İsyan face e de girmiyor kaç gündürisyan yok nerde gerçekten eileithyia da doktora gidecekti insülin başlanıcak belki fln diyordu haber yok hiç..
Kızlar aman sakın ıkınmayın tuvalette..
günaydın prenseslerr..ayy neler geldi başıma sormayın..dün ishal vakalarından bahsetmişsiniz..ben biraz ağırını yaşadım..şöyleki,pazar sabahı aç karnına 6tane yaş inciri yedim..ilaçlımıydı iyi yıkadımmı kurtlumuydu hiç bilmiyorum..akşama doğru ishalle beraber ateşim çıktı doğru acile..tahliller felanlar fistanlar derkenn enterit yani barsak enfeksiyonu olduğum anlaşıldı..atesim o gece 38civarlarında seyretti..antibiyotik ve bol serum takviyesiyke çok şükür dünden beri iyim..bu arada bi çok kez bebeğimin nst si çekildi..gayet ideal hareketleride iyi maşallah serumları yedikçe çoştu..kızlar antibiyotik ve bi gece süren ateş zarar vermrmiştir ona demi..güçlü güçlü vuruyor ama,işte anayım ben anabenden böyle haberler..
bu arada çok sık yazmasamda herkesin yazdını okuyorum..sıkı takipçinizim..
Isyanİsyan face yeE="carputi, post: 36844669, member: 581764"]isyan yok nerde gerçekten eileithyia da doktora gidecekti insülin başlanıcak belki fln diyordu haber yok hiç..
İsyan face e de girmiyor kaç gündüresinin ananesi vefat etmişti kayinvalidesi yalnız kalmasın diye onda kalacaklardı hatta isyan gitmek istemiyordu gitmistir nete giremiyordur diye tahmin ediyorum
günaydın prenseslerr..ayy neler geldi başıma sormayın..dün ishal vakalarından bahsetmişsiniz..ben biraz ağırını yaşadım..şöyleki,pazar sabahı aç karnına 6tane yaş inciri yedim..ilaçlımıydı iyi yıkadımmı kurtlumuydu hiç bilmiyorum..akşama doğru ishalle beraber ateşim çıktı doğru acile..tahliller felanlar fistanlar derkenn enterit yani barsak enfeksiyonu olduğum anlaşıldı..atesim o gece 38civarlarında seyretti..antibiyotik ve bol serum takviyesiyke çok şükür dünden beri iyim..bu arada bi çok kez bebeğimin nst si çekildi..gayet ideal hareketleride iyi maşallah serumları yedikçe çoştu..kızlar antibiyotik ve bi gece süren ateş zarar vermrmiştir ona demi..güçlü güçlü vuruyor ama,işte anayım ben anabenden böyle haberler..
Günaydın kızlarr..
Herkese mutlu sabahlar..
Su lanet öksürük hala cıkmadı,
Bogazımdaki iltihabi sökemiyorum.
Ben öksürdükce kizim rahatsiz oluyordur..
Günaydın perimmm, nasılsın cancağızımYa o kabızlık sorunu bende kendimi bildim bileli var ve gebelikte çok arttı dayanılacak gibi de olmuyor.. Ben çok şiddetli ıkınıyorum çoğu zaman yoksa hiç olmuyor
Çok geçmiş olsun canım... Rabbim bir daha yaşatmasın...
Herkese günaydınnnnnnn...
Günaydın canım, hala geçmedi miGünaydın kızlarr..
Herkese mutlu sabahlar..
banyo sabunu şampuan pişik kremi ateş ölçer nevresim takımı biberon emzik aklıma bunlar geldi tabi unuttuğum da vardırGünaydın kızlar. Bebisler için her şey hazırladiniz mi? Ben de kıyafetler aldım oğluma ama yeni dogan bebeğe çok alma diyorlar. 3 6 aylık da aliyorum kıyafetler. Battaniye zibin, puset takımı, odası hazır. Banyo araç gereçleri almadim. Bunun disinda nedir eksikler ? Fikirleribizi bekliyorm. Merci.
oofff kızlar,yatak odasındayız şuan eşimle,yan yana benim önümde laptop onun elinde de cep telefonu,cam açık,bende vantilatörü de açıyorum anca öyle uyuyabiliyorum yani o da wc ye kalkmaları saymazsak tabii sabaha kadar,
e ben üşüyorum ama dedisen üşüyosun bende yanıyorum dedim...ondan sonra kalktı uzaklaştırdı bayağı vantilatörü şimdi fısss öyle bi hava gelio uzaktan bi de ben içerde yatayım o zaman dedi,ama yine yanıma yattı ne yalan söyliimm istemedim değil yani bi an gitsin ... bende feril feril yatardım...ben gitsem olmaz yatağımdan da vazgeçmek istemiyorum ne yapsam bilemedim,ohhh bide bacak bacak üstüne attı paşam...rahatı yerinde ..
YANIYORUM ANAAAMMM
Günaydın perimmm, nasılsın cancağızım
Benim demir ilacım kabızlığımı önlüyor, onu içmediğim zaman kabız oluyorumO zaman çok zor oluyor yaa. Sakın ıkınma, hemoroid de başlayabilir. Kabızlık sorunun için doktorun bir ilaç yazsın, darda kalınca onu kullanırsın. Bir de hergün armut yemeye çalış, gerçekten güzel çalıştırıyor barsakları
Günaydın canım, hala geçmedi mine kadar uzun sürdü ya. Doktorun ne diyor bu duruma?
Günaydınn bol tekmeli günlerr diliyorum, ben çok mutsuzum ya bebeğim sürekli toplanıyo bi taraflarıma doktorada gittim ama yinede tedirginim arada sancıda geliyo sanırım erken doğurcam ben
Günaydın...Evet günlerimiz azalıyor artk ben heyecanlanıyorum ve korkuyorumGünaydın kızlar bebikolarımıza bir gün daha yaklaştık hayırlısı ile
Günaydın...Amin...Senin içinde hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün olsun inşallahgünaydın herkeseeeehepimiz için hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün olsun inşallah
Günaydın...Aynen senin gibiyim..Uykusuzluktan ölüyorum ama iş başındayız mağlumGünaydın annneler nasılsınız ben dökülüyorum çok uykum var akşam erken yattım halbuki ama halim yok kafamı koysam uyuyacağım ve malesef beni bekleyen bir sürü iş var
Günaydın...Yaş inciri şiddetle öneririm canım aç karnına ye bence. Ben çok faydasını gördüm yiyorum sürekli çıkmadan aş ermeye başlamıştım o gün bugün yiyorum. Hazımsızlığa birebirYa o kabızlık sorunu bende kendimi bildim bileli var ve gebelikte çok arttı dayanılacak gibi de olmuyor.. Ben çok şiddetli ıkınıyorum çoğu zaman yoksa hiç olmuyor
Herkese günaydınnnnnnn...
Günaydın... Limon iç canım sıcak sıcakGünaydın kızlarr..
Herkese mutlu sabahlar..
İşte değilsen uyuÖyle acaip bir uykum var ki acaip bir ağırlık var ki üstümde ayak üstü koltuğumda uyuyacam oyyyyyyy
Günaydın...Benimkiler hazır değil yıkamadım bile hatta aldıklarımı.Günaydın kızlar. Bebisler için her şey hazırladiniz mi? Ben de kıyafetler aldım oğluma ama yeni dogan bebeğe çok alma diyorlar. 3 6 aylık da aliyorum kıyafetler. Battaniye zibin, puset takımı, odası hazır. Banyo araç gereçleri almadim. Bunun disinda nedir eksikler ? Fikirleribizi bekliyorm. Merci.
GünaydınGünaydın herkesee
Günaydın...Hemen mutfağa koş annesi bebiş aç kalmasıngünaydınnn millettttben yine ishalim ama halsizliğim bugun yok cok sukur bebısımde kıpır kıpır acıktım anneeee dıye bagırıyo galıba napsın yavrucak yıcek bısey kalmadıkı ıcımde
Günaydın...
Hımm o zaman hemoroid başlamış olabilir canımValla ne bileyim.. Eve gidiyorum zaten psikoloji moral sevgi şefkat yok.. İşe geliyorum değişen bişi yok... Ya canım bir ara zaten o kadar aşırı zorlamıştım ki sanırım hemoroid başlangıcı oldum yani nasıl desem afedersin ama o kadar zorlamayla ıkınmaya elime bişi geliyor şimdi meme gibiDüzelince o da gidiyor ama yine bir kaç gündür var.. Bol su da tüketiyorum ama ne bileyim... Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?