Canim senin bebegine zayıf dediklerinde kaç hafta ve kaç kg du? Sonradan ne kadar artış oldu kilosunda merak ettim . Ne kaşarmis arkadas ben de yemeye başlıcam iştahim açıldı. Gerçi ben yurtdışındayım burda türk marketine gitmem lazım.canımm ben severim zaten kaşar peynirini, sabah kahvaltımı edip gidiyorum ama yolda acıkıyorum, işe gidince şu bimin küçük kepekli sandviç ekmeklerinden yiyorum içine kaşar koyup, kabız olmamak için her akşam çorba yapıyorum, tarhana, domates..vb ve mutlaka kaşar rendelerim üzerine, köfteyi kaşarlı alırım, güzel bir tarifim var tavukla yapılan üzerine kaşar peyniri konulan, onu yaptım haftada bir ama tavuk yerine hindi kullandım, yani 3 öğün kaşar peyniri tüketmeye çalıştım, sevdiğim için sorun yok, bir de bir festival gibi birşey denk gelmişti, trabzon peyniri satıyorlardı, şu mıhlamaya konandan, o da zaten kaşar peyniri gibi, bebeğime fayda olsun diye, her fırsatta tükettim canım, dene sen de
Sayenizde eve gidince bulgur pilavı yapıcam bende
neyse ki eşimde sever akşamdan taze fasulyem var bide yoğurt misss
kavanozları : http://kavanozcu.com/ dan 40 ml olanlardan aldım, diğer tüm süslemeleri :
http://www.birmax.com/shop/index.php?id_category=5&controller=category siteden aldım etiket için de http://www.baskimo.com sitesini buldum, etiket siparişini henüz vermedim ama diğerleri geldi.
Neyse ki hem yapılabilir , hemde yenmesi faydalı bir şey özendirdik
Hhahahahaaaa sen bana altıma kaçırdım diye güler misin, işte böyle erken yaşta unutkanlık başlarŞaka falan ama, bu aralar bende de unutkanlık başladı, anlatığım şeyleri tekrar tekrar anlatıyormuşum eşime, evin anahtarını unutmuşum bugün de, kafa gitti iyice inan ki.
Canım onu 2 aylık olunca kullanıyosun çünkü 2 tane deliği var emziğinde ama küçük biberonun başını ona takarak kullanabilirsin bende aldım lazım olursa öyle yapıcam küçük olanda tek delik var emzik ucundaKızlar aventin 240 ml cam biberonuna +1 aylık diyor Doğunca kullanılmaz mı ki
Evet çok zor oluyor alışmak bende annemler gelip giderken her seferinde arkasından ağlamaya başladım aslında çok uzakta değiller 40 km var aramızda ama gelde bana anlat işteKızlar misafirlerim vardı. Abim, yengem ve yeğenlerim. 3 gün kaldılar ve gittiler.. Çok zor geldi, ev bomboş sanki.. Annemlerin oğluma aldıkları eşyaları getirdiler.. Çookk işim var, eksikleri belirlemem lazım.. Sizlerde iyisinizdir inşallah..
Allah kavustursun bende nerde bu diyodumKızlar misafirlerim vardı. Abim, yengem ve yeğenlerim. 3 gün kaldılar ve gittiler.. Çok zor geldi, ev bomboş sanki.. Annemlerin oğluma aldıkları eşyaları getirdiler.. Çookk işim var, eksikleri belirlemem lazım.. Sizlerde iyisinizdir inşallah..
Seninle gunlerimiz ayni:) 32+ da degil canim 31+ li gunlerde almamiz gerek calisabilir raporunu yani eylulun son haftası almalıyız raporumuzu:)Benim 32. haftam tam olarak 3 ekimde dolacak yani bayram arefesinde, çalışabilir raporu alırsam zaten bayram tatili falan sonrası geçer gibi geliyor. Hatta arefe günü doktor bulmak zor olur ben bir -iki gün öncesinden alsam mı acaba çalışabilir raporunu?
Bende evde kalıp bebeğime odaklanmak istiyorum. İşe gidip gelmek eziyet , burda da çok faydalı olduğum yok zaten.
cokk geçmiş olsun canım hala ishalin devam ediyorsa muhakkak muz ye aksama patates hasla ve yee biraz kolada icebilrsin kessin diye..ayy ne iğrenç adammış o oylee tam sopalıkSlm kızlar bugünü hiçççç sevmedim 9 gündür isalim geçsin diye ilaçta içmiyorum bi tartımdım 2,5 kilo vermişim mide bulantımdan suyuda çok içemiyorum doktorumu aradım yarın muayene için çağırdı ve bugün acile gidip serum takılmasını istedi saatlerce sıra bekledim ve sonuç sıfır elinizde bi belge olmadan bi mudahalede bulunamayız dediler şikayetimisöylüyorum siz gerekeni tapın diyofum ama anlatamadım bi türlü derdimi 57 ile hamile kaldım 32 haftalık hamileyim 61,5 kiloyum az demiii neyse yarın kendi doktoruna gitcez boş ver dedi eşim çıktık geliyoruz binanın balkonundan adamın öküzün biri bi tükürdü koluma şap yapıştı bide onunla tartıştım aşağı inseo sinirle parçalardım onu kaçtı içeri terbiyesiz adamayyy eve geldim sonunda yemeğimi ocağa koydum azcık uzanayım beni affeti izliyim derken uyuyup yemeğimi kömür etmişim nedir bu başıma gelenler şimdi trkrar pişiriyorum oğluşumda acıkmış mama mama diye paçama yapışıyo sizde durumlar nasıl hanımlar
Canım bu çok güzel olmuş, ismiyle yaşasın oğlun inşallah.
Ya sanırım bu göğüslerin yara olmasından kaçış yok, yani pek çok kişi krem vs kullanıyor ama iş dönüp dolaşıp aynı yere varıyor. Göğüs koruyucuları kullanabilir miyiz onu merak ediyorum.
Bayildim. Ben yerim onlarin nazar boncuklarini. Aynisindan ikizlerime de bi guzel yapicammm::))) cok tatlisssss olmuslarrrrgaliba canım arada bir küt diye geçiriyolar onun dışında kibarlar..ama dün gece hiç hareket etmediler çok kortum..uykuya yenik düştüm sabah Allahtan bir iki tekme yedim..
yok canım sevinmen lazım işte böbreklerimiz çalışıyo çok şükür ki tuvalete çıkabiliyoruz..
bebişinle bi konuş bakalım belki işe yarar
canımmm çok güzel olmuş doğumdan sonra bunlardan bende istiyorum yaaa nerden yaptırdım..
canım bebeklerin ilk giyiceklerini hemşireye vermek için hastane çıkışı battaniyelerinin içine sarıp kurdela ile bağladım sonrada ikisini de yastık kılıfının içine koydum valizin en üstüne koyucam inşallah...resmini koydum bak...
Sorma canım ya çok canım sıkıldı bugün kola muz patates hepsini denefim tatlım ilaçlardandır bdlki diyehepsinide bıraktım ama nafile yarın 4 te randevumuz var bakalım ne dicek doktor bide yemeğimi felan yapcak kimsem yok ki canım annem daha 15 gün önce rahimini aldırfı ameliyatlı çocuğa bakıyo işte zorla ben doğumda napcam elim ayağımdı valla annem benim eşim ben bakarım diyo ama bilmiyorum artık jayın validemde çalışıyo hayırlısı bakalımcokk geçmiş olsun canım hala ishalin devam ediyorsa muhakkak muz ye aksama patates hasla ve yee biraz kolada icebilrsin kessin diye..ayy ne iğrenç adammış o oylee tam sopalıkkıyamam annesi şimdi pişsin yedirirsin mis gibi oglusuna yorgunsun halsizsin olacak okadar keşke bugun yemeğini başkası yapsaydı yormasaydın kendini
Evet çok zor oluyor alışmak bende annemler gelip giderken her seferinde arkasından ağlamaya başladım aslında çok uzakta değiller 40 km var aramızda ama gelde bana anlat işte
aaa cok geçmiş olsun annene canım Allah acil sifalar vesin ikinize ..keşke orda olsaydım valla gelir bn yapardım sen cok su kaybetme diiye sıvı tıuket bol bol olur mu..hastaneyede cok kızdım bnde cok giriş yaptım acilden ozellikle muhakkak bir kadın doğumcu yada kadın hastalıkları uzmanı oluyor gerekeni yapıolar seni nden böyle yollamışlar..yarın inşallah sana yarıcak seyler verir doktorun haberdar et unutma ..canım bnde annem gelemezse en buyuk ve tek destekçim esim olacak o yüzden içini ferah tut Allah bize güc verdikçe atlatırız bir sekilde zor günlerimizi simdi bunları dusunup uzulme stres yapma hic olur mu:)Sorma canım ya çok canım sıkıldı bugün kola muz patates hepsini denefim tatlım ilaçlardandır bdlki diyehepsinide bıraktım ama nafile yarın 4 te randevumuz var bakalım ne dicek doktor bide yemeğimi felan yapcak kimsem yok ki canım annem daha 15 gün önce rahimini aldırfı ameliyatlı çocuğa bakıyo işte zorla ben doğumda napcam elim ayağımdı valla annem benim eşim ben bakarım diyo ama bilmiyorum artık jayın validemde çalışıyo hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?