2014 Kasım Anneleri

yaa benim minik sürekli hıçkırıyor bi başlıyo en az 10-15 dk.. doktora sordum reflex bu çok normal sıvı içiyor içerde hıçkırır dedi..
carputicim fransız bılım adamlarının yaptıgı bır calısmaya gore, hıcckıran bebısler ıyı emerlermıs, ıstahlı olurlarmıs :)

carputicim fransız bılım adamlarının yaptıgı bır calısmaya gore, hıcckıran bebısler ıyı emerlermıs, ıstahlı olurlarmıs :)
en sevdiğim bilim adamları İsviçreli bilim adamlarıydı şimdi Fransızlar oldu valla yaa çok sevdim bu yazdığını inşallah öyle olur çünkü gün içinde sürekli hıçkırıyor.. zaten usg de baktığında doktor ya eli ağzında ya ağzının kenarında hep emmeye hazır duruyor.. inşallah hepimizinkiler çoooook çoook emer Amiiinnn.

Seninle gunlerimiz ayni:) 32+ da degil canim 31+ li gunlerde almamiz gerek calisabilir raporunu yani eylulun son haftası almalıyız raporumuzu:)

Evet günlerimiz aynı ama zaten 31+7 yani tam 32+0 da almak gerekiyor raporu öncesinde almak doktorun insafına kalmış bu durumda bizim 32+0 3 ekime geliyor arefe gününe. Ama ben 31+5 yada 31+6 da isteyeceğim doktordan. Bayramdan sonraya kalmasını istemem.

Ben oglumda calisabilir raporunu 32+0 da aldim bu bebeğim de de dr. 32+ 0 da cagirdi calisabilir raporu için.. Benim gibi alan var mi?

Bende ilkinde 32+0 da almıştım tam. Bunda bir iki gün önce almak istiyorum.

Annene çok geçmiş olsun canım. Kilo konusunu dert etme, bebeğin kilosunda sorun yoksa senin vermen ya da almamış olman hiç sıkıntı değil inan. Arkadaşım son 3 ayında 4 kilo verdi bebeği 2 gün önce çok sağlıklı bir şekilde doğdu maaşallah, başka arkadaşım 34. haftasında ve toplamda 2 kilo aldı.

Eski sezeryanlılardan bende varım. Ama ben bu sefer sezeryan olmak istemiyorum. Herşey yolunda giderse normal doğum istiyorum.Eğer doktorun sana normal doğum teklif ederse yada evet yapabilirsin derse bana ismini ve yerini bildirirmisin? Çünkü ssvd yaptıracak doktor o kadar az ki. Belki benim ya da benim gibi isteyenlerin işine yarar :)
Bu arada 2 yıl aradan sonra ssvd yapılabiliyor. Yurt dışında bu rutin olarak yapılıyor zaten Türkiyede yaptıran sınırlı sayıda doktor olduğu için henüz yaygınlaşmış değil. Ancak şu an bilinen 240 'a yakın ssvd yapmış anne var. 2 kişi si 2 sezeryan sonrası normal yapmış hatta. Bu konuda facebookta bir grupta var ssvd diye aratırsan bulabilirsin.
Benim 5 yıl olacak ikisinin arası senin 9 yıl olmuş eğer sen istersen doktorunda desteklerse neden olmasın ki?

Ya bu arada bizim eskiler neredeeeee???
İsyan yok, Eileithyia yok..

Bende meraktayım Eileithyia ile geçen hafta konuştuk en son ama İsyan'ı bende merak ettim iki gündür.

Herkese günaydın iyi mesailer bugünü saymazsam kaldı iki gün sonra gelsin doğum izniiii

Ayyyyyy darısı başımaaaaaa.. Benim daha toplamda 55 gün, 37 iş günü, daha çalışmam lazım pöffffffffff

inşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçer valla anlıyorum seni bende 37 e kadar çalışırım diyodum ama yok sabrım bitti..

İnşallah ilerlemez canım, geçmiş olsun

Günaydınnn
Ben onu bir dürteceğim ki, görecek o zaman gününü Ohh afiyet olsun canım, iyi olmuş, evde telaşe olmamış tekrar. Bizim bulgur da artık bugün köpeğe verilir heralde, 3 gün oldu, üzülüyorum böyle olunca da ama annem çok yapmış işte eşim de yer diye. Sadece 1 kaşık yedi

saol

Hhihihihii Yapma kız adama yazık...Olsun bak köpeğin de kısmeti var demek ki, en azından bir can doyuruyorsun sevabı çok.

Hıçkırıkla emmenin alakası varmıdır bilmem ama ilk oğlum çok hıçkırırdı maaşallah çok iyi de emdi. O zamanki doktor akciger gelişimi ile ilgili olduğunu söylemişti. Ama asıl son ay içerde emme egzersizleri yapıyordu o kadar net hissediyordum ki. Doğduğunda ne emdiğini anladık alt dudağın yarısı yapıştırmış damağına onu emiyordu dudak uzamış resmen Zamanla normale döndü. Ama içerde başlıyorlar emme egzersizlerine.

bnmkıde cok hıckırıyor netten arastırdım bunu buldum hosuma gıttı bnmde :)

Hhihihihii Yapma kız adama yazık...Olsun bak köpeğin de kısmeti var demek ki, en azından bir can doyuruyorsun sevabı çok.
Yazık değil yazık değil, öfkem geçmedi canım hala yaa
Öyle tabi, yazık onlar da yemek bekliyorlar. 2 köpeğimiz var. Gerçi biri görümcemin oğlunun, ama bizim bahçede duruyor. Gelip o besliyor köpeğini. Çok güzel bir şey, minik daha, ama hamileliğimden dolayı elleyemiyorum hiç

31+ 0 denince aklim karisti..malum dogumdan sonra 1 gun bile cok onemli..tesekkurler cevabiniz icin

ay seni allahmı gönderdi canmmyaa..çok saol,su serptin içime..uzun uzun cevap yazmışsın..çok mantıklı sölediklerin..koca bebiş oldu artık onlar..bişecik olmaz inş..

Benim de köpeğim var, her akşam ona sarılıp tüm stresimi atıyorum. Bir de hissediyorlar kesinlikle, Lady kulağını karnıma koyup bekliyor yada patisini karnıma koyup bekliyor. Ne hissediyor yada ne duyuyor bilmiyorum ama, bir heyecanlanıyor görmen lazım, dört dönüyor etrafımda. Bir de dışarı çıktığımızda, kimseyi yaklaştırmak istemiyor yanıma.Bambaşkalar ya, umarım Lady kızımın en iyi arkadaşı olur.

saol canmm

kediler zerre kadar bu hislerden nasip almamış ama şöyle oluyor mesela kucağıma yatıyor içerden bebiş hareket edince buna vuruyor uyuyosa gözlerini açıp bana bakıyor noluyoo diye

kediler zerre kadar bu hislerden nasip almamış ama şöyle oluyor mesela kucağıma yatıyor içerden bebiş hareket edince buna vuruyor uyuyosa gözlerini açıp bana bakıyor noluyoo diye

Hayal edebiliyorum o an ki tepkisini, sen mi vurdun? sen vurmadıysan bu nereden geldi? ne var burada? hoopp sana diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…