- 12 Kasım 2013
- 703
- 784
- 128
- 35
Benimde yazdığım ama bana cevap vermeyenler var bende onları görmezden geliyorum artık canım eeee zorla değil ya napalım :)Valla bi ara bu konuda benim de hassasiyetim vardı hatta burda ki bi zatı muhtereme bi derdinden dolayı on mesaj yazdim bi
tesekkur etmedi o yuzden onu biraz
gormezden geliyorumsen üzme kendini valla forumun en dert dinleyen cevap yazan uyesi sensin sagolasın
Valla bi ara bu konuda benim de hassasiyetim vardı hatta burda ki bi zatı muhtereme bi derdinden dolayı on mesaj yazdim bi
tesekkur etmedi o yuzden onu biraz
gormezden geliyorumsen üzme kendini valla forumun en dert dinleyen cevap yazan uyesi sensin sagolasın
Uyuyodur annesi telaşlanma gün boyumu hareketsiz di
Çok mu yoruldun bu gün?Çokyorulunca ve çok hareket edince öyle oluyor bebisler panik yapma canm tatlı birseyler yada meyve yemeyi dene.
Uyku bile tutmadi, dun yoruldum evet, ne bileym meyve suyu,dondurma, tatli ya bana misin demedi. Ondan önceki gunde böyleydi, 2gündür böyle yani.. arada hssediyor gbiym ama çok minik emin olamiyorum.Canim sol tarafina yat dinlen bizimde oyle oluyodu panik yapma artik coknuyuyolar onlarda sen stres yaparsan hic hissetmessin rahat ol annesi baksabaha kipirdar dinlen cnim
Günaydın kuzumTeşekkürler kızlar, inşallah hepimiz aldığımız herşeyi mutlu ve sağlıklı günlerde kullanırız.
Canım gördüm face'te de resmi, çok şeker şeyler gerçekten. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Ben merak ettim kaç derece yıkadın? Bir de o aldığımız takımı ne yaptın, onu yıkadın mı, yada yıkayacak mısın?
Lansinoh marka aldım canım, arkadaşım bunu çok kullanmış, memnun kalmış. O yüzden düşünmeden bunu aldım.
Ben diyorum bu kız nerelerde, hayırdır ne ameliyatı? İnşallah herşey yolundadır, çok geçmiş olsun canım.
Maşallah sana da oğluşuna da, iyi bakmışsın valla kuzuya. İnşallah sonuna kadar hep böyle güzel haberlerle dönersin canım.
Canım görünürde endişelenecek pek birşey yok gibi, yani biri var gibi demiş, diğeri yok gibi demiş. Daha önce gittiğin doktor ise hiç birşey dememiş. Sıkmamaya çalış canını, ama aklında soru işareti kalacaksa, illa ki vardır yapılacak birşey. Benim arkadaşımın anne karnındayken bebeğinin beyninde kist tespit edilmişti. Ancak doktor bu dönemlerde oluşan kistlerin kendiliğinden eridiğini söylemişler. Sürekli 4 boyutlu ultrasona girdi, ve kist eridi. İnşallah yoktur öyle birşey ama, için rahatlayacaksa mutlaka daha detaylı inceleme yapılabilecek bir şey vardır yani.
Maşallah canım, Allah nazarlardan saklasın seni de oğlunu da
Çok çok çok güzel olmuş, sağlıkla, mutlulukla kullanmayı nasip etsin Allah'ım.
Hayırlısıyla gelecekler inşallah, bende tüm alınacakları bitirdim. Bugün eşyalarını yıkayacaktım ama, Bursa'da hava yağmurluydu, hava kapalıydı içime sinmedi. Bakalım yarın güzel olursa yada en haftaya artık.
Ayyyy kuzumm, ne yazdın da görmedim acaba diye baya bakındım ama göremedim. Bir de bu yeni bildirim sistemini hiç sevemedim gerçekten. Hele telefondan girince hepten beter. Forumun göz bebeğisin kız sen
Günaydın canım. Erkenciyiz :)Günaydın kızlarrr 
Kizlar acil yardim ben bebek odasi siparisi verdim ama dolabi pek icime sinmedi kapaklarin ustundeki cizgileri daha nasil diyim elips seklinde bunlar kare dikdortgenmi olsaydi diyorum pofff yaa
Günaydın canım. Erkenciyiz :)
Kizlar acil yardim ben bebek odasi siparisi verdim ama dolabi pek icime sinmedi kapaklarin ustundeki cizgileri daha nasil diyim elips seklinde bunlar kare dikdortgenmi olsaydi diyorum pofff yaa
Ben begendim güle güle kullansin insallah...Kizlar acil yardim ben bebek odasi siparisi verdim ama dolabi pek icime sinmedi kapaklarin ustundeki cizgileri daha nasil diyim elips seklinde bunlar kare dikdortgenmi olsaydi diyorum pofff yaa
Sende kokoş olanı al hayatım ay bende olsaydım onu alırdım
Kardesim bana 1. ye benzeyenden almıs ama ben olsam 2. yi alırdım tüllü,tüylü seyleri severimEsinde beğenmis kırma derim
merhaba bebeğinin kıyafetlerini yıkamışsın 2 2,5 satt çok uzun değil mi 1 saat yeterli bence ben öyle yıkadım sonuçta tozu gidecek sadece tabi sen bilirsin amaGünaydın kuzum
Dün 30 derecede bebek ayarında yıkadım 2-2,5 saat sürdü valla :)
O kokoş takımı da bugün yıkıcam, biraz uğraştıracak gibi ama yapacak bir şey yok bir şekilde cesaret edip yıkıcam. Şöyle bi tozu gitse yeter.
Takımın güzelmiş dolaptaki şekili değiştirsen beşiktede aynı şekil var uyumsuz olabilirKizlar acil yardim ben bebek odasi siparisi verdim ama dolabi pek icime sinmedi kapaklarin ustundeki cizgileri daha nasil diyim elips seklinde bunlar kare dikdortgenmi olsaydi diyorum pofff yaa
standartlarda ölçüler farklı zaten park yatak ölçüleri değil özellikle marka nevresimler standrttır ve büyüktür
daha ucuz yollu nevresimlerde ölçüler daha küçüktür maliyetten kaçılır
ya büyük alıp ona göre yapacaksınız ya da farklı duyulmamış markalar olabilir
ya da nevresim büyükse yorganı da ona göre alırsınız biraz büyük olsa zararı yok bence yatağa bağlı kalmamış olursunuz
Ebebekte park besiklere ozel uyku seti gormustum ondan alabilirsin
Kizim hareketsz cok huzursuzum.
Tesekkurler kizlar insallah saglikla gelir bebislerimizde gule gule buyuturuz hepimizAy eşim benden heyecanlı, kendi dediğini sipariş vermiş bilekırmadım artık ben de :)
Sanırım şifonyerin üstüne dikdörtgen yapmış sadece. Uyumlu olması için dolap da dikdörtgen çizgili olabilir bence. Ama her türlü çok güzel, allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin...
Bu arada hepinize günaydın hanımlar. Bol tepikli güzel bi gün olsun
günaydınnnnnGünaydın kızlarrr 
bizim park yatağımız da 70-120 canım, ben bir takım uyku seti(yan korumalı) 2 takım da nevresim seti aldım, uyku setini şu an kullanmayacağım bebeğe çok ağır gelecek. annem de bir pamuk yorgan yaptırmış, bebeğe olunca oldukça hafif sevimli bir yorgan yapmışlar, elimdeki takımlara da tam uydu, ama annem de eliyle dikecekmiş ona kadar bir nevresim takımı da, ilk başta onu kullanmayı düşünüyorum.Bebişine park yatak alan sevgili arkadaşlarım, nevresim takımını nasıl aldınız. Bizim park yatağımız 70 - 120 ama nevresim takımlarının yorganları çok büyük, uygun da bulamıyorum. Ne yapsam??
Kızlar bu arada lohusa tacı olarak bu ikisini beğendim ama seçemedim. Sizce hangisi daha güzel?
Eki Görüntüle 1236242
Eki Görüntüle 1236243
günaydın canımGünaydın kızlarrr 
Kızlar dünkü Zeyy'in mesajı vesilesiyle cevap yazamadığım herhangi biri varsa özür dilerim. Belki benim de atladığım mesajlar olmuş olabilir, içime dert olur valla.
Genelde cevaplara yazıyorum alıntılama yapamıyorum diye. Telden giriyorum çünkü, hala çözebilmiş değilim.
Ben begendim güle güle kullansin insallah...
Hepinize gunaydin canim anneler
Ayy canım maşallah bu kadr çok yeyipte kilo almıyosan ne mutlu sana hiiiç üzme kendini sevin hatta merak etme bebişin faydalanydr senin yediklerinden sen almasanda yavrunu besliyosun meraklanmabizim park yatağımız da 70-120 canım, ben bir takım uyku seti(yan korumalı) 2 takım da nevresim seti aldım, uyku setini şu an kullanmayacağım bebeğe çok ağır gelecek. annem de bir pamuk yorgan yaptırmış, bebeğe olunca oldukça hafif sevimli bir yorgan yapmışlar, elimdeki takımlara da tam uydu, ama annem de eliyle dikecekmiş ona kadar bir nevresim takımı da, ilk başta onu kullanmayı düşünüyorum.
ikisi de çok güzel canım, tarzına göre karar ver
günaydın canım
çok güzel bir takım bu, biz bu sene için oda almadık, büyüyen beşiklerden hoşlanmıyorum, direk bazalı çocuk odası alıcaz inşallah, ama alsam bu tarz birşey alırdım, bence hiç takılma, çok zevkli, güle güle kullansın kuzu
aynen canım, ama kimse alınmasın lütfen, ben de bazen burada hiç önemsenmediğimi, kimsenin beni takmadığını düşünüyorum, ama sonra belki ben de böyle düşüncelere istemeden sebep oluyorumdur diye topluyorum kendimi, bilerek kimseyi kırmak istemem
günaydın canım
günaydın kızlar, hepimiz için hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün olsun inşallah, hayırlı pazarlar
belki ortada birşey yok ama randevu günüm yaklaştıkça endişeleniyorum, daha önce de bahsettim, bebeğim hep öndeydi, ama son randevuda 2 hafta geri düşmüş, tam gününe gelmiş, bu beni çok üzdü, az önce de tartıldım, 3 hafta geçtiği halde sadece 200 gr almışım, ve 3 haftadır o kadar çok yiyorum ki anlatamam, hatta dün normalde 1 porsiyon yiyemediğim birşeyi 1,5 yedim kendimi zorlayarak, sütümü yoğurdumu ayranımı çok artırdım, kaşar peyniri ve patatesi her gün tüketiyorum, normalde bu kadar yesem çok kilo alırdım, ne olur dua edin kızlar, bebeğim kilo alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?