Günaydın canım çoook erkencisinGünaydın kızlarrr 
Ayy canım maşallah bu kadr çok yeyipte kilo almıyosan ne mutlu sana hiiiç üzme kendini sevin hatta merak etme bebişin faydalanydr senin yediklerinden sen almasanda yavrunu besliyosun meraklanma
Üzme canım niye üzüyosun ozaman daha çok zarar veryosun bebeğine, bak bende şeker çıktı diyetteym öyle her şeyi yiyemiyorum ve hiç kilo almıyorum ama maşallah bebeğimin gelişimi çok iyi yani kilo almadım diye üzme kendini emin ol bebişin alıyor ben kaç aydır kaşar yemyrm mesela patates çok nadir genelde sevze agırlıklı süt uogurt yumurta işte buda bebişi geliştryo yani üzlcek bişey yok doktora gttiğinde gör bak nasılda kilo almıştır bebişin;-)inşallah canım ama bu ara fazlasıyla üzüyorum kendimi bu meseleden, inşallah boşa çıkar kaygılarım
ayy inşallah o günlerede geliriz bi an önce sonra fotolarını paylaşırız kızım/oğlum doğdu sağ sağlim kucamğıma aldm diyeeAyyy benimki daha beterdi canim..sanki zaman gecmyor.zannediyoruz ama akip gidiyor inan sadece gun saymak zor oluyorberaber burda yarin doguma.gidiyorum yazcaz daha
Günaydın annelerrrrrrDün akşam bebiş ciğerlerime konuşlanmıştı resmen, uyumakta zorlandım tam uyudum derken wc olayı başladı o yüzden 10.30 a kadar uyumuşum Bugün balık haline gideceğiz balık avı yasağı bitti Omega 3 ü 2 aydır içmiyorum haftada bir balık yiyorum aralardada ceviz Dün ben yatarken prensesimiz topuk şov yaptı babasına ilk defa böyle gördüğü için şok oldu tabi Birazda korktu rahat mı niye böyle yapıyor falan dedi
Tatlım ben 30. Haftaki kontrolde dr a karnımın sağ tarafında ne var orayı yumurta gibi çıkarıyor demiştim o da topukları dedi gösterdi sma siyah beyaz olduğu için pek anlamadım usg de sol kaburgamın altındada portakal gibi bi yuvarlak yapıyordu o da popişiymiş sağ kaburgamın altında dizleri aşağısındada topukları var çok ilginç nerdeyse elleri ve ayakları aynı yerde kıvrım gibi duruyor ya artıkcanım topukları olduğunu nasıl anladn ben hiç bişeyini anlayamıyrm ya neresiyle vuruyor ne ypyr diye
Canim ne guzel baliga karsi hala sevgi dolusunGünaydın annelerrrrrrDün akşam bebiş ciğerlerime konuşlanmıştı resmen, uyumakta zorlandım tam uyudum derken wc olayı başladı o yüzden 10.30 a kadar uyumuşum Bugün balık haline gideceğiz balık avı yasağı bitti Omega 3 ü 2 aydır içmiyorum haftada bir balık yiyorum aralardada ceviz Dün ben yatarken prensesimiz topuk şov yaptı babasına ilk defa böyle gördüğü için şok oldu tabi Birazda korktu rahat mı niye böyle yapıyor falan dedi
Ben basi ile popisini ayirt edemiyorum haliyle el ve ayaklarini dacanım topukları olduğunu nasıl anladn ben hiç bişeyini anlayamıyrm ya neresiyle vuruyor ne ypyr diye
BalııııkCanim ne guzel baliga karsi hala sevgi dolusundolusun ben sikinti yasiyorum balik konusunda bari ceviz yiyeyim di mi onu da cok bosladim bugunden itibaren cevize gereken onem tarafimdan verilecektir karnimda gerindiginde ozellikle sanki nefes alamiyorum sende de oluyor mu
Ben basi ile popisini ayirt edemiyorum haliyle el ve ayaklarini dasen nasil ayirt ediyorsun
benmkide öyle yapıyor bazen sağ bazen de sol tarafımı şişiryr bende kafasıdr filan zannediyrdm demek topukmuşTatlım ben 30. Haftaki kontrolde dr a karnımın sağ tarafında ne var orayı yumurta gibi çıkarıyor demiştim o da topukları dedi gösterdi sma siyah beyaz olduğu için pek anlamadım usg de sol kaburgamın altındada portakal gibi bi yuvarlak yapıyordu o da popişiymiş sağ kaburgamın altında dizleri aşağısındada topukları var çok ilginç nerdeyse elleri ve ayakları aynı yerde kıvrım gibi duruyor ya artık
aynen canm çok mantıklı bende öyle yapmayı düşünyrm açıkcasıRosebek88 çok sağ ol canım, senin de şeker problemin, doğum sonrası hemen düzelecek inşallah
kızlar bu arada ben ilk dönem bebekle çok yakın olacağımız için kendi gecelik, pijama , nevresim vb herşeyimi bebek deterjanı ile yıkayacağım, sürekli göğsümde olacağı için daha iyi olacağını düşünüyorum
Dün bizde esen ankara gecesinde yürüdük ohh misss pazartesi çarşamba perşembe yağmur var gene yuppiiiiiiiiiTünaydın güller ve gülleri dün Ankara'da yağmur vardı ve biz o yağmurda yürüyüşe çıktık gece püfür püfür esiyordu bi güzel uyumuşuyum Rabbim daraltmasın ve bu serinliğin devamını nasip etsin inşallah Rabbim yar ve de yardımcımız olsun aminhepinizi ve Rabbime emanet ediyorum
Uyku bile tutmadi, dun yoruldum evet, ne bileym meyve suyu,dondurma, tatli ya bana misin demedi. Ondan önceki gunde böyleydi, 2gündür böyle yani.. arada hssediyor gbiym ama çok minik emin olamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?