2014 Kasım Anneleri

Su

Su an sakinlestim canim ama midem cok bulandi resmen bogazimdaydi
Bebegim de cok hareketli bu aksam
Canim ya bebekte cok hareket ediyor oda acitiyordur artik..biraz dinlen agrim tekrar olursa ki insallah olmaz ozaman en kotu ihtimalle bi hastaneye gidip bakarsin..zor oluyor gunler gectikce Allah kolaylik versin hepimize cok gecmis olsun tatlim aklina hicc kotu birsey getirme

yok canım o bebişi bugün iyi beslemişsin ağırlık merkezini değiştirmiş bence ayaklarını uzat dinlen pozisyon değiştirerek geçer inş
Canim cok farkli birsey de yemedim aslinda
İnsallah iyidir bebegim
tatlım saat tutmaya devam et sancı araları kusalırsa bi ara için rahat eder yada bi cile felan gidin
devlet hastanesine mi orada ne yapabilirler yardimvi olabilirler mi

Ani hareket ederken yani pek ani de denmez ama kucuk bir harekette bile biraz agri oluyor

Ani hareket ederken yani pek ani de denmez ama kucuk bir harekette bile biraz agri oluyor
Korkma canim benim cok yavas hareket etmeye ozen goster gececk bu agrilar sizilar hem bebegin sikintisi olsa hareketi olmaz lutgen icini rahat tut olur mu sen simdi harelet etme zaten uzat ayaklarini dinlen insallah yarim.saate birseycik.kalmaz

Canim belim de bir agri yok sadece kasiklarim da uzaniyordum zaten
Soluma donup yatmak da sikinti oluyor
hayatım panik yaptıkça miden ağzına gelir sakin ol nefes al ver rahatla
Sakin olmaya calisiyorum
kız sakin ol ne sancısı geçer 5-10 dk ya bozma moralini
Tesekkur ederim canim

İn
Korkma canim benim cok yavas hareket etmeye ozen goster gececk bu agrilar sizilar hem bebegin sikintisi olsa hareketi olmaz lutgen icini rahat tut olur mu sen simdi harelet etme zaten uzat ayaklarini dinlen insallah yarim.saate birseycik.kalmaz
insallah Canim cok sagol

offff aksam yemeğinden sonra karnım cok sıstı gerıldı kabızlık da var zaten rahat çıkayım dıye ustune bı de ıncır yedım ustune de su ıctım hepten sıstım bana bu gece uyku yok sanırım kızlar

Canimi yakiyor ve sik sik olunca tedirgin oldum bir sikinti yoktur degil mi canim
Bebek de epey hareketli bu aksam

tedirgin olma canım normal doğum yapmış biri olarak öyle kolay değil sancı normal ağrıdan sancıdan ayırabilirsin ağrıdan ziyade çok afedersiniz büyük tuvaletiniz varmış gibi başlıyor karın ağrısı şeklinde
adet sancısı çok olan biri olarak ben bile cahil halimle ayırd edebilmiştim
gerçek doğum sancısı olsa anlarsın canım
ha olmadığını varsayalım öyle hemen doğmaz zaten sabahı beklersen ancak umarım yardımcı olabilmişimdir

Bebişine park yatak alan sevgili arkadaşlarım, nevresim takımını nasıl aldınız. Bizim park yatağımız 70 - 120 ama nevresim takımlarının yorganları çok büyük, uygun da bulamıyorum. Ne yapsam??

standartlarda ölçüler farklı zaten park yatak ölçüleri değil özellikle marka nevresimler standrttır ve büyüktür
daha ucuz yollu nevresimlerde ölçüler daha küçüktür maliyetten kaçılır
ya büyük alıp ona göre yapacaksınız ya da farklı duyulmamış markalar olabilir
ya da nevresim büyükse yorganı da ona göre alırsınız biraz büyük olsa zararı yok bence yatağa bağlı kalmamış olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…