Canimi yakiyor ve sik sik olunca tedirgin oldum bir sikinti yoktur degil mi canimbence telaşlanma normal sancı çekmiş biri olarak sancıyı görsen gaza basarsın o kadar söyleyim sen anla arkadaşım üstelik bu inceler bizlerde çok fazlaca oluyo 3. olunca normal yani bi problem olmaz bence sık sık 5 sn de bir yoğun kasılma ve sancı olursa derdine düş bence
Ayyy benimki daha beterdi canim..sanki zaman gecmyor.zannediyoruz ama akip gidiyor inan sadece gun saymak zor oluyorhiç sorma valla ne kadarda zaman çabuk geçmiş demi şimdide sanki yavaşladı hiç geçmiyor o ilk öğrendiğim an benmde hep aklıma gelir gülümseyerek hatırlarm ki hastaneden eve gelene kadar yüzümde hep bi tebessüm vardı gören deli mi bu kız demiştir herhalde
ne kadar sık oluyor ve tam olarak vücudunun neresi acıyor canım_????Canimi yakiyor ve sik sik olunca tedirgin oldum bir sikinti yoktur degil mi canim
Bebek de epey hareketli bu aksam
Hihi biz babamıza yapıyoz o nazları bana hiç küsmüyo maşallah kaburgalarımı kıracak nerdeyseevet ark biz 2 gündür küsmüştük oğluşumla bugün barıştık neyse eşimde aaa -2aylık çocukla bir oluyo ne fenasın sen diyo
ay inş tuttu diye bağırıp ben gidiyorum kızlar deriz inş sonrada mutlu mutlu bebiş resimleri ekleriz inşAyyy benimki daha beterdi canim..sanki zaman gecmyor.zannediyoruz ama akip gidiyor inan sadece gun saymak zor oluyorberaber burda yarin doguma.gidiyorum yazcaz daha
ayy öyle deme kardeş iki gündür küs küs oturuyor ya kıpırdamıyo bugün de o kıpırdadı ama ben cvp vermedimHihi biz babamıza yapıyoz o nazları bana hiç küsmüyo maşallah kaburgalarımı kıracak nerdeysebirazcık küsse iyi olur sankim
Tam kasklarim ve genitale dohru olanbolgene kadar sık oluyor ve tam olarak vücudunun neresi acıyor canım_????
Imsallah canim ya arka arkaya dogururz bebisleri en guzel.gunleri birbirimizle paylasiriz burda rwsimler eklerizay inş tuttu diye bağırıp ben gidiyorum kızlar deriz inş sonrada mutlu mutlu bebiş resimleri ekleriz inş
ayy öyle deme kardeş iki gündür küs küs oturuyor ya kıpırdamıyo bugün de o kıpırdadı ama ben cvp vermedim
zeyy anen hala doğum yaptırıyor mu??
Canin panik yapma.kendini cok dinleme.eger agrin cok daha fazla olursa ve seni uyutmicak derecede olursa ara doktoru suan ne durumdasinTam kasklarim ve genitale dohru olanbolge
Om onbed dakikada bir oluyor
yok canım o bebişi bugün iyi beslemişsin ağırlık merkezini değiştirmiş bence ayaklarını uzat dinlen pozisyon değiştirerek geçer inşTam kasklarim ve genitale dohru olanbolge
Om onbed dakikada bir oluyor
tatlım saat tutmaya devam et sancı araları kusalırsa bi ara için rahat eder yada bi cile felan gidinDoktoru aramali miyim ki
hımm ay eben annen oluyomuş süper bişi yaaYok canım son 5-6 senedir hemşirelik yapıyo ama 20 sene ebelik yaptı..
Yeni emekli oldu..
Su an sakinlestim canim ama midem cok bulandi resmen bogazimdaydiCanin panik yapma.kendini cok dinleme.eger agrin cok daha fazla olursa ve seni uyutmicak derecede olursa ara doktoru suan ne durumdasin
Canimi yakiyor ve sik sik olunca tedirgin oldum bir sikinti yoktur degil mi canim
Bebek de epey hareketli bu aksam
çok doğru inan ki arada ceza iyi oluyoYaramaz bunlar ya herşeyi duyup anlıyolar sonrada bizi süründürüyolar işte
hımm ay eben annen oluyomuş süper bişi yaabenim kızımın ebesi kızkardeşim oldu 2 defa kordon dolanmıştı ama normal doğurdum çok şükür saolsun kardeşimin vesilesiyle
hayatım panik yaptıkça miden ağzına gelir sakin ol nefes al ver rahatlaSu
Su an sakinlestim canim ama midem cok bulandi resmen bogazimdaydi
Bebegim de cok hareketli bu aksam
evettt inş 3. teyzesiOyyy bu 3. Mü??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?