Ebeler ve hastaneden çok memnundum canım sadece anestezi uzmanı 2 3 kere iğneyi soktu ben spinal oldum sonra tam uyuşmuş hissetmedim kesiye başlayınca acı hissediyorum dedim anestezi uzmanı doktoruma siz devam edin ben ilaç vereceğim dedi sonra sedasyon yapmışlar aileme de heyecanlandığı için verdik demişler ama sonrasında da aşırı ağrım oldu başta. Ben bebeğin doğumunu falan görememiş oldum, anestezi uzmanından hiç memnun kalmadım onun dışında herkes çok iyiydi, anestezi sırasında 1 tane erkek personel vardı öne eğil kendini rahat bırak dedi omuzlardan bastırarak, onun dışında erkek yoktu, sen normal doğum yapacaksan belki o da olmaz ama sezaryen olacaksan önceden söyle belki dikkat ederler çünkü herkes çok ilgiliydi. Sezaryenden önce de ebeler sürekli benimle konuştu çok iyilerdi, her emzirme için ben ebelerden yardım istedim her seferinde çok güzel ilgilendiler çok güleryüzlü hepsi

hastane de benim gördüğüm kadarıyla çok temiz, ebeler de mesela her emzirme için geldiğinde eldiven giydiler bebeğe dokunmadan