Aaa, neden tatlım?
Kötü bir şey yok dimi?
Eki Görüntüle 1236215 baksana kardeşinide bırakmazmışşşş yerim ben bunları çokk tatlılar rabbim ne büyük
evet canım öyle çok şükürrrrAy yok allaha şükür kötü bişey de ben fazla duygusalım bu aralar maalesefbebişin kıyafetlerini görünce, dokununca falan ağlamaya başlıyorum
yıkamak için de daha erken olduğundan kaldırdım ben de gözümün önünden
Allahım ın mucizesi bunlar yaa
yenmez miii yaa baksana iki ayrı bedende tek yürek bunlar çok şanslısın zeycim..Oyyy yenirki bunlar
Ikiside guzel.amaa birincisi daha zarif gibi geldiKızlar bu arada lohusa tacı olarak bu ikisini beğendim ama seçemedim. Sizce hangisi daha güzel?
Eki Görüntüle 1236242
Eki Görüntüle 1236243
yenmez miii yaa baksana iki ayrı bedende tek yürek bunlar çok şanslısın zeycim..
Kızlar bu arada lohusa tacı olarak bu ikisini beğendim ama seçemedim. Sizce hangisi daha güzel?
Eki Görüntüle 1236242
Eki Görüntüle 1236243
inşallah canımmmİnşallah Allah ikisinide sağlıkla bize bağışlar...
Ikiside guzel.amaa birincisi daha zarif gibi geldi
1. Çok hoş..
Ebebekte park besiklere ozel uyku seti gormustum ondan alabilirsinBebişine park yatak alan sevgili arkadaşlarım, nevresim takımını nasıl aldınız. Bizim park yatağımız 70 - 120 ama nevresim takımlarının yorganları çok büyük, uygun da bulamıyorum. Ne yapsam??
yaaa sevildiklerini biliyolar bu sıpacıklar okşadın mı konuştun mu tutamıyosun artık maşallah hep böyle kıpır kıpır olsunlarbu arada ana kucağınız çok güzelmiş canım güzel günlerde kullanın
Oyyy kuzucuğada bak sen
Çok güzelmiş bu arada ana kucağınız. Güle güle kullanırsınız bol bol gezmelere gidersiniz inş Allah
Bir hamişe yapılacak en güzel süprizİyi izlemeler sana
Günaydın cicişlerrrrrr
Bana bi yardım please!!!!!!!!!!
Henüz oda takımımız gelmedi, yapılıyormuş. O yüzden bebişin eşyalarını yıkayamıyorum. Mobilyamız gelince yıkıcam ütülücem yerleştircem. Ama hastane çıkışlarını ve kendi geceliğimi falan yıkıcam. Doğum çantası hazır olsun. Şimdi benim makinede bebek giysileri diye bir ayar var o 2 saate ayarlı, hızlı yıkama 29 dk, sentetik 61 dk. Sizce hangisine atıyım. Bebek giysileri ayarı 95 derece gösteriyor ama su sıcaklığını 30 derece olarak ayarlayabiliyorum.
Kızlar cevaplar için ayrı ayrı teşekkür ederim.
Şu uygulama değiştiğinden beri toplu alıntılama yapamıyorum.
Bebişimin beyazlı olan cicilerini yıkadım. Maşallah hepsini ya beyaz ya pembe almışım. Farklı renk yok hiç.
Dalinin sıvı deterjanını kullandım, birazcık da sirke koydum yumuşatıcı bölümüne missss gibi oldu. Ankarada şu an yağmur var ama sabaha kurur herhalde. Ay minik minik minik as as bitmedi kuzumun eşyaları. :)
Biraz belim ağrıdı.
Ama etiketleri keserken, ayırırken, yıkanırken, asarken hep dua ettim bebeği olanlara, olmayanlara..
Allahım hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Güzel günlerde giydirelim cicilerimizi.
Göğüs pedini hangi marka sipariş verdin tatlım
Merhaba tatlı bayanlar ve bebişleri :)
İki haftadır yokum.. Geçmişi okuyamadım.
Ağustosun son haftası annem memlekete döndü ve benim için yoğun ve çetrefilli bir süreç başladı. 25 inde doktor kontrolüne gittik. Şeker yüklemesinde 1. saat şekerim 182 çıktı doktor kendisi bir liste vs. vermedi dahiliye ye yönlendirdi. Ancak fırsat bulupta gidemedim. Kendi kendime dikkat etmeye çalışıyorum. Ama kaçamaklar olmuyor değil..
O hafta rapor aldım ve hasta oldum. Bu haftada oğlumun ameliyatı, okul kaydı vs. derken ancak girebildim foruma..
Doğum izni için gün sayıyorum. Ama geçmek bilmiyor.
Herkes iyidir umarım. Fırsat buldukça geçmişi okumaya çalışıcam.
Selam kızlar
Biz oğluşumla buluşmamızdan geldik şimdi 2050gr 44cm olmuşuz
Kafası aşağıya dönmüş şimdilik normal doğum görünüyor ama yine plasentamızın rahim ağzına yakınlığından dolayı kendimizi şartlamıyoruz o yüzden son zamana kadar bekleyeceğiz artık yani kısaca randevumuz güzel geçti iki hafta sonra tekrar görücez inş
Bu arada karnındaki sertlikler uzun sürerse kasılmalar olursa ihmal etme görüşelim dedi
kızlar selam.sormayın başıma neler geldi...
tam bir hafta oldu. şehir değiştirip memlekete geldim ben annemlerin yanında doğum yapmak için. gecen haftada yeni bir doktora göründüm. kadın baktı baktı bebeğin beynınde kist gibi birşeyler görüyorum dedi.neye uğradığımı şaşırdım. daha 10gun önce gittiğim doktorum öyle birşey soylememişti çünkü.. arastırma hastanesinde bir yrd. doç. dr'a yönlendirdi bizi. sabah 10'da cıktıgımız muayeneden öğlen 4'e kadar neler çektim anlatamam size.
Yrd. Doç.Dr. ise baktı baktı ben öyle birsey göremiyorum dedi. belki ben göremiyorum bilemiyorum ama kullandıgım ultrasound cihazı en iyilerinden biri öyle birşey göremiyorum dedi... emin olmak için doğduktan sonra MR çektirirsiniz gerekirse şimdilik varsa bile yapılacak birşey yok dedi. ama içiniz rahat olsun deyip gönderdi bizi. ne düşünecegimi ne yapacagımı şaşırdım geçen haftadan beri...
Eki Görüntüle 1236036 teyzoslar biz geldikkk
Bugün yeni doktor teyzemizle tanistik kendisini sevdik
Bu arada 1773 gr olumsuz kemiklerim iriymis..herşey yolundaymis..
Kizlarrrbiz bugün oğlumun odasını yaptık ananeyle temizlikde vardı öf çok yoruldu sıra giysileri yikayip yerlestirmede nasıl olmuş sizce?
bugün doktorumuza gittik bebişimiz 1750 gr olmuş...
son hazırlıklarımızıda tamamladık sayılır.kızımızın gelmesine hazırız.........
Nedense bu aralar kimse alıntılarıma cevap vermiyo iyi bakalım öyle olsun hıhh
Sende kokoş olanı al hayatım ay bende olsaydım onu alırdımYa evet ben de 1.yi beğendim ama eşim azcık da kokoş ol diyo, 2.yi istiyor
Ayhh bilemedim
Herkes uyumaya gecti galiba kiYa ben ne zaman gelsem ses soluk kesiliyo kimsede tık yok banane ama bende çıkarım
Afiyet bal seker olsun annesi yarasin sizeBen varım ben pisikopata bağladım bu saaatte çiğ köfte yiyorum kızımda içerde acıyla coşuyo karnımı delicek gibi bi sağa vuruyo bi sola delirdin mi anne diyo galiba
Çok saol canım allah razı olsunnnAfiyet bal seker olsun annesi yarasin size
Bu saatte canin mi cekti annesiÇok saol canım allah razı olsunnn
Valla bi ara bu konuda benim de hassasiyetim vardı hatta burda ki bi zatı muhtereme bi derdinden dolayı on mesaj yazdim biSana demedim tatlım yaa herkese mesaj yazmaya çalışıyorum yeri geliyo sayga okuyorum telefondan ama bi sağol yazmıyolar ne biliyim kırıldım acıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?