2014 Kasım Anneleri

Canimi yakiyor ve sik sik olunca tedirgin oldum bir sikinti yoktur degil mi canim
Bebek de epey hareketli bu aksam

Ayyy benimki daha beterdi canim..sanki zaman gecmyor.zannediyoruz ama akip gidiyor inan sadece gun saymak zor oluyor beraber burda yarin doguma.gidiyorum yazcaz daha

evet ark biz 2 gündür küsmüştük oğluşumla bugün barıştık neyse eşimde aaa -2aylık çocukla bir oluyo ne fenasın sen diyo
Hihi biz babamıza yapıyoz o nazları bana hiç küsmüyo maşallah kaburgalarımı kıracak nerdeysebirazcık küsse iyi olur sankim

Ayyy benimki daha beterdi canim..sanki zaman gecmyor.zannediyoruz ama akip gidiyor inan sadece gun saymak zor oluyor beraber burda yarin doguma.gidiyorum yazcaz daha
ay inş tuttu diye bağırıp ben gidiyorum kızlar deriz inş sonrada mutlu mutlu bebiş resimleri ekleriz inş

Hihi biz babamıza yapıyoz o nazları bana hiç küsmüyo maşallah kaburgalarımı kıracak nerdeysebirazcık küsse iyi olur sankim
ayy öyle deme kardeş iki gündür küs küs oturuyor ya kıpırdamıyo bugün de o kıpırdadı ama ben cvp vermedim

Tam kasklarim ve genitale dohru olanbolge
Om onbed dakikada bir oluyor
yok canım o bebişi bugün iyi beslemişsin ağırlık merkezini değiştirmiş bence ayaklarını uzat dinlen pozisyon değiştirerek geçer inş

Yok canım son 5-6 senedir hemşirelik yapıyo ama 20 sene ebelik yaptı..
Yeni emekli oldu..
hımm ay eben annen oluyomuş süper bişi yaabenim kızımın ebesi kızkardeşim oldu 2 defa kordon dolanmıştı ama normal doğurdum çok şükür saolsun kardeşimin vesilesiyle

Su
Canin panik yapma.kendini cok dinleme.eger agrin cok daha fazla olursa ve seni uyutmicak derecede olursa ara doktoru suan ne durumdasin
Su an sakinlestim canim ama midem cok bulandi resmen bogazimdaydi
Bebegim de cok hareketli bu aksam

Canimi yakiyor ve sik sik olunca tedirgin oldum bir sikinti yoktur degil mi canim
Bebek de epey hareketli bu aksam

Bebek hareketliyse korkma canım doğumla ilgili bir durumda hareketleri yavaşlar..
10 kereden fazla ard arda kasılman olursa bel ve kasık ağrın dayanılmayacak şekildeyse sıkıntı var demektir..
Onun dışında ayaklarını uzat dinlen geçer.. Yorulma çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…