2014 Kasım Anneleri

İsyan face yeE="carputi, post: 36844669, member: 581764"]isyan yok nerde gerçekten eileithyia da doktora gidecekti insülin başlanıcak belki fln diyordu haber yok hiç..[/QUOTE]
Isyan
isyan yok nerde gerçekten eileithyia da doktora gidecekti insülin başlanıcak belki fln diyordu haber yok hiç..
İsyan face e de girmiyor kaç gündür esinin ananesi vefat etmişti kayinvalidesi yalnız kalmasın diye onda kalacaklardı hatta isyan gitmek istemiyordu gitmistir nete giremiyordur diye tahmin ediyorum

Günaydın annneler nasılsınız ben dökülüyorum çok uykum var akşam erken yattım halbuki ama halim yok kafamı koysam uyuyacağım ve malesef beni bekleyen bir sürü iş var

Kızlar aman sakın ıkınmayın tuvalette..

Ya o kabızlık sorunu bende kendimi bildim bileli var ve gebelikte çok arttı dayanılacak gibi de olmuyor.. Ben çok şiddetli ıkınıyorum çoğu zaman yoksa hiç olmuyor

Çok geçmiş olsun canım... Rabbim bir daha yaşatmasın...

Herkese günaydınnnnnnn...

Günaydın kızlarr..
Herkese mutlu sabahlar..
Su lanet öksürük hala cıkmadı,
Bogazımdaki iltihabi sökemiyorum.
Ben öksürdükce kizim rahatsiz oluyordur..

Öyle acaip bir uykum var ki acaip bir ağırlık var ki üstümde ayak üstü koltuğumda uyuyacam oyyyyyyy

Günaydın kızlar. Bebisler için her şey hazırladiniz mi? Ben de kıyafetler aldım oğluma ama yeni dogan bebeğe çok alma diyorlar. 3 6 aylık da aliyorum kıyafetler. Battaniye zibin, puset takımı, odası hazır. Banyo araç gereçleri almadim. Bunun disinda nedir eksikler ? Fikirleribizi bekliyorm. Merci.

İsyan face yeE="carputi, post: 36844669, member: 581764"]isyan yok nerde gerçekten eileithyia da doktora gidecekti insülin başlanıcak belki fln diyordu haber yok hiç..
Isyan
İsyan face e de girmiyor kaç gündür esinin ananesi vefat etmişti kayinvalidesi yalnız kalmasın diye onda kalacaklardı hatta isyan gitmek istemiyordu gitmistir nete giremiyordur diye tahmin ediyorum

Benmde tahminim bu yonde,facede yok cunku kac gundur.

Günaydın arkadaşlar,

Awakecan büyük geçmiş olsun, yine çabuk toparlanmışsın maşallah.

Hiç endişe etme, her ne kadar ben bunu söylesem de senin kaygılı olmanı çok iyi anlıyorum. Ama şöyle söyliyim, ben de bu konularda acayip paranoyak bir insanım. Sürekli eyvah ateşim çıktı bebeğime bişey olursa, eyvah öksürdüm zatürre mi olucam bebeğime zarar gelirse, dermansız, tıbbın bilmediği bir hastalık çıkarsa da bebeciğim etkilenirse gibi abuk sabuk fikirler beynimde ara ara dans ediyor, aklımı oynatıcam. Dayanamadım, bu ateş / soğuk algınlığı / grip/ öksürük/ enterit / iltihap vs mevzularını komşumuz olan ve aynı zamanda gebe olan doktor hanımla konuştum. Şu haftalarda artık hiiiiiiiiç endişe etme, bebeğimize zarar gelecek dönemleri çoktan geçtik dedi. Ne antibiyotik ne de öyle 38 derecelerde bir ateş bebeklerimize dokunmaz. Çok ağır enfeksiyon geçiren doktor arkadaşlarım oldu, son trimester da bebeğin her bi şeysi tamam, organ oluşumu vs yok, antibiyotik de alırsın, hastalık da geçer gider, gebeler sürekli böyle şeyler yaşıyor, 9 ay gibi uzun bir zamanda hasta olmadan geçirmek imkansız gibi bişey, denizi geçtik, artık derede boğulucam diye hiç korkma dedi. Tek uyarusı toksoplazma rubella gibi tehlikeli olan durumlar. Yoksa öyle bağırsak bozulması, grip sebebiyle ateş (tabi 40 derece gibi anneye zarar verecek yüksek ateş filan hariç Allah korusun) bebişlere dokunmaz, rahat ol dedi.

Sen de rahat ol canım. Tedavini olmuşsun, hemencik de kendini toplamışsın, yavrunun da hareketleri iyiymiş. Aklını gönlünü ferah tut. Her şey yolunda :)

günaydınnn milletttt ben yine ishalim ama halsizliğim bugun yok cok sukur bebısımde kıpır kıpır acıktım anneeee dıye bagırıyo galıba napsın yavrucak yıcek bısey kalmadıkı ıcımde

Günaydın perimmm, nasılsın cancağızım
Benim demir ilacım kabızlığımı önlüyor, onu içmediğim zaman kabız oluyorum O zaman çok zor oluyor yaa. Sakın ıkınma, hemoroid de başlayabilir. Kabızlık sorunun için doktorun bir ilaç yazsın, darda kalınca onu kullanırsın. Bir de hergün armut yemeye çalış, gerçekten güzel çalıştırıyor barsakları

Günaydın kızlarr..
Herkese mutlu sabahlar..
Günaydın canım, hala geçmedi mi ne kadar uzun sürdü ya. Doktorun ne diyor bu duruma?

banyo sabunu şampuan pişik kremi ateş ölçer nevresim takımı biberon emzik aklıma bunlar geldi tabi unuttuğum da vardır

Haahhah aynı bizdeki durum
ama ben geçen hafta hasta ettim kocayı valla klimadan vantilatörden 40 derece ateş 3 günde düştü ancak ama hala öksürük devam o yüzden bir haftadır ayrı yatıyoruz
evet geceleri rahat oluyor yatakta ama insan özlüyor dikkat et sonra kocam yanımda yatsın diye dert yanarsın bize

Valla ne bileyim.. Eve gidiyorum zaten psikoloji moral sevgi şefkat yok.. İşe geliyorum değişen bişi yok... Ya canım bir ara zaten o kadar aşırı zorlamıştım ki sanırım hemoroid başlangıcı oldum yani nasıl desem afedersin ama o kadar zorlamayla ıkınmaya elime bişi geliyor şimdi meme gibi Düzelince o da gidiyor ama yine bir kaç gündür var.. Bol su da tüketiyorum ama ne bileyim... Sen nasılsın?

Günaydınn bol tekmeli günlerr diliyorum, ben çok mutsuzum ya bebeğim sürekli toplanıyo bi taraflarıma doktorada gittim ama yinede tedirginim arada sancıda geliyo sanırım erken doğurcam ben

Günaydınn bol tekmeli günlerr diliyorum, ben çok mutsuzum ya bebeğim sürekli toplanıyo bi taraflarıma doktorada gittim ama yinede tedirginim arada sancıda geliyo sanırım erken doğurcam ben

Kız o ne panik daha neler.. Rabbim hayırlı zamanda kucağımıza versin inşallah.. Dün akşam benim de çok toplandı ve 1-2 saat boyunca bi rahatladı bi toplandı kasıldım durdum zaten moralim yok ağladım da biraz... Normal demekki ağrılı olmadıkça korkmamaya çalışıyorum ben

Günaydın kızlar bebikolarımıza bir gün daha yaklaştık hayırlısı ile
Günaydın...Evet günlerimiz azalıyor artk ben heyecanlanıyorum ve korkuyorum
günaydın herkeseeeehepimiz için hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün olsun inşallah
Günaydın...Amin...Senin içinde hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün olsun inşallah

Günaydın..Geçmiş olsun..İncir çok güzel bir meyve. Ben kabızlık bilmeyen biriydim ta ki hamile olana kadar. İncir yiyince güzel tuvalete çıkartıyor nasıl rahatlatıyor. Ama çok çok yememek lazım. Tuvaletten çıkamazsın sonra. Ben aç karna bikaçtane yemeye çalıştım öğünlerden önce.

Günaydın annneler nasılsınız ben dökülüyorum çok uykum var akşam erken yattım halbuki ama halim yok kafamı koysam uyuyacağım ve malesef beni bekleyen bir sürü iş var
Günaydın...Aynen senin gibiyim..Uykusuzluktan ölüyorum ama iş başındayız mağlum
Ya o kabızlık sorunu bende kendimi bildim bileli var ve gebelikte çok arttı dayanılacak gibi de olmuyor.. Ben çok şiddetli ıkınıyorum çoğu zaman yoksa hiç olmuyor

Herkese günaydınnnnnnn...
Günaydın...Yaş inciri şiddetle öneririm canım aç karnına ye bence. Ben çok faydasını gördüm yiyorum sürekli çıkmadan aş ermeye başlamıştım o gün bugün yiyorum. Hazımsızlığa birebir
Günaydın kızlarr..
Herkese mutlu sabahlar..
Günaydın... Limon iç canım sıcak sıcak
Öyle acaip bir uykum var ki acaip bir ağırlık var ki üstümde ayak üstü koltuğumda uyuyacam oyyyyyyy
İşte değilsen uyu
Günaydın...Benimkiler hazır değil yıkamadım bile hatta aldıklarımı.
Günaydın herkesee
Günaydın
günaydınnn milletttt ben yine ishalim ama halsizliğim bugun yok cok sukur bebısımde kıpır kıpır acıktım anneeee dıye bagırıyo galıba napsın yavrucak yıcek bısey kalmadıkı ıcımde
Günaydın...Hemen mutfağa koş annesi bebiş aç kalmasın
Günaydın...

Hımm o zaman hemoroid başlamış olabilir canım iyiym ben de ne yapayım, dün gergindim de bugün iyiyim sanırım. ama o uyku yorgunluk hep var işte, onu napıcaz bilmem. Dün özellikle kafam önüme düşüyordu gözlerim kapanıyordu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…