2014 Kasım Anneleri

ben 29+4 te gittim bebek 1115 gramdı. Bir hafta geriden gidiyor demişti. Seninki ile çok fark var benim bebek çokmu minik kalmış yaaaa

Eğer doktorum bir aksilik olsa söylerdi canım üzme kendini
geride yada ileride olmasının önemi yok doğumdan önce gününe geliyor bebekler
benimki baştan 15gün ilerideydi geçen ay 10gün geçen hafta 5güne düşmüş besleyemediğimden hayır değil
ayrıca genlerle alakalı minyon olması iri olması önemli olan sağlık:)

Evet bende Zeyy'de gördüm, battaniyeye sarmış bir de kurdele ile bağlamış Bende o şekilde hurca koyabilirim, hemde şık görünüyor.

Bunu ben yazmısım gibi hissettim bu konularda tek takıntılı ben değilmisim güzelllKüçük hurçlar aldım bende hem kendi hem de bebeğin kıyafetlerini koymak için.Önce penye battaniyenin içine sıraladım bezi,iç zınıbı vs..kullanım sırasına göre sonrada sarıp küçük hurca koydum aynen senin gibi oraya buraya değmesin,hemsire açtığında sağa sola saçılması diye

Ben gelinlik bohçalarım var süslü onlara yapıcam üzerlerine de nazar boncuğu:)

kızımı çok özledimmmmm gelsinler ama bugün doğum yaptığımı gördüm rüyamda kurbanda ailemin yanına gitcem 2 saat uzaklıkta 36 haftalık oluyorum o zaman nişanım geliyor orda doktora gidiyom ağrın var açılmanda var diyo doktor hemen gel doğur diyo hastane çantalarını alıp geçiyoz hastaneye yarım saat içinde doğuruyom filan çok özledim miniğimi cumartesi görecem kıyafetleri kokluyom sürekli tanımadığın birini özlemek beklemek çok garip bazen çok endişeleniyorum bakamam diye ama onu bu kadar severken bakamam diye korkmak yersiz

Bebek için iki adet zıbın takımı bebek bezi bir kalın bir ince battaniye İslak mendil
Anne pijama takımı terlik hasta bezi iç çamaşırı havlu
abowwww bizim yaptığımız listeyi ya daa hazırladığımız çantayı görseler ama bu da cok cok az ya muhakkak artı lazım olan seyler de olur ki

bne gecen gun emziriyordum seviyordum onu rüyamda bazı bazı bnde düşünür oldum acaba ona iyi bakabilecek miyim yada yetebilecek miyim..iyi bir anne olabilmeyi başaracak mıyım diye sonra kendi kendimi teskin ediyorum sen daha yüzünü görmediğin kokusu bile almadığın evladına bu kadar bağlıyken korkma çokta iyi bir anne olacaksın diye temkinlerde bulunuyorumdilerim hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız..en büyük mucize en büyük aşk biz anne ve çocuklar arasında galiba birbirini görmeden bilmeden sıkı sıkıya bağlanmışız birbirimize

abowwww bizim yaptığımız listeyi ya daa hazırladığımız çantayı görseler ama bu da cok cok az ya muhakkak artı lazım olan seyler de olur ki
Kesinlikle ... Ve ben kocaman bi bavula gidicem sanırım:)) bide ben ped diye düşünmüştüm ama hasta bezi diyor onda nasıl rahat edecez ya

Kesinlikle ... Ve ben kocaman bi bavula gidicem sanırım:)) bide ben ped diye düşünmüştüm ama hasta bezi diyor onda nasıl rahat edecez ya
canım sen hasta bezi al ama bol bol orkid gecelerden al basta hasta bezini koyarlar sonra pedi kullanırsın

Bebek için iki adet zıbın takımı bebek bezi bir kalın bir ince battaniye İslak mendil
Anne pijama takımı terlik hasta bezi iç çamaşırı havlu
Olması gerektiği kadar kısa,öz ve abartısız.Bende bu sekilde hazırladım ufak tefek eksiklerimiz var onları da doğum yapacağım hastaneden neler getirmem gerektiğini öğrendikten sonra tamamlarım.Fazla sey götürüp yük etmek anlamsız epi topu 1-2 gün kalıcaz.Sizin liste gayet iyi

Güzel fikir. Teşekkür ederim cevabın için bende öyle yapayım

ben 29+4 te gittim bebek 1115 gramdı. Bir hafta geriden gidiyor demişti. Seninki ile çok fark var benim bebek çokmu minik kalmış yaaaa
Yok canim oyle düşünme her iri doğan bebek saglikli demek degil ki.. 2.5 kilo dogan da var 4 5 kilo dogan da hepsi de buyuyecek sonuçta ve bir hafta fark hic bişe degil sen de zayif bi anneysen bebegin sana çekmiştir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…