2014 Kasım Anneleri

Canim senin bebegine zayıf dediklerinde kaç hafta ve kaç kg du? Sonradan ne kadar artış oldu kilosunda merak ettim . Ne kaşarmis arkadas ben de yemeye başlıcam iştahim açıldı. Gerçi ben yurtdışındayım burda türk marketine gitmem lazım.

Sayenizde eve gidince bulgur pilavı yapıcam bende
neyse ki eşimde sever akşamdan taze fasulyem var bide yoğurt misss

Neyse ki hem yapılabilir , hemde yenmesi faydalı bir şey özendirdik

Canım niye böyle pahalı pahalı yaptırıyorsunuz..

İnstagram hesabınız varsa kinaojeleri diye bi sayfa var, orada bunlardan cok cok ucuz satılıyor. 100'lü stickerı 20 tlye veriyo mesela.

Hahahahahahah! Doğru söylüyorsun valla. Tam yaşlı ninelere bağladık yani.

Kızlar misafirlerim vardı. Abim, yengem ve yeğenlerim. 3 gün kaldılar ve gittiler.. Çok zor geldi, ev bomboş sanki.. Annemlerin oğluma aldıkları eşyaları getirdiler.. Çookk işim var, eksikleri belirlemem lazım.. Sizlerde iyisinizdir inşallah..

Kızlar aventin 240 ml cam biberonuna +1 aylık diyor Doğunca kullanılmaz mı ki
Canım onu 2 aylık olunca kullanıyosun çünkü 2 tane deliği var emziğinde ama küçük biberonun başını ona takarak kullanabilirsin bende aldım lazım olursa öyle yapıcam küçük olanda tek delik var emzik ucunda

Evet çok zor oluyor alışmak bende annemler gelip giderken her seferinde arkasından ağlamaya başladım aslında çok uzakta değiller 40 km var aramızda ama gelde bana anlat işte

Allah kavustursun bende nerde bu diyodum
Gecelikten siparis vermismiydin benim geldi guzel oldu gobekten dolayi cok uzunda olmadi hem..

Seninle gunlerimiz ayni:) 32+ da degil canim 31+ li gunlerde almamiz gerek calisabilir raporunu yani eylulun son haftası almalıyız raporumuzu:)

Slm kızlar bugünü hiçççç sevmedim 9 gündür isalim geçsin diye ilaçta içmiyorum bi tartımdım 2,5 kilo vermişim mide bulantımdan suyuda çok içemiyorum doktorumu aradım yarın muayene için çağırdı ve bugün acile gidip serum takılmasını istedi saatlerce sıra bekledim ve sonuç sıfır elinizde bi belge olmadan bi mudahalede bulunamayız dediler şikayetimisöylüyorum siz gerekeni tapın diyofum ama anlatamadım bi türlü derdimi 57 ile hamile kaldım 32 haftalık hamileyim 61,5 kiloyum az demiii neyse yarın kendi doktoruna gitcez boş ver dedi eşim çıktık geliyoruz binanın balkonundan adamın öküzün biri bi tükürdü koluma şap yapıştı bide onunla tartıştım aşağı inseo sinirle parçalardım onu kaçtı içeri terbiyesiz adam ayyy eve geldim sonunda yemeğimi ocağa koydum azcık uzanayım beni affeti izliyim derken uyuyup yemeğimi kömür etmişim nedir bu başıma gelenler şimdi trkrar pişiriyorum oğluşumda acıkmış mama mama diye paçama yapışıyo sizde durumlar nasıl hanımlar

cokk geçmiş olsun canım hala ishalin devam ediyorsa muhakkak muz ye aksama patates hasla ve yee biraz kolada icebilrsin kessin diye..ayy ne iğrenç adammış o oylee tam sopalıkkıyamam annesi şimdi pişsin yedirirsin mis gibi oglusuna yorgunsun halsizsin olacak okadar keşke bugun yemeğini başkası yapsaydı yormasaydın kendini

Bayildim. Ben yerim onlarin nazar boncuklarini. Aynisindan ikizlerime de bi guzel yapicammm::))) cok tatlisssss olmuslarrrr

Ben oglumda calisabilir raporunu 32+0 da aldim bu bebeğim de de dr. 32+ 0 da cagirdi calisabilir raporu için.. Benim gibi alan var mi?

Sorma canım ya çok canım sıkıldı bugün kola muz patates hepsini denefim tatlım ilaçlardandır bdlki diyehepsinide bıraktım ama nafile yarın 4 te randevumuz var bakalım ne dicek doktor bide yemeğimi felan yapcak kimsem yok ki canım annem daha 15 gün önce rahimini aldırfı ameliyatlı çocuğa bakıyo işte zorla ben doğumda napcam elim ayağımdı valla annem benim eşim ben bakarım diyo ama bilmiyorum artık jayın validemde çalışıyo hayırlısı bakalım

Kızlar puiko şu an butikbebe'de indirimde..
Çok güzel taçlar,saç bantları var. Çok kokoşşşşşş!
Sipariş vericem ben de ama karar veremedim. Hepsi birbirinden güzel.

Evet çok zor oluyor alışmak bende annemler gelip giderken her seferinde arkasından ağlamaya başladım aslında çok uzakta değiller 40 km var aramızda ama gelde bana anlat işte

Aynen bende öyle ağlamaktan gözlerim şişti. Eşim kızdı artık, bebişimizide üzüyosun diye.. 40 km iyi canım ya Allah'tan sizinkiler yakınlar. Benim ailem Bursa'da ben Antalya'da yım. Ama 40 km lik mesafede bile eminim çok sık görüşülmüyodur. Zor bu işler çok zooorr.. Bebişlerimiz sağlıkla gelsinler de, onlarla vakit geçirelim inşallah..Gerçi bebişten sonra aileye ihtiyaçta artar...

aaa cok geçmiş olsun annene canım Allah acil sifalar vesin ikinize ..keşke orda olsaydım valla gelir bn yapardım sen cok su kaybetme diiye sıvı tıuket bol bol olur mu..hastaneyede cok kızdım bnde cok giriş yaptım acilden ozellikle muhakkak bir kadın doğumcu yada kadın hastalıkları uzmanı oluyor gerekeni yapıolar seni nden böyle yollamışlar..yarın inşallah sana yarıcak seyler verir doktorun haberdar et unutma ..canım bnde annem gelemezse en buyuk ve tek destekçim esim olacak o yüzden içini ferah tut Allah bize güc verdikçe atlatırız bir sekilde zor günlerimizi simdi bunları dusunup uzulme stres yapma hic olur mu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…