2014 Kasım Anneleri

Sarj gucumun yettigi kadar burdayim bitsin zorla uyutcam artik kendimi
ilahiiiii tatlım papatya,felan içsen uyumana yardımcı olur belki ben de yeme işlemim bitsin kızımın tekmelerine rağmen uyumayı denicem oğluş sabah erkenden kalkar dinlenmem lazım

Ahhh ahhh nerde o eski gunler kafayi yastiga koydugum gibi uyurdum imrenilecek insandim simdi nerde

ilahiiiii tatlım papatya,felan içsen uyumana yardımcı olur belki ben de yeme işlemim bitsin kızımın tekmelerine rağmen uyumayı denicem oğluş sabah erkenden kalkar dinlenmem lazım
Ahh canim ahhh hicbirsey tesir etmiyor senin uyuman dinlenmen lazim annesi oglus sabahtan uyanir anne yemek diye karnindaki meleginde dinlenmeli Rabbim kolaylik versin sanada

Ahh canim ahhh hicbirsey tesir etmiyor senin uyuman dinlenmen lazim annesi oglus sabahtan uyanir anne yemek diye karnindaki meleginde dinlenmeli Rabbim kolaylik versin sanada
amin canım aminnnnn evet erken kalkıyo sıpacığım zaten ben yatıyorum uyuyabilirim inşallah...

Eee yani yemek lazim dimu yazik olur okadar ugrasmislar Afiet bal seker olsun
evet bende aynı öyle düşündüm

Kız canımı çektirdin
ayyyy hakkını helal et kuzucum ya eşin yok mu yanında ben aşeriyorum diye kaldırsan

Almaya gidecekti göndermedim bu saatte yersem uyutmaz midem kötü zaten hepten cosar bitirmediysen bi ısırık alıyım ödesek

Uyu tabi dinlen anneleri bende birazdan uyuyacam enerji topllaamamiz lazim iki kuzunuda cok opuyorum Allah rahatlik versin size annesi

Almaya gidecekti göndermedim bu saatte yersem uyutmaz midem kötü zaten hepten cosar bitirmediysen bi ısırık alıyım ödesek
Yok tatlım midem yanıyo diye bitirmedim bi iki lolma aldım bıraktımmm yaa canın çektiyse gönderseydin tatlım ya üzldüm kötü hidsettim bak kendimi

Yok tatlım midem yanıyo diye bitirmedim bi iki lolma aldım bıraktımmm yaa canın çektiyse gönderseydin tatlım ya üzldüm kötü hidsettim bak kendimi
Kız üzülecek ne var bunda yan binamızın hemen altında komagene çiğköfteci var ama yersem hayatta duramam midemden ondan göndermedim.onu da yemeyi verim bu gün ne gördüysem aldırıp yedim zaten yamyam gibi

Insallah yatabilirim Allah herkese rahatlik versin igeceler tatli uykular kizlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…