2014 Kasım Anneleri

sağol perim.. doktorun yanına çıkarken yenidoğan bebek gördük babası başında naber kız diyodu şaşkın şaşkın bakıyordu bebeğine ayyy çok tatlılardı

Oy gözümde canlandırdım da nasıl güzel bir sahne... Ne kadar değişik süper bir duygudur Allah'ım... Baba da ilk kez kendi parçasını mucizesini görüyor biz zaten bir harikayız anne olarak İnşallah burda peşpeşe sağlıkla doğuracağız...

Kızlar kimler doğum iznini başlattı? 37. haftaya kadar bekleyecek olan var mı? Ben gün sayıyorum resmen ama zaman geçmek bilmiyor..

Kızlar kimler doğum iznini başlattı? 37. haftaya kadar bekleyecek olan var mı? Ben gün sayıyorum resmen ama zaman geçmek bilmiyor..

Ben cuma günü gidicem ve 37 haftaya erteleticem ama dayanabilir miyim hiç bilmiyorum... Baktım olmuyor giderim doktorumdan daha sonra 36 haftada felan bir hafta rapor isterim... Yani gidişata göre bakıcam... Rabbim kolaylık versin

Güzel fikir. Teşekkür ederim cevabın için bende öyle yapayım

günaydın anneler :) dün kızımızı gördük 41 cm ve 1600 gr 29+6 dayım ve toplamda 8 kg almışım :)

ben 29+4 te gittim bebek 1115 gramdı. Bir hafta geriden gidiyor demişti. Seninki ile çok fark var benim bebek çokmu minik kalmış yaaaa

ben 32. haftada çalışabilir aldım ama 35. haftada bırakıcam yüzmeye başlıcam ve yürüyüşü arttırıcam biraz..

ben 32. haftada çalışabilir aldım ama 35. haftada bırakıcam yüzmeye başlıcam ve yürüyüşü arttırıcam biraz..

Benim 32. haftam tam olarak 3 ekimde dolacak yani bayram arefesinde, çalışabilir raporu alırsam zaten bayram tatili falan sonrası geçer gibi geliyor. Hatta arefe günü doktor bulmak zor olur ben bir -iki gün öncesinden alsam mı acaba çalışabilir raporunu?
Bende evde kalıp bebeğime odaklanmak istiyorum. İşe gidip gelmek eziyet , burda da çok faydalı olduğum yok zaten.

Kızlar demin bi blogun instagram hesabında bi bayanın otribebenin burun çekme aleti yüzünden bronsit olduğunu dile getirmiş bugüne kadar kullanıp böyle bi sorunla karsı karsıya kalmayan cok insan varmıs ama kafam karıştı yinede bilemedim şimdi

kızlar buna benzer kundaklardan alanlar var mı?
çok beğendim gg de buldum aybaşında alıcam sanırım..
kullanışlı olur mu???
ben aldım canım hastaneden çıkarken onun içine koyup pusete koyarım diye düşündüm ya da kucağimda tutarım..

Benim ayın 19'unda 32 haftam doluyor, ama 37 haftaya kadar dayanmak istiyorum. Tabi nasıl gelişir durumlar, dayanabilir miyim orasını Allah biliyor.

günaydın canım Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah.. ben de hafta sonu kocacığımdan ayrıydım geceler bitmek bilmedi onsuz uyunmuyor ki Allah başımızdan eksik etmesin onları...

evet benim kardeşimde aynen nezle grip olmuştu resmen çocuğun mikrobunu içine çekiyorsun iğrenç yani kardeşim sonra bez koyup öyle ağzına almaya başladı ama yine de nefesine çekiyorsun sağlıksız yani

ben sonrasında iki yıl ücretsiz izine ayrılıcam diye çok takmıyorum ama sen ayrılmıcaksan aslında 37. haftaya kadar sabretsen daha iyi olur.. çalışabilir raporunda önemli olan orda 32. hafta yazması bir iki günle bişey olmaz bence tabi hastane prosedürü nasıl bilemiyorum..

enteresan geldi bana bi burun aspiratörü akciğerdeki bronşları nasıl iltihap yapabilir.. bide süt çocuklarında bronşit değil bronşiolit görülür.. bu tip burun aspiratörlerini sen çekerek (negatif basınç) uyguluyorsun içeriye verilen hava bile yok bana mantıklı gelmedi.. bu arada ben aldım chicco nun otribebe ile aynı mantık

Ben geçen hafta 32de çalışabilir aldım 37ye kadar dayanamadığım noktada bırakırım ama gönlümden geçen 37yi görmek
Sen ne zaman düşünüyorsun?

anneyi hasta ediyor zaten bebeği değil...anne nefesiyle çektiği için mikrop kapıyor.

evet derlı toplu paket olması kesınlıkle cok guzel, bunun ıcın ya bohca gıbı bı kumasa sarmak ya da hurc ıyı, oyle geldı bana. bırde zeyyde gormustum bohca olayını, hosuma gıttı. hıc dusunmedıgım bır detaydı. cok mantıklı ve guzel

anneyi hasta ediyor zaten bebeği değil...anne nefesiyle çektiği için mikrop kapıyor.
hımm anladım şimdi ama arasında filtre sistemi var direk ağzına gelen bişey yok ki bilemiyorum bana mantıklı gelmiyor.. bide diğer elle yapılan burun aspiratörleri bebeğin çok canını yakıyor hastanede kullanıyoruz ben sevmiyorum.. inşallah bizim miniklerin burunları pek sümüklü olmaz o zaman çok kullanmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…