Herkes uyuyo galiba bu gece :)
Canım bebeği uyarıp doğum kanalına sokmamak için..
Hani filmlerde doğum yapan kadına ıkın derler ya..
süt iç yatmadan ben öyle yapıyorum biraz uyuyor o zaman şimdiden gece uyutmuyorlar değilmi .fıstıklar nasıl isimlerini ne koyacaksınÇok uykum var ama tekmelenmekten uyuyamıyorum
Kızlar aman sakın ıkınmayın tuvalette..
kızlar sezeryan olacak kimler var aranızda benim sezeryan ama dok.son gittiğimde bana kızım 9 yaşında bu arada ooo 9 sene olmuş dedi söylemedi ama normal doğummu yaptıracak acaba daha var doğuma konuşuruz sonra dedi sezeryandan sonra normal doğum olurmu hiç heee birde nst ye ne zaman girilmeye başlanıyor benim doğuma 8 hafta kaldı
Geçmiş olsun bu ara salgın varmış hepimiz biraz daha dikkatli olmamız lazım tabi senin ishal sebebin belligünaydın prenseslerr..ayy neler geldi başıma sormayın..dün ishal vakalarından bahsetmişsiniz..ben biraz ağırını yaşadım..şöyleki,pazar sabahı aç karnına 6tane yaş inciri yedim..ilaçlımıydı iyi yıkadımmı kurtlumuydu hiç bilmiyorum..akşama doğru ishalle beraber ateşim çıktı doğru acile..tahliller felanlar fistanlar derkenn enterit yani barsak enfeksiyonu olduğum anlaşıldı..atesim o gece 38civarlarında seyretti..antibiyotik ve bol serum takviyesiyke çok şükür dünden beri iyim..bu arada bi çok kez bebeğimin nst si çekildi..gayet ideal hareketleride iyi maşallah serumları yedikçe çoştu..kızlar antibiyotik ve bi gece süren ateş zarar vermrmiştir ona demi..güçlü güçlü vuruyor ama,işte anayım ben anabenden böyle haberler..
bu arada çok sık yazmasamda herkesin yazdını okuyorum..sıkı takipçinizim..
Günaydın beyazinci benim park yatakta da yatağı nevresim takımı ve kv yaptığı yün yorganı var alez almadım aslında lazım olur tabi pıtırcıklar kazara bişeyler yapabilir
Carputi Annemler park yatağını almışlar. Içine yatak, nevresim takımı ve incecik hazır yün yorgan almışlar. Park yatağına başka neler lazım? Aklıma sıvı geçirmez alez ve beyaz lastikli çarşaf geldi.Bide yan korumalık falan var sanırım.
günaydın prenseslerr..ayy neler geldi başıma sormayın..dün ishal vakalarından bahsetmişsiniz..ben biraz ağırını yaşadım..şöyleki,pazar sabahı aç karnına 6tane yaş inciri yedim..ilaçlımıydı iyi yıkadımmı kurtlumuydu hiç bilmiyorum..akşama doğru ishalle beraber ateşim çıktı doğru acile..tahliller felanlar fistanlar derkenn enterit yani barsak enfeksiyonu olduğum anlaşıldı..atesim o gece 38civarlarında seyretti..antibiyotik ve bol serum takviyesiyke çok şükür dünden beri iyim..bu arada bi çok kez bebeğimin nst si çekildi..gayet ideal hareketleride iyi maşallah serumları yedikçe çoştu..kızlar antibiyotik ve bi gece süren ateş zarar vermrmiştir ona demi..güçlü güçlü vuruyor ama,işte anayım ben anabenden böyle haberler..
bu arada çok sık yazmasamda herkesin yazdını okuyorum..sıkı takipçinizim..
Ben sezrryan olcam cnim 7kasimda normlde 19 kasim ama erken alicak 38+2 E alinmis olcak bebegim insallah artik oluyo normal dogum sezeryandan hemen sonrada arkdasim yeni yaptli 2 sene arayala once sezeryan sonra normal sen sezeryan isyiyorsu sanirim nst yede 32. Haftadan sonra aliolar amasezeryan olucaklair genelde kasilmalar olmuyosa sokmuyolar benim dokrru oyle dddi kasilmaalri olursa girersin bakariz dedi suanda icin gerek yok dedi
isyan yok nerde gerçekten eileithyia da doktora gidecekti insülin başlanıcak belki fln diyordu haber yok hiç..Ya bu arada bizim eskiler neredeeeee???
İsyan yok, Eileithyia yok..
Geçmiş olsun bu ara salgın varmış hepimiz biraz daha dikkatli olmamız lazım tabi senin ishal sebebin belli
Güzel haberler getir prensesten bakalımBizde iyiyiz canım çok şükür, benim de kontrolüm cumartesi günü. İnşallah hayırlı haberler alacağız, bebeğimizi göreceğiz.
Sen neden kızdın eşine kız ne oldu? Ben dün akşam kızdım mesela, neden mi? ben yüz üstü yatamazken o rahat rahat yatabiliyor, sinir oldumBen daha geçen hafta yaptım bulgur pilavı, 2 gece yedim az birşey kalmıştı, hafta sonu girdi araya, balık yemeye falan gidince bozulmuş mecbur atmak zorunda kaldım. Ama şu an yine çok istedi canım, yanında da patlıcanlı bir yemek mi yapsam? Ayy şu iştahım ilk günlerden beri hiç kesilmedi ya hayret bir şey. Ne kokudan midem bulandı, ne yemekten fil gibi yiyesim var her daim
ohhh afiyet olsun, misssSayenizde eve gidince bulgur pilavı yapıcam bende
neyse ki eşimde sever akşamdan taze fasulyem var bide yoğurt misss
Yenidoğan ucu takınca kullanabilirsin canımKızlar aventin 240 ml cam biberonuna +1 aylık diyor Doğunca kullanılmaz mı ki
canmbenmm çok saol..rahatlattı mesajın..iyi dileklerin için teşekkür ederimGecmiş olsun canım.. Hiçbişicik olmaz benişine de sana da.. Ben de çok yattım hastanede. Hele ilkinde ne veriyosunuz bana diye inlettim hastaneyi, ilacın ismini aldım falan. Ama ne zmn o serumları fln aldım benim kız hooop bi canlandı. Herkesten önce hissettim tekmelerini.
İçin rahat olsun. Yediklerine içtiklerine dikkat et. Sağlıklı günler canım.
Herkese günaydın iyi mesailer bugünü saymazsam kaldı iki gün sonra gelsin doğum izniiii
valla ya az kaldı ben niyeyse 38-39. haftada doğar diye tahmin ediyorum hayırlısı bakalım inşallah hayırlı doğumlarımız olur.. doğumdan sonra takatimiz kalırsa yazarız tabiCarputiiiiiiii ne kadar az kalmıışşşşşşilk doğuracak sensin aramızda, çok heyecanlı. inş yazabilirsin buraya ilk duygularını..
günaydın bu arada herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?