi oluyo o mu??
Evet pırt yapıyo gibide oluyo sanki içimde baloncuk patlıyo gibi ama titreşim de hoçkırık gibi işte canım hatta bence hıçkırık

Bugün etiketleri keserken gıcık oldum ben de yaaa. İnsan düşünür de uygun bişey yapar. Koca koca şeyleri koymuşlar. Bebitof bende de vardı pratikti o.

maşallah

Kizlar benim kasiklarimda imce ince sancilar oluyor gunduz dort besckere oldu ama aksam on onbes dakika da bir ine ince sizliyor sizce ne yapayim

Evet pırt yapıyo gibide oluyo sanki içimde baloncuk patlıyo gibi ama titreşim de hoçkırık gibi işte canım hatta bence hıçkırık

Ben de çok oluyodu sanki korkmuş da titriyormuş gibi, doktor önemli bir şey değil nabzına denk geldiğinde olur dedi.

Hehe işte o pırt yapıyo ya da baloncuk yapıyo gibi durumu bende çok oluyo 2 ay önce başladı hatta annemde normal ohoo daha neler yapıyolardır demişti :)

ya ben daha şu pijama takımını almadım uygun bulduğunuz bir yer varsa tavsiye istiyorum canlarım

Doktoru aramali miyim ki
bence telaşlanma normal sancı çekmiş biri olarak sancıyı görsen gaza basarsın o kadar söyleyim sen anla arkadaşım üstelik bu inceler bizlerde çok fazlaca oluyo 3. olunca normal yani bi problem olmaz bence sık sık 5 sn de bir yoğun kasılma ve sancı olursa derdine düş bence

Hehe işte o pırt yapıyo ya da baloncuk yapıyo gibi durumu bende çok oluyo 2 ay önce başladı hatta annemde normal ohoo daha neler yapıyolardır demişti :)
Valla annen doğru söylemiş kimbilir neler yapıyolar içerde biraz büyüyünce daha iyi anlıyosun şaşırıp kalıyorum

zeyy anen hala doğum yaptırıyor mu??

Valla annen doğru söylemiş kimbilir neler yapıyolar içerde biraz büyüyünce daha iyi anlıyosun şaşırıp kalıyorum
evet ark biz 2 gündür küsmüştük oğluşumla bugün barıştık neyse eşimde aaa -2aylık çocukla bir oluyo ne fenasın sen diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…