Canim ya bebekte cok hareket ediyor oda acitiyordur artik..biraz dinlen agrim tekrar olursa ki insallah olmaz ozaman en kotu ihtimalle bi hastaneye gidip bakarsin..zor oluyor gunler gectikce Allah kolaylik versin hepimize cok gecmis olsun tatlim aklina hicc kotu birsey getirmeSu
Su an sakinlestim canim ama midem cok bulandi resmen bogazimdaydi
Bebegim de cok hareketli bu aksam
Canim cok farkli birsey de yemedim aslindayok canım o bebişi bugün iyi beslemişsin ağırlık merkezini değiştirmiş bence ayaklarını uzat dinlen pozisyon değiştirerek geçer inş
devlet hastanesine mi orada ne yapabilirler yardimvi olabilirler mitatlım saat tutmaya devam et sancı araları kusalırsa bi ara için rahat eder yada bi cile felan gidin
evettt inş 3. teyzesi
1. erkek canım 2. kız buda oğlan inşOyy maşallahhhdiğerlerinin cinsiyeti ne?
Ani hareket ederken yani pek ani de denmez ama kucuk bir harekette bile biraz agri oluyorCanim ya bebekte cok hareket ediyor oda acitiyordur artik..biraz dinlen agrim tekrar olursa ki insallah olmaz ozaman en kotu ihtimalle bi hastaneye gidip bakarsin..zor oluyor gunler gectikce Allah kolaylik versin hepimize cok gecmis olsun tatlim aklina hicc kotu birsey getirme
kız sakin ol ne sancısı geçer 5-10 dk ya bozma moraliniCanim cok farkli birsey de yemedim aslinda
İnsallah iyidir bebegim
devlet hastanesine mi orada ne yapabilirler yardimvi olabilirler mi
Korkma canim benim cok yavas hareket etmeye ozen goster gececk bu agrilar sizilar hem bebegin sikintisi olsa hareketi olmaz lutgen icini rahat tut olur mu sen simdi harelet etme zaten uzat ayaklarini dinlen insallah yarim.saate birseycik.kalmazAni hareket ederken yani pek ani de denmez ama kucuk bir harekette bile biraz agri oluyor
hadiş uyu bakalım iyi gecelerKızlaar iyi geceler size tatlı rüyalar uyku bastrdı bana gdymde uyuym oğluşum sakinleşmişken
Canim belim de bir agri yok sadece kasiklarim da uzaniyordum zatenBebek hareketliyse korkma canım doğumla ilgili bir durumda hareketleri yavaşlar..
10 kereden fazla ard arda kasılman olursa bel ve kasık ağrın dayanılmayacak şekildeyse sıkıntı var demektir..
Onun dışında ayaklarını uzat dinlen geçer.. Yorulma çok..
Sakin olmaya calisiyorumhayatım panik yaptıkça miden ağzına gelir sakin ol nefes al ver rahatla
Tesekkur ederim canimkız sakin ol ne sancısı geçer 5-10 dk ya bozma moralini
Sana ve guzel ogluna tatli uykular annesi Allah rahatlik versin ikinizedeKızlaar iyi geceler size tatlı rüyalar uyku bastrdı bana gdymde uyuym oğluşum sakinleşmişken
insallah Canim cok sagolKorkma canim benim cok yavas hareket etmeye ozen goster gececk bu agrilar sizilar hem bebegin sikintisi olsa hareketi olmaz lutgen icini rahat tut olur mu sen simdi harelet etme zaten uzat ayaklarini dinlen insallah yarim.saate birseycik.kalmaz
e bebekten almıştım, elija ve bebefox markalarıTavsiyen için çok teşekkürler :) marka da verebilir misin peki
Canimi yakiyor ve sik sik olunca tedirgin oldum bir sikinti yoktur degil mi canim
Bebek de epey hareketli bu aksam
Eki Görüntüle 1236215 baksana kardeşinide bırakmazmışşşş yerim ben bunları çokk tatlılar rabbim ne büyük
Bebişine park yatak alan sevgili arkadaşlarım, nevresim takımını nasıl aldınız. Bizim park yatağımız 70 - 120 ama nevresim takımlarının yorganları çok büyük, uygun da bulamıyorum. Ne yapsam??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?