2014 Kasım Anneleri

Aaa, neden tatlım?
Kötü bir şey yok dimi?

Ay yok allaha şükür kötü bişey de ben fazla duygusalım bu aralar maalesef bebişin kıyafetlerini görünce, dokununca falan ağlamaya başlıyorum
yıkamak için de daha erken olduğundan kaldırdım ben de gözümün önünden

Eki Görüntüle 1236215 baksana kardeşinide bırakmazmışşşş yerim ben bunları çokk tatlılar rabbim ne büyük

Allahım ın mucizesi bunlar yaa

evet canım öyle çok şükürrrr

Ebebekte park besiklere ozel uyku seti gormustum ondan alabilirsin

Oyyy kuzucuğada bak sen
Çok güzelmiş bu arada ana kucağınız. Güle güle kullanırsınız bol bol gezmelere gidersiniz inş Allah

Bir hamişe yapılacak en güzel süpriz İyi izlemeler sana

Teşekkürler kızlar, inşallah hepimiz aldığımız herşeyi mutlu ve sağlıklı günlerde kullanırız.

Canım gördüm face'te de resmi, çok şeker şeyler gerçekten. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Ben merak ettim kaç derece yıkadın? Bir de o aldığımız takımı ne yaptın, onu yıkadın mı, yada yıkayacak mısın?

Göğüs pedini hangi marka sipariş verdin tatlım

Lansinoh marka aldım canım, arkadaşım bunu çok kullanmış, memnun kalmış. O yüzden düşünmeden bunu aldım.

Ben diyorum bu kız nerelerde, hayırdır ne ameliyatı? İnşallah herşey yolundadır, çok geçmiş olsun canım.

Maşallah sana da oğluşuna da, iyi bakmışsın valla kuzuya. İnşallah sonuna kadar hep böyle güzel haberlerle dönersin canım.

Canım görünürde endişelenecek pek birşey yok gibi, yani biri var gibi demiş, diğeri yok gibi demiş. Daha önce gittiğin doktor ise hiç birşey dememiş. Sıkmamaya çalış canını, ama aklında soru işareti kalacaksa, illa ki vardır yapılacak birşey. Benim arkadaşımın anne karnındayken bebeğinin beyninde kist tespit edilmişti. Ancak doktor bu dönemlerde oluşan kistlerin kendiliğinden eridiğini söylemişler. Sürekli 4 boyutlu ultrasona girdi, ve kist eridi. İnşallah yoktur öyle birşey ama, için rahatlayacaksa mutlaka daha detaylı inceleme yapılabilecek bir şey vardır yani.

Eki Görüntüle 1236036 teyzoslar biz geldikkk
Bugün yeni doktor teyzemizle tanistik kendisini sevdik
Bu arada 1773 gr olumsuz kemiklerim iriymis..herşey yolundaymis..

Maşallah canım, Allah nazarlardan saklasın seni de oğlunu da

Kizlarrrbiz bugün oğlumun odasını yaptık ananeyle temizlikde vardı öf çok yoruldusıra giysileri yikayip yerlestirmede nasıl olmuş sizce?

Çok çok çok güzel olmuş, sağlıkla, mutlulukla kullanmayı nasip etsin Allah'ım.

bugün doktorumuza gittik bebişimiz 1750 gr olmuş...
son hazırlıklarımızıda tamamladık sayılır.kızımızın gelmesine hazırız.........

Hayırlısıyla gelecekler inşallah, bende tüm alınacakları bitirdim. Bugün eşyalarını yıkayacaktım ama, Bursa'da hava yağmurluydu, hava kapalıydı içime sinmedi. Bakalım yarın güzel olursa yada en haftaya artık.

Nedense bu aralar kimse alıntılarıma cevap vermiyo iyi bakalım öyle olsun hıhh

Ayyyy kuzumm, ne yazdın da görmedim acaba diye baya bakındım ama göremedim. Bir de bu yeni bildirim sistemini hiç sevemedim gerçekten. Hele telefondan girince hepten beter. Forumun göz bebeğisin kız sen

Sana demedim tatlım yaa herkese mesaj yazmaya çalışıyorum yeri geliyo sayga okuyorum telefondan ama bi sağol yazmıyolar ne biliyim kırıldım acıcık
Valla bi ara bu konuda benim de hassasiyetim vardı hatta burda ki bi zatı muhtereme bi derdinden dolayı on mesaj yazdim bi
tesekkur etmedi o yuzden onu biraz
gormezden geliyorum sen üzme kendini valla forumun en dert dinleyen cevap yazan uyesi sensin sagolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…