2014 Kasım Anneleri

Ben sezrryan olcam cnim 7kasimda normlde 19 kasim ama erken alicak 38+2 E alinmis olcak bebegim insallah artik oluyo normal dogum sezeryandan hemen sonrada arkdasim yeni yaptli 2 sene arayala once sezeryan sonra normal sen sezeryan isyiyorsu sanirim nst yede 32. Haftadan sonra aliolar amasezeryan olucaklair genelde kasilmalar olmuyosa sokmuyolar benim dokrru oyle dddi kasilmaalri olursa girersin bakariz dedi suanda icin gerek yok dedi

günaydın prenseslerr..ayy neler geldi başıma sormayın..dün ishal vakalarından bahsetmişsiniz..ben biraz ağırını yaşadım..şöyleki,pazar sabahı aç karnına 6tane yaş inciri yedim..ilaçlımıydı iyi yıkadımmı kurtlumuydu hiç bilmiyorum..akşama doğru ishalle beraber ateşim çıktı doğru acile..tahliller felanlar fistanlar derkenn enterit yani barsak enfeksiyonu olduğum anlaşıldı..atesim o gece 38civarlarında seyretti..antibiyotik ve bol serum takviyesiyke çok şükür dünden beri iyim..bu arada bi çok kez bebeğimin nst si çekildi..gayet ideal hareketleride iyi maşallah serumları yedikçe çoştu..kızlar antibiyotik ve bi gece süren ateş zarar vermrmiştir ona demi..güçlü güçlü vuruyor ama,işte anayım ben anabenden böyle haberler..
bu arada çok sık yazmasamda herkesin yazdını okuyorum..sıkı takipçinizim..

Geçmiş olsun bu ara salgın varmış hepimiz biraz daha dikkatli olmamız lazım tabi senin ishal sebebin belli

Günaydın beyazinci benim park yatakta da yatağı nevresim takımı ve kv yaptığı yün yorganı var alez almadım aslında lazım olur tabi pıtırcıklar kazara bişeyler yapabilir yan korumalığa gerek var mı aklıma gelmedi hiç yanları yumuşak çünkü mobilya olsa çarpma falan durumu olur ama

Gecmiş olsun canım.. Hiçbişicik olmaz benişine de sana da.. Ben de çok yattım hastanede. Hele ilkinde ne veriyosunuz bana diye inlettim hastaneyi, ilacın ismini aldım falan. Ama ne zmn o serumları fln aldım benim kız hooop bi canlandı. Herkesten önce hissettim tekmelerini.
İçin rahat olsun. Yediklerine içtiklerine dikkat et. Sağlıklı günler canım.

Ya bu arada bizim eskiler neredeeeee???
İsyan yok, Eileithyia yok..
isyan yok nerde gerçekten eileithyia da doktora gidecekti insülin başlanıcak belki fln diyordu haber yok hiç..

Günaydın herkese....

Güzel haberler getir prensesten bakalım
Amaaaann erkek işte, boşver yaa... Beni akşam evde yalnız bırakıp ava gidecekti de, hem de kuş uçmaz kervan geçmez bir yere... Ayılar domuzlar fln gelir, üşütür fln diye endişelendim, gitmesini istemedim. Bir de av merakı yoktur normalde. Arkadaşına uymuş işte. Bir de ben onunla başbaşa bir plan yaparken, onun başkasıyla plan yapmasına bozuldum. Öyle işte Nilcim
Benim de iştahım kesilmedi maşallah sadece belli şeylerin kokusundan tiksinmiştim, ama maşallah iyi yedim hep. Olsun yarasın kuzularımıza, yiyelim gitsin. Ben çok kilo almadım zaten, o yüzden rahatım. Sadece şekeri kısıyorum.

Sayenizde eve gidince bulgur pilavı yapıcam bende
neyse ki eşimde sever akşamdan taze fasulyem var bide yoğurt misss
ohhh afiyet olsun, misss ben de ayran içtim yanında. Bulgur iyidir iyi, yiyin kızlar

Kızlar aventin 240 ml cam biberonuna +1 aylık diyor Doğunca kullanılmaz mı ki
Yenidoğan ucu takınca kullanabilirsin canım

canmbenmm çok saol..rahatlattı mesajın..iyi dileklerin için teşekkür ederim

Carputiiiiiiii ne kadar az kalmıışşşşşş ilk doğuracak sensin aramızda, çok heyecanlı. inş yazabilirsin buraya ilk duygularını..

günaydın bu arada herkese :)
valla ya az kaldı ben niyeyse 38-39. haftada doğar diye tahmin ediyorum hayırlısı bakalım inşallah hayırlı doğumlarımız olur.. doğumdan sonra takatimiz kalırsa yazarız tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…