Sarj gucumun yettigi kadar burdayim bitsin zorla uyutcam artik kendimi
Yok canım ya eşim arkadaşlarıyla toplanıp yapmışlar da benim hatun bekler diye getitmiş bende uyumuyo olunca yabana bari gitmesin dedimBu saatte canin mi cekti annesi
Ahh canim ahhh hicbirsey tesir etmiyorilahiiiii tatlım papatya,felan içsen uyumana yardımcı olur belki ben de yeme işlemim bitsin kızımın tekmelerine rağmen uyumayı denicem oğluş sabah erkenden kalkar dinlenmem lazım
Eee yani yemek lazim dimu yazik olur okadar ugrasmislarYok canım ya eşim arkadaşlarıyla toplanıp yapmışlar da benim hatun bekler diye getitmiş bende uyumuyo olunca yabana bari gitmesin dedim
Kardesim bana 1. ye benzeyenden almıs ama ben olsam 2. yi alırdım tüllü,tüylü seyleri severimKızlar bu arada lohusa tacı olarak bu ikisini beğendim ama seçemedim. Sizce hangisi daha güzel?
Eki Görüntüle 1236242
Eki Görüntüle 1236243
Kız canımı çektirdinYok canım ya eşim arkadaşlarıyla toplanıp yapmışlar da benim hatun bekler diye getitmiş bende uyumuyo olunca yabana bari gitmesin dedim
amin canım aminnnnnAhh canim ahhh hicbirsey tesir etmiyorsenin uyuman dinlenmen lazim annesi oglus sabahtan uyanir anne yemek diye karnindaki meleginde dinlenmeli Rabbim kolaylik versin sanada
evet bende aynı öyle düşündümEee yani yemek lazim dimu yazik olur okadar ugrasmislarAfiet bal seker olsun
ayyyy hakkını helal et kuzucum ya eşin yok mu yanında ben aşeriyorum diye kaldırsanKız canımı çektirdin
Uyuyodur annesi telaşlanma gün boyumu hareketsiz diKizim hareketsz cok huzursuzum.
Almaya gidecekti göndermedim bu saatte yersem uyutmaz midem kötü zaten hepten cosar bitirmediysen bi ısırık alıyım ödesekamin canım aminnnnnevet erken kalkıyo sıpacığım zaten ben yatıyorum uyuyabilirim inşallah...
evet bende aynı öyle düşündüm
ayyyy hakkını helal et kuzucum ya eşin yok mu yanında ben aşeriyorum diye kaldırsan
Canim cook heraket ettigin gunler oda aslinda seninle hareket ediyor telas yapma bende yorucu gunlerde bazen hic hissetmiyorum oturup kendimi dinledigimdede kuzu coktan uyumus oluyorKizim hareketsz cok huzursuzum.
Uyu tabi dinlen anneleri bende birazdan uyuyacam enerji topllaamamiz lazim iki kuzunuda cok opuyorum Allah rahatlik versin size annesiamin canım aminnnnnevet erken kalkıyo sıpacığım zaten ben yatıyorum uyuyabilirim inşallah...
evet bende aynı öyle düşündüm
ayyyy hakkını helal et kuzucum ya eşin yok mu yanında ben aşeriyorum diye kaldırsan
Yok tatlım midem yanıyo diye bitirmedim bi iki lolma aldım bıraktımmm yaa canın çektiyse gönderseydin tatlım ya üzldüm kötü hidsettim bak kendimiAlmaya gidecekti göndermedim bu saatte yersem uyutmaz midem kötü zaten hepten cosar bitirmediysen bi ısırık alıyım ödesek
Çok mu yoruldun bu gün?Çokyorulunca ve çok hareket edince öyle oluyor bebisler panik yapma canm tatlı birseyler yada meyve yemeyi dene.Kizim hareketsz cok huzursuzum.
Ki kaldiki artik bebekelrimizin hareketlerini daha az hissedecegimiz donemlere giriyoruz hareketleri azalacak cumku yerleri daralacak ve uyku saatleri biraz daha artacakKizim hareketsz cok huzursuzum.
Kız üzülecek ne var bunda yan binamızın hemen altında komagene çiğköfteci var ama yersem hayatta duramam midemden ondan göndermedim.onu da yemeyi verim bu gün ne gördüysem aldırıp yedim zaten yamyam gibiYok tatlım midem yanıyo diye bitirmedim bi iki lolma aldım bıraktımmm yaa canın çektiyse gönderseydin tatlım ya üzldüm kötü hidsettim bak kendimi
Kizim hareketsz cok huzursuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?