ne zaman kontrolün inşallah hep normal gelişimlerinde olur miniklerimiz..Canım maşallah size Rabbim sağlıkla kavuştursun acaba benim bebişim ne kadar oldu :)
sağol perim.. doktorun yanına çıkarken yenidoğan bebek gördük babası başında naber kız diyodu şaşkın şaşkın bakıyordu bebeğine ayyy çok tatlılardı
Ili hafta önce gitmiştim 30 haftalıktım 1650 demişti iki hafta kaldı bakalım şimdi 32 haftalık büyümüştür inşallah :)ne zaman kontrolün inşallah hep normal gelişimlerinde olur miniklerimiz..
büyümüştür tabi annesi bizi hiç üzmüyor miniklerimizIli hafta önce gitmiştim 30 haftalıktım 1650 demişti iki hafta kaldı bakalım şimdi 32 haftalık büyümüştür inşallah :)
Kızlar kimler doğum iznini başlattı? 37. haftaya kadar bekleyecek olan var mı? Ben gün sayıyorum resmen ama zaman geçmek bilmiyor..
cnm ben bebegımın cantasını pis hastane ortamına sokmak ıstemıyorum. mınık valız yapıcam ve hemsıreye verecegım kıyafetlerı mınık bır hurca dızıcem, acınca en ustte bezı olacak, ıc zıbını falan fılan sırayla yerlesmıs derlı toplu olacak.
arkadasa sordum sen nasıl vermıstın dıye, hıc aklıma gelmemıstı oyle valızden cıkardık gıyeceklerını ben sedye ıle amelıyata gıderken uzerıme koydular dedı. bana tuhaf deldı. amelıyathane ortusune falan degmesın yavrunun kıyafetlerı
nasıl fıkır sızce??
günaydın anneler :) dün kızımızı gördük 41 cm ve 1600 gr 29+6 dayım ve toplamda 8 kg almışım :)
ben 32. haftada çalışabilir aldım ama 35. haftada bırakıcam yüzmeye başlıcam ve yürüyüşü arttırıcam biraz..Kızlar kimler doğum iznini başlattı? 37. haftaya kadar bekleyecek olan var mı? Ben gün sayıyorum resmen ama zaman geçmek bilmiyor..
Ben cuma günü gidicem ve 37 haftaya erteleticem ama dayanabilir miyim hiç bilmiyorum... Baktım olmuyor giderim doktorumdan daha sonra 36 haftada felan bir hafta rapor isterim... Yani gidişata göre bakıcam... Rabbim kolaylık versin
ben 32. haftada çalışabilir aldım ama 35. haftada bırakıcam yüzmeye başlıcam ve yürüyüşü arttırıcam biraz..
ben aldım canım hastaneden çıkarken onun içine koyup pusete koyarım diye düşündüm ya da kucağimda tutarım..kızlar buna benzer kundaklardan alanlar var mı?
çok beğendim gg de buldum aybaşında alıcam sanırım..
kullanışlı olur mu???
Kızlar kimler doğum iznini başlattı? 37. haftaya kadar bekleyecek olan var mı? Ben gün sayıyorum resmen ama zaman geçmek bilmiyor..
günaydın canım Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah.. ben de hafta sonu kocacığımdan ayrıydım geceler bitmek bilmedi onsuz uyunmuyor kiHerkese günaydın.
Kocişimi seyahete yolladım.
İnanılmaz mutsuzum.
Ayrılmalarımız çok zor oluyor. O da ben de ağlayacak duruma geliyoruz. Arkasından bakıyorum hep, dönüp dönüp el sallıyor, öpücükler atıyor ağzını burnunu yediğim.
2 günlüğüne gidiyor ama çok özlüyorum onu.
Dilimde hep aynı dua; Allahım sen herkesin kocasını yuvasını koru, içinde benim kocamı yuvamı da gör diyorum..
Siz de dua edermisiniz benim için.
Ühühühühü çok mutsuzum
Hazırlanıp annemlere gideyim artık, orada kalıyorum sevgilim yokken.. Belki biraz kafam dağılır yolda.
Kızlar demin bi blogun instagram hesabında bi bayanın otribebenin burun çekme aleti yüzünden bronsit olduğunu dile getirmiş bugüne kadar kullanıp böyle bi sorunla karsı karsıya kalmayan cok insan varmıs ama kafam karıştı yinede bilemedim şimdi
ben sonrasında iki yıl ücretsiz izine ayrılıcam diye çok takmıyorum ama sen ayrılmıcaksan aslında 37. haftaya kadar sabretsen daha iyi olur.. çalışabilir raporunda önemli olan orda 32. hafta yazması bir iki günle bişey olmaz bence tabi hastane prosedürü nasıl bilemiyorum..Benim 32. haftam tam olarak 3 ekimde dolacak yani bayram arefesinde, çalışabilir raporu alırsam zaten bayram tatili falan sonrası geçer gibi geliyor. Hatta arefe günü doktor bulmak zor olur ben bir -iki gün öncesinden alsam mı acaba çalışabilir raporunu?
Bende evde kalıp bebeğime odaklanmak istiyorum. İşe gidip gelmek eziyet , burda da çok faydalı olduğum yok zaten.
enteresan geldi bana bi burun aspiratörü akciğerdeki bronşları nasıl iltihap yapabilir.. bide süt çocuklarında bronşit değil bronşiolit görülür.. bu tip burun aspiratörlerini sen çekerek (negatif basınç) uyguluyorsun içeriye verilen hava bile yok bana mantıklı gelmedi.. bu arada ben aldım chicco nun otribebe ile aynı mantıkKızlar demin bi blogun instagram hesabında bi bayanın otribebenin burun çekme aleti yüzünden bronsit olduğunu dile getirmiş bugüne kadar kullanıp böyle bi sorunla karsı karsıya kalmayan cok insan varmıs ama kafam karıştı yinede bilemedim şimdi
enteresan geldi bana bi burun aspiratörü akciğerdeki bronşları nasıl iltihap yapabilir.. bide süt çocuklarında bronşit değil bronşiolit görülür.. bu tip burun aspiratörlerini sen çekerek (negatif basınç) uyguluyorsun içeriye verilen hava bile yok bana mantıklı gelmedi.. bu arada ben aldım chicco nun otribebe ile aynı mantık
evet derlı toplu paket olması kesınlıkle cok guzel, bunun ıcın ya bohca gıbı bı kumasa sarmak ya da hurc ıyı, oyle geldı bana. bırde zeyyde gormustum bohca olayını, hosuma gıttı. hıc dusunmedıgım bır detaydı. cok mantıklı ve guzelYa ben hastane yattığım zaman gördüm, doğum gerçekleştikten sonra bebek yıkanırken kapının önünde bekleyen yakınlardan istediler kıyafetleri. Isıtarak giydirdiler. Ama hastanelerin uygulamaları nasıldır bilemem, bende ilk giyilecek olanları güzelce hazırlayarak paket yapacağım. Anneme de bunu verin diyeceğim. Doğum yapacağım hastanenin uygulama şeklinin bu olduğunu gördüm çünkü.
hımm anladım şimdi ama arasında filtre sistemi var direk ağzına gelen bişey yok ki bilemiyorum bana mantıklı gelmiyor.. bide diğer elle yapılan burun aspiratörleri bebeğin çok canını yakıyor hastanede kullanıyoruz ben sevmiyorum.. inşallah bizim miniklerin burunları pek sümüklü olmaz o zaman çok kullanmayızanneyi hasta ediyor zaten bebeği değil...anne nefesiyle çektiği için mikrop kapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?