2014 Kasım Anneleri

Ayy canım maşallah bu kadr çok yeyipte kilo almıyosan ne mutlu sana hiiiç üzme kendini sevin hatta merak etme bebişin faydalanydr senin yediklerinden sen almasanda yavrunu besliyosun meraklanma

inşallah canım ama bu ara fazlasıyla üzüyorum kendimi bu meseleden, inşallah boşa çıkar kaygılarım

inşallah canım ama bu ara fazlasıyla üzüyorum kendimi bu meseleden, inşallah boşa çıkar kaygılarım
Üzme canım niye üzüyosun ozaman daha çok zarar veryosun bebeğine, bak bende şeker çıktı diyetteym öyle her şeyi yiyemiyorum ve hiç kilo almıyorum ama maşallah bebeğimin gelişimi çok iyi yani kilo almadım diye üzme kendini emin ol bebişin alıyor ben kaç aydır kaşar yemyrm mesela patates çok nadir genelde sevze agırlıklı süt uogurt yumurta işte buda bebişi geliştryo yani üzlcek bişey yok doktora gttiğinde gör bak nasılda kilo almıştır bebişin;-)

Günaydın annelerrrrrr Dün akşam bebiş ciğerlerime konuşlanmıştı resmen, uyumakta zorlandım tam uyudum derken wc olayı başladı o yüzden 10.30 a kadar uyumuşum Bugün balık haline gideceğiz balık avı yasağı bitti Omega 3 ü 2 aydır içmiyorum haftada bir balık yiyorum aralardada ceviz Dün ben yatarken prensesimiz topuk şov yaptı babasına ilk defa böyle gördüğü için şok oldu tabi Birazda korktu rahat mı niye böyle yapıyor falan dedi

Ayyy benimki daha beterdi canim..sanki zaman gecmyor.zannediyoruz ama akip gidiyor inan sadece gun saymak zor oluyor beraber burda yarin doguma.gidiyorum yazcaz daha
ayy inşallah o günlerede geliriz bi an önce sonra fotolarını paylaşırız kızım/oğlum doğdu sağ sağlim kucamğıma aldm diyee

canım topukları olduğunu nasıl anladn ben hiç bişeyini anlayamıyrm ya neresiyle vuruyor ne ypyr diye

canım topukları olduğunu nasıl anladn ben hiç bişeyini anlayamıyrm ya neresiyle vuruyor ne ypyr diye
Tatlım ben 30. Haftaki kontrolde dr a karnımın sağ tarafında ne var orayı yumurta gibi çıkarıyor demiştim o da topukları dedi gösterdi sma siyah beyaz olduğu için pek anlamadım usg de sol kaburgamın altındada portakal gibi bi yuvarlak yapıyordu o da popişiymiş sağ kaburgamın altında dizleri aşağısındada topukları var çok ilginç nerdeyse elleri ve ayakları aynı yerde kıvrım gibi duruyor ya artık

Canim ne guzel baliga karsi hala sevgi dolusundolusun ben sikinti yasiyorum balik konusunda bari ceviz yiyeyim di mi onu da cok bosladim bugunden itibaren cevize gereken onem tarafimdan verilecektir karnimda gerindiginde ozellikle sanki nefes alamiyorum sende de oluyor mu
Ben basi ile popisini ayirt edemiyorum haliyle el ve ayaklarini da sen nasil ayirt ediyorsun

Rosebek88 çok sağ ol canım, senin de şeker problemin, doğum sonrası hemen düzelecek inşallah

kızlar bu arada ben ilk dönem bebekle çok yakın olacağımız için kendi gecelik, pijama , nevresim vb herşeyimi bebek deterjanı ile yıkayacağım, sürekli göğsümde olacağı için daha iyi olacağını düşünüyorum

BalııııkBayılırımmmm yanına acılı şalgam ve fırında patates üçlüsüyle dene belki seversin bide bebişine faydasını düşünerek yemeye çalış Yapamıyorsan hiç, cevizde güzel tabii Ben gerindiğinde öyle hissetmiyorumda yemekten sonra bazen yediğimin ona verdiği enerjiyle o kadar çok çalkalama hareketi yapıyor ki resmen içimdeki suyun çalkalandığını hissediyorum o da benim midemi bulandırıyor çok tok kalkmayaya çalışıyorum artık yemekten
Popişini ayırt edebilirsin aynı portakal gibi bi his veriyo bazen çıkıntı yapmıyor mu ordan anlarsın belki ama topuk popişe göre daha çok ayırt ediliyor yarım yumurta büyüklüğünde ittiriyor deriyi çok komik

benmkide öyle yapıyor bazen sağ bazen de sol tarafımı şişiryr bende kafasıdr filan zannediyrdm demek topukmuş yarın bende gideciğim doktora 1 aydan sonra göreceğimm bakalm nerde nasıl duruyor

aynen canm çok mantıklı bende öyle yapmayı düşünyrm açıkcası

Geçen hafta katıldığım sınav görevinde yaşadığım ufak problemi yazmıştım. Yanımdaki bayan arkadaşla konuşmuyorum.. Kötü tesadüf ama yine aynı kızla birlikte görev yapıyorm. Yan yana geliyoruz ister istemez ama konuşma yok. 3 de erkek personel var. Kız hepimiz konuşurken arada kız bir espiri yaptı ve gülüverdim ben de :) vakit geçti. Bisküvi almıştım. Açınca herkese ikram ettim. Bayan olduğu için de ilk ona uzattım. Almadı. Az önce de onu bana bakarken gördüm :) böyle olmak hiç hoşuma gitmiyo ama napim yaa çok sıkıntılı bir insan. Biriyle dip dibe üst araması yapıp konuşmamak ne kadar zor.

Tünaydın güller ve gülleri dün Ankara'da yağmur vardı ve biz o yağmurda yürüyüşe çıktık gece püfür püfür esiyordu bi güzel uyumuşuyum Rabbim daraltmasın ve bu serinliğin devamını nasip etsin inşallah Rabbim yar ve de yardımcımız olsun amin hepinizi ve Rabbime emanet ediyorum

Dün bizde esen ankara gecesinde yürüdük ohh misss pazartesi çarşamba perşembe yağmur var gene yuppiiiiiiiii

Pofff bi alinti yapamadim duygum17 sana yaziyorum..Hic strese girme duygu benim arkadasim en
son kontrolunde doktor tartmis hic kilo
almamissin demis usg ye girdiginde bebek 1 kilo almisti bende bakiyorum kiloma hep sanki hic artmiyo amam bebek haftasinda ileriyor.. İlla ondr gidecek diye bisey yok benim hep haftasinda gidiyor uzme kendini..

Uyku bile tutmadi, dun yoruldum evet, ne bileym meyve suyu,dondurma, tatli ya bana misin demedi. Ondan önceki gunde böyleydi, 2gündür böyle yani.. arada hssediyor gbiym ama çok minik emin olamiyorum.

Panik yapma hemen cnin dinlen bol bol bende o haftalarda oyleydim dr git istersen icin rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…